hets inlägg

klockan är typ 22.15, så jag vill gärna sova, men jag måste bara få skriva litegrann.
Igår så var jag på bio med issa, karro & tellan, vi såg typ på "underbar & älskad av alla" jag tyckte att den var bra, men jag vet inte vad dom andra tyckte. Karro och Issa började kasta popcorn på mej å Tellan, och sen så hällde Issa ut över mitt huvud :O Fetmobbade vi vart ;D Haha, men jag hämnades litegrann, men det vart bara på karro. Men ändå!
Idag så var det teater, wiho! Fatta att jag tycker att det är skitkul! Vi övade lite på storetelling, som vi ska ha i våran nästa pjäs. Det betyder att man inte kommer att ha nån rekvisita. Rekvisita är saker som är med på scenen, som kanske ett bord när man äter middag. Så om det skulle vara så att man skulle äta middag, så skulle någon/några få FÖRESTÄLLA ett bord. Värsta knäppt men! Också kommer vi inte ha fasta roller, och heller inga scenkläder. OCh när jag skriver det så känns det som om jag har skrivit det förut.. det har jag säkert. Anyway, jag skriver det igen!
Det är Titanic som ska uppträdas. Och det blir värsta svårt!
Shiiit vad jag bloggar kort nuförtiden. När jag liksom kollar för bara ett halvår sen, då var det värsta mycket! Nu har det liksom blivit mindre & mindre & mindre.. och mer sällan också. Men det är för att jag inte är inne på blogg så mycket. Och då händer det ju så att jag inte får så intressanta saker skrivet. Det har hännt skitkuliga grejer, men det skriver jag inte i bloggen liksom! Det skriver Issa i mina kommentarer istället så att det behövs ändå inte! ;D haha! Men så är det väll lite si och så. Jag vet inte vad jag menar, men det passade in.
Vet ni vad mina favoritämnen är? ENGELSKA!! Och musik. Så fett kul alltså! Engelska liksom för att jag älskar språket, och vill kunna tala det flytande, som Johanna kan. Och musik för att man mest får leka då! Och ett till favorit ämne är ju håltimme, men det är inte bättre än engelska och musik. Poo för att vi inte har nån drama, men det har jag ju på idrottshögstadiet. Fast då är det ju elevens val.. idrottshögstadiet är ju skateboard. Och det är också kul!
Sämsta ämnet ever är lugnt: SPANSKA. Alltså det går inte att gissa på hur trist det är! Alltså det är säkert jättekul, om man skulle anstränga sej. Men jag anstränger mej inte så mycket, men idag så gjorde jag det. Och.. då var det inte så otroligt tråkigt. Jag kanske ska göra det lite mer! Iallafall lite mer. I SO:N så jobbar jag och karro med Europa och Lettland. Jag ville egentligen ha Scottland, men hellst Afrika. Men då typ gjorde vi ickepickepö på jätte många olika länder och så, också vart det såklart lettland. Inte så intressant, haha. Men det är kul att forska. Och det är ju iallafall roligare än historian som vi hade innan var! Bra de.
Och det går faktiskt bra med matten för mej. Jag har dessutom insett att det är rätt viktigt med matte. Liksom, jag har precis hört att bara man han godkännt i matte, svenska och engelska så kan man komma in på gymnasiet. Men om man INTE har det, då kommer man INTE in på gymnasiet! Nån som redan visste det?! Inte jag iallafall. Så nu är jag en duktig tjej, för jag får ju iallfall ett G i dom tre ämnerna. Inte för att jag riktigt ska bry mej om det än, det ärju inte förens om typ 2-3 år som det är viktigt.
Jag fattar heller inte varför bild är trist. Men ingen får säga vad jag gör på bilden! Det är en hemlis. Och jag säger det heller inte till dom som inte vet. Alltså ni får speciellt inte säga till issa (haha, även att issa lugnt läser det här!). Det är en överraskning till dej issa ;) Jag vet inte om du kommer att tycka om den, men ändå!

Nu har ni fått en liten översikt.

hare gött!

Kommentarer
Postat av: isabelle bergman

NEEEEEEEEEEJ ALLA SÄG TILL MEJ VAD LINDA GÖR PÅ BILDEN :O du skulle inte skrivit de där nu är ju jag jättenyfikeeeeeen! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D: linda din gris :( jag kommer inte stå uuuuut! bajs.. sägsägsäg, eller näe säg inte.. men skynda på å bli klar för jag vill seeeeee! :D

2007-10-10 @ 20:32:58
URL: http://iisaabelle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0