om bälllen

Okej, Bällen tycker att det aldrig är någon som skriver om henne, därför vill hon att jag ska skriva om henne. Bällen har en brun rand i hennes trosor, jag vet inte varför men hon har det. Sen är det alltid blod på hennes lakan, men det finns en förklarning till det.. jag ba till henne "Hurru använd tampong eller binda när du har mens.." hon ba "Vad är det???" jag ba tänkte shiiiiit... aa, så därför har hon alltid blod på lakanen. Nu behöver ni inte fundera över det!
Hon har också en burk som hon är väldigt rädd om på databordet, ingen får någonsin öppna den fastän att den är tom. Fast egentligen är den inte tom, gissa vad som är där i då, Ellens bästa fjärt genom tiderna! Den har hon sparat som ett minne. Helt sjuuukt asså! Jajajja.. ska jag berätta mer hemlisar om Ellens liv? Ellen som sitter här bredvid mej ser dessa bekännelser väldigt uppfriskande, att hon slipper hålla det här inom sej. Eller ja, inom sitt lilla utrymme som hon sover i sina blodlakan i. Hon tycker dessutom att det är underhållande, så varför skulle jag ge mej?
Hon har kommit väldigt nära vän med dildo Sven idag också.. han har utforskat henne från topp till tå. Eller snarare runt jömsken så att säga (eller sitter jömsken vid smalbena..?).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0