hon är en sån farlig tjej, hon är sån stygg tös!

hej guldklimpar,
det här var min gårdag:

issa kom ju till mej runt fyra tiden, så hade vi ingenting att göra, eller jo, det hade vi väl, vi fixade oss och satt vid datorn och så. så vart jag sugen på popcorn men familjen hade tagit dom sista popcorn påsarna och stuckit till hockeyn, men jag hittade en chips påse. men den var inte issa sugen på, och ofta jag ville sitta där och äta själv, så då sa jag typ på skämt "aha, men vill du ha en pizza då?" och issa ba "hm, aa!" haha, så ringde vi och beställde en pizza på timrå pizzeria. vi lyssnade inte riktigt på vad gubben sa, vi sa bara att vi ville ha en vesuvio och att vi bodde här och där och sådär, så kom han, efter en hel timme! det tyckte vi var väldigt länge. aa, och gissa vad den kostade! 120 kronor :O 80 kr för utkörning för pizzan kostar ju bara 40 kr, så där gick mina frisör pengar bort, som jag skulle färga håret för imorgon. fast jag kan låna lite i sparburken. i min sparburk, inte pappas.
vi åt pizzan, som var god och typ nästan värd pengarna, och sen så kom familjen hem också fick väl vi skjuts till polar strax efter det. jag tror vi var där runt åtta, strax innan. då träffade vi karro, madde och moa och gick lite med dom. sen sprang vi väl runt lite hur som helst. det var typ halloween tema, så dom hade spökat ut stället lite, också var vissa vakter häxor. också var det några som var där som var utklädda också. barn alltså, eller ungdomar.
sen for vi hem vid klockan tolv, issas pappa kom och hämta. också skjutsade vi hem karro, johan, benny och ponthus. sen kom jag och issa hem till mej, just då var vi väldigt trött. iallafall jag. det första vi gjorde var att fika, sen frågade kewin och bubbas om vi kunde va med dom, det kunde vi ju. vi gick ut och mötte dom men så gick vi hem till mej istället. bubbas satt och ritade, eller graffa eller vad man säger, i nåt block han hittade. vi andra höll på väl somna, eller jag vet inte, men iallafall jag. vet inte riktigt när dom gick hem, runt två kanske. då följde jag och issa dom en bit, sen när vi kom in så la vi oss på sängarna för att liksom känna hur sköna dom var kanske, men så somnade vi, med alla kläderna och allt. vi hann varken tvätta bort sminket eller borsta tänderna, fast det hade jag ändå inte orkat.
sen vaknade vi imorse vid 8, när klockan var tillbaka ställd. egentligen var den ju 9, men man ska ju göra vintertid nu! jag kunde inte somna om men det kunde väl issa, för hon ligger och sover nu tror jag. jag skickade ett sms och skrev "brb" så gick jag ner hit och startade datorn.
vad vi ska hitta på idag det vet jag inte, vi är väl för trött för att kunna göra nåt överhuvudtaget. eller nä, så jättetrött är inte jag.
imorgon ska jag färga håret, skit blont. eller aa, "bimbo vitt", som frissan säger. jag ska vara där klockan 9.. också tar det typ en timme att gå... också ska jag duscha innan.. måste gå upp typ klockan 7 :o åh, va jobbigt. jag får ingen sovmorgon på måndag iallafall. mamma och pappa jobbar så jag kan inte få skjuts ju.


hejdå :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0