haha, kulaste dag ;D

alltså shit vad jag är trött... issa & totta sov hos mej natten som va, vi var uppe till 4 på morgonen. Vi var ute å höll på typ 23-1, ensamma. Dåligt lätt roade, men det var så himla läskigt eftersom att det var helt släckt i edsgården, och att det var dött & dimma, det gjorde ju inte saken bättre. Sen så när vi kom hem så körde vi klädpoker, haha x) fatta vilken otur jag har! Förlorade, och jag & totta fick dra kort hela tiden typ. Hallå jag satt inte helnäcka om ni trodde det. Vi fick faktiskt behålla underkläderna, så det så. Sen så fikade vi 3 och sen så snackade vi, och totta som hon är ba "vad ska vi prata om?" och "säg nåt du issa. du med linda". "vad ska vi prata om nu då?" och bla bla bla :P sen så ba somnade issa nån gång runt halv 4, och man ba önska att man va hon. Men sen så somnade ju jag & totta också, förståss.
Jag vaknade först, typ halv 10, 5 & en halvtimmes sömn, men ännu är jag vaken (Y)! Men jag läste ett tag, och när jag skulle på toa så råkade jag väcka dom. Men annars hade vi sovit bort dagen, tror jag. Fikade osv, och sen började allt det roliga! Matte ringde och frågade om jag, totta, och issa ville hänka på upp till bandsjön, och det ville vi. Efter typ en timme så åkte vi dit och badade, kastade gris/linda/isabelle/totta/patrik/matte/fredrik. Värsta najs! Jag vart matte, och matte blev isabelle, och isabelle blev fredrik, fredrik vart mej. Och då vart ju såklart totta & patrik varandra. Patrik.. han heter ju putte!
Också när vi skulle hem så mötte vi patte F och ante, och patte hade varit och kollat på listorna på mariedaaaaaal!!! GAAAAAH! Timståhl sa ju till mej att dom skulle upp imrrn! Men då ville ju vi lugnt ner till vivsta, så när vi hade bytt om och så så cyklade matte, putte & fredde dit och jag och issa gick, totta skulle hem. Hahah, matte skjutsade mej, alltså hallå! Jag trodde jag skulle skita på mej, det var värsta asläskigt ... och frdde skjutsa issa i 70 km timmen, inte för att jag vet hur snabbt det är, men man kan ju channsa.
Och när vi kollat där så stack vi till ica och matte & fredde köpte typ en glass och dricka, och jag och issa köpte oss ett äpple. Putte köpte ba tuggummin x) men så satt vi där och dryga på, matte skulle såklart fråga alla ba; "hej, har du kul?" vissa var värsta balla! Han hade frågat en halvnaken man det (han hade ba kort kort och gick runt å bar på tröjjan), och när den gubben kom ut fårn ica så frågade han matte om matte hade kul x) också vare nån tant som sa "äru sjuk eller?" men hallå, han frågade ju bara om hon hade kul? Måste man va sjuk för det? Hm.. kanske, jag vet inte.
Vi träffade patte F och ante där igen å, och jag bjöd dom på en dricka var också. Sen så bjöd jag hela laget runt (issa, fredde, matte, patte, putte, ante) på strips. Snälla jag :') Också bjöd jag kenny som kom förbi cyklande. Vi joina in han i klubben också, och då ville vi bada! Fast då hade ante och patte stuckit. Och så cyklade putte och kenny ifrån oss, och vi hörde knappt vad dom sa. Men kenny skulle typ hem å äta eller nåt. Så vi cyyklade dit och hoppade på hans studmatta medans. Och sen så for vi och badade och dom typ smutsa ner min cykel med en massa coca cola flaskor :P kul x) också kastade dom cola på mej. haha, också skulle vi köra volleyboll med en tennisboll, lite svårt. Mitt lag som bestod av mej, putte och kenny, bara fuskade. men jag rörde inte bollen en ända gång typ, så jag fuskade ju inte. Också hade vi vattenkrig hemma hos mej sen. Eller dom ba kom, också hittade dom våra vattenpistoler. Haha, men det var kul det!
Också... hm... vi gjorde skit mycket! Nu på kvällenm var vi ute, pallade äpplen och snurrade snurr gunga tills vi typ spydde! Fast på kvällen vare ba jag, kenny, fille, fredde & matte och issa. Fille lät typ kulast i världen när han typ nöp sej i halsen eller nåt shit x)
Också skulle vi busplinga på filles hus. Hans typ låssas brorsa märkte oss, och fille tok skrek och bankade på dörren, och sen sprang där ifrån. Haha, det var värsta kul! Också ramlade fille och gjorde illa sej. Senareså ramlade han också och gjorde illa sej. Också hade han ont i magen. Tur för han, inte.
Nu kommer jag inte på nå mer. Sen kommer jag komma på mkt mer kula saker när jag går och lägger mej.
En sak som borde och alltid har varit kul är att jag ska på läger imorron. Men det är inte kul. Jag pallar inte! Också ska inte Ludde gå. Boring. Men jag ska försöka ha kul! :') janine ska ju gå, yippi!

hejdå

Kommentarer
Postat av: Therése

Fyy vad taskigt! :ooo Bara för att pappa tvingade med mej å syrran till en tråkig strand så hade ni roligt hela dan utan mig?!?! SHIET vilken dålig stil ;o haha, närå men.. jag måste erkänna att jag är avis, det där lät kul ;] Låta mig vara med någon gång? (a) Kramar.
PS. Jag vill INTE bli kallad för Totta. Säg det till alla! x] Kul å bli känd på nya skolan som "Totta"? Nej tack X'D Ge mig tillbaks mitt namn!

2007-08-15 @ 02:24:14
URL: http://thrsgrnlnd.blogg.se
Postat av: linda henriksson

jovisst, hänka på nån gång! Men det är nästan oslagbart den här dan, det var så fett kul! ;D

2007-08-19 @ 20:39:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0