asdasfgsd

Hej. Idag har jag varit på skolan. Det var inge roligt. Det brukar inte vara roligt heller. Jag lämnade tillbaka arbetet i so:n. Curt läju ska bli besviken för att den inte är nå bra. Sen hade jag omprovet i fysiken idag också. Det gick lika bra som förra gången, kanske skulle säga dåligt alltså. Men jag kan inte mer än förut och jag läser och läser men jag förstår ju inte! När jag kom hem åt jag våfflor. Också skulle jag på dansen också, men jag är så less & sur på allt och alla så jag pallar inte. Eller jag är inte less på nån, haha vad säger jag. Jag har bara en dålig dag. Jag vill inte prata med nån och jag vill absolut inte ha närkontakt. Men skrika gör jag gärna, oh ja, att jag gör. Och slår i saker, kastar saker i golvet. Min självbehärskning är faktiskt bra nu, nu sitter jag här och kniper käft som en liten råtta. Om nu dom kniper käft, jag kanske kniper käft som en elefant? Eller en tiger? Jadu, när jag tänker efter så vet jag ju inte så mycket om dom käft-knipande djuren. Jag vet inte vart min mobil är. Lika bra de. Den kan ligga där den ligger! Vart det nu är.
Jag fattar inte hur jag kan vara så otroligt trött när jag liksom gick och la mej halv tio igår? Jag sover ju jättebra men ändå är jag trött?! Vad ska jag göra ;o fett störande.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4679216.ab

snälla gud, gör så att dom inte sätter åldersgräns på energidrycken. amen.


OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH!!!!!! SHIT! DÄR KOM DET! VAD SKA JAG GÖRA SA JAG, NU VET JAG JU! Hinka i mej massvis av red bull! Undra om jag ska ner på lidl och köpa en nu, bara fatt det var en så bra idé? Och för att jag fick värsta snilleblixten. Kanon ju liksooom!


wooowowoowowowowowo
vare verkligen min hjärna som knäckte det där?


adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0