klassresan,

tjena ! kom nyss hem från klassresan, fick skjuts hem av issa och hennes mamma. Karro åkte också där. Jag lov och sov typ, så dom satt och petade på mej. haha! Menmen, jag ska försöka återberätta klassresan då :
Det började med att jag vaknade. Oväntat, jag vet. Vi skulle vara på skolan vid halv nio, och jag och mamma hämtade upp Karro och åkte till skolan och hämtade upp dom som skulle åka med oss till Boda Borg. Alla i klassen skulle dit, utom Bubbas.
På bilfärden så snackade jag och Karro och Totta en hel del, medans oliver och anton inte sa ett ord typ. Antons första ord i bilen var "LITEN". Det var när han såg en liten ponny, tre minuter innan Boda. Väl framme var jag SKITA SKRAJ! Det var bara jag som var skraj då. Huset som vi skulle bo i var gammalt och såg skit läskigt ut. Vissa fönster stod öppna och det såg ut som om dom glodde på en! Och dessutom skulle vi på spök vandring uppe på vinden hos nån tant som hette Fröken Blomberg. Ja, dum som jag är så tror jag väll såklart att det dära spöket finns! Vet inte riktigt hur många ggr jag frågade dom som jobbade på boda och överallt om det VERKLIGEN spökade där. Ja, det gjorde det. Och jag vart bara MER OCH MER rädd.
Det roliga var inte själva boda borg, för det suger. Haha, inte suger men det är uttråkande efter en timme. Det roliga var efter, uppe i den där borgen eller vad det var som vi skulle sova. Jag var så rädd så jag skrek och skakade, bara jag hörde nåt eller om nån tog i mej. Alltså shit, nu när jag tänker tillbaka på det så.. jag låg ju på golvet och var så himlans rädd att jag knappt kunde stå upp!
Dagen rullade på; vi var i varandras rum, gick på bodan, körde sanning el. konka, och hade rätt skoj. Vid klockan nio så var det spöööökvaaaaaandring. När det var dags för det, hade all rädsla runnit av mej. Tills dörren öppnades till vinden. Då klämde jag fast mej mellan Oliver och Robin, haha ;) men jag var skit skraj! Jag trodde att det var nån Blomberg där uppe ju! Men det det gick ut på var att leta ledtrådar för att kunna öppna en skatt. Men eftersom att borgen var ett mental sjukhus förut, så var det ju möblerat och sånt där. Även om dom hade möblerat om. Och i sovrummet så såg det ut som om det låg nån där, men det gjorde det inte. Inte då iaf, för sen så LÅG det verkligen nån där, ja - Alex. Haha, jag sket väll på mej eller nåt då när det rörde sej! Killarna skulle skrämma oss tjejer och va så modiga osv, men jag tror att dom var rätt skraj ändå. I början. För sen efter nåra minuter var ju ingen rädd typ. Jooo, sophie var ju lite rädd. Hon tänkte ju egentligen inte följa med dit upp! Men det gjorde hon då. Ja, när vi fick upp kistan så stod jag framför den och reagerade knappt. Jag ba typ "åh. godis.", värsta utan entusiast eller va de heter. Haha, jag kan se mej framför mej x) men karro, hon ba "GODIIIIIS!!" och kastade sej in i mängden. Sen efter typ 3 sekunder vaknade jag igen, och ba liksom "jag vill också ha". Men då fanns det typ inget kvar, och vi delade inte ens upp de ;o men jag fick en kexchokla och en festis. Nöjd, men ollan han tog ju femhundrafurtio nävar han.
På natten fick vi inte härja på eller nåt skit..... Bengt kom och skällde på mej och karro, för att vi lämnade rummet. Men jag lovade inte att jag inte skulle göra om det, så visst stack jag runt lite hit å dit.
Jag, totta och sophie va inne hos ante å alex till typ två, och sen så gick jag och la mej i Issa, Sussa, och Hannas rum. För Karro hade lagt sej där, för hon ville sova. Och jag och karro var ensamma i ett rum, och då skulle hon få vara där själv, scaaary. Så jag och karro delade på en säng i deras rum.
Dagen efter så vaknade jag vid sex- tiden och väckte Karro. "Vi måste gå till vårt rum nu, annars blir kent sur" också gick vi och la oss i vårt rum. Oh shit vad jag var rädd då:
Jo, för att dagen före så hade vi pratat om lite ditt och datt eller nåt med en som jobbade där. (eller, det var en samling och dagen). Och då hade han sagt att sist det var någon där, så sov den i rum nr. 2, och så hade han sett fröken Blomberg! Och han ba ; "jo, hon går ju och vädrar i varje rum kl. 7.00, det har hon gjort under hela hennes levnad också. Och hennes ande vill också vädra, och hon går i jämna nummer och visar sej kanske,haha. Alltså blir det rum nr. 4 den här gången".   PANIK!!!!! Där sov ju Karro och jag!? Ja, jag är en sån där som är gaj skraj för spöken FAST att dom inte finns. Det fattar jag väll. Men jag är feg som en hare ändå. Uwa, jag tkr inte om det där stället. Men kul var det!
"Ja, det hände en massa bra grejer och alla i klassen blev mkt bättre kompisar" replik ut vår musikal.
Nu längtar jag bara till tältningen! Och som sagt, min klass är Bäst.


HEJDÅ!


Kommentarer
Postat av: Linus

jo det var skitkul på boda, fast det var inte så läskigt på vinden och när kistan öppnades och jag såg godis blev det: GODIS!!!!!!!!!!!!!!"yay" tänkte jag då och reagerade inte så fick bara en mentos :(

2007-05-16 @ 19:33:31
URL: http://limpabj.blogg.se
Postat av: linda henriksson

haha, du är visst lika seg som jag på att reagera :D

2007-05-16 @ 22:36:11
Postat av: linus

brukar inte vara det men det var bara godis typ så men fick en sportdryck av oliver

2007-05-24 @ 15:34:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0