sdfsngdtrnydy, right ?

hej :) jag är glad nu, jag är glad idag. Det har varit ganska tråkigt idag, eftersom att vi for på möte. Men det är ju roligt en stund, men när man har fått suttit still och lyssnar i 1 & en halv timme, då blir man rätt sömnig. Men sen efter mötet så åkte pappa, mamma och lukas och åt på atlantic, och linus och ludvig for till mormor tror jag. Jag stack hem och åt taccoköttfärssås och pasta skruvar. Det var skita gott, för jag hade rört ihop det med nötter. Mums :)
Ja iallafall så har det inte hänt så mycket nytt, bara att jag är så himla trööööött. Jag tror jag somnar, faktiskt ;/ men sen så ska jag ju på julskyltning med issa, då blir jag väll piggare.
Men nu måste jag ringa karro, och sen gå ut med hunden.

hejdå .



uppdatering 19.35

hej hopp, nu sitter jag brevid issa. hos issa. jag ska sova här inatt ;) annars skulle hom få vara ensam hemma med lizzy, hemska tanke! nerå.
men vi var på julskyltningen, det var nästan inget. så vi gick hem till mej och åt en massa ;) och så packade jag och så, sen stack vi hit. men issa kanske inte tycker att det är så kul att jag sitter och skriver nu.

hejdå :D

Kommentarer
Postat av: isabelle

hej linda henriksson

2007-12-02 @ 19:33:04
URL: http://iisaabelle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0