bad hair day :)

NU ångrar jag att jag klippte mej. Jag hade ju fått långt hååår! Och så klippte jag av det... buhu... nu ska jag faktiskt spara ut håret. Japp. Men om jag jätte gärna vill klippa mej i år så ska jag inte få klippa mej förens till jul. Och jag är tveksam om jag kommer att ladda upp nån bild här.
Ska jag säga en person som jag är avundsjuk på? Hm.. jag kommer inte ihåg hennes namn, men det är en 7-årig flicka. Hon kan prata svenska & franska flytande, + engelska! Hon kan dansa, sjunga, spela teater OCH dessutom går hon på catwalking-skola. Hallå?! 7 år, tänk på det. Eller jag är inte avis på henne, och jag har faktiskt inte träffat henne, men jag såg henne på statist sidan. Vilken liten unge.
Jag ska fortsätta i teatern, yippi. Så "yippi" skulle det inte ha känts om inte.. hihihii.. vi kommer att få spela på stora scenen!!!! Och det kommer hur många som hellst att tittta!! Men det är ju inte förens nästa år, men ändå! Då hoppas jag att det kommer många kompisar och hela släkten och kollar :) Shiiiiet vad spännande! Tänk om man skulle säga fel? Hahahah, vad roligt att skratta åt det efteråt då.
Ludvig, min lillelillebror, sitter och kollar på alfons åberg nu. Typ 4:e gången han ser den. Jag såg den med han igår, det är ju en barnfilm så det går ju typ 3 sekunder mellan varje ord. Kanske inte låter mycket, men tänk om jag skulle prata med dej såhär ; "och...då...sa...min...kanin...bu..." eller nåt. Lite jobbigt.
Och nu är det bara 6 dagar till mariedal. Buhu :'( Det finns en till positiv sak, och det är att jag ska åka och köpa byxor med mamma då :) jag tänkte inte köpa stuprörs, eller vad vet jag. Jag vill ha baggyjeans som PINK har. Inte GWEN STEFANI, det är bara karro som fattar, och ni behöver inte vara nyfikna, för det är inte ens kul x) haha!
Också måste jag säga att fullkorns spagetti är jätte gott (L)
Nu vet ni det :)
Jag ska till Nina sen, JEEEEEESS!!!!!! =D=D=D Då ska vi på nåt som kallas "dyket", man badar. Blä för sjöar x) om det nu är en sjö, men det är det nog. Men jag ska nog bada ändå.
ååååååååååååååååh vad jag saknar nina!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoppas att vi får jätte kul, men det tvivlar jag inte en sekund på! Och hoppas att vi kommer vara med varandra jätte mkt av det som återstår av det här året :)
Det är faktiskt bara 4 månader till jul. Fatta! Jag får paket om 26 dagar, och om 4 mån och 3 dagar. Wiho :)
I september tänkte jag kanske ha nåt litet kalas. Ett väldigt litet isåfall, för bara några tjejkompisar. Men shiiiit vad jag saknar nina! <3


HEJDÅ ! v

Kommentarer
Postat av: Linus

men om du inte vill ladda upp en bild, skicka via MSN då ;<

2007-08-21 @ 16:34:36
URL: http://limpabj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0