gamla minnen

Nu har jag och karro suttit och pratat gamla minnen sen när vi var små, vi ha ju känt varandra sen vaggan så vi ha en del år bakom oss hehe :)

typ..

..att karro lärde mej att man inte fick dricka varm vatten ur kranen, utan man måste värma det i en kastrull. Hon berättade för mej att jag inte fick mata min babyborn docka med mjöl & vatten eller ta med den på badhuset, hon lärde mej hur man torkade sej hahah! Som tack för hjälpen satt jag som en lärare bredvid henne jämt och rättade hennes stavfel och grejer, störande?! Men jag har gjort henne till den duktiga skrivarn hon är idag :D

Och våra 2 favoritlekar var:

1. Kim och julia (?) tror att det var julia hon hette, NEJ det måste ha varit agnes! Eller jag vet inte, men iallafall så hade vi bestämt oss för att jag skulle klä ut mej till en kille på bröllopet vårat och hon skulle vara tjej. Vi skulle gifta oss för vi aldrig skulle behöva vara utan varandra, haha sött! Vi ville inte va med massa killar, vi ville ju bara va med varandra och leka..

2. ..draken och prinsessan, självklart skulle jag vara en ond drake och karro en prinsessa som jag fångatagit under min säng haha! Vi kunde hålla på i flera timmar, hon försökte rymma ibland och sådär, men inte lyckades hon. En gång skulle jag ta henne till ett annat gömställe eller vad jag nu skulle göra, så ville inte hon det men jag försökte dra ut henne ändå men så vände hon sej om och kramlade tillbaka så hade hon råkat sparka till mej i ögat så det kom tårar, då trodde hon att jag började gråta för jag inte fick som jag ville, hon va helt omedveten om att hon hade sparkat mej i ögat. Hon fick såna skuldkänslor för hon var så envis så jag fick som jag ville ändå hehe.

Det var min bekännelse, att jag fuskade. En hemsk grej var att jag typ hade hittat på att jag sett en sten som svävade, snacka om bullshit jag såg de på nå barnprogram på teven och ville väl vara lika cool hahah, och jag berättade självklart det för alla men nu klämmer karro ur sej att hon inte trodde mej. Va! Hahah shit asså.
Nått annat som vi gjorde jätteofta också var uppträda. Det här var vår absoluta favoritlåt:



Så låg vi på golvet i en stjärna, och när karro hoppade upp slog hon huvudet i vårat snetak, karro och sitt huvud, ska alltid göra illa sej stackarn, haha :)

Sen pratade vi inte om nått mer, men jag tycker dom är så roliga så jag kan sitta och fnissa för mej själv åt att vi är så sköna haha.

Men nu ska jag sova, imorn ska jag göra en grej men de säger jag då när jag gjort de :D
hejdå!

Kommentarer
Postat av: karolina

hahaha jadu :D

2009-12-10 @ 16:15:35
URL: http://amandaakarolina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0