when it was me
ååh, kan inte alla bara lyssna på nåra låtar med Dj Bounce? Så himla söta! låtarna alltså. iallafall hittade jag inte på nåt idag, haha. har mått så dåligt. min mage har inte kommit överens med mej:O den hör inte till själva mej alltså, den lever sitt eget liv. haha, närå. det sitter nog fast. eller sitter en mage fast? vad är egentligen en mage? :O vänta lite.



när jag sökte på "mage" på google kom den här gulliga bilden upp, är det en litenliten bäbis må tro? jo jag tror det. men det säger mej ingenting om en mage ändå.. förutom att man kan föda barn. men det visste jag redan.

 och så här kan en mage också se ut! :) göllig ju.

men äh, vad ska man söka på och varför bryr jag mej? lär mej väl det av danne i åttan på biologin kanske. haha, fett intressant.
aja, så är det. vad? jag vet inte, nåt är väl så? jaja, men isåfall.

alltså den här datorn är seeeeg, det är gamla bärbara. jag har inte så mycket att skriva. men jag ska säga en sak, att ibland är jag dum. lite blåst alltså. förlåt, men tänkte bara berätta det. men jag är ganska bra på saker också. äh, va svamlar jag om?:O har man inget att säga, ska man vara tyst. jag har inget att säga.


schhhhhhhhhhhh , hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0