pingback



hej falukorvstunga, nu sitter jag här bara i väntan på att jag ska få ha datan nere. för nu sitter jag vid lukas, ska logga in på msn men vågar inte logga ut härifrån. har haft lite otur med datorerna idag, en iallafall. mamma hade suttit vid datan och gjort nån beställning i 3 timmar också kommer jag nerklampandes och drar ut usb-kabeln till mobilen som satt i den datorn, OCH DRAR MED INTERNET SLADDEN. jag märkte ju ingenting, jag var på strålande humör och ingen kunde förstöra det, fast då fick jag verkligen hjärtklappning och kände att skuldkänslor skulle följa mej resten av livet.. fast, det gick bra. visst att typ hela sidan stängdes ner men hon loggades inte ut från sidan och behövde göra om allting, tack och lov. tänk om jag hade fått indrag på månadspengen..
det vart inte att åka till farmor och farfar, så jag var med kewin hela kvällen istället. vi skulle se på saw, men den var inge läskig och dessutom var den utan svensk text så jag hängde knappt med, haha :) det är ju lite komplicerade ord i filmer från 15 år antar jag. så vi typ spelade nå zombie spel på datan, jag var faktiskt skit duktig! "skit duktig".. det låter inte bra när man skriver det tycker jag. jag var faktiskt jätte duktig tycker jag. det var lite som cs, och det kan ju jag nästan :) hihi. sen kollade vi lite på en annan film och sådär. gick hem vid halv nio, fikade och sen satte jag mej här. efter att ha sprungit runt i huset lite.
imorgon så ska åttorna på ncc, och gissa vad vi ska göra där? spela fotboll :'( åh, snälla inte fotboll.. det är så svårt!!!! man bara ramlar och fäller sej på bollen och allt hela tiden, det är inge kul! också ska man bli svettig också, det suger! svettig ska man bara bli när man är i gymmet alldeles ensam, iallafall om man heter linda. det är bäst så tycker jag, jag är inte så förtjust i grupp grejer egentligen. jag kanske är en enstörning trots allt. höhö, "trots allt", det lät lite konstigt. fast det är ju också bra med lag sporter för då kan man liksom smälta in och göra ingenting och låta dom andra sköta jobbet, det gillar vi! förutom när nån börjar klaga på en för att man inte "jobbar"..
åh, det skramlar ute i köket! det låter som att nån häller godis i en glasskål, goooooooodiiiiiiss!!!
jag har blivit värsta godis råttan :o eller nä, det har jag inte. jag är inte så förtjust i godis egentligen. eller alltså, choklad är jag förtjust i. mm, att jag är. det är fett gott. det är fett också, tror jag. antar det, eftersom att man får fett av det.

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, nu ska lukas ha datorn av mej :'( jag som började skriva så mycket och så duktigt, cry a riverrrrrrrrrrrrrrr.
hejdå ..


Kommentarer
Postat av: Kewin

MOHAHAHAHAHA

2008-11-16 @ 22:41:45
URL: http://kewindamans.blogg.se/
Postat av: issa

haha bra ju att han tog datorn, annars hade du väl skrivit en hel bok :)

2008-11-17 @ 13:35:26
URL: http://issabergman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0