gulleponthus

ligger i sängen och tycker synd om mej själv. ont i mitt lilla huvud och öm i hela kroppen. som pricken över iet är jag vrålhungrig också. tur man har en gullig pojkvän som står i köket och kockar till mej! hihi

och nu vare klart, hejdå!


fest





oewnis




godmorgon, godmiddag, godkväll!

ber om ursäkt men nu är det över. godnatt.

stugan

Imorgon åker jag till stugan med min familj, Janines familj & Ponthus!

Vet inte hur länge jag blir där men det märker vi, hare bra!

fredag,ellerrr?

Har bestämt mej för att skriva här varenda dag så here we go.

Har inte direkt nånting att skriva om heh, låg vaken till sjusnåret imorse för jag inte kunde somna, men sov tills fyra så det jämnade ju ut sej.. sen har jag bara latat mej med Ponthus hela dan typ. Gjort & käkat taccos. Nu ligger han och ska sova lite för han somnade inte fören vid tio stackarn hah..

så jag ska spela sims. hihi


skulle kolla om pappa hade nån rolig bild på sin dator, här var det iallafall en med mej på!

bio bio bioo

haha vart ju asdeprimerad igår när jag såg min statistik, förstod inte att den kunde sjunka så jävla mycket bara för jag uppdaterar en gång i månaden så sprang upp till ponthus och beklagade mej och sa att nu jävlar skulle det bli bättre och mer kort osv!

..såhär mycket brydde han sej:


stöttande pojkvän jovisst.. haha nej men han sa att det är väl bara att köra igång och börja skriva mer! vilket jag definitivt ska. glömde även att tjata på pappa om sladden och nu är han påväg bort. attanssss

har förövrigt hårfärg i håret just nu, blir ännu mörkare:o fast ne inte hårfärg, det har jag dissat, toning! hårfärg är ändå som toning på mitt hår. mitt hår vill verkligen inte vara brunt.. men jag kämpar på. ska ha brunt resten av året har jag bestämt! sen får jag se vad jag känner för :D

hår,hår,hår.. ett ämne jag pratar lite för mycket om. aja ska duscha nu sen göra mej klar för bio:d

snart mina vänner,snart så!

hehe jag suger på dehär..

har inte fixat nån ny laddsladd än för pappa glömde visst det, ska tjata på han så fixar han nog det imorgon! och sen blir det vanlig uppdatering med finfina bilder!

har inte precis hänt så mycket sen senast. vad jag kan komma på! vet inte ens när jag skrev senast. vad har jag gjort i veckan då? i måndags var jag med gohjärtat, tisdags hade jag en trevlig dag med min käre vän karro! sen idag är jag med ponthus. så har jag även tränat idag! ska fortsätta med det så jag blir slimmm.. hihi sexy

..fast sen åt jag chips

imorgon, eller egentligen senare idag, ska jag på harry potter! nu ska vi se hur sista slutar. är inte så insatt egentligen, har sett varenda en för det är en liten familjetradition att gå på bio och se harry. men imorgon blir det med ponthus boende! bjuden skulle man bli hörde jag också ;) nice!

aja nu ska jag nog krypa till kojs. som sagt SNART KÖR JAG IGÅNG IGEN! pyss


k*m *tta g*nger

Tänkte att det var aslänge sen jag skrev men det var bara tre dar sen. Wops. Är hundvakt i helgen iallafall, ska väl ut och kissa med dom snart.. men just nu kikar jag på pirates filmerna och har fest för mej själv :D

hehe kul. Ska börja sköta den här bloggjäveln så fort jag fått en ny laddare. Vilket blir till veckan. Orkar inte skriva härnere precis.

Ps. Åt en barbieägg igår.

:(

Min laddsladd till datorn gick sönder av blixten idag, haha drygt. Har 13% kvar iallafall!

Ska stänga av den här nu, sen får vi väl se när jag köpt sladd och skriver nästa gång. Adios

caroline

Vila i frid min fina kusin
tänker på er Håkan och Jennifer


mot korven



Har precis fixat klart mej själv, nu ska jag gå och slå in ett paket och sen åker jag över till Karro för att ge henne det! Hihi. Är svinhungrig så jag hoppas verkligen på gomat där..!

Vet inte vad det blir ikväll men det blir nog lugnt. Igår kväll var jag med Ponthus, kollade på lite filmer och myste och så. Såg Frozen och Unborn, frozen var väl lite hemsk för det kan hända på riktigt. Tre ungdomar som blir fast i en sån där lift i luften, så stängs den av eller nått. Och Unborn var en jätteläskig skräckfilm :(

Rekommenderar ingen och speciellt inte unborn för jag kommer drömma mardrömmar ett tag framöver!

myskvällar

Hejjjj

gör ingenting alls ja, väntar på att pappa ska åka och köpa hem bensin så jag kan ta mej nånstans. Idag har jag inte gjort nå särskilt, badat och solat här hemma bara. Ikväll är alla på gatufesten så jag ska vara med mitt hjärta och bara ta det lugnt. Blir nog samma imorgonkväll också!

Är nyduschad så ska väl leta fram nå kläder och sådär och se ut som en människa igen,pussis


bild från birrrren

shopping från igår

ASNÖJD


topp/kjol & halsband - kappahl (eller så var halsbandet från lindex?)

solglasögon - h&m

ringar - kappahl & six

armband - kappahl

shorts - lindex barnavdelning
(a)

tröja/tunika - kappahl

bandsjön

Vaknade vid tolv idag, fikade och sådär och åkte till bandsjön med Ronja och Ponthus :) var inte där nå länge, nån timme bara. Solade! Ville inte bada för det var så kallt.. ska bada i poolen snart istället, fast den är också kall, åh..

Var iallafall mysigt att sova i våran fina lilla koja :D här får ni lite bilder från myskvällen och kojan igår! Vi badade pool, bastade, kollade på film och spelade kort.




avatar är sämst!

Skulle tälta i bandsjön med Ronja ju, men blev inte så. Vi byggde en koja på altan istället, haha :D så vi ska sova i den. Ikväll har vi sett avatar, alla har ju sagt att den är bäst och sådär men alltså.. nä. Så himla inte min stil. Ville bara sova hela tiden men såg den ändå för att hitta nått bra i den men nej. Det gjorde jag inte!

Nu ska jag tvinga Ronja att sova med mej, somnar snart haha..


med ronja

Efter sju timmar på birsta, och sen fått gått hem från timrå ligger jag äntligen hemma i soffan och bara slöar. Men har min vän Ronja vid sidan, ikväll ska vi åka och tälta! Blir till att bada och grilla korv, mysigt :D tror Ponthus joinar oss också!

puss


birre



Godmorgon på er, blir nog hämtad snart, då blire birsta för hela slanten. Nog för jag har inte så himla mycket slantar huhu men jag vet att det har Ronja.. hon går alltid lös på birsta när hon är här!

aja hörshej!

ingen gf här inte

Är egentligen uppe lite för länge nu, ska nämligen upp tidigt på birsta imorgon med min kära vän Ronja från Finland! Hon är här i Sverige och hälsar på, så jag har bokat in lite kvalitetstid :))

Annars vet jag inte vad som väntas, dom flesta lär väl ska på gatufesten imorgon men det finner jag varken intressant eller rolig. Har tänkt på dedär med att vad är det som är roligt när man inte ens kommer in nånstans? Men YEY vad roligt att sitta inne i ett öltält hah..

nej gatufesten skippar jag i år. Får mysa till det med min lille finne istället, haha!
sov sött

inget vatten?!

Vaknade för nån timme sen, sa hejdå till Ponthus och tänkte att jag tar en sån där ta hand om mej själv dag! Tänkte göra ett bad, köra ansiktsmask, raka benen osv osv.. bara ett "litet" problem. Vi har inget vatten?!

Haha asså störande :o och det lilla vattnet som kommer är bara kallvatten! Inte så mysigt. Pappa håller på att göra om i toaletten nere, byta handfat, toalett och sånt där. Tur jag duschade igår men känner mej ändå äcklig bara för jag vet att jag inte kan duscha.. hade tänkt träna, haha tänk om jag hade gjort de. En aning mer less då när jag skulle duscha antar ja

Har bara myst på dom senaste dagarna. Inte varit nå bandsjön väder precis, så har bara njutit och tagit det lugnt i min sköna säng! Typ. Igår var det ju lite folk här på filmkväll, såg en halv värdelös skräckfilm och sen en hel värdelös thriller som inte var thriller alls. Inte så lyckat..

Idag vet jag inte vad som händer, ska klä på mej och sådär nu så skriver jag sen kanske! :)


fult test

hej jag har ingenting att göra

Du heter: linda
Smeknamn: inget alls
Låt som när du är ledsen sörjer till: ja vet inte, ingen
Beroende av: uppmärksamhet
Vad tror folk om dig? vet inte, bryr mej inte
Stämmer det? who knows
Vad får du oftast komplimanger för? att jag har fina ben
Hur imponerar man på dig? genom att inte försöka impa!
Brukar du skratta för dig själv? nej inte längre
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: okey:)
Vem var det ifrån? robin
Var bor du? timrå
Trivs du där? oftast
Hur svarar du i mobilen? hallå
Vem ringde du senast? ponthus
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: olika
Antal timmar sömn inatt: fyra..
Sov du ensam: nej
Brukar du komma i tid: nej
Hur känner du dig nu: som vanligt
Vanligaste färg på dina kläder: svart tror ja
Vad tycker du om fötter: haha tycker väl inte så mycket, vill inte ha dom på mej
Vad vem saknar du: nina
Hade du en bra kväll igår: helt ok
Favorit dryck på morgonen: redbull är kung på morgonen
När brukar du oftast gå och lägga dig: oftast när jag är trött, faktiskt
Är du blyg? ja
Sysslar du med någon idrott: ska börja till hösten :D
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej!
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: ta reda på hur fan dom kan tänka som dom gör vissa gånger
Är du nöjd med ditt liv: inte nu
Är du bortskämd: långt ifrån
Vad gör du i morgon: vet inte
Vad är det värsta du vet? folk som är helt jävla pantade
Har du bra vänner och äkta vänskap? det har jag!
Vad är det finaste du fått? vet inte
En speciell dag du minns: dan då jag och ponthus hade ett år tillsammans. fan vad mitt liv var perfekt då, var så jävla lycklig
Du samlar på: inget
Vem ringer du när du är arg/ledsen: oftast ingen för jag skäms
När grät du senast: vet inte
Vad skulle du göra om du vann en miljon: köpa en lägenhet
Vill du gifta dig: ja
Vill du ha barn: ja
Är du musikalisk? neru
Vad dricker du helst när du är törstig: trocadero
Bor dina föräldrar tillsammans: ja
Biter du på naglarna: nej

mys

ikväll: lite kompisar, lite solsidan säsong 2, lite godis, lite mys!
Fulländat för en seg tjej som jag är idag.

hörs!


bakar scones

Är så glad för jag kom in på resturang så nu bakar jag scones till frukost, haha! :D Asgotttt kommer det bli. Annars händer det inte mycket i mitt liv just nu, rullar väl på!

Ska vänta på att sconesen är klara sen blir det duschen, vet inte alls vad mer som händer



hemma lördag o:

Blev ju party igår borta i stan, gick inte så bra för oss att hitta dit haha så till slut fick Karro gå ut och hämta oss.. men vi kom fram! Kvällen fick iallafall ett fint avslut - donkennnn! Nej men det är inte så gott men jag fick Antons glass hihi och den var god :)

Idag ska jag däremot inte ut på äventyr. Dagen och kvällen spenderas hemma med min pojkvän! Älskar att säga 'min pojkvän' (a) Vi har laddat upp med trocadero, chilinötter, chips & dipp! Blir toppen de. Ska spela sims och kolla på desperate :D eller a det är min planering iallafall ;)

Hörshej!

fetz


Fest ikväll och såhär ser jag ut! På benen har jag en hög svart kjol och strumbyxor :D har världens finaste tröja/blus på mej också, ska försöka få bättre kort på den senare. Tyvärr så är det inte min, mammas.. men lånar den ja!

Sista dan på jobbet idag också. s k ö n t
min handledare bjöd på glass och trocadero, haha! Klippte gräset ute i spöregnet gjorde jag också. Bra blöt och kall efter det kan jag lova

Men nu ska jag ta hand om ponthus,pussis!