i've got you now

heeeeeej =D STOR UPPTÄCKT! nu går det att blogga på datorn nere i källaren! (: mi, bäst eller? nja, nåt åt det hållet iaf! :D

jag kan berätta en läskig sak som hände idag på skolan :O Kemiläraren, Bertil, har Issa i matte också. Bertil och jag är inte vänner. Jag vet inte varför, men han sårade mej med sitt IG, och jag sårade väl han på nåt sätt jag också. Nåt måste ha gått fel iallafall..! :) haha, närå. Men vi är inte så bra överens. Iallafall, så hade jag slutat för dagen och såg issa, viky, madde och johanna vinka till mej genom fönstret när jag var påväg hem, så jag typ pekade att jag kom in till dom. Så sprang jag upp till dom, och snackade lite och sådär, och Viky sa att jag nog skulle gå ifall att läraren skulle komma. Jag frågade vem dom hade som lärare då, och dom sa... BERTIL! Jag ba "eeh, oj, han gillar inte mej iallafall..". Men så typ skulle Viky gå och vässa pennan, och ja ba "JAG KAN GÖRA DET!" så skuttade jag glatt in i deras läskigt tysta klassrum och bryter stämningen.
"Heeeeeeeeeeeeeej, jag ska vässa vikys penna ja" sa jag.
"Vart kommer du ifrån?" sa Bertil.
*Linda står tyst och fattar ingenting i typ 10 sekunder*.
"Öhhhh..... från mamma?" sa jag. Jag uppfattade verkligen inte frågan =D
"... har du slutat?" frågade Bertil.
"Mmm... jag var inne hos dom ja, hos issa och dom" sa jag då.

Då tog han pennan ifrån mej och sa att jag hade inget att göra där och skulle sluta störa på andras lektioner. Då sprang jag in till Issa och dom igen, och då kom han DIT och körde ut mej också :O alltså hallå... :( jaja, iallafall så var det så. Och issa skulle gå in och vässa pennan och säga, "åh vad jag saknar linda.." för sej själv, värsta sorgligt sådär. Gjorde du det issa?:) gjorde du det?


hihi, nu ska jag faktiskt på hokey :) eller om 45 minuter, men ändå :D haha, har inget mer att skriva.


adjöadjö! :)

Kommentarer
Postat av: issa

ja det gjorde jag :)

2008-04-03 @ 20:36:47
Postat av: linus

HAHA ÄGD hihi

2008-04-04 @ 20:26:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0