gonatt

för att fixa en skräckis måste jag först läsa resencionen för att se vad den handlar om och se om den är bra.. men den gör ju så jag inte vill se den! men nu kom jag på "drag to hell", vet inte vad den handlar om men ska väl se den nån dag ändå. bara för att! hehe :)

så har jag funderat på vad onödiga ämnen vi har i skolan ändå :o eller ja, alla går över gränsen iallafall. jag menar, eller ja nu vet jag ju inte vad det heter men sånt som är överkomplicerat och omöjligt i matten till exempel, tror då inte att jag har nytta utav det! och definitivt inte kemin och fysiken, snälla nån vem orkar ens tänka på sånt? och vad som hände för 100 år sedan är inte det minsta intressant. engelska kan jag ju inte sätta emot, det är ju nödvändigt men väldigt tråkigt.. jaja. jag är bara så skol less så jag vet inte vad, väldigt glad över lovet som kommer efter den här veckan! ska bli sååå skönt, fast har inga planer alls! jag ska nog bara ta det lugnt :)

men nu ska jag gå och lägga mej, jag skulle ju bli bättre på sovtiderna.. hm..
imorn ska jag vara barnvakt hela kvällen iallafall, resten av familjen ska på hockey så någon måste ju passa ludvig, det blir jag det :) fast jag hatar att vara hemma när det är mindre än fyra stycken hemma..

jaja, godnatt.. :)

hejhejhejehj

filmen va riktigt spännande, den var bra! 4 av 5 toasters. men den var lite förvirrande då och då :o eller vadå lite.. fet känner jag mej också, ätit chips typ hela tiden sen i fredags HEHE. inte speciellt smickrande, fast idag har jag inte ont i magen iallafall. kanske vant mej höhö..

har fixat två filmer nu, mean girls och date movie. inte sett mean girls på hur länge som helst så kanske tittar på den ikväll :) eller nä kanske inte.. ska nog sova istället! också den där date movien minns jag inte ens vad den handlade om, men jag tyckte den var skit bra iallafall :D så den ska jag se nån dag också! kanske ska dra till med en skräckis också? får ju mina ryck då jag vill se en sån hehe. fast ändå :o ähh ska fundera lite på den punkten..

men a , heejsssss

vi kör med en dagens



dagens
kläder: strumpisar och en tisha
sjuka: sovsjukan tro ja, trött ha jag varit!
humör: trött och glad
känsla: kär (a)
mat: korvstråganoff
godis: ne, chips!
katastrof: ingen :)
städat: neheru, men de behövs
sötnos: helt klart ponthus :)
saknad: ingen, tror jag


asdfghjk

tja!

igår kom ponthus till mej nån gång på kvällen, vet inte när ;b då satt jag och spela the sims hehe så då fick väl han vara med :) kollade på film med familjen gjorde vi också, tjocka chips och grejer. och jag åt friterad banan! fy vad gooootttt!!!!!! ja och sen imorse vet jag inte när vi vaknade, tidigt... somnade om och sen har vi legat och tagit det lugnt, kollat på film. sen gjorde vi en sims familj och dödade dom.

ska gå och ta en dusch nu sen ska jag fixa käk, bio ikväll! (y)
kan ju meddela att min dator är sepe så det funkar inte att ha trådlöst på den, men det funkar på mammas. kul? aja hejdå have a nice day


godmörn

det har strulat med internet hela morgonen så sorry för jag inte bloggat men jag har ändå inte kunnat, mådde iallafall skit i magen igår efter chipsen och de, kunde inte somna ens! tack och lov ringde johanna och höll mej sällskap en timme iallafall :) sen somnade jag väl runt tre kanske? vaknade halv åtta imorse av magont, somnade om efter ett tag vaknade halv ett och nu mår jag prima!

har nyss ätit frukost och ska väl klä på mej nu, är ju lika bra det. ikväll ska ponthus sova här, vet inte vad vi ska hitta på! imorn har vi fem månader iallafall så då ska vi gå på bio, den där shutter island :) johan och sanna ska också med.

fan vad sugen jag blev på friterad banan nu! hehe ska lära mej hur man gör det så jag kan klara det utan mammas hjälp ;);) blir kanoners de!

aja hejss


the collector

godkväll ;)

eftersom det är fredag så har jag nyss tränat ja :) ska ju göra det måndag, onsdag och fredag! idag har jag sprungit sju gånger tre, dvs att jag springer först sju minuter, vilar två, springer sju minuter, vilar två och springer sju minuter till. jobbigt men skönt!

idag och ikväll har jag varit med ponthus, vi var ner på lidl och köpte coca cola, chips, dipp och kakor. fettisar? hehe. men vi åt ändå inte ens hälften av de, så det så :) så har vi kollat på två filmer, först någon som hette the callector eller något tror jag? handlade om en psykopat som samlade på människor för att tortera dom, tror den skulle vara lite saw liknande men va typ tio gånger värre om inte mer.. hemsk film, otroligt. så om ni vill se något som både gör så ni mår illa, blir rädd och fascinerad så ska ni se den! haha alltså inte fascinerad så man vill göra så, men liksom att man kan komma på nått sånt. skulle då inte vilja känna regissören haha. sen såg vi georgia rule, ni vet den där filmen med lindsay lohan som jag skrev om för några dagar sen? lika bra varje gång.

aja men nu väntar bastun på mej, najs de :) så ska jag sitta och skriva lite där för jag känner för det! kanske ska skriva min låt som ska lämnas in på musiken men njaa.. känner mej inte så musikalisk om jag ska vara ärlig, hehe.

vi hörs imorn eller nått, för sen ska jag gå och lägga mej på en gång!
tjing =)


m

hejheeeeeeeeej, nu är jag hemma hos mej med ponthus. dryg dag i skolan idag. så skulle ju jag och janine bada men då har dom börjat med hänglås där ;o det visste inte vi eller, så det blev inge av.

men ska hitta nån film att ladda ner nu orkar inte skriva
adjöken

ajjj

jaha idag är det fredag vilket betyder att jag måste gå till skolan, så kollar jag ut genom fönstret. det snöar verkligen hur mycket som helst. skitkul!! åh va less jag blir, hästvägen läju ha snöat igen den också.. och inte går det nå bussar heller. ska ringa och snacka med mamma och se om jag verkligen måste gå..

skona mejejejejejej

-



nu ska jag gå och lägga mej, kan bara säga att jag stör mej nå jävelst på att jag är så himla känslig den här veckan. jag är as känslig!!!! känns som att jag börjar böla för ingenting, men de är väl för att jag ska ha lingonvecka nästa vecka. men jag brukar snarare va sur då, åh! less jag blir. skämmigt ju.

jaja, vi hörs

kempe

tjaa , stack iväg och va med linnéa en sväng där förut. internet krånglade, startade om datan och internet typ tusen gånger men de gick verkligen inte, fick typ damp.. fick iallafall skjuts till daceworld där linnéa tränade sen gick vi ner till navet efter ett tag och satt där inne och snackade bra länge tills ebba kom, då va vi kvar lite till hehe men sen stack vi till skönsberg och hann inte va där nånting typ för dom som så gärna ville att vi skulle komma stack på en gång. hm? aja sen drog ebba hem, och linnéa efter ett tag så då satt jag inne på hemköp och väntade på pappa. lite ensamt men sen dök svenne upp iallafall :)

så nu är jag hemma och ska gå och fika, ligger på toagolvet haha för det är så varmt där! golv värme you know. är helt stelfrusen om fötterna för jag är ju inte van med att ha tennisdojor som jag haft idag till chinosen, as kallt.. hur kan man gå så dag in och ut! men nu ska jag förflytta mej,

hah,
hejdå :)

tjohej



hej =)

idag va gympan inställd så vi slutade tolv, härligt! mindre härligt att sitta i skolan en timme tills skolan kom, hah. men fick roa mej att lyssna på när tobbe pratade om nån värsta tortyrfilm :o haha ashemsk, men den ska jag ladda ner :D så ska jag plåga mej själv genom att se på den hehe.

nu sitter jag och dunkar janines spotifylista medans lukas får laga mat till mej hehehe, nudlar! sen ska vi kolla på simpsons, även fast jag såg avsnitten igår men jaja. sen kommer ponthus hit också, lovely!

nu står lukas och säger i telefon att jag är okunnig och lat....... stämmer verkligen inte ;*
hejs!


head over heal



idag har jag fått lånat linnéas chinos, ganska så najs! fast det känns lite mer sommar och så än vinter, och att först var det en tjejgrej med chinos men nä nu är det mer än killgrej, känns lite pojkigt att gå runt i dom liksom! höhö, fast jag tycker att dom är fina ändå :) ska på skolan dårårårå.

vem vet vad som händer idag, kanske att jag skulle vara med ponthus? :) hope so!
har inte orkat sminkat mej idag så det ser inte ut som att jag har nå ögon, eller jo jag har concelear på nån finne jag hade fått......... och på min haka haha för ponthus gjorde den alldeles blå på ena sidan :o riktigt tjusigt!

men nu ropar pappa att jag ska stänga ner,,
tjinggg

det är inte lätt att koppla bort.

känner redan nu att jag inte kommer somna ikväll, omöjligt.
vill inte på skolan imorn, jag orkar seriöst inte. jag vill inte.
kan det inte vara lov nu, och sommar! snälla nån, värsta
vintern på länge. inte varit plusgrader sen 5 december..
då är det illa, yesyes. just det det är. tränade iallafall lite idag
när jag kom hem, det är inte illa iallafall!

aja nu ska jag stänga av datorn,
adjöken

musik


simple plan - perfect

eminem ft lil wayne - drop the world

hos ponthus

hallå!

nu sitter jag hos ponthus och kollar på tv :)
jag och linnéa hade städjour idag, skiiitkuuul!
verkligen nått jag ska jobba som, eller inte.
idag är det onsdag och det betyder ju träning
nu för tiden, hehe eller ja, sen i måndags!

nu ska jag kolla runt lite,
tjing =)

-----



nu sitter jag och väntar på att få skjuts till skolan, jag ha börjat att kliva upp så tidigt så då behöver jag inte stressa, skönt! ännu skönare är det att jag hinner ta det lugnt innan vi ska åka. fast vi läju ska åka när som helst ändå, eller om typ 10 minuter kanske. är ju alltid så tidig till skolan som ni kanske vet.. och det suger! det är så ensamt där då.

idag är det onsdag, det betyder att jag ska träna idag ;) hehe. så är det elevens val, ska fundera på vad jag ska ha idag. vi får se! annars vet väl inte jag vad vi har för lektioner.

aja, vi hörssss

väskor




jag är i behov av en väska och har väl varit det dom senaste åren och nu har jag orkat leta haha, lite sugen på dom här två :) vet inte än vilken av dom jag vill ha men det lutar mest åt adidasen men eftersom det är så vanligt så känns fred perry lite lockande.. jag får se hur jag gör, nu ska jag gå och snacka med mamma om det! så måste jag byta om också för det är så kallt borta på teatern, karro kommer ju och hämtar mej om tjugo minuter för nu börjar den halv sju istället för sju.

så är de!

halv ja e



tja !

nu är jag hemma från skolan, jag och linnéa har en deal om att vi måste prata engelska fram till klockan sex. lätt fixat, förutom att jag råkade säga "är det nån hemma?" när jag kom hem :(:( jaja, ikväll är det teater iallafall! ska kila till garaget och hämta manuset och markera mina repliker så jag kan lära mej dom. inte långt kvar till manussläpp.

men nu ska jag ta en banan och se på simpsons,
hey!

inge mer skola tack



hahahahahhah !!

nu sitter jag i rogers klassrum med karro, madde och moa. vi har äö, sen är det matte och engelska. hata! funderar starkt på att åka hem men nä, det ska jag inte! jag längtar till lovet även fast det kommer vara snö då, jag vill bara ha lov och slippa gå till skolan och gå upp så tidigt. jag pallar inte plugga! och speciellt inte till biologiprovet som jag ska ha nån gång framöver. jag har haft mappen hemma sen i onsdags typ och inte rört den en enda gång, det är verkligen så himla trist. men ska försöka ta tag i det där idag, iallafall göra klart en fråga, så kan jag göra en annan fråga en annan dag och sådär.

men nu ska jag öh, jag ska väl hitta nått att göra i klassrummet,
tjing!


hurtiga linda wooho!

hallåå, idag har jag varit med min underbara älskling hela dagen :) han åkte nyss, för nu ska jag träna! ska köra mage idag, så har jag lagt upp lite olika för hela veckan. och den här gången ska jag klara det!! ska träna hela mars ut, minst. gör jag inte det får ni slå mej hur mycket ni vill. så åt jag och ponthus banan och choklad idag, sista godsaken jag får i mej under hela mars och det som är kvar av februari. hehe förutom läsk då.. det går inte att hålla sej undan! men jag ska dra ner på det iallafall :)

så det ska bli värsta nyttigt och hurtigt hela mars månad, vad bra det kommer bli hihi! så ska jag börja lägga mej tidigare också, äta mer nyttighetsaker osv. vad jag planerar!

men nu ska jag träna hejs :D:D
och juste, så ska jag köra situps varje morgon och kväll!

till sommarn ska jag ha gått ner fem kilo så det så =)

lady gaga

Brit awards, februari 2010GaGa bakom kulisserna på Grammy awards, januari 2010

alltså hon är så konstig!
vem vill seriöst gå ut sådär? :o
stöööörd!
beundrar inte hennes mod att gå ut och va annorlunda,
det är bara sjukt..


på mentors

tjosan,
idag har jag jeans och hästsvans, ovanligt, känns bra konstigt.
drömde massa konstigt om min mamma i natt hahaha..
nu fick jag veta att jag och linnéa har städjour på onsdag 9-10
missar syslöjden, jag som håller på att bli klar med min tubklänning!
rackarns. idag ska jag nog vara med ponthus iallafall!

aja, hörsss

i'll go wherever you will go

ikväll har jag hunnit med :

kollat på simpsons
sökt sommarjobb
ägt ponthus & emil i röjflaggor


sista punkten kändes bäst hehe, för hur coolt är det inte att kunna spela det? hahah.
men nu ska jag gå och lägga mej, skola imorn ju :o vill inte!

aja godnatt iallafall! =)

ljushuvve



ibland saknar jag mitt långa blonda hår ..
idag är en sån dag :(

myss



värsta seg dag idag, har kollat på två och en halv film och bara sega.. ätit friterad banan och glass har jag också gjort, dagens höjdpunkt! först såg jag ju georgia rule, sen skulle jag se trollkarlen från oz som jag verkligen älskade när jag var mindre men den var så seg så jag pallade inte. slog på freaky friday istället, den funkar alltid. sen har jag fightats med två snorungar också hah, fast nu har jag låst dörren så dom kommer inte in :) hehe.

ja nu ska jag väl fortsätta ha det tråkigt,
hare bra!

georgia rule

nu har jag sett klart filmen, och jo den är bra den! det handlar om en tjej, rachel tror jag hon hette, som är en "trotsig tonåring" eller nått. så skickas hon iväg från californien till typ bushen där hennes mormor bor och allt är efter hennes regler, dvs georgia rule! sen handlar den om att hennes styvpappa knullat henne i typ 2 år förut, så då är allt upp till om mamman tror på rachel eller på styvpappan. fast rachel är hit och dit, ibland nekar hon det och ibland inte.. aja skitsamma, rekommenderar den iallafall!



jag vet inte vad jag ska göra idag, blir nog en lugn dag :) vill egentligen åka till stan och köpa massa saker som jag måste köpa men ett litet problem är ju att jag inte har några pengar haha, men snart är det ny månad och då blir det cash iallafall! då ska jag köpa en bikini, ny stav, väska, present till madde och amanda och leggins. sen måste jag ha pengar till att sola också! jag är liksom inge brun längre, pappa påpekade det till och med igår, huhu deprimerande.

aja vi hörs när vi hörs!

filmtips tack

ska fixa nån film,
är det nån som har nå bra förslag på bra film? :) jag är sämst på sånt för jag ser typ aldrig på film! fast jag funderar på georgia rules eller vad den nu hette, nån film med lindsay lohan. ganska bra om jag minns rätt!

freedom

hejhej , i natt har jag verkligen sovit tungt känner jag. skönigt!

nu ska familjen åka nånstans, eller jag vet inte, mamma och pappa iallafall? det är också skönigt, såhär på morgonen blir jag så stressad och irriterad om det är för mycket folk omkring mej. så blir det tyst så jag kanske kan somna om? nej det kan jag nog inte, har märkt att det är nånting som jag inte klarar av.

men nu måste jag gå och pissa ,
hejs

you never took the time to understand


akon - never took the time

man in the mirror

jag är verkligen as seg idag, har kämpat i typ en halvtimme med att somna om men det gick inte. jag vill sova men jag kan inte! stöööööörigt! också vart jag så sugen på nyponsoppa förut så det gjorde jag, as gott.

gud vad tråkig och seg jag känner mej,
save me
höhö


godmörrn



nu har jag laddat ner sjätte sinnet, man kan ju undra om jag vill plåga mej själv eller nått? jag klarar ju inte av såna där filmer egentligen, men ändå ska jag se dom :o jag vet inte varför men jag vill det hihi! jag minns när jag såg sjätte sinnet första gången, kanske var i femman eller sexan? hanna hade med sej den till mej, det var första skräckisen jag såg. kunde inte sova riktigt på nästan en vecka och vågade inte gå runt ensam, jag svor på att aldrig mer se en skräckfilm haha! nu så minns jag inte riktigt vad den handlar om, det är väl den där pojken som ser döda människor så är det en farbror som ska hjälpa han? eller nått sånt.
,
nej men nu ska jag ta en snabbdusch, klä på mej, fika, byta i sängen och sen vet jag inte. vi får se :)

gotta go

det vart lite hit och dit med skb, först skulle vi dit men sen ångrade vi oss men sen stack vi dit ändå. kom väl dit typ nio, det var inte mycket folk där och helt fel musik! men det var kul när lite olika körde rapbattle, hah. men det var helt okej där borta :)

var värsta trött när jag kom hem så skulle somna på en gång, men nej nu är jag inge trött längre! häpp, då blir det till att sitta här tills jag blir trött nästa gång då. läju inte ta sån lång tid tror jag.

meeen jag skriver väl imorn eller nått..
gonatt


koolt

halloj , nu är jag hemma hos mej med ponthus :) han ligger och vilar nu men det var inte riktigt min grej så jag ligger brevid med datan. vi har bakat tigerkaka, smeten är så god! jag tänker gå och äta kakan sen ja, god som satan den med.

nejmen nu ska jag kolla vidare för jag har inget att skriva, vet inte vad som händer ikväll, ska man ta en tripp förbi skb discot kanske? ;);) haha, det låter lite väl töntigt med disco.

jaja vi får allt se vad som händer,
hejss

svenska

jag somnade innan tio igår ja, snacka om skönt! är inte trött idag kan jag lova.
ska skriva om johnny depp nu på svenskan, har kommit rätt långt.
det går bra för mej! fast ska fortsätta skriva mer ändå,
adjöken


återanvändning



nu har jag kollat igenom en gammal påse med kläder som jag rensade ur garderoben i somras typ, men nu har jag plockat fram dom kläderna igen! jag la ju undan dom för jag vart less på dom, nu har jag inte sett dom på ett tag ju så nu är jag inte less på dom. kolla värsta tubtoppen jag hittade då, snacka om knallig! hah, fast jag satt den som kjol istället, bara testade liksom :) så är det mitt gamla punk nitband jag har också ;)

så kollade jag efter gamla jackor också, jag hittade en från typ sexan som jag deprimerande nog fortfarande kan ha. snacka om att inte växa nånting alls! det var liksom 3 år sen. jaja, så hittade jag två jackor som mamma köpt för länge sen, ena hade en väldigt knallig typ ljus turkos färg, eller det var nån konstig färg. så var det en grå metallic, fast ett minus är att det inte finns nån luva till nån av jackorna.. älskar luvor, det är ju dom som gör jackorna snygga.

men nu ska jag krypa ner i sängen med ludvig, han ska sova hos mej i natt :)
så jag skriver väl imorn, får se vad som händer då!
pussss

nya shoes

vi åkte och fixade det där kortet, det gick ju as snabbt! så nu ska jag bara vänta på att jag får ett brev om att jag kan hämta ut moppekortet, och självklart ser jag lika muppig ut på bilden som jag gör på dom mesta bilder det finns av mej.. :) kul, as kul!

sen for vi på skopunkten och var där över en timme hehe, provade en hel del skor jag! gud vad fina skor dom har där, jag älskar den affären. fick med mej två par hem också, såååå snygga!!! speciellt ena paret, kär jag vart :o ska ha på mej dom imorn tror jag, isåfall får ni mariedalare se på snyggingarna!


med klack, såklart att dom inte är lika tjusiga på bild men men

utan klack

hehe och just nu springer jag runt i korta jeansshorts bara för att känna sommarkänsla, längtar ju!


ahejhejhejehje


nu sitter jag och äter smörgåsrån, det är så himla gott! kaffe var däremot det äckligaste nånsin, usch! jag fattar inte hur min pappa kan sitta och hinka i sej något som är så vedervärdigt äckligt, haha okej om det där vedervärdigt ens var ett ord men jaa det var så himla äckligt.

jag undrar vart mamma tagit vägen, egentligen skulle vi åka typ halvtvå men då skulle hon träffa en kund först. hoppas hon kommer snart, börjar bli rastlös.

men ska gå och smöra några till hihi,
tjing

hoho

hejsansvejsan!

nu är jag hemma från härnösand, skolan och allt :) det var kul däruppe, ponthus syster var ju asgullig hihi :) så gick det bra på skolan också förutom att jag var så trött, har fått värsta mycket beröm den här veckan! ett minus är att vi har prov i biologi om två veckor och där har vi haft en vikarie så vi har inte gjort nånting typ, men nu har jag tagit hem så jag ska plugga idag..!

fast först ska jag och mamma fara och knäppa mitt moppekort, kanske vi far ut på mer äventyr också, vem vet? vi får allt se vad som händer idag :) jag skriver väl sen eller nån gång, för nu ska jag smaka kaffe för första gången :o oops!

hehe, bye


idag far ja till härnösand me ponthus, kommer hem imorn


äöäöäöäö

TJENA!

nu sitter jag på matten, eller nä det är äö. jag fick sitta vid datan typ en kvart om jag ville hihi, det ville jag :)
idag är det fettisdagen! usch vad äckligt det är med semla, skulle då inte vilja äta en sån.
ikväll är det teater men jag tror jag ska vara med ponthus innan det, hoppas! :)

jag ska fundera ut några filmer jag ska fixa till datorn, det går ju inte att köra skivor i dom så jag får fixa filmer på annat sätt. undra hur? :o höhö.

aja nu har jag inget mer att skriva,
kössn =)


hemma

hejhej, nu är jag hemma och fikar. vi åkte till gården en sväng men jag hann inte vara där nå länge för min skjuts gick halv åtta typ. annars hade jag fått tagit bussen och gått hela vägen från busshållplatsten och hem i kylan och mörkret när jag inte känner mej nå vidare, ska kolla om jag har feber eller nått för jag fryser exakt jämt!

oops nu spillde jag ut mjölken
måste torka,
heh

ps. ha några bilder och så från ikväll, men dom är på linnéas mobil men skickar hon dom till mej så lägger jag upp dom också! :)

hos linnéa

hellu! nu har linnéas internet kommit igång, efter typ tio minuter :o haha, vi gick lite på stan efter skolan men där hände de ingenting så vi stack hit till linnéa. vi har typ ätit och sådär, så få vi se vad som händer sen :)

hehe jaja hejdå !

johnny depp

Johnny Depp, maj 2007

satt och forskade om johnny depp på förra äö lektionen, jag blir lika häpen varje gång. fyfan va grym han är! men jag får en känsla av att jag redan dragit upp hur många gånger som helst hur grym han är, han kan liksom gestalta alla roller. men ja nu ska jag inte tjata om det, vill bara säga att han är ett mästerverk rakt igenom.

jag har iallafall äö timme nummer 2 nu, engelska. men vi har vikarie så det är ju lite slappt. slutar om typ en halvtimme, skönt! sen drar jag och linnéa hem till henne :)

jag skriver sen nån gång,
hejs

måndag morgon



hey ! idag tackade jag nej till skjuts till skolan, orkar inte va där halv åtta när jag inte börjar förns tjugo över. så nu funderar jag på om jag ska gå eller ta åtta bussen, tror jag går faktiskt. kan ju behöva det efter helgen! jag fettar nå jävulskt varje helg, chockad alltså. eller ja nu för tiden, förut va det väl inge farligt. så nu den här veckan ska jag inte äta nå godsaker alls! eller jo på helgen, men inte lika mycket som jag brukar.

idag ska jag iallafall vara med linnéa :) vet inte vad vi ska hitta på, men vi brukar ju komma på nått! så ska jag ha en pluggdag den här veckan, eller kanske iallafall.. okej det läju inte bli av men ändå :)

nu ska jag leta fram ponthus koss så jag inte glömmer dom idag igen, sen går jag till skolan.
hörs hej

skor



hela högen är från skopunkten!

jag håller på att tänka igenom vad jag ska köpa till sommarn, jag kan ju köpa ungefär en dyr sak varje månad så nu i mars ska jag köpa skor! jag vet inte än om jag ska köpa höga med liten klack, eller om jag ska köpa lite kortare med hög klack. jag kommer nog få nån av paren av mamma så jag får kolla ut vad jag ska ha :)

sen måste jag ju ha en väska också! en mellanstor som jag kan ha gympasaker i, och badkläder och sånt till sommarn. så jag slipper släpa runt med en ryggsäck.. så ska jag köpa sommarkläder, men det kan jag ju göra i typ maj eller nått.

men jag ska gå ut med hunden nu, sen ska jag gå och sova.. skönt! ska börja gå och lägga mej i tid nu så jag orkar skolan, så jag skriver väl imorn.

hejdå!


molly



nu är molly ute på blocket, så synd! men fyra hundar blir lite väl mycket när dom är stora. det står förstås mer beskrivning på blocket, men det får ni leta fram själva!

snart är det bara wilma och torres kvar, va tomt! :o ingen charlie och isak, fast det har ju varit så ett tag, och snart ingen molly. ojoj!

i ljustorp

hejhej,

jag fick skjuts förut så då passade jag på att svänga in på coop och köpa gelehjärtan till ponthus innan jag fick skjuts dit upp också :) så kom mamma och hämtade mej typ halv tre.


ska hemåt till typ åtta för då ska linus på bandy. men nu ska jag kolla på tv med linn,
hejdå! :)

glad alla <3 dag



godmorgon!

nå fel med mej, vaknade kvart över nio när jag liksom tyckte att tio skulle va tidigt. så jaa nu är jag klar, ska kolla om jag kan få skjuts till ponthus. inte säkert att jag får men jag förlorar ju inget på att fråga :)

så blir det inget mycket skriva idag, ska ju åka direkt till ljustorp klockan tre.
så vi hörs när vi hörs helt enkelt!

alla hjärtans dag

nu måste jag sova för jag ska minsann upp klockan tio imorn så jag hinner va med min älskling på alla hjärtans dag, vi skulle visst åka till ljustorp klockan tre mitt på alla hjärtans dag............ aja men det löser sej ju, bara det att jag inte få sova så mycket men men ;)

så ja, godnatt!

ja göre när ja känner fört

bra medveten om att jag är sämst på det här med att blogga nu för tiden, men vad ska jag skriva egentligen? jag gör liksom inget särskilt, jag lever lugnt så jag har inte så mycket att skriva! och jag kan inte säga att jag ska bli bättre, för det vet jag ju inte. men jag menar, förvänta er inte att jag skriver så ofta längre men det läju ni redan ha märkt men ändå. jag skriver ju iallafall nått varje dag så helt kass är jag väl inte.. :)

igår så sov ju iallafall ponthus här, idag ha vi tagit det lugnt, stack ner till timrå en sväng nu ikväll. så gick vi upp till sophie där hon, felix, simon och cricke va. stannade inte särskilt länge, drog till ponthus istället :) kom hem vid elva, åt och installerade den här datan,
de va allt för den här gången! :)


måste testa camen , daah

min laptop


kolla vilken sötnos som ha gått och blive min :'):') hihi!
jag har ju sagt att min gamla dator va katastrof, men så här katastrof trodde jag inte att den va. det är seriöst helt omöjligt att starta den! ganska surt för jag hade massa bilder från 2007 och framåt på den, men dom läju ska finnas på bloggen eller bdb om inte annat.

den är så liten!! :)

ponthus is the best of the best he's the greatest

hallådär , nu är jag med ponthus, vi ska kolla på film nu så hare bra, sen somna vi nog
hejdå

musiken

nu sitter jag i nått klassrum och ska skriva en låt till musiken, läju gå skiiiiitbra.
hade alltid fantasi till sånt här när jag va yngre men nu är de liksom stopp :o
ganska störigt! men jag få väl helt enkelt tänka vidare,
måste verkligen börja med det här nu.

hejdå! :)

hejdå

nu ska jag gå och fika sen ska jag sova,
vi hörs när vi hörs! :)
godnatt

segis

men hallå! gick väl som de gick på nationella, man hade 2 timmar och 40 minuter på sej att skriva typ ett debatt inlägg eller nått. snälla nån, jag va klar efter typ 45 minuter. skönit, då fick man sluta tidigare! nog att jag stannade kvar ett tag och va med folk och sen gick jag på lunchen, så skulle jag ju va med ponthus idag så gick han och träna så satt jag hemma hos han ett tag och väntade på han :)

så gick vi ner på frasses och åt strips, där va johan också. så följde dom mej en bit hem, har bara hunnit duscha, tror jag ska göra en macka eller nått bara för att hehe :) sen ska jag sova tidigt ikväll, fastän att jag har sovmorgon. duktig! eller ja vi får ju se hur det blir med att somna tidigt, men jag har typ varit yr och trött till och från idag för jag somnade sent igår så vaknade jag typ fem i natt av en marddröm så kunde jag inte somna om på ett tag. störigt? ja.

men nu ska jag hjälpa linnéa med bloggen,
hejdå!

hets linda

asså fan va hetsig jag ha blive :o karro är helt förbluffad hur stressad jag är jämt och ständigt och att jag verkligen speedat upp på tempot va de än gäller, jag som brukade va så lugn och tare coolt liksom! när jag gick på toa nyss märkte jag att jag hade trosorna ut och in, wtf liksom.. så ha JAG! börjat ätit snabbt, man ba vaaa :o jag som alltid vare så jävelst seg, jag ha vare så seg på allt! nu när jag skriver så känner jag mej stressad, jag tror de är för jag känner mej tidspressad och för jag sätter en sån press på mej jämt och ständigt. liksom, den tiden ska jag kliva upp, den tiden måste jag va klar, den tiden är den lektionen och den lektionen och blablabla.. bussen åker då, måste hinna me den också, jag ha si och så mycket pengar kvar, va ska jag köpa för dom, neeejfan den här tröjan hade jag ju häromdan, jag kan inte äta dehär för då bli jag tjock, jag åt ju strips för nån dag sen också........ de är de att jag bryr mej så mycket och lägger så mycket skit på minnet :o värsta onödigt!

ska sluta sätta upp scheman och sånt, nu ska jag ta de lugnt. men de är ganska svårt på morgonen, men a nu ska jag försöka ändå.. fast om nån stressar på mej då så kommer jag bli jätteirriterad resten av dan också, hmm? aja jag ska prova att ta de lugnt imorn och se hur de gå :D eller neeej jag ha ju nationella, läju inte va så lugn då. eller jo, men jag kommer få panik och vilja göra mitt bästa så kommer jag leta efter ord och sånt jag inte ens kan bara för jag vill låta så bra haha.. åh kära nån!

nejmen nu måste jag gå och sova, eller neej nu ska jag stänga av datan men jag måste ingenting :) tare lugnt linda, taaare lugnt!
godnatt iaf :D

linnea!




jag kommer alltid finnas för dej,
och va som än händer äru alltid min bästa
jag älskar dej. <3

and i miss the old times

lalalaal

tja!

ponthus stack för ett tag sen så nu är jag hemma, vi skulle spela nå sant eller falskt spel, kunde inga regler så de va helt fuckat haha, så ha vi kollat på kvarteret skatan typ aslänge, asså va fult de äääär :D de är kung! a sen åt jag lasagne, ryyysligt mumsigt.

så hade mamma köpt hem en coca cola och en påse djungelvrål som jag skulle ha tills nationella som är i TRE TIMMAR imorn, a men då såg ju dom där lakrisarna så frestande ut så jag öppnade påsen.. åh! men nu ska jag inte äta nå mer. bara 2 till, sen inge mer.

jag tro jag ska sticka ut en sväng nuja, kolla läget liksom.
hah, nä men nu vill jag ha sommar.
hare bra,
hejs

tjaaaaaaa



Jag bloggade ju inte efter teatern igår men de va för jag va så jävelst trött, jag slocknade typ klockan tio. fyfan va skönt, kände mej helt utvilad när jag vakna men nu är jag trött igen.. haha och att jag skulle upp klockan sex och bada blev ju inge av, somnade om för jag trodde jag tryckt på snooz men tydligen inte.

sen stack jag och karro och köpte choklad efter skolan, köpte 3 för 15 kände mej asfet så då gav jag en till alex för jag stötte på han, snäll jag är! a sen åt vi ju dom.. på teatern så smälte vi en och doppade äppelbitar i, as gott men mådde väldigt illa efter de.

idag ska jag va me ponthus iallafall, såg han inte på hela dan igår och de va inge kul heller :o
men aja nu ska jag jobba me hinduism guuud va kul......
hejs!

diva is the female version of a hustla

TJEEEEEEEENAAAAAAAAAAaaa

vart nå fel me blogg.se igår, dåligt sur jag vart. gick inte att gö nått!
imorse va jag me på gympan, handboll, fyfan va grym jag va jag gjorde mål och grejer!! och nu är jag as stel och känner att jag måste stretcha haha men ändå :) grym jag är.

nu sitter jag och linnéa i nått klassrum och jobbar me michael jackson, de är engelska;>
ska till karro efter skolan, fast först ska vi gå och köpa nått gott på coop. sen ta vi bussen så långt de går, sen ska vi gå därifrån och äta! de är längre än den "vanliga" busshållplatsen men man slipper den dödande backen som finns där, jobbig :o haha va bratigt de lät i mitt huvve när jag tänkte "så jobbig".. typ som sorry! haha, jag är nog en liten brat trots allt! eller inte.

nu ska jag säga hejdå,
hejdå

she's an angel


flipsyde - angel

hey , kollade på ghetto blaster eller va den nu hette förut, den va väl rätt så rolig :) sen kom ponthus och joinade mej och lukas och kollade klart filmen, så ha vi tage lugnt och myst och sådär :) skön dag! hehe. följde han en bit hem så kom nyss hem, man kan ju inte gå hästvägen så han måste ta världens jävla omväg hem till sej.. stackarN!

imorn ska jag hänga me karro hem efter skolan, sen äre teater! dom håller på och gör om manusen woho, tack säger jag bara! haha .. så ha vi nationella i svenska imorn också :o tro de va läsförståelse, eller nånting sånt. eller jo de vare nog, ha för mej de. också är de gympa.. suck, men ska börja va me på de nu. tänker faktiskt sikta mot ett vg ;) nog för att de lär va omöjligt me min frånvaro, pia ha inte ens koll att jag är i hennes gympa grupp :o hon kan stå och snacka me linnea att hon ska va me på gympan oftare så står jag precis brevid, så en gång skickade hon ut mej ur salen för jag va ju inte i hennes grupp tydligen, fast egentligen så jo. hehe de känns ju skitbra! kommer få kämpa järnet om jag ska få vg, klart jag inte kommer få de men jag kan ju iallafall låtsas sträva mot de :)

aa så nu vet ni de! ska kika runt lite nu sen ska jag nog gå och lägga mej,
eller nej de ska jag inte.. sen ska jag de!
adjöken iaf


men tja


tjabba tjena hallå

hemma från skolan , idag ha jag inte varit nå trött iallafall ,hehe lika bra de!
nu ska jag kolla på film me lukas , sen kommer ponthus :):)

hejdå!

i made it

jag ska nog gå och göra mej ordning för natten nu ,

känner mej bra sömnig.

 

så ja vi hörs imornnnnn ,

godnatt!


sommmmmar!




mormor


bild från i somras


vi fick middagsgäster idag, mormor och morfar :) kul att dom kom faktiskt!
åt kyckling och ris, de va väl ingenting jämfört me efterrätten; friterad banan, såndär sirap och glass. yummi! då hade moster och linn hunnit komma också :) så idag ha jag bara vare hemma, helt okej. hade väl inte vare lika okej om inte dom där hade kommit men nu gjorde dom ju de så de är lugna puckar!

är lite små trött så kommer nog somna i tid ikväll, men nu vill mamma att jag ska ut me hunden så jag ta väl en runda me henne också.. :)

hejdå!


3 saker jag är jävlit irriterad på just nuuuu



Att va liten - när man är 15, antingen är man för liten eller så är man för stor. a mest för lite såklart, va kan man gö nu egentligen? jag vill bli 18, nu!

Att bo i vävland -
klaga man på timrå ska man ju ta sej hit längre upp i timrå, HÄR är de dött ;o så himla sämst!!!

VINTER -
fyfan va less jag är på snöhelvetet nu, jag vill ha sommar, eller de kan väl iallafall bli vår ;o åh!!


ja e bäst

hejhej .. hela huset är fullt av lukas klasskompisar, och då vill ju jag inte gå runt i huset och de känns som att så fort jag går ut ur mtit rum så kommer alla upp.. nog för att dom bara ska kolla på valparna då men jag känner mej iaktagen ;o så nu håller jag mej härinne me mina chipsfingrar, dom hade lämnat en chipsskål häruppe så då få dom skylla sej själv hehe :)

men nu ska jag dra mej till badrummet och ta mej en dusch,
hejdå!

hej hej hemskt mycket hej


lazee ft apollo drive - calling out

welcome to the club

hallåå , kom nyss in, ha följt ponthus en bit på hemvägen. och nu sitter jag och snackar me linnea.

ikväll ha vi inte gjort så mycke, hade väl lite ideer men de blev så vi satte oss framför teven och kollade på i hennes skor me cameron diaz istället och åt en chipspåse :)

jag tror jag måste köpa en ny stav, den känns så lång fastän jag bytt. eller i början kändes den ju askort men nu känns den sådär jobbig som den första, hm?

men men nu ska jag gå och lägga mej och smsa , sen ska jag sooova!
godnatt =)


toxic

heyy , ha suttit kolla på nån film me julia roberts på teven hela morgonen. vilken käft hon ha! haha,


så satt jag och kollade i en påse me gamla kläder, hittade en tröja jag inte gillade förut för jag tyckte den va så tajt men nu se den bra ut. tur att mamma inte hade slängt derå! nu håller jag på att städa ihop lite på rummet, behövs.. inte är de städat här nu.

ska fortsätta me de, snart kommer ponthus också. vet inte va vi ska gö, tänkte bowla men nu palla vi inte längre hah :) så vi få se! är de nått kul på gång idag?


åhåhåhå

nej men nu vill min far att jag ska gå och sova , de tro jag att jag ska gö också för jag vill inte ligga helt ensam i vardagsrummet när de är helt kolsvart, scary liksom. fast nu tände mamma lampan så nu vart jag lugnare hihi,

nu är jag bra pissnödig så nu avslutar ja.
´hejrå!

chris brown - i love you


kan inte rå för att jag fastnat för den här dö söta låten!

we don't make love baby we make magic

hah , kul humor jag har. jag sitter på google översättarn och skriver på olika språk så trycker jag så dom prat översätter de, hehe fulit :) de är sånt jag roar mej me såhär på kvällskvisten! elle njaa , snarare natten nurå men ändårå.

fick värsta suget efter å basta nu när jag känner efter :o men orkar inte sätta igång den, ha redan duschat två gånger idag och de räcker och blir över för jag tycker bara de är jobbigt att duscha. mycke roligare att bada! jag och janine simmade nästan två längder idag innan vi såg att bubbelpoolen va ledig så då stack vi dit istället hehe :)

äh nu räcker de me google grejen nu ska jag dunka musik jao
heheh , pöööösssäääänn


hahahahaahah hej barbie
jag är inte trött alls ja , tro jag ska gå och väcka lukas så jag få lite sällskap i min pigga kvälll :)han kan kolla på barbie me mej, ha ju faktiskt en film me na. men njaaae lite pinsamt hahahah

chacha , daaaahhhhhhh

tjaaaaaaaaaaaaaa

nu är jag on the gård , ha väl vare sådär här ikväll. men aja :) fick en koffein tablett för typ en timma sen men nu börjar den äntligen verka woho :D känns som att jag inte kommer va så trött i natt ? haha men va gör de när de är lördag imorn :) få man se va som händer då!

nu ska jag gå och va sociaaaaaal!
adjö!

hejs


i skb,
hör av er!

aa

de är fel på internet hemma så jag vet inte hur mycke jag kommer kunna skriva idag, bara så ni vet. funkar  visst bara på lukas data, lite ovanligt..? näe. och han hade tydligen inte tagit de av mej heller.

nu ska jag gå ut och kolla på valparna som leker i snön :) charlie och isak ska ju säljas idag!
hejdå

på mentors

nog tränade jag och janine igår :D en hel timme!! så nu ha jag lite smått träningsverk i benen och stjärten men de är sånt man få tåla :) nog att vi åt friterad banan och glass sen men de är ju en annan femma hehe. idag ha jag haft pms humör och skit men nu är de påväg bort, tror jag. känns lite bättre iallafall. så åt jag sallad på lunchen, fan va nyttig jag är! beach 2010 woho ;)

nu verkar de som att alla ska gå till annas klassrum och fixa för klassresan men jag är inte så sugen på de längre, jag är bara där för jag vill prata.

jag är inte riktigt hundra på va som ska hända idag men vi få se va som händer.. :)
vi hörs när vi hörs!

hejhejhallå

hejsaaan , nu är jag hemma hos ponthus. vi sitter och kolla på tv :)
imorn ska jag bada, jag och janine ska simma! och idag ska vi träna , hehe hurtiga :)  eller ja om jag kommer hem i tid ska vi gö de iaf. sen ska vi väl till claudia imorn också ::)

aja hejdå nu ha ja inge mer att säga hihi
nu ska jag gå till min fina ponthus :)

ja e nöjd

nått jag ha funderat på dom senaste dagarna ha vare "va tänker jag på nu för tiden, egentligen?". förut brukade jag alltid tänka på så mycke, antingen tänkte jag på massa gammalt eller så tänkte jag på planer för framtiden eller mål jag ville uppnå. men nu är jag nöjd som jag har de, så därför stannade hjärnverksamheten eller? jag vet inte om de är bra eller dåligt, eller de är ju bra på ett vis för mina tankar sätter alltid en sån press på mej haha, men annars är de ju inge fel me att ha nått att tänka på. alltså nu låter de som jag inte tänker men de gör jag ju såklart, men allt känns så bekymmersfritt nu :) det är nog för jag ta de lugnt och inte planerar så mycket. jag har gått i ide känns de som, jag ha inga roliga ideer eller nånting alls! jag som alltid brukar va så påhittig och sådär, nu är de ingenting liksom. hade de varit förut hade jag fått panik men nu bryr jag mej inte.

de känns bara så konstigt, jag är nöjd! jag brukar alltid ha nått att klaga på, men just nu, för tillfället, känner jag mej nöjd. okej de är väl för att jag är inomhus och inte är ute bland snön, när jag kommer ut kommer jag börja tänka "åh kan de inte va sommar, de finns inget att gö nu" och blablabla.

jag vet inte om de låter som om jag klagar eller inte, hah men jag tänkte bara skriva nånting annat än va jag gör. så då undrade jag på va jag tänkte på, och nu slog de mej att de är de jag tänker på. jag undrar liksom va jag tänker på, men då tänker jag ju samtidigt? hm krångligt.

jaja men nu ska jag ut me hunden sen ska jag sova,
godnatt! :)


sommmaar! och hehe ja jag är medveten om att jag ser ut som ett troll .. :)

fettisjävel

varför mår jag så dåligt så fort jag äter fettis saker ? :(

åt en billys för en halvtimme sen och nu ha jag asont i magen och skulle kunna spy upp den, igår åt jag rostat med massa smör till kvällsfika och då krånglade magen också. värst va de ju när jag knappt åt en halv chipspåse på eftermiddagen och hade svårt att somna på natten för jag hade så ont i magen,

men: när jag åt en fullkornsmacka imorse och åt vanlig mat på lunchen idag nej då mådde jag skitbra, men sen kom fikat fram på tjejgruppen och då krånglade de igen. sällan jag utan gosaker :o de funka ju inte, tror jag ha fått för mycket av de goda på sistone och nu säger de ifrån. men slutar jag äta sånt så kommer jag få ont nästa gång jag äter de å! :o

buhuhuhu, nu ska jag gå och lägga mej och ha ont i magen.
eller nej de ska jag inte alls de, jag ska gå och möta ponthus för jag skulle ändå ut me hunden,
pusssssssss!

gott! :(:(

-

tjosan , nu sitter jag på lukas dator, de kan man ju se på bakgrunden på bilden därnere.. fotbollsspelare överallt ;> trodde iallafall inte att jag skulle få låna datan, men jojo , fick lösenordet till och me :D men de va vääldigt komplicerat så de inte precis nått jag kommer minnas och kunna smyglogga in, haha. hade förmodligen sista tjejgruppen idag, blir att ta kemi eller fysik på onsdagarna och ta tag i betygen lite. då blire inge mer fika heller, för tro inte att bertil bju mej på de bara sådär..


snöögg!

hinduism

nu sitter jag och läser och skriver om hinduism på so;n. skit kul, haha man kan hitta en "duktig" hindi naken i de iskalla bergen eller liggandes i en taggbuske. också roar dom sej me att stirra in i solen tills dom blir blinda, inte alls störda?! :o neej men klart dom får gö sånt om dom vill, hehe :) bara väldigt kul att läsa!

men nu måste jag sätta fart för jag ha inte ens börjat skriva och dehär skulle visst va klart till nästa vecka, oops. dags att ta av mej headsetet på lektionstid kanske?

hejdå!

hihi


jao , heheh bre

hellu , nu är jag hemma från teatern, elle jag ha suttit och glott tv en timme också då.
va väl helt okej där, eller hahahahhah hade väl bra kul ja :d hohojaja, underhållning på hög nivå varje gång man kommer dit! :) nä men nu ska jag sluta va elak, få lite skuldkänslor faktiskt. buhu.

känner mej helt yr och ha jävelst ont i hövve, ska gå och ta en alvedon sen ska jag pissa och sen ska jag sooova.. hoppas på att va pigg imorn då eftersom jag inte vart de dom senaste dagarna,

godnatt! :)


bjuder på en söt random bild på mej & min vän markoolio för nån sommar sen

surfjärt

ska på teatern ikväll men kommer inte va på nå bra humör alls, och att mormor står och putsar spegeln i MITT rum, lukas och ludvig spelar nått tönt spel i MITT rum gör de ju verkligen inte bättre, åh va irriterad jag är!

nu ska jag leta reda på nått me socker för jag känner att jag är sugen på de nu, läju bara finnas massa äckliga saker här hemma som alltid.

aja hejdå.


tråkig


söt rosett hihi, o shit va redhead jag ser ut o va där!

åkte hem tidigare idag för jag kände mej inge pigg alls, kunde inte somna i natt så jag va astrött också hann jag inte äta frukost imorse + sen lunch så jag höll ju på avlida.. så jag ha gått runt me bultande huvudverk innan jag gick och la mej i vilorummet nån timme, va så slö så jag höll på somna under genomgången på matten också så jag fick åka hem, skönt. ska gå och sova snart igen! så måste jag duscha också, känner mej as äcklig ;o

önska jag hade en tv på mitt rum så jag kunde ligga och glo på den tills jag somna, för i lillsoffan här uppe är ju alltför mini och därnere är de så himla kallt. så jag få somna utan tv, ha ju gått bra dom senaste 15 åren så de ska nog funka idag också :)

så är de teater ikväll, men jag läju inte få gå eftersom jag åkte hem, sen kommer jag väl inte ha orken till de heller. inte varit där på tre gånger isåfall, inte bra! men jag känner inte för de längre. de bli ju så av vissa orsaker..

jaja nu ska jag ta mej en tupplur,
hejdå!

herrå

ja jag ha inte bloggat men va finns de att skriva om , mitt ointressanta vinterliv?
fyfan va jag hatar vinter!
idag ha jag iaf vare me ponthus och kolla på outsiders, nån som va dö rädd för fettisar till exempel hahaha riktigt kul, hon typ ramla ihop när de kom en! panik vettu. orkar inte tänka just nu så jag slänger upp en sexig bild sen gå jag och sover,

adjö

hehehe :)


hej

hallå, nu sitter jag på musiken. eller jag är inte där för jag ska skriva en låt, så jag sitter i nått klassrum me linnéa och ponthus :) jag vill helst inte skriva nån låt för jag känner att min fantasi inte riktigt räcker till för de just nu, så jaa nu blire kämpigt!

hejdå.

ps ponthus är  bäst

EHEH

jag ha hittat världens snyggaste moppe och den SKA bli min!!!!!
men ni få inte se den hihihi :D:D:D
inte nu iallafall, för jag tro jag ska försöka sova nu trots att jag är pigg :o
blir så när man sover länge på morgonen,

aja godnatt :)*