hey bossen.

äh jag vet faktiskt inte varför jag ska blogga nu, jag bara kände för det.
Alltså vad kul Issa borde ha nu, när hon får fixa för hennes fest och allt! Kanske lite jobbigt samtidigt.. eller nä, förmodligen inte. Hon har inte varit på msn vad jag har märkt, så hon har väll fullt upp! Jag längtar iallafall jätte mycket. Jag vet inte vad jag ska göra för att få tiden att gå fortare! Jag tänkte läsa i en bok som jag hade lånat på bibblan, men den var hos mormor kom jag på, buhu.. men jag har ju en hel del sidor kvar i Eragon att läsa, så det får jag göra sen. Men inte alla, eftersom att jag har 460 sidor kvar typ.. men när man läser så går ju inte tiden så himla fort! Tycker jag då. Nejnej! Nu kom jag på vad jag kan göra!! Spela Play station, liksom rally och så, sånna spel älskar jag! Jag ville egentligen köra typ heroes eller nåt spel som min brorsa har, men han sitter ju på den datan.. han och micke har typ lanat eller nåt, jag vet inte. Men data har dom spelat iallafall.
Jag orkar inte!! Jag vill ner på Birsta en snabb snabbis, för jag har inget att fixa mej med tills ikväll! Fatta vad boring, ska jag bara komma dit som jag är?! Nej, alltså det ska jag ju inte. Jag får bara låna mammas kajal penna och allt sånt, men det löser sej. Det gör det alltid.
Men oj, jag har inte ens skrivit om största nyheten än! Och det bästa, of course. DET SNÖADE I NATT! <3 wiho! Jag fattar inte, är det nån som inte tycker om snö?! Det är ju bästa! Det är så himla kul. Alltså det ringde hemma hos oss imorse, och jag trodde att jag var ensam hemma så jag kutade till telefonen och hann titta ut genom fönstret ba "DET SNÖAR!!!! hej det är linda". Haha, det var ingen i telefonen då, dom hade väll lagt på. Som tur va! Annars hade jag skrikit den i örat. Men iallafall så har jag alltså varit ute och välkomnat snön, först en prommis med hunden, och sen så gjorde jag då min första snögubbe, den vart jätte mega fin och jag & Ludvig döpte den till.. Snögubbe. Ganska passande, eftersom att det är det den är.
Ludvig är på kalas, hos grannen. Jag klädde ut han till Batman! Alltså till mej själv, vill säga.
Och vet ni vad jag vart sugen på nu då... Nalle Puh! Hahaha, jag kan inte blogga mer. Jag måste se Nalle Puh! Jag fick liksom en bild av Tiger när han hoppar i snön i Sjumilaskogen.

Hejdå! snooooooow! <3


Kommentarer
Postat av: isabelle

jag vet jag är bossen. och, vi ses ikväll! :D

2007-11-03 @ 15:33:44
URL: http://iisaabelle.blogg.se
Postat av: linus

hade de bra på partiiiiiiiiiiiii!!!

2007-11-03 @ 17:33:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0