svängning

shuue. hela den här dagen liksom började jättebra, gick jättebra, och sen ba - splash. också är jag för.. äh, jag kommer inte ihåg vad det heter. men jag är för mycket av det för att kunna prata ut. eller nåt sånt var det iallafall. men när det är som sämst så kan det ju bara bli bättre, eller hur? bara svara ja .<
iallafall så har det väll inte varit så mycket idag. tillbaks till skolan, efter vad som kännts som 1 vecka, men bara tre dagar egentligen. ja och då börjar ju måndagsmorgon med mentorssamling, och såklart väljs jag ut som ordningsman (kvinna) på klassrådet. det var första gången som vi hade då, men jag är inte förvånad över att det vart jag. prata prata prata. sen slut, och då vart det slöjden. haha, jag berättar inge mer om slöjden iallafall! sen var det hemkunskap, skulle ha varit teori, men sen vart det mat istället. pasta och nån gryta, så himla gött! sket i maten sen ja!

och förresten, glöm det där med att jag var "sur" och allt, haha, aldrig :D men lol, jag skulle kunna sudda bort allt jag skrivet, men det gör jag inte, då måste jag skriva om, haha :P aja, nu fortsätter ja..

sen var det engelska! alltså, det är inte liksom kul. men det är liksom kul att lära sej det språket, för det språket vill jag verkligen kunna utantill. det är ju liksom en annan sak med spanskan.. och förresten!! Jag missar provet på spanskan på torsdag! haha, jag ska ju på skolbio! även att det är linas kvällsbok.. men ändå. efter det var det.. so, alltså vi behövde inte göra nåt, vi fick bara hämta nytt arbete. då gjorde jag färdig min uppsats i engelska, det var nåt om att man skulle skriva om att man hade varit ute och shoppat, och man var alldeles ensam, för mamma & pappa och alla var i utlandet. också kommer man hem, och man är bombsäker på att man har låst överallt, och släckt alla lampor osv. men så ser man att det lyser i ett rum! gaah. och jag skrev att det var mormor däruppe. haha, han hade ringt polisen och allt.. men palla skriva allt!
sen var det matte, sista lektionen! och.. det var den värsta mattelektionen som danne (våran mattelärare) hade varit med om. joni, det ska vi slå nästa gång! :D

inget mer att dela med mej om -- hejdå!

Kommentarer
Postat av: isabelle

jag gillar din blogg, du skriver så mkt! =)

2007-11-12 @ 22:12:43
URL: http://iisaabelle.blogg.se
Postat av: linus

blir svårt att övertyga om live > tomten för dej =/
och ordningsgrejen känns inte så förvånande ;D

2007-11-13 @ 15:55:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0