stora bokstäver från en liten bokstav.

hej hela världen, eller hej alla som läser iallafall. Det känns som om det var värsta länge sen jag bloggade, det kanske det var också. I lördags. Jag sitter och kollar i "LINDAS BOK" som jag skrev i slutet av 6:an, jag typ skrev typ lite dagbok, och gjorde lite listor. Jag gjorde listorna "hur man kan tjäna pengar", "test" (det var ett test, ingen lista men ändå), "coola namn" (jag kom på egna namn), "bra hemsidor", "bra låtar". alltså värsta dåliga låtar! Eller typ dom flesta, det var dom här jag skrev: (jag stryker över dom som jag inte gillar nu längre)

akon - Belly dancer  man värsta lessnar på den efter ett tag
akon ft eminem - smack that samma med den här, man lessnar på den
akon ft snoop dog - i wanna fuck you haha, den är ju bra ;D
avril lavigne - girlfriend jo, man lessnar på den. spc när man hör "i wanna be your boyfriend"
avril lavigne - sk8er boi det tar npg ett tag innan jag ogillar den här <3
sara - forever young alltså, den går inte att hata.
pussycat dolls - don't cha HAHAHAHA, pinsamt =D
rosa - to win my love den är varken bra eller dålig, men den är mer bra än dålig
anton&affe - boogi night snusklåt :O
jadde - living to love you mesig, den var bara bra i början
byz - why do we always fight alltså remixen är väll okej, men..
elak - ensamhet alltså den är också ett mellanting
2pac - i never call you bitch again den är såå skön! Jag måste nog lyssna på den nu bara för det
kobojsarna - sång om ingenting mellanting.

haha, kul att läsa tycker jag, men kanske inte för alla.. men det är min blogg ;):D
men det var ju sån där friluftsdag på ncc hallen för 7orna idag, fotbollsturnering, och sen brännboll. Fotbollen var faktiskt kul, seriöst! Fastän att jag inte gillar fotboll så himla mycket. Men jag fick iallafall passningar, och gjorde typ 4 assisster eller hur det stavas ;) så nog är man nöjd, haha! Men brännboll är drygt, iallafall när man ska vara inomhus, och när man är på uteplan och måste ta lyra. Och jag skulle dessutom vara brännare, liksom ge er.. det går ju inte, jag kan ju absolut inte ta emot en boll ska jag säga. Och till mat vart det sallad, gott, men inte ananas. JAG AVSKYR ANANAS :O fatta vad äckligt det är!
Också skulle jag ta bussen hem då, men jag har ju inget busskort.. så jag sa att jag hade glömt det, och det var ju faktiskt sant, för jag har ju ett hemma. åh, vad jag hatar att "ljuga" för de stackars busschaufförerna! Jag ba "Jag glömde busskortet, kan jag åka ändå?" så där snällt och änglalikt. Hon ba "varför gjorde du det då?" jag ba "alltså vi hade friluftsdag idag, så jag trodde att den bussen gick ända hem". Så jag fick åka. Och det var ju halvsanning, jag trodde att bussen gick ända hem, och busskortet låg hemma. Men det var ändå inte riktigt ärligt, men jag skulle aldrig palla att dra hem fet väskan.
AAAA JUST JA! Jag hade först bara tagit med mej skor & äpple, ingen handduk alltså, för jag trodde inte att man skulle bli svettig. Så jag ringde pappa och bad han att komma med det, också gjorde han det. Och när han kom ba, gissa vad han hade tagit med för ombyteskläder? Jo, min pjamaströja och ett par skidbyxor :O och som långärmad så var det nån tröja efter linus som jag bara har i nödfall. HAHAHA, är han inte stil löst grym? ;D Haha, ganska festligt ändå. Det var ju inte panik, men jag sket i att duscha och ba gick & sköljde av mej inne på toan, också hade jag på mej mina mjukisbyxor, fast jag tog pjamaströjan. haha ;D
Och ikväll är det Timrå-Modo. SPÄNNANDE SPÄNNANDE! :| Jag har ju dessutom varit och hälsat på hos modo spelarna, så jag känner ju dom ;) närå. Men heja timrå då! Men jag ska inte på matchen, för det är säkert proppfullt, och jag har teater. Men karro ska inte gå, och då vet inte jag om jag har nån skjuts. Och det är ju inte lika kul utan karro... :/ så jag stannar nog hemma och gör nåt annat, nåt kul kanske. Jag vill inte åka och spela bandy, och inte heller på hockey. Jag vill bara att den febern som väntar ska slängas över mej, och jag blir så trött så att jag måste akut gå och lägga mej. Jag har faktiskt fått min heliga förvarning - varbobban. Det ser ut som ett munsår, men det är det inte. Jag får så när jag håller på att bli sjuk. OCH JAG KÄNNER ATT JAG HÅLLER PÅ ATT BLI SJUK. Om jag inte redan är det, för så himla pigg är jag ändå inte. Det svider på hela kroppen ;q

hejdå / linda ♣


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0