pampers blöjor

kul att vara tillbaka i timrå igen då.
kulkulkulkulkulkulkulkulkulkul..


Enda fördelen är min säng och att man slipper sova med så himla mycket kläder, jag har ju inte ens träffat nån kompis som har varit hemma än. Mitt lag kom iallafall tvåa på utklädnad, och tvåa på poängen. Inget på smörpriset. Men det var ju bra!

Jag har hoppat studsmatta med Ludvig så jag vart alldeles svettig! Sen hade vi långjagis också, kuligt =D Också sitter jag och dricker vatten nu, innan jag sväljer vattnet så sväljer jag liksom en luftbubbla. Varför?! Det är väl ingen mening med det! Det blir ju bara dubbelt så mycket rapar då.
Hahhahaha, på tal om rapar, när vi var och åt korv på bike'n så rapade Ellen riktigt ordentligt, Markus (en ledare) ba "Hör du, hon rapar ju som en riktig karl!" och Ellen då... "Då har du inte sett mitt underliv!" hahhahaha, också på första stationen så var Snickers Nicklas där, också skulle jag haffa lite smörpoäng (att man smörar alltså, fjäskar). Man skulle ha bollar och rulla på en planka typ, och vad säger inte jag då? Jo, "Vilka fina bollar du har". Jag fattar ju inte att det misstolkas förens alla andra står och skrattar åt mej. Också igår, sista dagen, så sov vi över frukosten, då bad vi, eller Issa bad dom plocka fram fikat igen "Men nej vi kan inte skippa frukosten för då kommer Linda vara på dåligt humör hela dagen". Så då plockade dom fram det, och medans vi satt och åt så åkte bussen till samlingen, så missade vi bussen också. Men sen vart vi erbjuden att få skjuts dit bort, men då gick vi och duschade och packade ihop istället. Typ nån timme efter det for Issa och Ellen hem, men jag och Janine stannade kvar.

Det var iallafall jätteroligt och jag hoppas att vi gör om det nästa år
som jumpers!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0