godmorgon torsdag

Godmorgon, hur mås det? Själv mår jag finfint men jag är väldigt trött, det märkte jag eftersom jag inte vaknade av alarmet :o såhär funkar mitt alarm, det ringer en gång i fem minuter, väntar fem minuter, ringer fem minuter, väntar fem minuter, ringer fem minuter osv. Jag vaknade inte förens andra eller tredje gången..! Men jag hade faktiskt väldigt svårt att somna igår, låg och vred och vände på mej hela tiden!
Innan jag somnar, så ligger jag och tänker "undrar om jag somnar nu?" eller "somnar jag nu?" också kan jag fråga mej om jag faktiskt sover nu. Kan heller inte blunda innan jag somnar, varför vet jag inte. Det är därför jag måste ha kolsvart i rummet! Så det ska kännas som jag blundar ;) jaja, jag har iallafall svårt att somna, nu vet ni det.

Dagens outfit, har inte ens hunnit sminka mej än, plus att jag ser jävlit uppblåst ut men det är för att det är en pösig t-shirt jag har över linnet..

Idag ska jag ha träslöjd! I sjuan fick man välja vad man ville ha för slöjd, nu har dom satt upp så vi ska ha träslöjd ena terminen och syslöjd andra. Jag börjar alltså med trä. Jag vet inte alls vad jag ska jobba med, vad kan man göra i träslöjden? :o jag kan ju göra en fin liten låda till ludvig som jag målar sen, eller så kanske henrik redan har bestämt vad vi ska göra? Det märker jag om en timme.

Efter skolan skulle jag egentligen till checkers, men jag är med karro istället så tar jag checkers imorgon och resten av dagarna till 1a oktober. Jag måste verkligen plugga nu! Ska nog läsa lite nu också,
så puss på er ;*

Kommentarer
Postat av: issa

ska du va på checkers varje dag i en månad? :o

2009-08-27 @ 09:06:08
URL: http://issabergman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0