åh

Åh vad jobbigt nu kan jag inte somna.. vill inte vara trött och hängig imorn. Fast egentligen förstår jag inte vad jag ens ska och göra på skolan imorn, visst det är väl bra att plugga men jag kommer ju ändå börja på ny kula på timrå.. onödigaste dagen var ändå idag, hade bara mediaämnen så jag fick ju inte göra nånting.

Men ska gå imorn och lämna igen böcker och så, sen är det en sån slapp dag på fredag så jag kommer nog ändå och säger hejdå och sådär. Eller ja blir väl så iallafall. Längtar ihjäl mej till fredag, då är det tjejmiddag hos Janine också får jag ju skriva in mej på timrå. Sen lär det ju bli plugg hela lördagen, eller det beror väl på vad dom säger på timrå. Men ja jag tänker ju inte plugga på kvällen men får väl kliva upp tidigt och plugga ifall det blir så. Men nu ska jag inte ta nånting i förskott men kan lika gärna vara beredd på det.. vi kommer ju plugga på lovet, vet inte om det är hemma eller på skolan. Ska ta igen en termins arbete på ca 2 veckor haha :') hääärligt.

Men jag känner att det kommer gå bra och jag har motivationen till att plugga ikapp. Det är bara att bita i det sura äpplet helt enkelt!

Vill bara skriva och skriva men känner att jag ska inte tråka ut er, men allt bara flödar just nu. Ska nog dra fram ett word document så jag får skriva av mej lite ;) hehe..

hejs

Kommentarer
Postat av: issa

KÄÄMPAAAAAA

2010-12-09 @ 14:07:27
URL: http://ibergman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0