jag oooorrrkkaaaar inte

hallådär,
idag så klev jag upp halv sju, det var väldigt ovanligt och väldigt jobbigt. men det var bara för att jag skulle duscha, brukar aldrig orka göra det på morgonen och nu minns jag varför. idag efter skolan så ska jag följa med karro till tandläkaren eftersom att hon inte ville gå dit själv, och lätt att jag följer med, haha, jag gillar att gå till tandläkarn. men jag är ju lite speciell jag med.
sen efter vi har varit hos tandläkaren så ska vi ta oss hem till karro, vi får väl skjuts eller så tar vi bussen. då äter vi och så hos karro, sen blir det teatern. just nu på teatern så leker vi mest, eller alltså vi typ tränar. så att dom ser vilka roller vi passar för tror jag. jag hoppas att dom har börjat med manuset, längtar tills vi har nåt att träna efter. bara det inte blir ett sämst manus då ;d vi har ju inte haft dom bästa precis.. eller jo, förra året så var den väl faktiskt rolig. för publiken verkade ju verkligen tycka det iallafall, året innan också. eller minns inte året innan så mycket.
spela roll.
jag har iallafall ingenting att skriva om, och jag är så himla trött så jag inte fattar vad jag skriver också. var iallafall med issa, kewin och bubbas igår, vi spelade pingis. och sen gick kewin och bubbas hem, då gick jag och issa ut, sen gick issa hem, då gick jag hem, och då kom kewin och bubbas tillbaks och var med mej ett tag. sen gick dom hem, och jag gick väl och la mej och sov.
sen vaknade jag, också börjar allt om igen, typ.

äh, hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0