majbrasadagen

Ska till Skb och vara med Linnéa mfl ikväll :)
har precis fixat klart håret, det vart as fint med blekningen iallafall. Ska inte ha hårförlängning ikväll. Alltså mitt hår är jätte snällt med mej idag! Det är precis som jag vill! Fast det var det inte i morse, men nu så :) Ska ha jeans och linne ikväll, och min skinnjacka. Jag läju inte frysa då, eller? Förhoppningsvist inte. Ooops, nu missar jag tio över bussen.. får ta tjugo i sex då. Undra om jag ska köpa en coca cola på vägen? Det vore ju gott.
Nu ska jag borsta tänderna för jag har inte gjort det på hela dagen, naajjsss. Längsta tiden jag inte borstat tänderna på är nog 1 helt dygn, att jag gjorde det på kvällen, sen inte på morgonen och inte på kvällen därpå heller, men på morgonen. Fast det är kanske inte ett helt dygn? Eller så är det mer än ett dygn? Det är iallafall mitt rekord. Undra om jag ska skippa att borsta tänderna nu och börja på ett nytt rekord nu?
Hahah nä jag skoja..


meeeeeen

Nähä, nu blev det inte norra heller?
Jag vill ju dit, nu när jag liksom faktiskt får det för mamma & pappa!

blekning!!!!

När som helst ska jag åka och köpa hårfärg, så bleker jag håret sen idag :) för nu känns det inte ens blont längre, det är ju ljust men det är gulaktigt och typ matt eller vad man ska säga. Nu blir as ljust! Men det är mest för utväxten jag ska bleka, sen tar jag lite på det övriga håret också. Men inte i topparna för dom vill jag inte slita på ;p undra om jag måste ta på hårförlängningen också? Jag tror nästan det ja, för den är ju ungefär samma färg som jag har nu, och om jag gör ljusare så blir den ju mörkare.. aja, det blir nog bra.
Jag har inget att ta på mej ikväll! Jag blir deprimerad ;o
men nu måste jag ringa linnéa
puss


juhännä

Då var det packat & klart! Norra ikväll, men ni kan ju ringa och prata med mej, för tänk om jag får tråkigt.. men det läju inte hända men ändå :) får se om jag stannar där hela kvällen eller om jag åker nån annanstans sen.

kom & sola med mej!

Det var lång tråkigt att sola! Inget händer ju då, man bara ligger där som en död sill. Och inte kan jag få tag på mamma heller, jag måste ju snacka med henne så jag vet vart jag ska vara ikväll! Antingen så är jag med Johanna på norra, Linnéa i Skönsberg eller med Issa nånstans. Men Issa visste inte riktigt hur hon skulle göra ikväll så. Norra kan ju egentligen redan känna sej stryket, för jag tror inte mamma går med på det. Men man kan ju hoppas!
Äsch, vi får se vart kvällen leder.
Spännande!


sommar & sol

Åhhh, det är sol idag med! Så nu ska jag ut och sola igen allt som jag missat dom fina dagarna, det läju bli en heel del förstår ni..
Ring mej! För jag har inga pengar på telefonen längre, och slut på gratis sms har jag också.

adjö :D

sen kväll med linda

HAhahahahahaha, vet ni vad det roligaste ordet på hela jordklotet är? Fjärt. Enligt mej alltså. Jag kan inte höra det ordet utan att börja skratta lite för mej själv, eller ja, högt kan väl också hända. Men det passerar mej aldrig utan ett leende!

Vilken bekännelse.
Men så är det!

Härligt att det var sista skoldagen den här veckan, det gick iallafall super idag. Var med på gympan, bad woho! Livräddning och så, och sen fritt bad & sådär. Så var det tjejgruppen idag igen också, gick väl bra den med.
När jag är på skolan ringer mamma och säger att jag absolut inte får göra något efter skolan, utan jag måste gå raka vägen hem. Varför? Jo, det märker du när du kommer hem! sa hon. Så jag gick ju där och tänkte att det skulle vara värsta överraskningen, liksom.. vad är det som skulle göra mej hur glad som helst som dom överraskar mej med. Så börjar jag typ skrika när jag går där brevid issa, och bara hoppas på att mamma kommer med ett kuvert och ber mej öppna det, och i det så är det en jätte färgglad biljett till Hollywood! Att jag skulle få bo där i en månad, fatta skönt.. men det var ju inte så. Ronja var hos mej istället, hon var överraskningen. Vi har typ lekt med Luvdig hela dagen och klätt ut han och grejer ;o haha. Så åkte hon hem runt nio och då var jag med Issa! Vi gick bara runt med hennes hund och pratade och sådär. Från och med nu ska hon & jag börja kalla oss för Bergman och Henriksson, vi heter inte Isabelle och Linda längre! Vi kom fram till att vi liksom kände oss mer speciella och som nå hårdingar om vi kallade oss för efternamnen. Fast egentligen trivs jag bra med bara Linda, men jaja.
Tjugo i ett är klockan, undra om man ska sova? Jo, det vore ljuvligt.

 

Jag hör typ kråkor eller nåt ute, ganska läskigt :o känns som att dom ska störta in i rutan!!!!!
Det går inte att lita på djur.. (det var också en sak jag och Issa kom in på ikväll)

godnatt!

bajsssss



Idag har jag gått helt utan: smink, hårförlängning och humör till skolan. Eller hårförlängningen tog jag av mej under dagen men ändå. Jag har kännt mej helt tom, utan någon känsla alls. Jag orkade inte ens klappa till Ellen när hon försökte reta upp mej på matten. Wow. Jag har pluggat idag, på alla lektioner. Samma igår, då pluggade jag också. Det är inge roligt. Men när jag ändå inte har lust till nåt annat, så är det väl lika bra. När skolan slutade och jag fick "lite" kakor i magen, då vart humöret bättre ett tag. Nu är jag as trött. Jag är barnvakt, ska se på Pokémon med Ludvig.. men det är ju inte ens kul! Tror jag, har inte orkat kolla efter än. Inatt åker Ellen! Skulle också vilja åka iväg, känner verkligen för det just nu. Men vad sla kag göra utomlands? Sola, men det känner jag inte för. Eller jo det gör jag väl men. Jag vill inte åka iväg med familjen, inte ens med nån kompis, jag skulle vilja åka iväg helt ensam, faktiskt. Så man får bestämma allting själv, för annars blir det ju två viljor, och ja det skulle ju bli lite kämpigt.

jag tror jag ska sova snart
för jag ska va med ellen sen
och efter det ska jag sova till 5
och då ska jag gå ut på promenad
och smsa med ellen som åker bil

hare braaa

natt inlägg

Godkväll! Eller snarare godnatt, klockan är fem i tolv!!!!!! Inte bra, inte bra alls! Men jag har varit på en liten nattpromenad så då kommer man in den här tiden.
Idag har jag fått varit på älskade stan! Med min vän Isabelle, vi gick väl mest runt och kollade och sådär. For hem runt halv sex, så gick vi hem till varsitt. Dessutom köpte vi en varsin giffel påse med bullar också, så vi har ätit 14 bullar var idag. Nyttigt! Och som grädde på moset så åt jag paj till lunch. Eller som pricket över i:et men nu ville jag ju ha det lite mat-aktigt! Ja, sen har jag ätit två pannkakor också. Och lite popcorn. Haha, vilken fettar dag!
Och jaaa!!! Imorgon är det bad på gympan! Nu såhär i förhand ser jag framemot det, men imorgon när jag står där i bikini och ska bada, då kommer jag få ångest. Och då är det dom där 14 bullarna som jag kommer reta mej på. Men det är bara att leva med det, för gott var det. Men hade väldigt ont i magen ett tag efter, hehe..
Nu tror jag det är bestämt vad jag ska göra på sista, jag ska vara med Johanna så ska vi väl gå runt här i vävland eller så. Men jag måstede snacka med mor min om det också, men det löser sej.
Nu - sova!

godnaattt

hihihihhihi

Blir ett kort inlägg!
dagen;

  • vakna tolv
  • ellen vakna tre
  • ellen går hem runt fyra
  • runt sex tiden åker familjen och äter pizza
  • runt halv sju är jag med johanna
  • runt tio åker jag hem
  • halv tolv stänger linda av datorn

godnatt!


i hurt myself today, to see if i still feel

http://www.youtube.com/watch?v=SmVAWKfJ4Go
johnny cash <33333 

sötnos..!

HEejjjj
ikväll var det polar då, vi gjorde inte så mycket, det man brukar göra. Gå ut, dansa, sitta, umgås. Också hade dom typ som luftkuddar med slåss-saker, jag körde nåt med att man skulle kasta en boll tills ena ramlade ner, med Benny, Johan och någon till. Sen körde jag nåt gladiator grej med Emanuel också. For hem tolv, nu är Ellen här och vi sitter vid varsin dator och är as social!
Jag vill köra cs :o men det finns inte på den här datan, jag som var as sugen hihi.

lindäää



Här ligger jag och myser i Ellens tröja! Har spelat lite Guitar hero men det gick skit så jag blev sur och stängde av, klarade inte dum låten!!!
Alltså shit vad jag längtar till sommaren, då när man kan gå runt i sommarkläder, kort byxor och sånt varje dag. Inga strumpor! Åh va härligt.. det är värsta tråkigt nu för ingen lägger upp nåt på bdb och Ellen verkar aldrig äta klart. Läju bli polar ikväll!

heejjjddååå


i garaget

Godmorgon, Ellen sover, men det gör inte jag. Jag är pigg! Eller nä, pigg är jag väl inte men jag orkar inte sova. Vet ni vad jag känner för att göra idag? Först gå på stan, sen åka på polar. Men jag är inte säker på att Ellen kommer samtycka. Jag får prata med henne, när hon vaknat.
Jag vill se på mer American Pie! Undra om jag ska slå igång en nu, hon sover ju faktiskt.
Haha ja, det ska jag göra.
Hejdå!

kuligt !!!!!!!

CAPS LOCK! JAG ÄR MED ELLEN! DET HAR JAG VARIT HELA TIDEN! OCH VI SKA VARA MED VARANDRA NU OCKSÅ! VI ÄTER GODIS! JAG HAR EN SUG GODISSSSS GOTT ASS¨¨¨ÅÅÅÅSÅÅGÅGÅHÅHÅ
HHUHU

HUUIHIHIHIHI

sveeeenska

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu är jag på svenska plusen, Kenny är här också. Och det går inte bra när man skriver ut papperna, för dom blir suddiga. Jag fixar det på bilden! Det har jag snart. Åhh, vi ska rita av människor på bilden och det är säkert as tråkigt och jag vill inte ens göra det.. men vi ska rita av Johanna, haha, hon ska stå som modell med lakan och linne ;d hahaha.. men det är inte förens nästa fredag tror jag. Nu är Karro här också! Hon har inte bild med mej sen, hon har gympa. Men hon ska inte vara med för hon har mens............................... STACKARS GUMMAN DU VET ATT JAG FINNS HÄR FÖR DEJ I DOM HÄR SVÅRA STUNDERNA! Hon har bad. Det hade jag i onsdags, men tyvärr så var inte jag med. Jag ska vara med nästa onsdag istället! Då är det livräddning förstår du. Det är nog bara tjejerna, för alla killarna var med sist. Pax rädda Ellen om hon ska vara med! Ooops, nu kommer Susanne.
Det var inte okej för mej att sitta på bloggen
hejdå!

gooooddiiisss

aaajjjjj... jag åt kexchoklad till frukost, och nu har jag så ont i magen så jag kan börja grina :'(
Men nu går skjutsen
buhuhuhuuhhu
första godiset på en vecka och två dar till och med, oops, där sprack de. men den låg verkligen och frestade mej! jag bara slet upp den, mummmsss..

isabelle!

                 

Jag kan inte säga så mycket mer än att..
jag saknar dej verkligen..!
efter allt vi upplevt, allt vi upptäckt.
allt som har med oss att göra överhuvudtaget,
det är obeskrivligt. ingen kan förstå! bara du
bara du & jag. du är den som gör mej lycklig
ända inifrån hjärtat och ända ut till fingertopparna,
och den lyckan ska jag ha tillbaks.
sådeså!
<3

so med curt

Rooooliga saker man får reda på nuförtiden!

Nu sitter jag iallafall på so'n, jag och Linnéa gick inte på lunchen, vi gick och köpte jordgubbar istället :) eller "jorlegubbar" som jag alltid sagt. Jag tror jag ska på stan efter skolan idag, Karro frågade ifall jag ville följa med. Hon ska till fotgubben och sen ska hon till dansen. Men det är pizza därimellan så det låter lite frestande.. ;) jag ska inte på dansen, jag kan gå runt på stan själv som en liten enstörning och vänta på att dom dansat klart istället. Känner inte för att dansa idag.
Jag har tappat bort min so mapp.

torsdag

Nu sitter jag på mentors samlingen på skolan, har fått utvecklingssamtalstid. 29 april, klockan 16.10. Läju ska ändra på det för jag tror mamma och pappa jobbar då.
Jag gick inte till skolan imorse, jag fick skjuts. Kom hit runt halv, helt ensam i korridoren, så gick jag till min efterlängtade sminkväska och sådär, nu sitter jag här. Karro sitter och fnissar lite vid andra datorn, och nu fick jag ett sms. Från Wermelin!
I helgen vill jag vara med Ellen, eftersom att vi måste skärpa oss för att få ha lektioner tillsammans. Så om vi skärper oss nu dom här två dagarna borde jag få vara med henne hela helgen, visst? Det är ju värsta dealen!

jaja,
hejdå

jag ser ingen anledning längre

Jag hatar att inte kunna somna på kvällarna

jag hatar att behöva ligga vaken hela nätterna

jag hatar att det inte kan gå en dag utan att jag gråter

jag hatar att be till gud och be honom ta hem mej

jag hatar att jag är alldeles för trött för att orka tänka

för att orka bry mej

jag hatar att vara den jag är nu

att det är som det är nu

jag hatar att jag inte orkar göra något åt det

jag hatar det verkligen

jag orkar inte. jag orkar verkligen inte..


onsdag

jag tänker inte deppa för nåt som inte finns.


Men hallådär! Jag är så paff, för jag verkar ha ändrat musiksmak helt och hållet. Jag orkar inte sitta på the voice längre, nu vill jag bara höra svenska låtar. Typ eftertänksamma, förut ville jag bara höra engelskt blaj som jag typ inte fattade nånting av. Som nu! Vet ni vad jag lyssnar på? Sonja Aldén :O hon har jag alltid vart as less på, typ "men palla hon är en svensk schlager tant.." men nu sitter jag här och hon sjunger in i mina öron. Och ja, det låter bra. Men nu ska jag ändra lite på det, Adam Tensta.
Idag solade jag och Kempe! Hoppas vi blir nå brun då, det kommer inte på en gång utan det ploppar upp om nå dagar. Efter vi solat for vi till henne, där fixade hon sej och jag kollade på när Elin dansade och spelade annorlunda musik ;D också pratade jag med Johanna lite också. Vid sex-tiden for Linnéa till gården och då åkte jag till Timrå, stötte på Ellen så jag gick med henne ett tag. Eller jag typ följde henne en bit hem.. sen satt jag nånstans i en hel timme, mobilen avslagen och allt. Ville bara vara ifred. Sen gick jag hem och fikade.
Jag gick på tjejgruppen idag, det var roligt och jag ska fortsätta gå dit. Det är på måndagar och onsdagar. Men vad vi gör där & så kan jag inte säga eftersom att det är tystnadsplikt youknow. Men vi lekte bara lekar och sådär idag ändå så. Jag älskar att leka! Jag är som en liten barnunge. Eller jaja okej, jag ÄR en barnunge :)
Jag glömde sminkväskan och mp3:n på skolan.. känns tungt. Närå, men jag ska gå tidigare till skolan imorgon så jag hinner fixa mej där.
Men nu känner jag mej inte så pepp, så jag avslutar mitt blogginlägg här.

Hare så bra.


sista inlägget

Titta vad bra tid jag stänger av datorn, klockan är bara nån minut över tio. Asbra!
Ska upp klockan 6 imorgon och duscha, och sen ska jag använda mina hästkrafter i benen och gå till skolan.
Faast.. det finns nog inga hästkrafter i mina ben. Men har hört att det finns i båtmotorer, lyckost dom!

puss godnatt :)

ny start skulle jag tro

Kolla min nya header! Jag är as nöjd jag iallafall, feeettt snygg. Och nåt mer jag är nöjd med är hårförlängningen :) jag trivs kanon bra i den ska ni veta. Och vet ni vad! Dessutom ska jag börja blogga mer och längre nu, hihi. Jag ska försöka.

Det här ska jag bli bättra från och med nu:
blogga mer
inte skrika på mamma
sova tidigare
knäppa mer kort!
sköta
 skolan..
inte äta typ 500 mackor på en dag
hålla mitt rum städat
GÅ till skolan!
inte ha ig i fysik & kemi
få mvg i biologi (typ lycka till)

och sen.. ja, sen är det nog inte så mycket mer jag behöver bättra. Inget jag kan komma på iallafall! Vad duktig jag kommer bli då. Det är bra att liksom sätta upp mål och jobba emot, men det är ännu bättre att få nånting för målen. Vad ska jag köra med? Nåt jag vill ha.. det är ju pengar, såklart, och.. ja, det är väl det. Eller äsch, vi skiter i dom dära belöningarna. Jag kan väl göra nånting för skojs skull också!
Och när jag ändå är så duktig och är värsta super bloggaren, så kan jag ju berätta ännu mer om skolan. (Höhö, skolan - det eviga samtalsämnet..). Min mentor Roger hade ringt hem, såklart, och berättat lite om min såkallade attityd. Eller ja, min och Ellens är det väl, men han pratade ju om mej bara. Och det vi kom fram till är väl att mitt utvecklings samtal läju bli ganska långt, inte roligt alls, och jag ska försöka att inte skrika. För alltså, så fort det handlar om skolan så blir jag typ skrikig. Jag blir frustrerad! Men alltså så ska jag försöka att inte bli det. Också tror jag att det är dags att jag går till den där skolsköterskan och pratar lite med henne.. det är nog det som behövs, att jag måste ha någon att prata med. Ta inte det där fel nu! För jag har många som jag kan prata med, alla mina underbara vänner, men nu ska jag gå in djupare än djupast och då vill jag helst prata med någon som har tystnadsplikt helt och hållet, och som inte vet så mycket om mej. Men jag kommer inte våga gå dit! Jag kommer bli as skraj och sitta där och hålla tyst.. buhu, det kommer inte gå nå bra.. men jag ska ju försöka. Mitt nya ord som jag ska slita ordenligt på - försöka. Läju.
Mh justja, också ska jag och Ellen gå till Pia och fråga vad sjutton vi hade gjort som var så hemskt idag då. Jag vet att jag inte ska lägga min energi på det, mamma, men vi ska bara snacka lite vett med våran gympalärare. Också sista timmen var det visst den där tjejgruppen. Oops, där pirrade det till lite i magen! Haha seriöst, va fånig jag är. Det kommer bra! Visst att det kommer gå bra? Säg att det gå bra. Vi säger det på tre, 1.. 2.. 3.. DET KOMMER GÅ BRA! hehe :)
Också ska jag sola imorgon! Men linnéa :) Vi ska till stan på sollariumet. Men jag måste fixa pengar till busskortet också.. hm, undra hur det ska gå när jag visst råkade fixa lite extra i månadspeng också.. men busskort är ju livsviktigt typ, sällan gå till stan liksom!

Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig...


Timbuktuuuuu!!!!



Vem har långt hår helt plötsligt om inte jag? :'):')

hihi, men nu ska jag gå och göra mej några mackor..
Jag börjar bättra mej med det imorgon :);)

kiss me through the phone ;*

Okej. Jag måste försöka anstränga mej för att inte den här bloggen ska gå i botten, men det finns inget kul att skriva om. För hur kul är det att läsa vad jag gjort på dagarna? Förutom om det är något as kul då.
En gammal lärare till mej sa att det behövdes känslor för att saker ska funka, i vad som helst. Så jag kanske måste skriva mer om känslor? Vems känslor? Mina såklart. Då ska vi se..
Det finns en känsla som kallas lycka, och det är den underbaraste och bästa känslan i hela världen om jag får säga det själv, till och med bättre än kärlek. Förutom när man är lycklig och kär, lyckligt kär alltså. Det är nog den bästa känslan i världen. Den känslan kommer och går, men den går mer än kommer. Och jag tror det är bra, för då uppskattar man det mer när den kommer. Eller? Ja jag vet inte.. lycka var kanske fel känsla att skriva om nu för mej. Jag saknar känslan av lycka!
Ska vi ta en annan känsla då.. jag vill ju bara skriva och bevisa att jag faktiskt har en hjärna bakom det blonda och ett hjärta innanför brösten. Haha, vet ni vad jag gör nu då? Jag sitter och försöker göra yoga övningar och försöka söka långt in i sinnet, haha sådär som dom gör på filmer och så. Värsta töntigt! Det fick jag mej bara att tänka på Ponthus.. det vill jag inte tänka på, så jag försöker en gång till. MMMMMMM.... Magnus! Magnus Rosdahl, min gamla lärare som vi hade 6 års till 5an på laggarberg. Åh, jag saknar honom så mycket!.. Han var liksom världsbäst, så snäll och rolig. Jag älskar hans humor! Jag minns att jag och Susanna alltid höll på dö av skratt när vi var med honom :') sen försvann han väl ur mitt liv ett tag, men sen kom han tillbaka. Men sen försvann han igen och nu har han varit försvunnen sen dess. Och ja det är ditt fel pappa! Snälla Mange. Mange tha man ;) och då i femman när han skulle sluta så samlade jag på muggar, ni vet sånna som man dricker ur, (inte toa muggar, haha..) också fick han mitt allra finaste mugg, min favorit liksom. "THE BOSS" stod det på den. Jag saknade den en hel del, men jag fick en ny av Linus när jag fyllde år sen :) Mange fick mej liksom att vara mej själv, och vara stolt över den jag var. Han gjorde mej stark! Jag försökte ju att hålla mej stark och kämpa mot grupptrycket och vara mej själv även när han var borta, men det var inte lika lätt. Det funkade ett tag, men sen tappade jag mej själv. Och nu är jag på jakt efter mej själv igen, men det är inte så lätt utan Mange förstår ni. Men håll ut så ska det nog gå..
Det där med att tappa bort sej själv gör nog många i typ tonåren, när man varken är barn eller vuxen. Antingen är man för stor eller så är man för liten, och jag vet, det suger! Hur man hittar sej själv igen, det önskar jag att jag hade svar på. Men det har jag tyvärr inte, men om ni har tips så kan ni ju gärna tipsa mej. Det vore ju lite små snällt sådär! Som när jag läser hur jag skrev förut, jag blir tårögd, jag var så otroligt söt och duktig, det känns som en helt annan människa. Eller nä, inte som en helt annan människa, eller jo på insidan känns det väl som så, men långt inne i en själv så finns ju orginalet kvar. Stackars orginalet, så liten och ensam där inne, vill bara komma ut men den hittar ingenstans att komma ut. Inte puppan för då försvinner du helt! Ääääsch, jag vet inte vad jag snackar om.
Jag har iallafall fotat lite idag, så jag ska fixa en ny header till bloggen. Leopard mönstret ska jag inte ta bort, icke! Det är jag kääär i. Vi gifter oss på söndag, hjärtligt välkomna allihopa! Tröööööööttttttt.......
Jag ska sova tidigt ikväll. När Linus och hans kompis har åkt så ska jag ta datorn av nån av dom och ladda över bilderna och fixa designen, för det går inte på den här datorn. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! Och nu kom den här låten upp på The voice, så himla bra är den!! Den dära "Kiss me trough the phone". As söt!
Men nu ska jag .. ööhh.. Jag vet inte, läju läsa nån blogg i all hast. Eller sällan hast, har ju en timme på mej..

men hejdå hare bra

skitpissbajsanalarsle hålaaaaa

Nu ska jag berätta en skit kul sak.
Såklart säger min mattelärare Pernilla till Anders att jag inte vart på lektionen och inte sagt till, alltså hallå, anledningen till det var att jag hade varit och pratat med Roger och sagt att jag skulle hem. Jag kom ju till lektionen, kanske 10-20 minuter för sent och sa till att jag skulle hem. Men nä då säger hon till Anders att jag skolkade! Kul, så ringer han till mamma. Sen ringer Pia till Ellens mamma och säger att jag och Ellen har vart uppkäftiga och haft dålig attityd idag. HALLÅ JAG INTE ENS PRATAT MED PIA IDAG! Hon frågade Ellen och Linnéa varför inte dom var med på gympan, hon frågade inte mej. Jag har inte pratat med henne idag! Vad har jag gjort Pia då? Okej jag kanske har vart sur nån gång när hon tvingat mej vart med på gympan när inte jag haft gympakläder haha, men sen har jag ju inte gjort något.
Också får jag frånvaro rapporter och en text där det står hur jag typ bettet mej, en gång i veckan. Varför ska dom blanda in mamma och pappa i det? Det gör ju inte att jag skärper mej precis. Och dessutom har jag redan skärpt mej! Sen kommer jag in i dåliga perioder då jag inte mår så bra, av privata skäl, och då orkar jag mindre. Jag orkar inte sitta där och le som nå jävla fjant fån när jag inte är glad eller mår bra egentligen. Då orkar jag inte det. Jag är ingen liten ängel, det vet jag väl. Och jag är inte lärarnas lilla gullegris heller.
Och ja jag är arg hela tiden, jag känner mej alltid arg. Jag blir irriterad över saker som man inte ska bli irriterad över, det är som ett spindel nät av aggresoner i mej och jag vet inte hur man ska trassla ut det heller. Det går inte med att skrika, skära, kasta saker, det går inte. "Det är puberten" blablablabla, men om du när är så, låt mej va sådär då.
Men nu ska jag visst börja gå i en tjejgrupp eller nått på skolan så jag ska få prata. Typ om problem och sånt där. Det var Rogers och Pias förslag. Visst kan jag gå där, men jag vet att jag kommer inte säga nåt. Jag kommer sitta där som den musslan jag är och hoppas att jag var nån annanstanns. Men jag ska väl försöka.. samma sak om jag ska gå till den där skolsystern eller psykolog eller nåt, jag säger inget. Jag tycker inte att dom har nåt med mej att göra, och om dom ska försöka hjälpa mej så tror jag bara att det ska bli värre. Men jag vet ju inte det för jag vågar inte chansa. Jag vågar inte.


men hejdå nu fattar jag knappt varför jag skrev det där det var inte nån mening med det.

har jag förlorat dej?

Goddagens! Jag kan ju berätta att jag har skaffat mej en sån där hårförlängning idag. Den är rysligt lång :O funderade nästan på att klippa av den, men då är det ju som att jag klipper av mina pengar. För varje centimeter på den kostar ju pengar. Vi åt också på donkelidonken, en cheeseburgare var! Det var ju bra gott det :) men just nu mår jag nästan illa av att bara tänka på en burgare haha.

how to get to your heart

Det blir skola idag, men jag missade bussen ;o så får ta den där som går klockan åtta. Jag blir lite förvirrad, för på köksklockan är den 7,50 , på mobilen är den 7, 53 och på datan 7,56? haha, jag tror iallafall att jag går nu...

pussen


asg sdhb

idag är jag elak
hoho
passarej ;*

sdäijf öaosd mjfåäoasdjv

jag vill flytta

allt har ett slut

du var mitt allt jag kommer alltid vara kär
och sanningen är att jag var lycklig med dig
en plats i ditt hjärta betyder mycket för mig

livet är slut vill inte leva såhär,
du var mitt allt, du var hela min värld
livet är slut vill inte leva såhär,
du var mitt allt, du var hela min värld..


nobody knows what she's holding back

hejjjj, nu är jag med Ellen och vi tittar på Peter Pan tillsammans med min familj! Asså undra hur många gånger jag sett den filmen.. en hel del iallafall :)

jag saknar medvind, när ska det vända?

godmooooooorgon! Här sitter jag vid frukostbordet med mamma och Karro, men jag är nog mer social med 50 cent än med dom, sitter här och sjunger ja. tralalalallalalalla. Undra vad jag och Karro ska göra idag då? Vi läju ska göra.. jag vet inte, vi får se. Varit med Ellen varje dag sen jag kom hem ;d förutom idag och igår kväll då :) för igår kväll var jag med Karro, vi var ute och sådär.
sen kom vi in.............................................................................
sen sov vi efter ett tag.

Detta fält måste fyllas i

Vad betyder motorik?


godmorgon, eller det var det runt nio för mej, men för er som vaknat nu kanske.  Jag är fortfarande trött! Men inte sova nejnejjjjjj. Undra om jag ska göra Linn sällskap på balkongen? Det vore kanske snällt.


hehe

vadå lillen!

MMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, vet ni vad jag åt till frukost? Kalaspuffar och glass! As gott, det är så man ska starta dagarna. Sen gick vi till backen! Haha, och såklart så måste jag glömma nåt ju, men just vantarna? Var det nödvändigt eller? Så dom fick jag åka utan! Men det gick bra ända tills Linn börja mucka gräl med snöbollarna.. då vart det lite kallt, men som den kämpe jag är så kämpade jag på. HÄRDA!
Nu har jag precis duschat, och just nu duschar Linn. Vi ska ner på.. stan, centrum, mitten? Haha jag vet inte men det är iallafall som stan hemma fast typ 10 gånger mindre. Vi ska äta pizza! Linn vill att vi ska ta med den hit till balkongen, men jag funderar starkt på att protestera för det var kallt på den. Blir nog film ikväll, som igår.
Nu - lyssna på UggGGgGGGggLaaAAaa!


direktrapport från sollefteå

Nu är jag framme uppe hos Linn! Åkte bil med hon och hennes föräldrar, också svängde vi in till Emanuel som är en bekant och åt lite kakor och sådär. Fortsatte, och när vi kom hit åt vi på Sibylla. Sen köpte vi lite fika eller mat och sådär, så imorgon blir det kalaspuffar till frukost! Också har jag en redbull med mej, vet inte när den slinkar i men förhoppningsvist snart. Men då kommer jag väl bli så jobbig.. :$ men det får hon stå ut med hihi, vad skulle hon annars räkna med när hon bjöd hit mej?
Också har vi köpt Ben & Jerreys glass, har aldrig smakat det. Så det blir nå nytt, har hört både det ena och det andra om det. Linn håller på packa upp så det är därför jag sitter här, men nu  verkar hon klar så hejdååååååååååå :)

ponthusssss!<3

Här sitter jag och sjunger Akon :) Kvällen räddades av Ellen, hon kom så pratade hon med min mamma och pappa så vart vi snälla mot varandra allihopa hihi. Det är jag som har hets, förlåååt mamma, förlååååt pappa.
Vi gick ner och köpte redbull på OK, fast vi hade inte tillräckligt med pengar, saknades tre kronor, men det fick vi av nå snälla pojkar där, tack så mycket! Gick ner på ib en snabbis för jag vart så piss nödig, sen var vi med Adam och Ponthus :) vi typ satt i trapphuset. Roligt iallafall! Sen hämtade pappa oss vid tolv, så skjutsade vi hem Ellen. Ska bara skriva klart det hära, sen ska jag sova.
Imorgon åker jag till Sollefteå! Så jag måste packa också, men jag kliver upp tidigt imorgon och gör det, så sover jag ut ikväll. Eller i natt, eller vänta, sova ut gör man ju på morgonen? Man somnar ju bara på kvällen. Så är det ju. Så jag sover ut imorgon på morgonen! Fast hallå, det kan jag ju inte göra om jag ska upp tidigt? Vaaa? Haha nu blev jag fundersam. Men det är ju lätt hänt om man heter Linda hihi. Jag är värsta pigg! Kanske för att jag drack 3 och en halv redbull, Ellen ville bara ha halva hennes så då fick jag resten av halvan och den andra hela. Det var sneeelt, fatt jag gillar ju sånt där socker aktigt. Visste ni att det är typ pungkula i energi dryck?! Adam och Ponthus sa det, det är iallafall nåt sånt i det. Det var ju lite små äckligt, det är det som taurin. Kan ju säga att jag klurat ett tag på vad det kan ha varit men nu vet jag ju det.
Jag är glad! Jag känner i hela kroppen, jag känner mej värsta lätt, värsta glad. Det känns braa! Hihi. Och mitt påskägg är tomt, haha snacka om tjock? Fick det imorse och nu är det tomt! Eller det är inte tomt, det är bara äckliga godisar kvar. Så det räknas ju nästan som tomt. Men jag misstänker starkt att nån har varit och ätit i det, typ Lukas kanske. Men det gööör inget.
Nu avslutar jag detta blogg inlägget ;>

godnatt!


asdsdgsd hgf

Haha, nu lyssnar jag på "Ditt jävla luder våfflat hår och puder, du hukar dej och suger.." osv :D haha den är rolig!
Dagen då, jag och Ellen vaknade runt elva för Lukas kom in och skrek "VARFÖR HAR DU TAGIT MIN INTERNETSLADD?!" dum fråga, vad tror han? -.- höhö. Blev inte att somna om då iallafall, gick upp och åt frukost. Åt ägg! Fy vad äckligt, skulle bara försöka vara lite nyttig sådär. Inget som kommer upprepas. Sen gick Ellen när jag skulle duscha, lika bra de för sen dampa helvetet lös här hemma. Fitt skolan skickar rapporter om allt som händer mej i skolan hela tiden, frånvaro rapporter, om jag "flamsat", inte haft en bra dag, ALLT. Jag får sepe hets och åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jag blir så jävla förbannad bara av att tänka på de!........
Då vare inge kul att vara här längre.
Gick till Ponthus :):):) var där typ hela dan, gick hem runt sex och åt. Har visst utegångs förbud ikväll, ja jag kommer älskar er sååååååå mycket mer för att jag inte får göra nånting. Jag kommer bli så trevlig och glad över att vara i det här "underbara" huset! Det är ju as kul! Jippi! Ni gör mej lyckligast i världen.

...................................

eller så inte
ha en kul kväll
det ska inte jag iallafall
för mitt påskägg är slut

kom ihåg mej då

hej, klockan är mycket ska nog sova typ snart. ellen är här, men hon sover redan. vi har varit med adam och arvid ikväll. vi var ute, jag frös om mina korv fingrar. sen när vi kom in så visade jag upp mina lill tå naglar för ellen.
jag har inte bloggat på ett par dar. har inte haft lust. jag är trött, men jag orkar inte sova. jag saknar ponthus. på söndag eller måndag åker jag till sollefteå. kommer hem på onsdag. jag ska hälsa på linn, det blir roligt! då på tisdagen ska jag följa med henne när hon ska boxas, men jag ska vara med jag också, undra hur det ska gå. nu kom jag på en grej, jag måste ju ta mitt handleds piller. jag ska göra det nu, sen ska jag sova. kommer inte in på bdb för datorn är för seg.
godnatt.

sen kväll med bellen

SeN kVäLl aT mSn MeD eLlEnOrRrRRrrrrrrr
haha förlåt att jag kommer vara dryg nu, men jag har bara så himla roligt. jag är så himla rolig, ellen är så himla rolig. vi är så himla rolig!



Hahahahahahha, sen då, då kör vi igång med camen



vad som mer hände i camen det får ni inte veta ;););) hahah neeej ja driver med er

sen då, ellen, hahaha...



Ellenor Dahlström säger:


sdlkajsdlkj <<<328498u <ihdkj<dkj asd


linda säger:

åh:')


linda säger:

91823u98q3u4emq239urfp osadifcj lksdjfn lasdkjfhaö wdjaåsdf sd7fsdg 7d75dr8g7d f


Ellenor Dahlström säger:

vet du vad det är?


linda säger:

aa


Ellenor Dahlström säger:

vad?


linda säger
:

hemlis


Ellenor Dahlström säger:

haha jag gjorde bara


Ellenor Dahlström säger:

ladkhvsalskjfhab axv.b-sdb.axja äväkaäv

Ellenor Dahlström säger:
så, tröck bara


Ellenor Dahlström säger:

och du trorde säkert att de var någe

linda säger:
vaaa??? ja det är klart. åhh nu vart jag grundlurad! åh, haha ellen då..

Ellenor Dahlström säger:
haha!! men nu ska jag sova, glöm inte att vi ska prata om vårat sex-liv imorgon ;)



Åhhhh, lillgumman! Jag måste berätta så fort ser henne imorgon, att det inte alls var något hemligt språk jag hade! Som betydde nåt! Haha, åh vad jag skrattade här för mej själv.

Och nej jag och ellen är varken konstiga, egendomliga, speicella eller lesbiska. vi är bara som vi är!

varför blev det såhär

HALLÅ VÄRLDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 one one one

va gööör ni? Själv sitter jag här! Och kom på att jag ville åka tefat, ni vet dom dära runda grejerna som man åker med i pulkabacken? Hihi, dom är roliga, för man vet aldrig åt vilket håll man hamnar åt. Jag har inte åkt pulka en enda gång på hela vintern, det är ju skandal! Eller just ja, jag har åkt snowracer en gång, men det gills inte, för det är ingen pulka.
Jag åt årets första vanilj mjukglass i våffla med karamell strössel idag, min favorit sen låååångt tillbaka. Älska! Det är strösslet som är godast :) Tänk förra sommaren, då åt jag en sån typ varje dag. Inte undra på att jag blivit så fet sen dess, jag hittade ju choco hopper i samma veva, och dom vart jag också beroende av. Och fantan dessutom! Åhh, socker in my heart.. eller sugar heter det väl? Jag vet inte, jag kan ju fråga engelska-Anna imorgon, har engelska första timmen. Också ska åttorna och niorna på teater! Jag älskar teater, hihi. Undra vilken teater det blir :) jag har inte hört på så noga på mentors samlingen.
Åhhhhh... hahahahahha, på tal om mentor, såklart att min hk lärare går och tjallar på min mentor Roger att jag och Ellen hade skrattat och flamsat (???? nej, inte mer än vanligt!) på hkn. Snälla, det är inte första gången hon går till han! Det är faktiskt andra.. ;) hah. Men det är ju så, jag och Robin leker ju när vi är kockar. Ibland är vi stumma, ibland är vi djur, ibland är vi italienska, ibland är vi handikappade. Det vi känner för helt enkelt! Haha, det går inte så bra för mej på hkn. Jag lyckas aldrig med någonting där, hur mycket jag än försöker. Förra gången var det ändå värst, jag och Robin dödade jästen, så våra bullar jäste inte. Usch fy blä! Det såg ut som smörad deg och var ÄCKLIGT! Smakade skit. Eller njae, första tuggan var sisådär, men sen vart så outhärdligt.


äsch, nu har jag inge mer att skriva, eller jo kanske, men jag orkar inte.
puss

take me as i am

Vi har en hemlighet
som ingen annan vet.
Vi har hemlisar som ingen vet.
Vi har en hemlighet som ingen annan vet.
Vi har hemlisar som ingen vet.

haha, den låten kom jag och tänka på nu helt plötsligt! Do-bi-dam-dam do-bi-do-bi-do-dam-dam.


tisdag

Idag ska jag åka buss till skolan!
Men för att hinna med så måste jag gå nu
hoppas jag kommer på samma buss som karro :)

piköikmömöjn

Idag har jag varit på stan med Tanja.
Nu ska jag till Timrå och va med Tanja.
Fast jag är ju redan i Timrå,
men jag menar där nere där hon bor.
Det är ganska dött där
men det är ännu dödare här.
Så det blir att gå dit!
Ska fixa mej nu.
Hejsvej..

söndag

Åh, vet ni vad jag ska göra idag då? Jag ska på kina resturang! Med typ hela släkten, på mammas sida. Hoppas jag får friterad banan med glass! För det är så gotttttttttt! Förresten så har jag kommit på värsta idén, fast neeej jag ska inte säga den. För den handlar om pengar, och det känns som att jag bara pratar om det. Så jag skippar det ;* men vet ni vad jag och Linnéa ska göra då? Vi ska dela på en hårförlängning :O whaaaat, ska jag ha en sån? Hihi ja det ska jag. Bara det inte ser förjävligt ut, för då har jag slösat mina pengar på ingenting liksom. Faast.. det är väl bara att sälja den då.
Haha, det ligger typ tuggade tuggummin över hela skrivbordet här nere, och ett äppel skrutt. Det märks att det är min plats ;d hih. Jag sitter och håller på med en bloggdesign nuja. För den förra togs bort? Jag fattar inte varför. Eller jo det gör jag, för att webbsidan gick ur eller nåt sånt. Så nu blire en ny! Snyggare dessutom, hoppas ja.

Nu är den klar och nu ska jag lägga upp den!

lördag

Nu är jag trött som tusan! Har varit på paradisbadet hela dan, alltså det är så himla roligt där. Det är så himla roligt! Tänk att det kan vara så roligt. Och tänk att man kan bli så trött. Sötnos bror Ludvig var helt galen i ringarna, ni vet rutchbanan som man åker i en ring i. Men han är ju så tanig så han fryser väldigt lätt, och när man åker ringarna kommer man ju inte i vatten så han var alldeles blå om läpparna för han frös, lillstackarn. Min personliga favorit är puckelpisten :) Det har det alltid varit, så det kommer nog alltid att vara det. Ni vet, det blir liksom en tradition eller vad man ska säga ;d och jag kommer inte så lätt ifrån sånt. Efter badet så for vi till Burger King, shit va gott det var där. Fast jag åt så mycket så det blev fullt i magen och jag fick gå och tömma den, heheh. Sen var det bara att fara raka vägen hem till vävland, Janines familj också. Oj, jag har inte skrivit att dom var med va? Men det var dom. Här såg vi på Robinson, åt glass och åt godis. Fast jag låg på en madrass på golvet och typ.. sov, medans alla andra satt i soffan och va sociala. Så kan det gå! Också låg jag och tröck in nageln i skinnet på armen as hårt, så nu ser det typ ut som ett bränn märke :o hur gick det till?! Det är väldigt mystiskt.

nej nu tappade jag lusten till att skriva.
så kan det gå.
hejdå.


tuffft @ bdb

   
En kväll med Tanja!

Hejsan hoppsan, klockan är mycket och jag borde ha legat i säng för timmar sen. Men jag har ju varit ute, och sen när jag kom in igen var jag vrååååååål hungrig och måstede skicka alla vackra bilder till Tanja, så nu har jag gjort det. Vart as sugen på att höra Nordman - Ödet var min väg, den ba ploppa upp i hjärnan liksom! Så det blir att lyssna på den några gånger innan jag lägger mej. Måste ju vara as pigg till paradisbadet you know. Också ligger jag efter i as många bloggar dessutom, så ska läsa ikapp lite innan jag får min skönhetssömn. John Blund har väntat länge!

puss

apriiil

Jag vill köpa nya solglasögon! Ett par färgglada, för dom jag har hemma är alldeles svarta, och det kan ju vara roligt med lite variation. Lite glatt imellanåt liksom :) Just nu är jag iallafall vråååålhungrig, tur att det är mat när som helst. Potatismos! Hemmagjort till och med, mmmmmmmmm, ännu godare. Jajajajajajajajja. Jag har inget att skriva, Ellen gör ett pärlarmband. Kanske man skulle göra det?
Nej, nu skulle vi visst rita av varandra sa Rita.
Adjö!

SDFDFH

Hejsan! Det är ingen bra film på so,n.. vikingafilm, åh. Jag har tråkigt ;onjag brukar ju inte ha det, men nu har jag det. Jag använder inte ens det riktiga tangentbordet, jag använder skärmtangent bordet.
nu ska jag spela nåt.
hejdå.

PARADISBADET PÅ LÖRDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jöasjf

Hej gullifjuns :* jag har solat idag! Och aprillat! Och badat! Och simmat! Och varit på birsta! Och ätit pannkakor! Och åkt kundvagn! Och... hm, jaru? Nä, det där var nog det som var dagens höjdpunkter! Roooooligt va???? Fast jag blir inge brun på 8 minuter ;o jag tror jag måste höja tiden lite, så jag får lite färg på mej. Jag är vit som ett elefant ben! Neeej, jag skojar. Så vit är jag inte. Jag är inte så vit, jag har lite färg på mej. Lite granna, inte sådär överdrivet, men lite har jag iallafall. Kanoners! Jag har ätit banan nuja, det var länge sen. Man får så äcklig andedräkt av banan, det är därför det inte händer så ofta. Men idag!

Nu kommer Lukas och ska ha datorn, det är ju hans förstår ni. Den där tjocka burken har inte kommit till mitt rum än! Skulle jag få den eller inte? :O:O:O


pusssssssss

jo juste, jag har vart med issa :D fast det trodde jag att jag redan skrivit, men det hade jag visst inte.
hihih


"MEN LINDA!" / lukas