hoho ,

hejsansvejsan :) jag ska berätta att jag har faktiskt blivit duktig på det här med sovtiderna, även fast jag bara gått och lagt mej i tid en gång hittills. det var igår, somnade väl tio-halv elva, det var bra gjort. ska lägga mej tidigt ikväll också, för det är skönt att sova.
åhh, det var nåt som hände igår som jag absolut skulle skriva här, men nu kan jag inte komma på vad det var :O fett irriterande!! iallafall så hade jag kompisförbud igår, det var ju roligt.. not. jag som skulle va med johanna, kewin och bubbas, men men, så blev det inte. mitt fel såklart, jag fick nå hets på morgonen, jag var morgonsur. så då sa mamma åt mej att jag kunde ju glömma att gå till johanna, och om jag inte bättrade på humöret så blev det ingen fest hos janine på fredag heller. men därför har jag ju börjat gå och lägga mej i tid så att jag ska få bättre humör! smart! hihi. så igår satt jag inne på mitt rum och byggde puzzel hela dagen och hela kvällen.. det var faktiskt, roligt. jag tycker väldigt mycket om att bygga puzzel, fastän att jag får ont i nacken av det.
idag har jag gjort mat själv, jag kokade makaroner, spagethi och taglatelli och tog lite kyckling så åt jag det, det var gott och jag kände mej duktig. jag är faktiskt värsta pasta kungen, eller pasta prinsessa kanske. sen kom kewin hit så var jag med han, det var kul :)

men nu ska jag bygga lite puzzel innan jag somnar, hehehe..
hejdå :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0