igår

Tror ni verkligen att jag kom ihåg kameran igår? Nä, det kan jag ju lova att jag inte gjorde.. fan asså! Jag måste bli bättre på det där med kameran, en blogg utan bilder är som ett får utan ull. Och det är inte snyggt..

Vi började iallafall åka till tynderö runt sju kanske? Det var jag, karro, anton, alex och patrik. Var framme.. äh det vet jag inte, kanske åtta nån gång. Då körde anton en bil (!) ner till havet, så körde han båten (!) till en ö där bastun stod. Där var två av deras kompisar också, egil och daniel. Så bastade vi, asvarmt vart det i bastun ;o jag och karro kom inte in i bastun samtidigt som dom, vi kom in kanske 30 minuter senare. Och då var dom redan helt blanka! Tog inte längre tid för oss att bli helt svettiga heller.. usch.
Så badade vi, det var saltvatten ;'( det gillar vi inte, också var det sjögräs och äcklig botten. Därför hoppade man från bryggan utåt, men inte jag, nejnej, jag blir nerknuffad närmast vassen i äckliga bajsbottnen och massa sjögräs! Trodde jag skulle dö, fy vad äckligt!
Sen lånade dom en wakeboard och åkte runt, det var roligast när han ramlade hihi (a) Vid tolv tog vi båten tillbaka och då var jag astrött, sen åkte vi hemåt och var hemma 2. Och lyssna inte på mina instruktioner om någon frågar om vägen! Alla gånger jag sa vart vi skulle kom vi helt fel, jag och karro var inne på en parkering och var på väg till vivstavarvs kapellet när vi skulle ner till timrå. Vad gick fel??? Ja, det var ju bara 2 av alla gånger.. hehe

När vi kom till karro så fikade vi för vi var dööö hungriga, och frös så otroligt mycket, fick inte upp värmen förens jag sov tror jag.
Nu är karro och duschar och jag funderar på vad jag ska göra idag, eller ikväll ska jag och karro bada iallafall, det är ett som är bestämt. Men innan då? Hon ska på stan med mor sin, tror jag drar ut och ser om jag stöter på nån.
aja, pussen

Kommentarer
Postat av: Mikk

Zöt blogg :)

2009-07-29 @ 12:57:13
URL: http://onormalaste.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0