sjuk på nåt sätt

 tja snyggingar!

skolveckan är slut, och det är helj snart igen! Vet inte om jag ska sätta en glad eller ledsen gubbe, för jag tycker att det är rätt mysigt med skolan. Eller jag vet inte. Jag är faktiskt lite skoltrött... jag är lite trött på biologi/matte lärarn för han pratar så otrooooligt långsamt ;o och på min egen mentor. Jag vet inte varför, men alltså... hon är så lugn. Jag vill i alla fall ha lite fart!!
Men det roligaste med mariedal är att springa mellan klassrummen. Och matte suger :) men det vet ju alla. Och det där matteprovet var ju så himlans svårt!
Och jag har rosa målarfärg i håret. Fast det är ju inte så nytt längre. Jag och issa har målat hennes cykel (haha, gissa färgen) och då fick jag lite färg i håret, bara för att jag är så klantig. Och bara för det kallar benjamin mej för rosahuvve, och det tänker han fortsätta med x) men jag ska klippa bort det som är rosa idag, för det gick inte bort när jag duschade. Jag har duschat två gånger. Daaamp .< men det är lugnt. Eller det är fult.
Och det smakar hårspray i min mun. Seriöst alltså, och det är inte så gott. Jag vet inte varför det gör det :( jag har inte spraya håret om ni trodde det. Mitt hår är så här fult ändå, så det är lugnt!
Jag och issa tiggde godis idag, och fick ihop 13,50. Och sen när vi var på domus så hittade issa en tjuga i sin väska, haha, lyckat... x) jag är med issa varenda dag. Alltså typ. Eftersom vi går tillsammans. Och vi måste snart bli klar med cykeln! Men jag orkar aldrig. Men jag ska orka snart. Kanske ikväll. Fast då är jag kanske på w.. också ska jag och issa och hanna ut och jogga på sok. Kom inte dit och jogga med oss vettja!
Och en till sak har jag kommit på. Jag kan inte äta godis! :| jag får så otrligt ont i magen. :(:(:( men jag kan tugga och känna smaken, och sen spotta ut det. Men det är ju inte så najs. Och choklad är bara värre än smågodis. Det lät väl kul? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ. Men det är så gott, så ibland så ska man få ha ont i magen :) men jag kan äta popcorn tror jag. Eller jag vet inte. Bry :)
Blä. Nu orkar jag inte skriva mer.



hejsvejs. Om en vecka ska jag lära mej åka ramp. Fiiisk! :D vad läskigt! Och om 17 dar blir jag tonåring. Nejdå, jag vlir bara 13. Så det lugnt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0