nån mer som är uppe med tuppen?

Jag är  verkligen uppe med tuppen nu när det är semester, och när jag startar mobilen är det massa "Vaken?" sms, jag som alltid brukar vara vaken när dom kommer. Somnar kanske runt tolv ett tiden igår.
Nu ligger jag och väntar på att pappa ska komma med hårinpackning, han är på affären. Mitt hår är så tovigt så jag kan inte ens kamma ut det, hade vi haft en borste hade det gått men mamma använder bara kamm.. suck. Igår kammade jag knappt håret, haha ni skulle sett svintofrillan! Men jag satte ju upp det i en toffs satt alltför illa va det ju inte :)
Vi ska åka till linköping idag, där mina kusiner bor. Eller min kusin snarare, för anna har flyttat hemifrån så det är bara johan kvar. Och helene och anders, förstås. Anders är min morbror. Undra vad vi hittar på där då? Det är iallafall bara några dagar kvar till stockholm :D:D uuunderbaaart!

Min lillelillebror ludvig är den sötaste jag vet!!!!11oneoneone
Han är så snäll, och fastän att han bara är 6 år så är det faktiskt bara han som kan lugna ner mej när jag får.. eh ja utbrott. Bara för att han är så söt och snäll, jag älskar honom :)
Ville bara säga det liksom (a)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0