i'm a slave for u

God dagens, jag gjorde minsann det jag sa att jag skulle göra. Jag tränade och gjorde allt de där med allt nytt. As najs, drog på mej ansiktsmask också. Sen kom ponthus :)))))))) men han stack nu för han ska hämta nyckel och träffa johan, jag skulle hänka men neeej jag skulle äta taccos och i den här familjen är allt schema lagt så man måste följa tider. Haha okej där ljög jag ordentligt.. är de nån familj som inte klarar tider är detj u våran famlij, men dom skulle iallafall äta efter fyra då, men det funkade ju inte för jag måste hinna till tio över fem bussen. Vi ha reserverat platser på old dogs, så ska hämta ut dom innan kvart i sex sen börjar den kvart över.

Så kollade jag närmre på skrivboken jag fick av linn, den va ju jättegullig för hon hade skrivit massa små texter på vissa sidor. De va bra texter tyckte jag :)

Tänkte slänga upp en as söt bild på mej och min bror men sepe internet funkar ju aldrig, läju va lukas fel för de är han som har internet asken elle va de är på sitt rum. Ponthus påstår att jag varit ute på för mycket porr, därför internet är sämst, men de kan jag ju neka till .. tycker de bara är jobbigt/tråkigt/äckligt att se när andra ens strular och håller på taffsa hahah så nääe, de är nog inte de som är felet!

Nu ska jag göra ett 3e försök med bilden,
äh de blev inge av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0