28 februari

http://tuffft.bilddagboken.se

åh vad toblerone är gott <3 mamma gav mej två bitar, men jag vill ha mermermer :O här senaste dagarna har det inte hänt så mycket, jag har bara blivit mulad mulad mulad och lite mobbad för min sky höga intelligens, men det ska vi inte gå in på. tack.
alltså nu ska jag berätta en sak. här kommer det: jag älskar choklad. jag kan helt enkelt inte komma ifrån det, jag älskar älskar älskar ÄLSKAR choklad :'( det är inte bra:O då... öh.. då är det inte bra.

idag var jag med karro, vi såg på grease. eller kanske 3 fjärdedelar iallafall, sen orkade hon inte mer och ville dansa vals och cha cha. haha, men till slut fick jag väl dansa lite med henne!


oj, nu får jag inte sitta här nå mer. haha, ska ut med hunden. varför säger jag haha? haha. hejdå :D

24 feb

hejsanhejsan, det var kul igår! issa, totta, linnea och karro kom ju till mej vid tre-tiden så att vi skulle kunna fixxa oss tillsammans till polar. issa kom runt två, då spelade vi kort. haha, det är så sorgligt att spela kort, liksom, det bevisar hur lite man har att göra. haha, jag och issa hade visst inte så mycket att göra alltså. men sen kom resten, och då började klädprovningen. det var bara totta, issa och linnea som visste vad dom skulle ha på sej. öh.. haha, alltså var det ju ba jag och karro som inte visste. haha. jag provade typ allt karro och issa hade med sej, vilket är tre tröjor. shit vad jag är dum, haha. när man säger "allt" låter det som värsta mycket, också kommer vi fram till att det är tre olika tröjor. haha. men jag provade massa olika skärp också, och om jag skulle ha shorts ´till eller inte. till slut vart det iallafall en vit tröja och svart shorts och strumpbyxor. ao. karro lånade en tröja av mej med sånt där monki-tryck. affären monki, alltså. det stavas väl då? ingen aning.
så började vi sminka oss, fixa håren, locka, platta, sätta upp, spraya slut på min hårspray:O, och sen kom mamma och pappa hem med pizza till oss, och sen for mamma och pappa. eller hela familjen drog, för dom skulle till lundgrens. och ludvig hade gått runt och blottat hans stolthet för oss hela dan också, mycket intressant..

sen så vart klockan sju, och då skulle mamma hämta oss. men hon kom inte förens jag ringde na, och då var klockan typ tjugo över.. så vi kom dit till tjugo i åtta typ. det var roligt på polar :D mkt folk, hög musik. haha, vad beskriver polar bättre? a. vi dansade typ hela tiden, och jag roade mej som vanligt med att smita ifrån och leva mitt eget liv ;D vilket leder till att vi tappar bort varandra hela tiden, DET ÄR KULT :D det var roligt folk där också. vi åkte hem tolv, och sen så gick jag och la mej vid halv två. bara för att det tog mej en timme att äta upp en tallrik med fil och flingor.

jag vaknade typ 9 imorse, låg och drog till typ halv tio, gick upp och kollade på "miami inc". jag tänker lätt tatuera mej hos dom iallafall. duscha, fika, fixa och allt vad man gör på morgonen, sen for familjen på bio och såg alvin och gänget. gaah, jag lägger in en bild på dom bara för att dom är så snygga ;Dhaha, den var kung :D alltså den var hur bra som helst. jag har faktiskt filmer med dom, men då heter dom ba "the chipmunks" också är dom tecknade och inte animerade också är det avsnitt och inte filmer.

OCH JAG MÅSTE BARA TILLÄGGA ATT JAG HAR EN MYCKET STÖRANDE LUKAS BREVID MEJ NU SOM JAG HAR LUST ATT SMÄLLA TILL.

tack, nu stack han. för att hämta ett hopprep, han lessnade på att hoppa med internetkabeln. haha, han är konstigt :) aja, efter bion så var jag på dans, vet ni vad vi fick dansa den här gången då? jo: cha cha, foxdrot, samba och vals. ooooooooooooh, låter spännande va? haha nej. men det är faktiskt kul där, det är svåra danser. förutom foxdrot, då tar man samma 4 steg hela tiden. det är bra det.

och bliblableblo, sen for jag hem och åt pizza idag också, fast pappa hade gjort hemmagjord idag. såååå mycket godare =)

alltså haha jag vet inte varför jag får för mej att skriva haha hela tiden, haha. alltså jag har tagit bort tusen haha bara för att dom inte passar in eller nåt, haha. fult va, haha? haha, närå. överdrivet. men seriöst.OCH VET NI VAD? på söndag åker jag till fjällerna :D::D:D om en vecka alltså, jag ska på skidläger i åre 2-7 mars. kul! :Dhaha, hejdå!

BILDDAGBOKEN

btw, kolla in min bdb! http://tuffft.bilddagboken.se/  jag har inte hunnit gjort nånting, men ändå.. typ nåra bilder, men mer blir det :D om du har bdb så kan du väl iaf bli vän med mej. (a):D

23 feb

heyy , jag har väl inget speciellt som jag vill förmedla er om, så jag kan väl berätta lite vad som har hänt det senaste dygnet. fast idag har det inte hänt så mycket, klockan är bara halv elva, har bara hunnit ätit våfflor :D, det blir sånna frukostar när mormor är här.
men igår så satt jag mest vid datan, fast på kvällen skulle jag och issa åka på w, i stan. men sen så ville inte vi. eller jag hade väl inte varit så sugen sen en vecka tillbaka.. men iallafall så for vi inte dit, utan vi gick ut istället. först gick vi runt litegrann här i vävland/edsgården, sen gick vi till ok. det b lir liksom den vägen ;-) man börjar vid gångvägen vid tranvägen och sen arbetar man sej uppåt genom morkulle och det, sen kommer man därifrån och går nerför edsgården, och sen ner till ok. när vi var på ok ringde matte och frågade vad vi gjorde och sa att han hade tråkigt, då sa jag åt han att vara med oss :D vi skulle gå till honom, men eftersom att det var hans födelsedag så köpte vi en chokladkaka på ok först och gick sen till han. eller vi gick inte till han, vi gick till mej, men vi hämtade han hos han eller vad man ska säga.. hos mej gjorde vi ingenting för det är drygt när man varken har tv eller dator på rummet, utan allt i brorsornas rum typ. förutom här i källaren, så vi satt oss här. fast först skulle jag visa att jag kunde springa på snabbaste på löpbandet i gymet ;D haha, sen så sprang han och issa där. efter en halvtimme skulle matte hem och ringa till hans moster och tacka för presenten, och under tiden så åt jag och issa popcorn och förhörde varandra på nåt papper från skolsystern. sen kom han tillbaka, då skulle issa typ hem, så vi gick ut och följde henne en bit. och när man går mot edsgården är det liksom ett förfallet hus på hästskovägen, och jag och matte gick och kom på värsta spökhistorier om det :O sen när issa hade gått så fortsatte vi och skrämde upp varandra.. alltså ingen av oss skulle gått upp på altanen där även om vi fick tusen spänn! alltså seriöst! på dagen är det inge läskigt, då kanske jag skulle göra det, men på kvällen är det värsta likhuset. poliserna får inte gå in där förens dom har fått tag på dom som äger huset, och ägarna står fortfarande på den adressen där spökhuest står, men dom bor liksom inte där! och polisen har försökt att ringa dom jättemånga gånger, men dom får inte tag på dom. alltså började jag och matte prata om spöken och att dom var mördade och blabla, vi är lika fega båda två. då vågade vi inte vara ute mer så då gick vi in till mej och spelade kort, han skulle lära mej vänd tia.

sen gick han hem och då kollade jag på tv, och sen satt jag mej vid älsklings datan ! <3 haha. och idag är det polar :D  karro, issa, totta och linnea ska komma hit till mej och göra sej iordning här innan, också ska vi ha ff och äta pizza och så ;-) eller dom kommer tre, och då är mormor eller mamma hemma, men sen vid femtiden så har mamma och resten av familjen gått till lundgrens. det blir säkert värsta kul, men säkert bråkigt också, för liksom 5 tjejer som ska samsas om speglarna ;D haha, men det löser sej väl.

hejdå!

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

JAG ÄR INTE DUKTIG PÅ NÅNTING :O ORÄTTVIST! jag ska hitta nåt som jag är duktig på, och sen ska jag  vara duktig på det.och HAHA! idag när jag och karro kollade runt litegrann i timrå så gick vi (karro) in på "monicas", eller vad den där tant-affären nu heter, så gick karro in ju. jag ba till henne "mej nej karro! palla, här köper typ mormor och sånna kläder". inge fel med att köpa kläder där menar jag, men halllå, ungdomskläder? knappast. och det var typ många tanter där inne, och en ba till karro:

"hallå, vad gör du här?"
karro: "jag tänkte kolla lite på kläder"
tanten: "här finns inget för dej!"
karro: "eh, men jag täkte kolla lite.."
tanten: "men det är inget för dej här, du har väl max storlek 34?!"
dom andra tanterna "jaa, det här är en tant affär."

och hon som var själva "tanten" det var hon som jobbade där inne .x snacka om att skrämma bort kunderna sina:D haha!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

HEJ, jag heter linda henriksson och känner mej ganska mobbad för mitt nya namn "topless". men vi behöver inte gå in på det här på bloggen, okej? =)

btw så har jag klippt luggen, haha! jag är säääämst och det blev ganska så väldigt fult, så jag döljer det. jag kör det gamla vanliga och drar den åt sidan. sådär ja. alltså jag har klippt en lugg som går rak, eller hackigt rak. äh, långsamt samtalsämne :D inte för att det är nåt samtalsämne, men ändå. haha.

det känns som att jag har ätit hur mycket godis som helst, men jag har typ inte det. eller typ lite klubba, innan cindy och zhara fick tag på den ;D, och två små chokladkakor. sånna där 5 kronors på badhuset, typ ba 20 gram eller nåt. 24, det gäller att ha koll på läget. vilket jag inte lyckas med sådär bäst, men ändå. sen har jag ätit en del kakor också.

och förresten, är det nån som kan offra nån timme av sitt liv med att hjälpa mej att lära mej mitt manus på teatern utantill? alltså, du ska säga repliken före min och typ så, och sen ska jag försöka komma ihåg vad jag ska säga. också måste jag prata högre. haha, kul va? jag har övat mej på att prata högre ett bra tag nu. NÅN SOM TYCKER ATT JAG NÅNSIN PRATAT ICKE HÖGT? inte jag iaf :O eller kanske ibland, men man måste skrika på teatern, för att vi ska ut på stora scenen!! haha, vi ska uppträda på konsert teatern, fatta vad ballt :D nä vad löjlig jag är =) plus att jag missar biken då.. fett minus på det pluset, men ändå. alltså vi ska spela upp våra pjäser i typ en vecka, flera flera gånger om dagen. jobbigt. men fatta varför jag vill lära mej det då? jag ska spela mariah. jag ska vara gift med da yo-sef. det är nån slags omgjord bibelberättelse ;d alltså så ska jag vara josefs hustru. jag vill inte jag vill inte jag vill inte!

vet ni vad jag ska? jag ska bli snälllare. eller jag ska försöka att vara lite snällare, lite mer positiv. mest hemma, jag ska vara snällare. också ska jag sluta att småretas. eller inte sluta, men dra ner på det lite. vissa är lite väl utsatta kanske (a) eller äh, jag ska bli snällare. från och med imorgon, jag är väl inte dum? eller jag kanske har blivit dum, jag brukar ha ganska dåligt humör ibland.. kanske man ska gå och lägga sen tidigare för att få bättre humör på morgonen? eller äh, det finns vissa personer som jag ska anstränga mej lite mer hos. försöka.


och igår när jag, issa och claudia skulle på bussen till idrottshögstadiet var det några småflickor i typ 6-7 års åldern som ba "är ni prinsessor?" vi ba "jaa" också fick vi skaka hand och allt med dom :D och dom ba "vilken fin buss ni har!" jag ba "aa, det är för att vi är prinsessor". haha :) fast egentligen så är jag ju kung, right? haha :D

iallafall, hejdå :D


gorilla

hejsaaaaaaaaaan, jag vet att jag är sämst ni behöver inte säga det, det är lugnt :)
iallafall så har jag varit med karro idag, vi gjorde väl inget särskilt, spelade nå spel och pratade. hon tog bussen hem runt 18, och då hade jag inget att göra. då kollade jag vad pappa hade köpt till mej tills imorgon, och han hade köpt en fanta och non stop. jag tycker inte om non stop :), så vi skulle fara och köpa nåt annat.
jag ba satt och sa hela tiden "JAG ÄR UTTRÅKAAAAAD". så pappa ba "men vad vill du göra då?" jag ba "åka på birsta." och då var klockan typ kvart över sju, men vi bestämade oss för att åka ändå. sjugo över sju for vi, och var där strax innan halv. på den halvtimmen hann vi köpa en milkshake åt pappa, titta besviket på olika jeans, och till slut köpa ett par jeans. det är inte baggy, och det är inte stuprör. det är typ mittemellan, typ slim fit. dom är sköna.
sen hann vi inte in på pressbyrån, dom fällde ner gallrerna (shit vad dom är läskiga!) när vi var typ 10 m ifrån. jag vart lite rädd att pappa skulle skrika "öh vänta!" eller nåt, det skulle vara ganska likt han.. men det gjorde han inte, vi for på domus istället. eller heter det konsum? iallafall, så fattar ni nog vad jag menar. dom flesta iallafall! :D
köpte MALTESERS <3så här ser dom ut, men det är inte dom som jag köpte, dom här hittade jag på google. haha, det ser ut som typ älgskit, eller hur?!?! men det smakar inte det. eller alltså jag har ju inte smakat älgskit då.. men alltså, så gott kan det ju inte vara.

och på lördag är det polar, jag ska dit med issa, karro och kanske totta tror jag. det är mina polarpolare ;D haha, har gått med dom typ varje gång.

nu ska jag gå in på lunar, sen sova. kan inte nån kommentera mitt galleri? (a) jag kan kommentera tillbaks, om ni har nåt i galleriet. ni som har lunar alltså, det är ju inte alla som har det. för det är så dryyygt :D haha, iallafall, så heter jag tinkerbelll där. med tre L. det betyder tingeling, fast med tre g kanske ;D haha, tingelinggg. ballt!

imorgong är det paradisbadet! :D åååååååååååååååh vad kuuuuuuul! Jag ska få skjuts till skolan av karro, hon ska komma och hämta mej här hos mej tjugo i åtta, och sen far vi till skolan. så att vi ska gå in tillsammans i bussen, haha. ska bara hitta nån att sitta med på vägen hem, men det fixar sej. undra hur man kommer hem? får väl ta en promenad eller åka buss eller gå till papperskungen. livet har många val.


aja, hejdå !

kortis

jag spöade mamma, linus och lukas på monopol! Jag är stolt som tupppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeen! :D haha, shit vad jag ska skryta om det! ;D

vi körde paaaaaaardans på dansen typ hela tiden, rätt så himla trist nu. haha, vet ni vad vi dansade? Typ samba och cha cha .< jag och karro är sämst i gruppen, när vi dansar tillsammans, är det inte sorgligt? jag som trodde vi skulle bli bäst :D haha, men i slutet körde vi hiphop istället, det är kulast tror jag.

jaja, imorgon är det skolan igen. pusshej


17 februari

hejjjjjj, nu är klockan tre. eller fem i tre, och jag ska åka på dans om tjugo minuter och maten är inte klar, mamma gör taccos. rappa på mamma! :)

igår så såg vi ba ett och ett halvt avsnitt oc, sen såg vi melodifestivalen. snacka om att carola blev förvånad när hon inte gick till globen! man såg liksom det på henne. och jag dansade. det är ganska kul att dansa till deras försök att få till en schlager! :D närå, men issa filmade när jag och totta dansade, också råkade jag krossa tottas näsa, haha, förlåt. öh. och efter melodifestivalen skulle vi se på oc, men då orkade inte issa och jag, så vi ville se nåt annat. jag  ville se tsatsiki (ehm, jag vet, men det knäcker) men dom andra ville se eva & adam, så då skulle vi se det på hennes video men den funkade inte eller nåt sånt, så då gick vi ut med lizzy (hennes hund) istället =) vi gick typ ner till hästarna, sen tillbaka. sen satt vi, eller mest jag då.., vid datan en stund, sen la vi oss och snackade i timmar. och just ja, plus att vi gjorde pizza! SKITA GOTT!

Vi körde "jag har aldrig..." också ska man säga nåt man aldrig gjort, det är kul, men till slut kommer man inte på nåt normalt längre. då blir det ba "jag har aldrig.. öh... stoppat en köttbulle i näsan" eller nåt i den stilen ;) så när vi kom in i den stilen så körde vi "har du nånsin.." också ska man fråga dom andra två nåt:D det är kuligt. vi somnade runt typ 2-3 tiden tror jag, och jag och issa vaknde runt 9, JOBBIGT. totta sov lite längre, och jag skulle spela in när hon snarkade men hon slutade jämt att snarka när jag väl började spela in. d'oh. haha.

idag har vi inte gjort så mycket, typ legat och skrattat åt bilder som man gör om. liksom så att ansikterna eller vad man gör blir annorlunda. mycket annorlunda. roligast var när vi gjorde nåt med tottas face :D eller på min bak, haha. nä tottas ansikte var roligast! då skrattade vi så vi doooooooooooooooooog, iallafall jag och totta :D sen så for totta, då gick jag och issa ut. sen gick jag hem, och nu sitter jag här. maten är färdig.


hejdå !=D

oc kvälll

hihi, jag har så mycket fuffens och hemligheter för mej så jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, haha (A)äntligen är det lördag, och jag, issa och totta ska fortsätta våran resa genom oc-boxarna. ryan (benjamin) är snyggggg. bara för det ska ni få se en bild på han:visst är han fin?=) också hans karaktär i oc är liksom världens bästa kille, man blir värsta kär i han! <3 fast jag är inte det, bara när jag ser han på oc.
aa, iallafall. hejdå

tjillevippen

isabellebergman säger:

   men jag kan följa med om du vill
linda; säger:

   haha =) men jag kommer ju vara så tråkig och lessen och sur..
isabellebergman säger:

   jaha, då är det bäst att passa sej då..

linda; säger:

   aa, eller så kan man försöka bota mej. båda alternativen är ganska riskabla, men ändå. det är bara att välja och vraka.

isabellebergman säger:

   köp en chokladkaka

linda; säger:

   det har jag

isabellebergman säger:

   ät den så blir du glad!

linda; säger:

   på nattduksbordet, blir jag kanske glad om jag äter den va?

isabellebergman säger:

   jaa de blir du

linda; säger:

   vill du mä då? om jag lovar att äta upp den innan?

isabellebergman säger:

   aa

linda; säger:

   fråga fråga

isabellebergman säger:

   också ska du lyssna på musik som du blir glad av innan också

linda; säger:

   aa =) trollkarlen lurifix <3


hihi, vilket betyder att issa ska med mej på w :D<3 du är en snel hest issa (A) hahah, kanske inte en häst. men du är sneeeeeeeeeeeeeel!


allt sätter sina spår.

haha, lillebror lukas och hans kompis simon ska göra nån star wars film. haha, småregissörerna. så ska alla få se på två småpojkar som slåss med två plastsvärd, skojskoj =)


 _)(_  STJÄRTHÖVVE!


jag saknar ludde! jag har inte träffat han sen midsommar, HALLÅ. också är han typ aldrig inne på msn, och när han hade pengar på mobilen så hade inte jag det, och nu när jag har så har inte han. surt.men nu måste jag ut med hunden ... , åh vad kul.


lindabindahenriksson

hejsan, och glad alla hjärtans dag i efterskott. wiho. jippi.


dom senaste två dagarna känner jag inte precis för att prata om, men i onsdags var jag iallafall hos claudia. hennes familj är värsta trevliga och snälla =) hih. vi gjorde inte så mkt, slamsade och spelade spel och kollade på tv. vi körde rally på playstation (y) aa shit asså vad jag ÄGER på det =D haha! jag vann faktiskt, claudia också. vi körde mot spelet på lättaste, bästbäst. alltså det är skitkuligt med bilspel, seriöst! mycket roligare än krigarspel, det är inte så roligt alls egentligen. tycker jag då =)

jao. idag har jag nog ingenting att göra, inget särskilt. det är pulkaåkning i ljustorp ikväll för dom som vill dit, jag är inte inräknad. jag pallar inte hitta på så mycket, eller jo, kanske sticka ut med nå kompisar eller nåt. men inte åka pulka och äta tårta.
imorgon ska jag, totta och issa ha oc kväll hos issa, vi ska göra egen pizza ;) haha, göttigt.


aja, hejdå. nu vet ni iallafall att jag lever än.

hejhopp, :D

hahahejhopp, nu mår jag iallafall bra =D jag har mått sämst hela dagen, bara för att jag har kännt sån himla press på mej, och varför pallar jag inte berätta bara för att jag har nåt psykiskt fel medfött så att jag har så svårt för att "lätta på hjärtat" och whatever det är, hihi =)

vad ska egentligen alla hitta på på sportlovet? dom flesta far väl till fjälls och så förstår jag väl. självers ska jag på nåt läger. först skulle jag åka till typ åre, men nu vet jag inte längre. jag vill ha det som dom vanliga sportloven, liksom lögdö-kompisar och sånt. jag ska alltså antingen på åre eller till tänndalen (lögdö-ungarna)


min bror är dum. han ska dra ur min data kabel bara för att han äR NÖRD:O


det är så logiskt alla fattar utom du

jag mår sämst.


paradisbadet!

nu drar min & janines familj till paradisbadet, äntligen :D vi har väntat på att åka för att janine hade ju brytit handleden, haha stackarn ;-) men nu så ska vi åka. det var lite hit och dit med om femårige och icke simmkunnige ludvig skulle med eller inte, alltså föräldrarna skulle på "relax". så om dom skulle vara där så skulle JAG få ta hand om ludvig! hallå, jag vill ju liksom slänga mej i rutchkanorna, inte passa lillebrorsa. inge illa menat men alltså en annan dag helst :) men så vart det så att han skulle med, och dom fick stryka relaxen. men idag så ville ludvig till mormor istället, så han är där istället. så dom vuxna fick relax! tjoho, vad roligt för dom. haha ;D

alltså jag älskar paradisbadet!!!!!!!!!!! ♥ haha, också ska jag ju dit näst nästa tisdag också. bäst. och igår var jag på badhuset, fast det ska jag nästa vecka också. åh, det är så himla roligt att bada!


men nu måste jag stänga av, vi ska fara nu. lättaste favoriten på badet är iallafall.. puckelpisen, den där gula alltså. men ringarna är också kul, men puckelpisten är en klassiker. fast egentligen tror jag att den heter forsen, men iallafall.


hejdå badkrukor :D


febfebfeb

hej, nu är jag nybadad och nyäten. jag och karro stack till badhuset efter skolan, och shit vad kuligt det var =D haha, jag drar nog med henne dit nästa vecka också.

brb ;d

again and again

hej för tredje gången idag, sen sist har jag inte åstakommit nånting eller vad det nu heter. eller jag har väl chattat med kompisar, kollat runt lite på bdb och köpt Alla hjärtans dag present till en Mycket speciell kompis. Eller till några andra också då, eller äh. Jag vet inte vad jag ska göra av det jag har köpt. Jag ska väl alla hjärtans dag pyssla snart också, varit lite hjärtligt snäll mot andra folks hjärtan.

jag hatar mitt hår, bara så att ni som inte vet det vet det. det är fult. hemskt fult. jag ska fixa till det, jag lovar. men det kommer ta några månader till tror jag. öffa.

med tanke på att världen faktiskt ska gå under om 8 dagar så mår jag faktiskt rätt hyfsat, tänkte bara påpeka det så att ni inte ska gå och vara oroliga för mej i onödan :)

Jag tänkte gå och lägga mej tidigt ikväll, men det blir det väl inte. jag vill vara pigg, för min och janines familj ska kanske på paradisbadet på lördag! om ingen i deras familj blir sjuk, tror jag att det var. och imorgon är det svenska, yes yes yes! :D:D:D


hih, hejdå :)

ps, läs föregående inlägg för att fatta det här.

nu kom jag på det. NU KOM JAG PÅ DET! jag ska fråga min 15-åriga bror om jag kan gå med han. han kan står där framme vid disken och köpa biljetter, också gömmer jag mej en bit bort. sen kommer han med biljetterna och woalla!


fast jag på en thriller. nja, inte så lovande det.

snart äter solen upp oss. i think.


han heter lurifix, och han kan många trix.

idag är det självaste 7 februari, en vecka före självaste Alla hjärtans dag. Ja, det var det självaste!


Idag fick vi reda på resultaten på tekniken. Jag kommer inte ihåg om jag hade pluggat eller inte till det. Men det verkar så. För vet ni vad jag fick? 20/27 :| gash, det räknas liksom som ett VG. jag trodde aldrig att jag skulle kunna få så bra. men hanna och susanna fick 26/27, shit alltså. jag trodde iallafall att det skulle vara slut på tekniken nu och vi skulle få fysik, men NEJ NEJ, det var bara kurs 1 som var avklarad. nu kommer kurs 2, och det ska vara prov på det också. öff jag gillar inte no.

också var det spanska provet idag, jag fattar inte ett piss! varje fråga ba "har vi verkligen gjort det här?". fast jag hade inte så höga förhoppningar. det gick dåligt, men inte alldeles dåligt. med hjälp av planchen med klockslag på spanska på väggen så skrapade jag väl ihop några poäng, även om jag inte kunde det själv.

jag har väl inte så mycket mer att säga. "boken om mej" är fortfarande skitkulig.


OCH BY THE WAY, VÄRLDENS BÄSTA SAK ÄR PÅVÄG ATT HÄNDA! OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!! NÄSTA FREDAG (den 15) HAR FILMEN SWEENEY TODD PREMIÄR! Och vet ni vem som är med i den? Jojo minsann, JOHNNY DEPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag sket på mej när jag såg reklamen på tv, jag bara MÅSTE på premiären! JAG ÄLSKAR DEPP <3<3<3<3
världens undergång världens undergång världens undergång. jag hatar det här. nu när jag klickar in på fimen sweeney todd (åh, depp är så fin!) så ser jag det. det jag fasat mest för. den är från 15 år. jag vill bara DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. HALLÅ?!?!?!?!?!?!??!!??!!?!?!?!?!?!?!??! ingen som kan förstå mej?! buhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! nu har jag gett dom som är i huset hörselskada för livet, men det skiter jag i. jag kan inte fatta det. jag kan inte fatta det. JAG KAN INTE FATTA DET!!!! jag bara måste få se den där filmen! även om det betyder att jag måste ha översminkat fejs och gömma mej bakom luva och allt ihop.

där rasade mitt liv. det är säkert en thriller också. sämst. sämst sämst sämst.hejdå.

petter - logiskt

äsch jag letade efter nån kul lista men jag hittade ingen.


nån som har nåt tips på vad man kan göra ikväll?