tisdag!



hjärtan till den tiden <3



hey där, idag har det vart skolan igen då. Faktiskt inge jobbigt, det känns bara lite skönt att komma igång med vardagen igen. Men det säger jag ju nu ;) Sen får vi se hur det blir!
Jag vill skriva om vad vi gjorde på skolan =D haha (a)
Första timmen när vi kom dit så vad det svenska. Jag fick skjuts dit igen, det var ju så kallt! Men imorron så tänker jag gå, varesej det är kallt eller inte. Tror jag... men på svenskan fick vi prata i grupper, man fick presentera sej och sånt. Jag var i grupp med cicci, arvid och nickalas. Jag tror inte att det var nån mer.. eller jo! En som heter simon också. nu vet jag vart dom bor ;) men vi från lagga då.. hon behandlade oss som värsta särbarn! Liksom "vi delar in er i 4 grupper eftersom ni från lagga inte känner någon". Eller nåt. Hallå? Jag gör jag väll. I alla fall så hämtade jag nyckeln typ halv nio också, nummer 160, stoppa in en lapp eller nåt tack :D!
Sen var det SO :) jag, karro, eller och sophie hade både sv och so tillsammans. Då fick vi bara säga vad so innehöll för ämnen, jag sa alla utom ett, för det kunde ingen lista ut, förutom lärarn curt! ;) Och vi fick skriva ett brev om oss själva. Det är kul, haha :p
sen spanska -________________________-  fick försöka lära oss siffrorna 1-16. Sög. Men jag ska ändå försöka, när jag väl har det så kan jag ju bli bra på det med.. också fick vi köra bingo också, det var skoj, för jag vann en gång :) fast inte själv tror jag.
Och 10.30 kom det folk och skulle berätta om idrottshögstadiet och representera deras sport och så. Och jag tänkte nästan inte ta skate, men när dom från drakstaden började prata om det så kunde jag inte låta bli. Också dans, hiphop. Jag vill lära mej skateboard i ramp!! Alltså jag måste bara berätta en sak som jag nog aldrig kommer glömma:) när jag var på väg till issa så hade jag skateboarden med mej, och gick med den bakom mej på mitt sätt. Också kommer det förbi 3 stycken killar i kanske 20 årsåldern på sånna dära rullskidor. Den första tittade på mej hela tiden. Också värsta log han;) Fast inte åt mej då, utan kanske åt nåt annat. Han tittade liksom efter mej när han åkte. Och så hörde jag när han ropade till dom "såg ni?" dom ba "va?" han "såg ni inte? Hon hade skateboard! Vilken ***** cooling!!". =D yeah ;D
Öh.. sen var det lunch. Ris och korvgryta, mums ;D Efter det hade jag två timmars håltimme. Det var rätt drygt faktiskt.. men men. skönt ändå, men det känns nog skönare senare. Liksom när man har blivit skoltrött och allt. Det är jag ju inte än :P Och det var typ vad vi gjorde.

Eller vänta! På so:n, när jag var på so alltså, karro var inte där först. För våran mentor hade gjort hennes schema, och hon hade missat att karro inte alls hade håltimme där. Utan so lektion. Asså curt ba; "Karolina Westerlund" och jag ba "hahahahahaha, hon sitter och slappar och tror att hon har håltimme!!!" då började han mumla nåt om ojdå och nej nej det har hon inte. Så jag stack ut och ringde efter henne. Tsss, det var rätt kult faktiskt x)

HEJDÅ!

Kommentarer
Postat av: isabelle bergman

yeeaaaaaaaaaah laggarberg imorn! :D

2007-08-28 @ 21:07:21
URL: http://iisaabelle.blogg.se
Postat av: Linus

haha du och mange ser trött ut ;P

2007-08-29 @ 12:34:15
URL: http://limpabj.blogg.se
Postat av: linda henriksson

jag ser ut som en kines där :)

2007-08-31 @ 15:10:30
URL: http://lindahenriksson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0