ny månad

men tjena! och glad alla första maj dag, eller vad man sejer. ..
det var skita skoj igår! jag, totta, sophie och emil sjung imse vimse spindel på scen (A) vi var så bra så att vi fick varsin godis påse för det! :) eller alla fick ju de, men ändå.
jag gick ju me janine och jessi mfl. sen när dom gick hem så hade jonna kommit så jag var med henne ett bra tag och kollade när alla smällde. kuuul (; också skulle jonna, mickis, sanna, mannda och olivia försöka göra en brasa, och det gick väll sisådär!! när jonna hade gått så var jag med totta och sophie.
vi stannade ute till typ kvart i ett på natten. det var bara jag, totta, sophie och nå grabbar kvar då. också var det nåra som hade fest som kom å snackade med oss. dom frågade om vi ville komma med in, "om ni har saft så", sa jag. det hade dom. med alkohol, vilket dom tyckte att vi var för unga för.
men vi snackade ett tag med dom, å sen stack vi och gick runt lite i vävland/edsgården med nåra ett tag.
jag sov hos totta och sophie då, om jag inte nämt det. dom två tjafsade lite. men vart tysta när tottas farsa kom. sams. (jag är helt rullad i skallen, fattar inte vad jag skriver.)
dom två låg och snackade ett bra tag, medans jag låg och blundade osv. sen sov vi. till KVART ÖVER TOLV!  rekord!! kuuwl x)
nu är klockan halv sex. jag tro jag ska dra på mej mjukis byxorna och sticka ut ett tag eller nåt, måste bli av med all energi så att jag kan sova ikväll. för imorgon är det skolan, och MUSIKALEN!!!!
kom till : laggarbergsskolas gymnastiksal kl. 18.30 den 2 maj.
men då syns vi där då! det kostar 25 för vuxna och gratis för barn. fika inräknat.

PUSSSS <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0