pengar är bajs

Blääääää, det gick inge bra på dansen. Och det är inte lika roligt längre. För jag har inga skor. För att jag har inget minne. För att mitt huvve är en seg kola karamell. För att nästa onsdag ska jag kolla upp handleden. För att det känns bra.
För att det är så. För att det är så bara.
På måndag ska jag börja ett nytt liv. Fast jag vet inte vad som menas med det, jag fortsätter ändå i mina vanliga spår efter 3 dagar. Fjärde dagen är allt som vanligt igen, jag har alltså börjat vantrivas? Fast när jag tänker efter, vad är det jag vill ändra på då? Jag är väl så som jag vill vara. Eller är jag? Jag vet inte, det är inte så lätt att tänka med en kola fabrik upp i hjärnkontoret. Det är inte så lätt! Det jag skulle vilja ändra på är att ha mer pengar, längre hår, mindre slitet hår, en färg på håret, vara mindre fettrik, vara piggare, vara gladare, mer pengar, mer pengar, mer pengar, mer pengar. När allt kommer omkring så handlar allt om pengar, det är ju sorgligt. Men ja.. Men näääää, jag vill vara jag, så som jag är. Eller nej, jag vill vara gladare. Lyckligare. Lycklig. Och hur lyckas man med det då? Det ska jag klura på. Ni kan ju hojta till om ni kommit på nåt. Pengar gör en lycklig.............................................. för stunden.. om man köpt nå fint.. gjort nå roligt för pengarna..
Jag skojar. (inte). Jag är inte penga beroende. Jag tycker bara om att ha pengar. Varför får vissa hur mycket som helst utan anledning? Och varför får vissa inte ha nå pengar alls? Det här är min inköps lista:

Björn Borg väska - 699 :-
Jacka på Gina Tricot - 499 eller 599 :-, minns inte
Mascara - 149 :-
Hårinpackning - 95 :-
Foundation - 165 :-
Säng - säkert flera tusen eller vad dom nu kostar..
Komma in på Gatufesten - vet inte, men det kostar säkert nåt. Haha, har börjat spara nu iallafall.

Det som jag egentligen bara vill ha är väskan och jackan. Jag ska åka och kolla på jackan med mamma på lördag, om det nu blir nåt av det. Jag hoppas det iallafall. Mammsen. Väskan håller jag på sparar till. Jag är inte en väsk tjej äns en gång, vad ska jag med den till? Jag tyckte om den bara. Jag är en sån där tjej som pular i så mycket som möjligt i jackfickorna, och bara har en vanlig skid jacka eller vad som helst. Det som finns helt enkelt. Ska jag verkligen bli nån annan än hon, på måndag? Njae, jag skippar det nog. Eller vadåå... jag vet inte. Äsch, jag fortsätter som jag gör, tar dagarna som dom kommer. Det finns folk som uppskattar det men det finns också väldigt många som inte gör det, men det kan inte ni göra nåt åt, inte jag heller. Eller jo det kan jag väl men det skulle inte kännas nå bra då så det är bara att gilla läget liksom!
Fy sjutton vad trött jag är.
Måste sova.
Måste plugga........
2 omprov nästa vecka, kommer inte klara nåt av dom hur mycket jag än tränar. Jag försöker vara positiv och ha en bra inställning, men kemi provet kommer jag inte klara. Det är verkligen världens mest komplicerade och mest huvudverks framkallande ämne, ingenting för mej. Fysiken ligger inte så högt upp på listan heller.
Snart har jag biologi med Danne! Världens bästa Danne, hihi. Jag blir glad av Danne.

hejdåååååååå godnäääätttt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0