palla bli gammal!

blä för att fylla år, men ändå inte. Det är kul att vara i centrum & få glass och tårta först. Och lite med paket också. Och.. det är inte bra att bli äldre. NU FORTSÄTTER VI ATT LÅTSAS ATT JAG ÄR 12 ÅR. Det går fett kung för mej i alla fall.
Imorrn är det drakstaden, men jag tror ändå att det är roligast där på fredagar. Fast det vet jag ju inte än. Imorrn ska jag lära mej en ollie jätte bra, sen ska jag sätta en kickflip. När jag är klar med det går jag över till heelflip, och till sist gå över till en pop show it. Haha, lätt värre! Sen så ska jag trixa lite i rampen å.. jao.
Dumbullar som inte tror på det =) närå, men jag ska bara träna på ollie, det andra får nog sakta ner lite! Jag är ju inte ens 10% bam än. Lol, tur det, för jag vill vara linda.
Öh... igår fick jag strumpor, örhängen, tröja, pengar, singstar, hörlurar, väska, två skrivböcker.. och badsalt, tvål och lite små saker. Mest pengar, typ 700 faktiskt. =) Lätt rik jag är nu, har säkert över 1000! MOOAAH, jag ska köpa en ö i karibien och bli pirat och bosätta mej där för resten av mitt liv. Jobba kan man ju glömma, eftersom att jag är pirat. SKEPP OH HOJ!!
Och just ja, ska läsa peter pan nu. Det slutade värsta bra!!! Men det är inte peter pan med kapten krok, utan nån annan. Men jag hoppas mega mycket att kapten krok ska komma ändå! Han är frän, men kuligast är det att se när han å peter käftar. Miiiih <3
Och guuu, vad min historielärare borde ha nåt emot mej. Eller kanske inte emot, men han förstår sej inte riktigt på mej. Sophie som skriver linda <3 curt överallt, noway! Jag har minnsann skrivit en uppsats om "därför inte historia". Och så idag skrev jag "människan fuskar" eller nåt idag.. han har läst därför inte historia. Den skrattade han åt och sa att han visste att jag tyckte si och så. Men men ... sån är jag. Och spanskan är det värsta jjag vet!!! Idag vart jag sen dit också. Men bara nån minut. Jag vet inte om det var med vilje eller inte, jag lyssnar ändå inte ens på spanskan. Jag sitter helt i min egen värld och är fett uttråkad. Bluä. Men jag har sååååå mycket roligare då, då slipper jag kunna ännu ett språk. Det är dessutom onödigt med spanska. Jag känner inte ens nån som pratar spanska. Fast jag kan en från spaniens msn, för jag addade fel en gång. Men fränt de, och då tänkte jag att jag kunde ju snacka med henne när jag lärt mej spanska. Men.. stryk det.

hej hopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0