en annan dag, en rolig dag

jag måste få skriva om en kul kuligare kuligaste dag :)

det var igår. Jag vaknade klockan 10, jag hade nämligen ställt väckarn. Annars hade jag gärna sovit till 11, eftersom att jag somnade rätt sent. Men jag måste kunna somna om kvällarna också!
Jag gick och åt frukost, och väntade lite och väntade på att Sussa skulle ringa. Men hon gjorde inte det! Så jag gick ner och tränade lite. Ba för att få nåt att göra, jag ville inte spela dator och på TV går det ändå inte så mycket bra. Förutom viva la bam och så vidare :)
Men när jag hade tränat klart och duschat och så där, så var klockan typ nåt 12, men Susanna hade inte ringt än! Så jag ringde henne och vi bestämde att  vi skulle vara med varandra. Precis efter ringde Karro och frågade vad jag gjorde och om hon kunde vara med mej, så hon fick också vara med!
Jag läste tills Karro kom. Då berättade hon lite som hon fått i födelsedags present. Och sen kom Susanna. Då var jag hungrig, men jag pallade inte fixa nå mat så jag åt flingor och yougurt istället, dom fick den stora äran att titta på när jag åt, men dom tog den inte! Dom lekte med skateboarden istället, men det gick ju så bra det också. Haha, sen så läste jag och Susanna upp en historia som jag, Hanna och Susanna har kommit på om "Lilla" spöket Laban.. haha, ni fattar inte, och det ska ni heller inte göra :) Karro tyckte att den var bra, yippi! =D Typ hoppade lite studsmatta innan vi ville äta choklad.
Vi gick ner till typ domus och jag köpte marabou (<3) med digistive i, det är asgott! Och karro köpte med apelsin krokant, det är inte gott:P, och susanna köpte en stoooor vanlig marabou och en dricka typ. Också vart Karro pinka nödig, så då var vi tvungen att låna toan på ICA. Karro vart rätt orolig för att dom skulle tro att vi hade snattat där, men det hade vi ju inte och ingen sa nått heller. Haha, och när karro skulle fråga en gybbe som jobbade på ICA vart toan låg och om vi skulle låna den så hörde han ingenting och gick därifrån. Haha ;D så jag ba "HALLÅ! vart är tjottan?" han ba "vaaaaaaaaa?" haha,  jag ba "Toan" också dååå fattade han och visade oss dit. :)
Efter att vi hade varit på toan så.. gick vi vidare påväg hemmåt. Också var typ Kenny och hans kompisar och lekte i lekparken x) haha, vi som tänkte vara där!
Och precis när vi kommit till OK så kom jag på att jag ville ha jorlegubbar! Men dom vägrade låta mej springa tillbaka till typ domus och köpa jorlegubbar :'( och dom hade inget på OKC8 heller. Fiii vilken affär! =P
Men vi gick hem, och då hade det hunnit blivit finare väder, så vi badade pool ASLÄNGE! Och karro blev typ beroende av att springa strömmen och flyta på bollar och sånt där x]  men det var jätte skönt! Och när jag ba skulle gå på toa, och sen kom tillbaka så var dom inte i poolen, då hade dom gått och bytt om.. så det gjorde jag med, och det vart inge mer pool. För alla var hungriga. Och, som vanligt, så vart MAKARONER :D<3 (haha, makaroner OCH choklad på samma dag, kan det bli bättre?)
Vi skulle också ha picknick i trädgården och äta makkisarna där. Vi la ut en filt, dukade och kladdade ner hela filten med ketchup. Och ja, vi åt också. Dom åt pytte mega lite! :O Alltså seriöst, makaroner är det godaste som finns på hela jordens hela himla universum! Och att sitta ute på en filt i friska luften med två av sina bästa vänner gör det bara bättre ska jag säga.
När vi hade ätit klart och karro hade (trodde jag) lugnat ner sej lite, så ställde sej karro upp och hällde ut sitt vattenglas i håret på mej. Det vart inte så mycket, men kul. Haha, och vem hämnas ine? Jag vet ingen som hade låtit det där sitta oklart.. så jag sa åt na lite snällt "luta huvudet bakåt så ska du få svalkas lite" eller nåt. Ja, hon gjorde som jag sa men jag fick INTE hälla så mycket. Hehe (6), jag hällde ut ALLT :D hon badade :):) Haha, så hon hällde i mer i sitt vattenglas och hällde ut över mej!! Det gick över hela ansiktet... hela håret... och över ryggen.
Då fanns det tyvärr inget vatten kvar, så jag silade makaroner på henne =D staackars karro :) och hon skulle kasta på mej, så då sprang vi runt!
Jaa, jag kan ju inte skriva allting. Men vi kastade en hel del, och mormor kunde inte förstå att vi hade kunnat äta så mycket makaroner. Hehehehehe, ätit och ätit.. vi kastade en hel del på varandra också ju!  Susanna filmade det, så jag kräver att hon laddar över dom där videosarna på datorn och skickar dom till mej! :)
haha :) och sen... så var det inget mer. Susanna cyklade hem, karro stannade kvar. Och precis när hon skulle utanför våran dörr så hon ba "förresten Linda, vill du sova hos mej?" jag ba "idag? Jaa!" också frågade vi, och det gick så bra så! :) så vi sov hos henne och tittade på Rosa.
Jag sov till 10.40 då vaknade jag av att Mathilda knackade på karros dörr för hon trodde väll att vi var vakna. jo, jag vaknde ju då men karro hon sov luungt vidare. Hon vaknade knappt när det ringde i telefonen. Då röck hon bara till. Och inte vaknade hon när jag nöp na i hennes tår, haha! Jag kunde inte låta bli :) men då vart det så trist så jag satte mej och läste. Hon vaknade sen 11. Vetni vad vi fick till frukost? GUNILLAS STUVADE MAKARONER!!! Det är det absolut bästa jag vet!!!!! :)<3 alltså vilka dagar :) och vi åkte till Ikea så att jag skulle få köpa en present till mathilda också. Jag kan inte skriva det nu, eftersom att kalaset inte är förens ikväll! Och jag vill ju inte att hon ska få reda på det.
Men nu orkar jag inte skriva mer, förutom en cool sak: idag är det datumet 070707 ! Fatta vad tufft för dom som föds idag, som får ha det som födelsedatum!

Och imorgon så sticker jag till Gotland och är där en vecka. Sen far jag vidare till Linköping och sover där en natt. Sen far jag till Gröna Lund och sen far jag hem! Nej, inte bara jag. Min familj också! Och mina kusiner ska vara med oss på Gotland.

Hejdå!

Kommentarer
Postat av: Linus

jag gjorde det!! jag lyckades läsa igenom allt, att du orkar, det borde förbjudas att skriva så här mkt,men du skulle skriva så här mkt endå.
men har'e bra på got(t)land

2007-07-07 @ 17:08:21
URL: http://limpabj.blogg.se
Postat av: linda henriksson

haha :D

2007-07-07 @ 17:13:23
URL: http://lindahenriksson.blogg.se
Postat av: isabelle bergman

vem äre inte som har läst alla lindas inlägg om inte jaaaaaag? ::D:D::DD: jag kommer sakna dej när du är på gotland! egentligen får du inte fara för mig! men hare bra :)

2007-07-07 @ 18:33:44
URL: http://iisaabelle.blogg.se
Postat av: Anonym

Hoppas det blir kul på gotland <3 det var ju första gången med med att kasta makaroner på varann (iaf för mig)men inte vare sista. eller?

2007-07-09 @ 11:28:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0