dissar.. & hissar!



Players -
hur kul är det på en skala? Inte kul att bli playad, inte kul att såra nån annan heller. Man ska inte röra nån man inte vill ha. Jag pratar av ren erfarenhet, jag har både sårat och blivit sårad. Fjanteri, sånt slutar vi upp med! + att jag dissar pang på killarna här på samma gång.

Huvudverk - bara fatt jag har så otroligt ont i huvudet nu så dissar jag det, 100% :o

Göra sej iordning till kvällen - tycker det borde vara en maskin man går in i som tvättar bort sminket och borstar tänderna åt en. Det är så sjukt jobbigt att hålla på med sånt när man liksom vill sova!



Mor- &farföräldrar - dom är alltid så goa och glada! Ska bjuda på en massa saker, krama en mer än nödvändigt, se till att man har det så bra som möjligt.. älskar dom! :) ett speciellt tack till min mormor som är som en extra mamma till mej, hon är helt underbar och alltför gullig hon.

Family guy - haha jag börjar få slut på idéer, men jag hissar det eftersom att det är världens roligaste och bästa program. Jag älskar det! :D det blir aldrig tråkigt.

Jannebanan - hon har fått stått ut med mej mycket nu i slutet av sommarlovet! Hoppas hon inte har haft nått emot det, för det har inte jag iallafall :D hon är jättesnäll och aaasrolig, och det är ju jag med så tänk hur oslagbara vi blir tillsammans då ;)



GOOOOODNATT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0