IDAG

idag så skulle jag och issa cykla till skolan med våra heta cykelhjälmar som vi hade på biken. Jo visst, ni få ha vilken synpunkt ni vill om våra hjälmar men jag tkr att dom är hel fräcka!
Men men. Klockan tjugo över sju så klev jag upp och klädde på mej, och gick på toa och hade helt glömt att vi skulle cykla. När jag satt där på toa så knackar det ju på dörren. "ISSA!" vart min tanke. Jag hade ju inte fått nå fika eller nånting ja... jag ba "eh mamma jag ta me en banan till skolan". Men så fick jag inte göra, jag hade minsann god tid på mej att sätta mej ner och fika. Så jag gjorde det och issa kom in och var med zurprise. Det kändes väldigt stressigt att skynda sej att fika och sånt där... men jag snabbade på och fick ont i magen.. jag hämtade cykeln, ramlade och fick ytterliggare två nya skrapsår eller nåt tro jag, och sen bar det iväg! Vi var framme på tolv minuter, woho!
Gick upp till klassrummet, den enda som var där var anton som satt och spelade nå indian spel x] haha, tog den andra datorn och sen kom issa in i klassrummet efter mej och började skälla ut mej för att jag var snabbare än henne att ta datorn! haha ;) satt där, och så kom dom som hade åkt buss, fast dom gick ju ner till slöjden. Men jag ville inte! Inte bubbas å oliver heller för den delen. Men till slut fick issa med oss ner ;) Klagade lite på kajsa för att jag inte tyckte att jag behövde vara där. Jag hade ju ändå inget att göra, för det var sista gången. Men jag tog fram papper och målarfärg och målade två stycken as snygga täckningar till issa =)
Aaa men dagen gick väll på som vanligt och.. ja. Vi fick rensa lådorna och lite sånt där. Också fick vi våra "portfolier" :D det är sånt som man har samlat på sej genom åren. Och det är så himla kul att kolla i dom <3 sådära gamla läxböcker (jag var skit söt när jag var liten, såg ett kort i en av dom =D) och gamla dagböcker och sånt. Haha, och när man var liten och hade läxa så var det ju sånna dära frågor som "har du varit kär i nån?". Haha, och ni ska veta hur jag var när jag var sådär 4-7 år! Jag ba pekade på nån och ba; "ååh, jag är kär i han/hon" haha! Jag och karro skulle gifta oss när vi blev äldre sa vi då, så att vi skulle slippa va ifrån varandra. Jag skulle såklart vara utklädd till kille i linus kläder och sånt =) och min tremänning han var också ett stort plus där, men inte minst putte! Haha,, jag ska inte publicera sånt här på internet, men ändå =) ni skulle ba veta..
Men men, också var det ju en sån där fråga och jag hade typ skrivit; 'när jag var liten så visste inte jag vad kär var. Jag vart kär i alla ändå. *****.* brukar pussa mej!'' , skrev inte namnet men det var så kul att läsa sånt där.
Sen så gjorde vi inte så mkt mer under dagen, spelade nå spel eller vad man ska kalla det. Jag förlorade mot totta när vi körde försten till fem där... lol ;d men sen så vann jag mot sophie en gång!
Jag och issa cyklade hem.
Och nu sitter jag här.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men det brukar komma, vänta bara.. ;) haha, näerå men jag vet inte. Det har såklart hänt rätt mkt nu på senaste tiden måste jag säga! Men det är inte sånt som jag vill att alla ska veta.
Det som händer just nu här i mitt hus är att pappa pratar med suppe, ludvig pussas med tv:n, linus är med nån kompis och spelar data. Sen är mamma och lukas borta och klipper sej. Eller lukas klipps av frissan. Ska bli så kul att se sen, men jag tror inte att han tar så mkt. Han har typ lika långt hår som jag där bak, så jag HOPPAS i alla fall att han klipper en bra bit...
Ja just ja, och imorron så ska jag och min klass tälta och bada! Först och främst så ska vi åka och bada klockan 9.30 på sporthallsbadet medans alla andra får sitta och plugga, myys ;) och sen ska vi byta om till vanliga kläder och gå och käka pizza, och sen byta om till badisar igen och bada till klockan 13.00. Niiice. Klockan 18 så ska alla vara på skolan, eftersom att det är där på gräsplan som vi ska tälta. Alla 11 stycken elever som ska sova över i ett tjugo manna. Ja, det är väldigt få som ska sova över, men vissa ska komma dit lite granna på kvällen och spela brännboll eller nåt. Vi ska möta föräldrarna och syskonna på kvällen! We gonna kick them<3 vi måste ju träna, för om en vecka så är det den traditionella lärarna-mot-sexorna-i-brännboll-tävlingen. Haha, vi har såklart ingen channs, men hejja på oss ändå!
Nu ska jag inte blogga nå mer. Vart ett rätt så kort inlägg kanske, men det tar jag igen nån gång! Oj, nu kom jag och tänka på en sak. På sommarn kanske det inte blir så mkt mer bloggande, eftersom att det blir så mkt ute då och så... äh, men jag ska försöka blogga ändå. Det blir väll bra ? ;D


HEJDÅ!


Kommentarer
Postat av: Linus

kort inlägg!!!!!!!!!!! typ längsta ju.
kul det där med karro XD

2007-05-31 @ 20:25:53
URL: http://limpabj.blogg.se
Postat av: linda henriksson

haha, aa men vi ställde in brölloppet ,)

2007-05-31 @ 20:42:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0