tralllalalalalal

http://www.youtube.com/watch?v=bHCAc4fGdFs&feature=related
Haha, jag tycker Sean Banan är skön! Och jag vet att Linnéa också tycker det :D hahaha. Igår hade jag, Karro och Issa kuligt! Jag hade jätte kul för aa jag hade det. Och Karro var min och Issas mamma, vi måste ha vart två små busiga barn vi två!
Åh, jag vill dansa. Hoppas det blir torsdag snart, för då är det ju dansen. Fast då är det paradisbadet också! Tänk om inte jag kommer orka både paradisbadet och dansen? Då blir det ju sorgligt.. Hihi.
Idag har det varit barnkalas här hos oss! Ludvig har bjudit hem typ 8 stycken fem åringar. Jag gjorde väl allt jag kunde för att hålla mej undan, genom att sitat på mitt rum. Det gick väl ganska bra, förutom att det var en liten tjej som gick in hela tiden. Också sen fick jag gömma godispåsarna, hahaha dom kunde inte hitta dom så jag fick typ säga vart dom var. Stackars barn, jag gjorde det alldeles för svårt för dom. Också var jag arg på Lukas för han hade tagit min rosa stol som jag skulle sitta på, och satt vid fika bordet. Också var inte han vid bordet då, så jag gick och satt mej på den. Då måstede jag akta på mej sa han, men jag vägrade, men till slut så vart jag sur och gick in och satt mej på mitt rum, min hämnd var att skriva "BAJS LUKAS" på hans godispåse. Haha, det känns som att jag och Lukas körde med mest dagis-stil. Men vi är ju som vi är.
Jag har hittat ett nytt tidsfördriv,
http://www.spela.se/spel_/Bubble_Shooter.html
jätte roligt! Bara det att jag inte kan sluta när jag väl börjat. I fredags satt jag 00.00 till 04.30 och spelade.. jag var ganska trött när jag vaknade sen...

Hehe
hejdå! :*

Kommentarer
Postat av: Linnéa Kempe

HAHAH sean banan, han gillar vi :D

2009-02-08 @ 20:30:44
URL: http://linneaakempe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0