you don't even know what's happening tomorrow, maybe you'll die.

heii, jag fick värsta dampet "jag måååååste bloggaaa!!!". Också gör jag väll det då, inte för att jag har nåt viktigt att säga.
 Nå mer jultjat står ni väll egentligen inte ut med, men jag längtar mycket till julen. Hm, igår var det en kul dag. Jag mådde bra på skolan, första gången på veckan typ. Och dessutom var det drakstaden, men jag åkte ju inget typ. Efter jul så ska jag byta bort det, också ska jag ta slalombacken och lära mej åka snowboard kanske. Men det kommer jag ju bara att ha ett tag, eftersom att jag kommer märka hur kallt det blir och jag kommer att välja nån varm inomhusaktivitet. Långt ord, och säkert felstavat.. men.. haha, på vägen till Drakstaden så skulle jag beskriva min drömkille för Issa x) haha, den finns säkert inte men ändå! Men hon hade ingenting att beskriva.. också korsförhörde jag henne om vad hon skulle ha på Polar. Ja, jag valde Polar! Och Janines kalas. Så jag gick till Janine (svin kallt när man ba ha strumpbyxor, ballerinaskor, tunika & jacka) och gav henne hennes paket, som var ett set där man kunde designa egna typ julkulor, från Papperskungen! Också åt vi jättegott där, både för och efterrätten var supermums! ;) och sen var det chiiips, jag fattar inte hur länge sen det var jag åt chips! Ja, det var gott gott goott<3 Så sen så for hela gänget (jag, janine, jonna, jessi, sanna, linda, emma, jenny) till Polar.. fast jag var ju med Totta, Karro, Issa och Johanna också. Jag gick lite mellan.
Haha, också när det bara var typ 20 min kvar, så hade jag gått och satt mej och tagit av mej skorna, jag var så himla trött! Jag kanske såg lite ledsen ut också eller nåt, för det kom en polis och snackade med mej. Jag ba "shiiiiiiiit" tänkte jag när han kom till mej. (och visst ja, jag fick jag göra alkohol test också ;D haha, så himla kul, alltså jag gjorde det när vi skulle gå in. Jag tänkte fråga han om jag fick det, men han tog det på mej ändå. Jag blåste i den, och vet ni?!?!?! DEN BLEV RÖD! Jag ba "shiiiiiiiit". Men han ba "du måste blåsa lite mer" puh, det var bara så att jag hade blåst för löst. Jag hade inte druckit, så alltså fick jag gå in!). Men iallafall, polisen frågade om jag hade ont i fötterna, hur gammal jag var, om jag hade haft kul, om jag väntade på skjuts, om jag var här ensam, om jag hade varit här många gånger, om det brukar vara mer... ja, lite sånt. Jag svarade på alla frågor.. öh, oj, det gör man ju. Och när han frågade hur gammal jag var så jag ba "tolv.... nä 13" typ. Jag har inte vant mej än riktigt.
Och idag kollade jag igenom min egna "dikt-samling", eller vad det är. Vissa var bra, vissa var dåliga. Men det är 3 som jag tycker riktigt om. Och en av dom vann jag ju med i klassens dikt-tävling på laggarberg. Det var den här:

Jag ligger här ensam och undrar vem jag är
Och tänker; Vem kan hålla mej kär?
Ja jag är ensammast i världen och bara ser på
Och ja, vad kan hända då?
Ingen kommer någonsin fram till mej och säger "hej"
Exakt, vem kan egentligen tänka på mej?
Ja jag sitter där och undrar vem jag är
Och tänker; Vad i hela friden gör jag här?
Jag platsar inte någonstanns
Och önskar att jag aldrig fanns
Men vad ska man göra med ett hjärta som är fullt av smärta
"Men lilla du, du har väll en familj?"
Nej kära nån vad ska man med en sån till..
Jag är ensammast i Norden
Nej på hela jorden
Men vad skulle hännt om inte du kommit fram till mej och sagt "hej"
Jag tänkte; Snackar hon med mej?
Jag såg mej omkring, men det var bara du och jag där
Jag försökte svara hej men rösten var så hes
Hon borde ha tyckt att jag var en mes
Men nej, hon tog min hand och sa "kom jag ska visa dej"
Vi sprang och vi sprang, och hon tog mej till ett ställe som jag inte trodde fanns
Det var till paradisets land minsann

slut! 7/1-07. Dagen innan skolan efter jullovet, jag kommer ihåg att jag hade legat vaken så länge så länge, och när jag väl höll på somna så ploppade den här upp i huvudet på mej, så jag var tvungen att skriva ner den. Den kanske är lite dyster, men det är ju inget självbiografi iallafall.
Idag ska jag nog åka och sova hos Karro, :) Ja, jag får se. Men nu ska jag väll kanske springa på vårat älskade löpband! Haha, nä men jag hittar väll på nåt kul. Jag är ensam hemma med Linus & Lukas nu.

men hejdå iallafall. julaftoon<3

Kommentarer
Postat av: linda

hej, ni kanske inte gillar min nya design, jag vet att jag har samma textsnitt överallt, men det är ju min favorit! :)?

2007-11-24 @ 12:36:36
Postat av: isabelle

jovisst jag gillar din nya design. och jag var sjuk när du vann med dikten, men den var jättefin! skulle abslout röstat på dej iaf ;)

2007-11-25 @ 17:13:39
URL: http://iisaabelle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0