han är fett fin,

helllu, idag så var det där grejset på sok då. det var friluftsdag, haha, jag minns förra gången när min orienteringsgrupp, tror det var jag, claudia och emma, vi tappade bort oss i skogen.. också tog det över en timme och när vi väl kom ut så var bussen där och vi fick tok kuta, det var ganska kul. det var såklart jag som skulle läsa kartan och "leda" gruppen. jag har sämst lokalsinne.
men i år gick det väl lite bättre, orienteringen så gick jag med karro, alex och patrik. det gick väl bra, men vi var uppe i en timme då också, fast det skulle ta tjugo minuter. men tror inte nån klarade det på tjugo minuter.. så det gick väl fint kan man säga :D haha. sen på skattjakten så satt jag, linnea och johanna på en bänk hela tiden medans dom andra sprang runt som nå tok efter skatten som bestod av kexchoklad. eller aa, typ alla utan issa och dom hon var med, dom hade missat både lunchen och skattjakten för dom var i skogen.. dom verkade inte hitta ut på orienteringen :p stackarna.
också var det ju brännboll men det ska vi inte prata om för det var väl inget särskilt med det. nu sitter jag här, ska snart gå och kolla på oc för jag har köpt boxen säsong ett!!!!! kanske har skrivit det, vet inte :P hur bra som helst iallafall. det är så bra! hihi.
och ikväll blire teatern, annars vet jag inte vad jag hittar på. inget särskilt. klarar mej fint med att bara sitta hemma och dega hela dagen, blev värsta trött av att vara ute och springa i skogarna där bort, haha.
aja.

hejsvej :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0