hjärtis



Idag har jag ju varit med Issa :) Jag åkte till henne med svintofrillan dårå, också använde hon en magisk spray som gjorde håret asbra! Värsta mjukt och allting. Vi använde den på hårförlängningen också, så nu är håret fit for fight.
Sen runt kanske halv sju gick vi ut, vi gick ner till Timrå och träffade Toffe och Fredrik vid lidl. Vi for till lilla bandsjön efter ett tag, vi gungade :D sen skjutsade dom hem mej vid nio eftersom jag har fått en halvtimme förkortat på min ute-tid. Men det är lugnt!
Ikväll måste det bli en tidig kväll, så jag får sova ut ordentligt, speciellt till Biken ju! Den är på torsdag-lördag. Ska inte dricka nå oboy ikväll för då blir jag så hyper, haha. Jag får sockerkick av minsta lilla! Fast idag har jag faktiskt inte ätit nå socker. Förutom yoghurten på lidl och müslin som jag åt förut då, men inge läsk och godis och sånt. Inte glass till frukost heller, känns ju bra.
Och till skolavslutningen blir det inte den där rosa spetsklänningen, det är ju absolut inte min grej. Och den kommer bara användas en gång, och visst den var jätte fin, den var verkligen det, men det känns onödigt. Jag kan ju köpa nå jeans shorts eller vad som helst, det lär jag ju använda en hel del iallafall. Också är det ju bara åttan jag går ut, ska bara sitta i bänken ändå. Det blir ju lite mer speciellt till nian, då kan jag väl fixa nått finare. Då ska jag ju stå på scenen ;)

men nu kallar fikabordet
men inte oboyen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0