sexig gutt i lädertights


satt och bytte blöja för någon dag sen, klarade det helt själv.
tack för allt du lärt mej mamma! <3


Gick en sväng med issa då, kom hem för kanske en halvtimme sen. Har nyss fikat :) Bad pappa köpa en redbull till mej när han åkte och hyrde film med lukas, undra om han gjorde det? ..det gjorde jag inte. Jag som var så sugen! Då får jag köpa en imorgon istället då, som jag planerat. För vad är en plan A utan en plan B? Roligt.

Satt och tänkte förut, om en vecka är jag inte blond längre. Eller funderade ett tag, kom och tänka på det imorse och har bara släppt det max 2 minuter åt gången.. nu ska jag bli duktig på att ta hand om håret, men nästa sommar, då när mitt hår är långt och underbart, då blir jag blond igen vill jag lova! Det måste få vila.
Att det kommer vara långt och underbart är väl bara önsketänkande.. jag har liksom fått för mej att bara för att jag blir av med det blonda så slutar mitt hår vara ostyrigt och slitet, men det blir ju inte så kommer jag märka. Men det kommer bli bättre för jag kommer sluta bleka det :) också ska jag inte fixa utväxten med färg heller, jag ska bara lägga in lite slinger och låta mitt hår komma ut. Läju inte hända, mörkt råtthår kan jag tänka mej att det blir.

Men neeeeeej! Nu kom jag på mej, varför sitter jag och pratar om mitt hår här?!??!?!?!?!?!? Har inte jag sagt förut att jag inte ska göra det? Åhhhhhh.. nu ska jag inte prata om det nå mer. Shit. Svårt.

Hmm..
eh..
Hurrni..
jag har inget annat i tankarna att skriva om :s eller jo, förutom att jag kanske ska få göra kemi provet imorgon. Om inte jag får göra det imorgon blir det ig.. vart utan betyg i fysiken så det skulle kännas bra om jag fick betyg i kemi istället. Inte för att jag tror jag kan fixa provet, men ändå. I nian då ska jag ha asbra betyg, vänta och se bara!

Meeen,
nu är jag färdig. Ska faktiskt gå och lägga mej snart. Tror jag.

farvääääl

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0