ta tag i situationen

Godmorgon allihopa, det är ett väldigt fint väder ute idag ser jag härifrån mitt skrivbord. 5 plus grader till och med, det luktar promenad med hunden! Åhhhhhh vad jag har lessnat på att ha tinituss eller hur man stavar det, det bara piper hela tiden, hela dagarna, hela nätterna. Jag lägger knappt märke till att jag har det längre, förutom ibland. Förutom nu. Och det gör mej galen! Men det är bara att bita ihop.
Hoppas att mamma vill åka med mej på birsta idag, vi skulle ju det. Vi sa ju det iallafall, hoppas det blir så. Mamma. Min älskade lilla mamma.. mamma. Igår kväll vart som det vart. Jag kan lika gärna bara skriva här allt som hände och sånt, det är ju typ bara föräldrarna man inte vill ska se. Men det vet dom redan i det här läget så att.. men. Jag vet inte. Jag var med Johanna ju. Vi skulle vara med någon som hon känner. Vart inte som planerat. Men det dög väl för oss, inte i början, men efter ett tag. När jag går på som det puckot jag är. "yes, äntligen, nu slipper jag tänka, åh snälla koppla bort alla tankar, gör mej fri, bara för ett tag, bara för ikväll".
Eller nej, nu vill jag inte fortsätta skriva om det där längre. Det enda som räknas är att jag har tillbaka Johanna, det är bra. Min prinsessa :)

hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0