va äru rädd för

hejhallå, nu sitter jag här med en kopp vanilj yoghurt, hinner inte äta något annat. för jag ska snart på birsta med miss mathilda, fast jag har visst köpstopp. för det har min mamma bestämt, ni vet, det är ju såklart hon som bestämmer om jag ska få köpa grejer eller inte. och såklart ska hon bestämma vad jag ska lägga ner mina pengar på, och vad jag inte ska lägga ner mina pengar på. som att hon har nåt med det och göra! hon ger mej min månadspeng, sen så ska väl inte hon bry sej i vad jag gör av den. inte så mycket iallafall, hon kan väl ändå inte ge mej "köpstopp" :s höh.
aa så det blir skönt och åka iväg med mathilda, slipper jag stanna här hemma och tjaffsa och bråka med mamma om allt mellan himmel och jord. äsch. annars hade jag tänkt att låsa in mej på rummet och sova hela dagen ;d fast då hade jag inte kunnat somna ikväll ju.. aja.

jag längtar tills imorgon. då är det skola. då ska jag få träffa karro igen! jag saknar henne så himla mycket. jag vill träffa henne, jag vill prata med henne, jag vill vara med henne! åh, jag längtar så himla mycket efter henne. och efter joanna! hon ska jag också träffa imorgon.
... och en massa mer :) haha, ne men jag har faktiskt inte träffat karro sen i torsdags.. så då blir det ju så jag saknar henne.


adjö, nu drar ja väl snart :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0