öisadjaslkfjölasdfk

hejdärute,
vilken julskyltning. det blev inte ens nå häst och vagn, men det gör inget. jag tog hand om tanja istället :) var med issa också, fast hon åkte hem. sen senare på kvällen så for hon förbi med sin sk. epakille ;) haha, det ordet har jag fått från johanna. som jag också var med då på kvällen, och sen kom linnea också. så då gick vi runt lite i det döda timrå. jag hade mina skor som det var hål i, så det var ju inte så lyckat. vid sju tiden gick jag in till pingstkyrkan och värmde mej där och var där i nån timme tills vi åkte hem.
imorgon ska jag vara med issa :) det var faktiskt ett tag sen vi var med varandra, eller alltså vi träffas ju i skolan, men hemma sådär. så jag längtar väldigt mycket tills imorgon :)

nu ska jag sova,
godnatt

sadf fdsg sdfh dsfh

nu är jag på ib, för det är julskyltning men jag blir blöt om fötterna när jag är ute för jag har hål i skorna.
fille och rappe hälsar att han har hittat på en låt och att han har kul :)

hejdå

jag har inte åkt häst och vagn än :(

nattblogg

nu är jag trötter, så det blir kudden nästa. fast innan det ska jag ju borsta tänderna också, i onsdags kväll så borstade inte jag tänderna innan jag la mej, det tyckte jag va äckligt :s och vet ni vad? på torsdag morgon borstade jag inte heller tänderna! jag hann faktiskt inte, för jag fick dessutom äta frukosten i bilen.. och jag hade faktiskt ett tuggummi med mej till skolan.. jag brukar faktiskt borsta tänderna, det där var en engångs händelse..
imorgon så ska jag först till kyrkan, för det är nånting med den där konfirmationen där. åh jag orkar egentligen inte, men jag ska testa på först och sen ska jag se hur det går. man borde ju få hoppa av? men men. efter den så är det ju den traditionella julskyltningen! ska åka häst och vagn, inte ett år utan det :) eller jo, ett år så missade jag den, då grät jag i två dagar. det är sant, och jag hade jättemycket skuldkänslor. jag tyckte nog synd om hästen för att den inte fick träffa mej, för jag var en sån djurmänniska när jag var mindre. nu är jag inte djurmänniska precis, dom får väl vara djur ifred dom.
åh nu är mina ögonlock jätte tunga..

godnatt sötpruppar


kewin lennartsson är bäst, bara så ni vet :)

hejsan, vet ni? vad jag har bestämt? jag har bestämt mej för att nu ska jag bli glad. också ska jag börja tänka, det är ju ett bonus att vara en människa som tänker, inte sant? ne men jag menar, att jag ska tänka efter, före. haha som den där bil reklamen eller vad det är, men seriöst så måste jag börja med det. jag vet ju att man gör misstag men jag pallar inte leva på misstagen, fast det gör jag ju inte, men det känns bara jobbigt med så mycket nu. men nu ska det ju fixa sej, visst? för allt känns så himla fejk bara. man ska inte fejka, det ska vara ärligt, rakt fram, pang bong liksom. det kom verkligen inte från rätt käft men ändå.. jag är ganska fejk ändå när jag tänker efter. fast när sidan av mej som tycker om mej själv tänker efter, så är jag inte alls fejk. jag är faktiskt inte en himla idiot som den elaka sidan säger. jag tror jag måste börja lyssna mer på den braiga sidan, den är ju liksom snällare. och då blir man ju glad ;>

haha vilket fånigt inlägg. nu skäms jag, prata inte om det här med mej. då blire ännu pinigare :) men nu vet ni det här. så nu får ni hjälpa mej att hålla humöret uppe,
hejsvej

jag pallar seriöst inge mer nu.

sepe vecka ..

aposlädk spdf

    

var på ib igår, tanja har fotat. fast det var faktiskt inte bara hon, jag och benny där, haha. men nu ska jag dra hejdå :)


på bättrings vägen

hej :)))) åh vilken skön dag det har varit idag jämfört med igår. började med att jag faktiskt klev upp när väckarklockan ringde 06.45, väldigt ovanligt. plattade håret, klädde på mej, borstade tänderna, åkte till skolan. och jag var inte ens sen idag! då var det matte, det brukar ju göra en deprimerad, men vet ni, det var faktiskt helt okej idag! åh, vad bra. jag räknade! tjoho, jag har börjat skärpt till mej sen utvecklingssamtalet. eller, jag ska börja skärpa till mej. började idag :) efter matten så var det svenska+, det är ju typ alltid kul. jag skrev klar film redovisningen idag! visst heter det redovisning? det gör det iallafall när vi skriver om böcker. åh, det var så skönt att skriva klart den. sen slappade jag resten av lektionen, och vi fick till och med sluta tidigare! brabrabra. sen var det bild, och om det är nåt som gör mej depp, så är det bild. men vet ni? det  vart jag inte idag! haha! jag och ellen redovisade våran bild vi hade gjort. det gick jättebra, och vi fick godkänt för det. åh va bra dag! sen var det lunch, det var potatis gratäng och nå kött. annars när jag äter potatis gratängen på skolan brukar jag bli jätte illamående och få ont i magen. men VET NI? det vart inte så! åh värsta bra dagen! och sen så var det elevens val, musik, det tycker jag inte om. då fick vi ha bild istället, och där är issa och karro. och det är klart man blir glad av att få vara med bästavännerna ju :) åh värsta toppen dagen ju. eller toppen dag, jag har bara varit glad idag. efter skolan gick jag med issa hem, eller vi gick med varandra. då köpte jag en choklad tomte på lidl också. den va gooooooo.
sen ska jag till korsta, vart det nu ligger, och gratta min kusin. hoppas humöret håller tills dess då :d men det lär det ju göra, får väl kakor eller nåt där :D åh det känns så bra idag. men det är väl för att jag jämför med igår. eller ne, det är bara bra idag. åh! :D

nu ska jag läsa andra bloggar, pusshej :))))))


hemlighetsfulla linda

åh ni ska bara veta vad jag har för planer för mej :) men det får ni inte, kanske är lite skämmigt.. tycker jag.
adjö :D


blablablablablä

åh vilken himla jobbig dag. jag har grinat och haft utbrott om vartannat. jag tycker att det är fånigt att skriva ut här vem man är sur på och shit, så det skippar vi.
just nu är jag med karro, vi har varit på birsta och köpt julklappar och ätit på donken och så. nu är vi hemma hos mej och ska väl hitta på något, bara jag stressar ner. det damp ringde på pappas mobil, till slut svarar jag, då är det pappas kompis magnus som står och har väntat på att pappa ska komma och hämta upp han, och där har han stått i tjugo minuter. då ringer jag till linus mobil för han är också på hockeyn med pappa, det är dit dom ska, men då svarar karro som sitter nere i linus rum, så då har inte han mobilen med sej heller .< så då får jag ringa till micke för han är också där, så ger jag fel nummer också rings och bryts det om vartannat :O åh va himla jobbigt.
nu är det löst tror jag.

pusshej


du är det bästa som hänt mej.

hm, nu tror jag att jag ska sova. försöka iallafall.
hela dagen och hela kvällen har jag bara suttit och lyssnat på musik. på melissa horn. hon är bra. hon har fina texter. också skulle jag spela the sims. men det var inge kul, jag gjorde en familj men så fattade jag inte varför så jag stängde av också tog jag en macka och fortsatte att sitta och lyssna på musik.
karro hade pratat med hanapee och frågat hur hon kunde skriva så bra på sin blogg, det gällde att bara öppna sej och skriva och inte tänka på vem som läser. ja det var ju lätt, skulle jag aldrig göra så det blir inge bra och vettigt skrivet bra här på ett tag.

äsch, ha det bra. nu ska jag gå ut med hunden.
hejsvej


eller förresten..

.. jag orkar inte


oh hot damn

jag bloggar en annan dag istället, okej?
jag tänkte bara berätta att jag ska göra om min design på bloggen. så börjar fundera på hur nu.
puss


och det hjärta som skulle bli ditt på nå vis, det fryser nu sakta till is

hejsansvejsan, vet ni vad jag har börjat gjort? jag har börjat julstäda! när man julstädar hos henriksson, då dammtorkar man och rensar vartenda litet hörn i hela huset. fast nu så håller jag ju inte på med så stora projekt som hela huset, jag gör mitt rum. har nyss gjort klart en liten byra, känns som att det kommer ta tid. fast det är inte tråkigt, det är lite små mysigt, för då vet jag att det kommer bli jul :)))) och jul är ju alltid kul. eller nja, det är iallafall kul när det ska vara jul. som i december, den 24. och på måndag är det adventskalendern på tv! minns inte vad den hette, nåt med skägg, jag ska följa vartenda avsnitt. hoho jaja, att jag ska! det gjorde jag förra året också, men inte året innan, för då tror jag att det var alram est, och det var ju inge bra. det var bara fånerier.
ikväll har det varit teater, vi fick manuset! det är väl sisådär, men det ska nog bli bra. längtar tills uppspelningen, men den är ju inte förens i mars-april, men ändå. längtar.
åh, lars winnerbäck - kom änglar, den låten är så fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! åh jag tycker om den låten. väldigt mycket :)

hejdå

kwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww



hejsan, nu är jag hos karro. vi har varit på birsta idag. jag köpte en julklapp också köpte jag ett par leggings :)
hejdå

idjöalisdöal sös

tjillevippen, nu ska jag ner till tanja så ska vi hitta på nåt. sen ikväll runt halv sju så ska jag följa med linn på en ungdoms samling i haga, så nu vet ni vart jag är under dagen.

hejsvej

i'm yours

nu sitter jag på bilden, fast jag skulle egentligen haft musik. det är elevens val. men nu är det så att det skulle vara lucia på musiken, så vi fick gå hit istället. det är väldigt lugnt här. ganska skönt. vi slutar om typ 5-10 minuter, då ska jag och karro ta bussen till birsta så ska jag köpa present till janine. längtar tills ikväll!

adjöken

hoho ,

hejsansvejsan :) jag ska berätta att jag har faktiskt blivit duktig på det här med sovtiderna, även fast jag bara gått och lagt mej i tid en gång hittills. det var igår, somnade väl tio-halv elva, det var bra gjort. ska lägga mej tidigt ikväll också, för det är skönt att sova.
åhh, det var nåt som hände igår som jag absolut skulle skriva här, men nu kan jag inte komma på vad det var :O fett irriterande!! iallafall så hade jag kompisförbud igår, det var ju roligt.. not. jag som skulle va med johanna, kewin och bubbas, men men, så blev det inte. mitt fel såklart, jag fick nå hets på morgonen, jag var morgonsur. så då sa mamma åt mej att jag kunde ju glömma att gå till johanna, och om jag inte bättrade på humöret så blev det ingen fest hos janine på fredag heller. men därför har jag ju börjat gå och lägga mej i tid så att jag ska få bättre humör! smart! hihi. så igår satt jag inne på mitt rum och byggde puzzel hela dagen och hela kvällen.. det var faktiskt, roligt. jag tycker väldigt mycket om att bygga puzzel, fastän att jag får ont i nacken av det.
idag har jag gjort mat själv, jag kokade makaroner, spagethi och taglatelli och tog lite kyckling så åt jag det, det var gott och jag kände mej duktig. jag är faktiskt värsta pasta kungen, eller pasta prinsessa kanske. sen kom kewin hit så var jag med han, det var kul :)

men nu ska jag bygga lite puzzel innan jag somnar, hehehe..
hejdå :)


kunde inte stänga av på en gång..

okej, nu menar jag det,

godnatt.

min fina nyckel

hejhallå, nu är jag hemma från teatern. fast kom hem för typ 1 timme sen, men ändå. pappa hade fixat en överraskning till mej, gissa vad jag fick? jo, det hära:

fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint va? fick simpson nyckeln och nyckelringen, den andra gråa tråkiga nyckeln, den är skåpnyckeln. den köpte inte pappa, ne, den betalade jag och ellen för vi råkade hä sönder den jag fick av skolan i sjuan.
jaja, men visst va det gulligt av pappa? bara för att jag älskar simpsons och inte har någon egen hemnyckel så fick jag de :) tihih.
jag ska nog gå och sova nu, ska duscha imorgon. fast det kommer jag aldrig orka göra, men ändå.

pussssss

med my karro

shuuuuuuuuu, nu sitter jag här och känner mej stencool när min nya fräna litanol-musik dunkar ur min mobiltelefon. hahaha, verkligen dunkar. min mobil är ju bara sååå bra..
också är jag med karro också, fast hon är uppe och sminkar sej. vi ska på teater sen :) kuligt, nästan. det är bara kul ibland. tror vi ska få lite manus idag, så då blir det nog kul. fick veta rollerna förra veckan men ni får inte veta nånting. vet inte varför, det är typ bestämt så bara. så det ska bli en överraskning :) jag och karro har ätit choklaaaaaaaaaad, vi smälte den i mikron och sen satt vi på mitt rum med en varsin sked och skeda i oss chokladen. det var gott, vi har ätit pannkaka också. nästan lika gott. också hade mormor bakat bröd, så det har vi också ätit. hoho, vad vi har ätit.. mätt är jag nu iallafall, tror nog att karro är det också.
jag har en ny hobby, att bygga puzzel.. det tycker jag är skitkul :o :D eller alltså det är svårt, men det är värsta tidsfördrivet. jag kommer ingenstanns typ men det är ändå kul. jag känner mej duktig förstår du, så det är kul. det är nästan klart snart, eller nä det är det inte. det är 500 bitar, igår kväll satt jag till klockan tolv och byggde.. så var jättejättetrött idag, ska inte bygga när jag kommer hem från teatern, då kommer jag aldrig somna.
eller lite kanske jag ska bygga, men bara lite.

hejdå :)

pingback



hej falukorvstunga, nu sitter jag här bara i väntan på att jag ska få ha datan nere. för nu sitter jag vid lukas, ska logga in på msn men vågar inte logga ut härifrån. har haft lite otur med datorerna idag, en iallafall. mamma hade suttit vid datan och gjort nån beställning i 3 timmar också kommer jag nerklampandes och drar ut usb-kabeln till mobilen som satt i den datorn, OCH DRAR MED INTERNET SLADDEN. jag märkte ju ingenting, jag var på strålande humör och ingen kunde förstöra det, fast då fick jag verkligen hjärtklappning och kände att skuldkänslor skulle följa mej resten av livet.. fast, det gick bra. visst att typ hela sidan stängdes ner men hon loggades inte ut från sidan och behövde göra om allting, tack och lov. tänk om jag hade fått indrag på månadspengen..
det vart inte att åka till farmor och farfar, så jag var med kewin hela kvällen istället. vi skulle se på saw, men den var inge läskig och dessutom var den utan svensk text så jag hängde knappt med, haha :) det är ju lite komplicerade ord i filmer från 15 år antar jag. så vi typ spelade nå zombie spel på datan, jag var faktiskt skit duktig! "skit duktig".. det låter inte bra när man skriver det tycker jag. jag var faktiskt jätte duktig tycker jag. det var lite som cs, och det kan ju jag nästan :) hihi. sen kollade vi lite på en annan film och sådär. gick hem vid halv nio, fikade och sen satte jag mej här. efter att ha sprungit runt i huset lite.
imorgon så ska åttorna på ncc, och gissa vad vi ska göra där? spela fotboll :'( åh, snälla inte fotboll.. det är så svårt!!!! man bara ramlar och fäller sej på bollen och allt hela tiden, det är inge kul! också ska man bli svettig också, det suger! svettig ska man bara bli när man är i gymmet alldeles ensam, iallafall om man heter linda. det är bäst så tycker jag, jag är inte så förtjust i grupp grejer egentligen. jag kanske är en enstörning trots allt. höhö, "trots allt", det lät lite konstigt. fast det är ju också bra med lag sporter för då kan man liksom smälta in och göra ingenting och låta dom andra sköta jobbet, det gillar vi! förutom när nån börjar klaga på en för att man inte "jobbar"..
åh, det skramlar ute i köket! det låter som att nån häller godis i en glasskål, goooooooodiiiiiiss!!!
jag har blivit värsta godis råttan :o eller nä, det har jag inte. jag är inte så förtjust i godis egentligen. eller alltså, choklad är jag förtjust i. mm, att jag är. det är fett gott. det är fett också, tror jag. antar det, eftersom att man får fett av det.

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, nu ska lukas ha datorn av mej :'( jag som började skriva så mycket och så duktigt, cry a riverrrrrrrrrrrrrrr.
hejdå ..


smäll den

hej :)))) nu sitter jag hemma, jag och issa gick och la oss vid tre igår. haha hon typ låg och sov och jag satt vid datan och åt chips och äcklade på. och sen när jag väl stänger av datan och lägger mej i sängen så ligger jag och pratar sönder issa när hon typ sover ;D haha, hon somnade och vaknade om vartannat. när jag blir över trött blir jag väldigt pratglad, det är inte så nödvändiga saker jag säger då heller, haha. tänkte inte gå in på detaljer, minns ändå typ inget, haha :)
vi vaknade vid elva, då låg vi kvar en stund men sen gick vi upp och åt frukost. sen bäddade vi och sådär, sen skulle jag och issa baka, men då skulle jag gå hem. hon fick väl göra sina muffins själv ;p
nu säger issa på msn att jag ska få en sak av henne! åh, nu är jag jättenyfiken och hon säger inte vad det är heller, men det skulle jag få se snart. tihi :D
åh jag är så glad idag :D jag fattar inte varför men jag är det bara :D det är roligt att va glad, jag sitter typ och sparkar med bena och allting här vid datan. också är jag lite gangstah, har lånat lillebrors 50cent tröja också har jag headset och lyssnar på värsta hiphopen (H) YEAH!
och idag ska min familj kanske åka till farmor och farfar, det blir väl kul hoppas ja :) sen ska jag vara med kewin också kanske :):):)
jag har inget att skriva :o :D nanana, jag lyssnar på litanol, han är bra, han gör om engelska rap låter till svenska, yea (h)

haha ,hejdå:DDDDDDDDD

trlalalalalala

        

nu var kalaset slut, har varit skojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :D
nu ska jag sova hos issa, fast jag tror väl inte att vi ska sova nu.
snygga bilder ofc,

hejdå :)

kom och bada i min swimmingpool

hejhejhhejehejehejehejehejehejehejehejehejehjejehejejehejehejehejhehehejehehejehej,
jag är hos karro, vi håller på och fixar oss till ellen och issas kalaaas som är ikv :D och efter det så ska jag sova hos issa. jag tror jag ska låna en kofta av karro ikväll, och hon ska låna min tröja. tror jag. vi får se.
karro snackar engelska och är på ett riktigt "karro-humör". haha, härligt :)

nu ska jag väl.. hm, ja, gö nåt annat, hejdå :D


på bilden..

hejjjjjjjjjjjjjjjjjjj, nu sitter jag på bilden, mitt älsklings ämne <3 not. har tappat bort arbetet som vi skulle redovisa, bra bra.
nu ska jag göra nåt, typ gå in på nån annan hemsida.

hejdå

if i were a boy

haha det är för kallt för en promenad, hann gå till busshållplatsen ovanför huset så vände jag ..

tss, men jag ska gå och lägga mej tidigt ikväll iallafall.
hejsvej :)

psyk

åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,
hejdå nu går jag ut och tar en promenad. måste rensa tank2arna. men orkar inte, men allt blir bara värre av att sitta still. ölasifojölsdfji aölsdkjföasldkfösdlafkg ödflgj oöaisdjölasdkjf ölasdkjf asd'¨fas dfa123124s124dfasdof wsdfa pdfoskpdfo

hejdå.

oijöoasidjöoifsdj

nu ska jag ner till tanja, längesen nu.
skriver senare skulle jag väl tro :)

tomorrow

jag är alltid vaken längre än vad jag egentligen borde, lika bra att jag hoppar i säng nu. eller lägger mej i sängen, måste klara av imogon också ;>
då ska vi ha nån tjejmässa på bergefors parken, vet inte riktigt vad det är, man kan typ ta kondom körkort, också haha, stod det såhär på nåt papper vi fick om det "Mutt-  & Tuttverkstad, gör din egen "Muff". Låt fantasin flöda!" , hahaha, typ dog :o haha, så himla fult..
sen efter det, som slutar vid två-tre tiden, så blir det väl att åka hem, också kanske linn ska komma förbi en stund :) och teater som vanligt på kvällen. datastopp blir det imorgon också, därför jag skriver vad jag ska göra för kommer inte sitta imorgon.

godnatt

kul, jag måste söka hjälp ja

Har du över 25 kryss bör du söka hjälp...

Anorexia
[x] Du känner dig svag.
[x] Du hatar din kropp.
[x] Du har försökt svält dig själv.
[ ] Du har dåligt självförtoende
[ ] Du använder laxeringsmedel
[x] Du tycker att du behöver vara smalare
[x] Folk säger alltid att du är smal, men du håller inte med
[x] Du har skadat dig själv
[ ] Folk har sagt att du är för smal
[x] Du fryser väldigt lätt
Totalt: 7

ADHD
[x] Du är ofta/mestadels hyperaktiv
[x] Du har koncentrations svårigheter
[x] Du kan inte sammarbeta med andra männsikor
[x] Du sitter nästan aldrig still -
[ ] Du pratar hela tiden
[x] Du behöver uppmärksamhet
Totalt: 5

Bipolar Disorder
[x] Du kan vara vild
[x] Du är lätt-irriterad
[x] Du sover nästan inte
[x] Du har bra självförtroende
[ ] Du har missbrukat alkohol, droger eller sex
[x] Du har tänkt på att ta livet av dig
[ ] Du har väldiga humörsvägningar
Totalt: 5

Bulimia Nervosa
[x] Du har spytt upp allting som du har ätit
[ ] Du har spytt trots att du inte mått illa
[x] Du har ingen kontroll över hur mycket du äter
[ ] Du använder laxeringsmedel
[x] Du äter snabbt
[ ] Du har tränat så mycket så mycket tills du svimmat
[x] Du säger alltid att du är tjock när andra säger att du inte är det
Totalt: 4

Conduct Disorder
[ ] Du är en mobbare
[ ] Du hotar andra människor
[ ] Du hamnar ofta i slagsmål
[ ] Du har använt vapen som kan orsaka andra skador tex. kniv
Totalt: 0

Etcalla
[ ] Du har varit elak mot djur
[ ] Du har våldtagit/antastat någon
[x] Du har förstört någons tillbehörigheter/trädgård utan anledning
[x] Du har ljugit
[ ] Du stannar ute hela natten
[x] Du har rymt hemifrån
Totalt: 3

Depression
[ ] Du är alltid/ofta ledsen
[ ] Du gråter ofta
[x] Du bryr dig inte längre om saker du förut brukade älska
[x] Du är ofta bara hemma eller inne på ditt rum
[x] Du kan vara väldigt osocial
[ ] Du har dåligt självförtroende
[x] Allting dåligt som händer är alltid ditt fel
[ ] Du vill ta ditt liv
Total: 4

OCD
[x] Du har störande tankar eller tankar du hatar
[x] Du måste göra särskillda saker tills det känns rätt
[ ] Du måste ha saker i en särskilld ordning, och det måste vara ett exakt lika långt avstånd mellan saker
[ ] Du har skadat dig själv
[ ] Du är rädd för att få aids eller andra sjukdomar/bakterier
[ ] Du måste kontrollera saker flera gånger
Totalt: 2

Schizophrenia
[ ] Du hallucinerar ofta
[x] Du kan bli förvirrad över vad som är fantasi och vad som är verklighet
[x] Du tycker att folk alltid stirrar eller pratar om dig
[ ] Du har extrem ångest eller fruktan
[ ] Du tar inte hand om din hygien så som du skulle kunna
[ ] Du är blyg
Totalt: 2



Totalt: 32


barnisvaktis

shuuuuuuue, imorse när jag vaknade så hade jag fortfarande skit ont i magen sen kakorna och glassen, faktiskt mer ont än igår kväll :o så ont så att jag knappt kunde äta frukost.. det var jättejobbigt att ha ont i magen, men lunch kunde jag äta. att jag kunde, då var jag hungrig som en, öh, elefant tror jag. närå, så mycket åt jag inte. hungrig som en kanin kanske, för jag hade ont i magen ändå. men det vart väl typ bättre efter ett tag. dagen gick på som vanligt, förutom att jag fick värsta hetsen på anton byström.. kanske för att han kom och gav mej en örfil nästan helt utan anledning.. bara för att jag råkade skratta, inte ens åt han, så ba slog han mej :o taskigt tyckte jag, då vart jag skit sur och skulle slå tillbaka. jag gjorde det, det tyckte han var jättekul och fortsatte att typ slå mej. kul. inte. sen kom benny och han är så glad så man blir typ alltid på bra humör då, haha :) fast sen var jag väl lite små sur på anton resten av dagen ändå. sen så följde jag med kewin hem efter skolan, mys :)) var där till typ 18 nånting, då gick jag hem och åt. och nu är jag barnvakt till lillebror ludvig, måste nog ta och natta han snart, för jag ska både koka välling och läsa bok för han. på 45 minuter ska han ha somnat! skulle inte tro de va.. han blir jätte busig när det är läggdags, då vill han alltid leka och springa runt och så, och det kan ju inte jag motstå så då blir det så att båda fjantar sej så han inte kan sova. hm, men idag ska det inte bli så. nu ska jag vara som mamma och pappa och säga ifrån på skarpen, fast jag tror inte att dom kan det heller, för han är så gullig :') hihi. han börjar i skolan nästa år :O det kan man verkligen inte tro, den lillknarten i skolan! haha, noway. gulligt.

hejsvej

431, inte illa de

det här blir faktiskt mitt 431 inlägg, hoho, det firar vi med en bild.
eller nä, det gör vi inte. vi firar med en flaska champagne :)

jag tror jag måste sova nu,
godnatt

hemma igen

hos mormor och morfar var kusinerna också, så typ åt vi där. det finns inte så mycket att göra där, eller jo det finns det väl, men inte när man är så trött. jag var skit trött, fast jag tror att nån va tröttare,



linn t.ex, haha :) sen vid typ 18 så for vi till farmor och farfar och fikade, åt glass och hur många kakor som helst.. gissa vem som har ont i magen nu då. kom nyss hem, och ikväll blir det och va med kewin :)
och nej just ja, också är det skola imorgon. åh jag orkar seriöst inte :o vill ha lov igen.

äsch,
hejdå

farsdag

hejsanhoppsan, idag är det farsdag. jag har faktiskt ritat och klistrat ihop ett kort till min pappa, det gjorde jag på bilden på skolan. vi firade farsdag genom att fika på sängen och snart ska vi åka till mormor och morfar och äta middag där.
igår var jag med kewin, hade inte träffat han på hela veckan för han varit sjuk, saknat han hur mycket som helst! först var vi ute, vi satt i lekparken, men så va det nå störande ungar där så vi gick hem till mej. sen gick han hem typ vid ett, haha vi somna. eller nä, han somna :) sen så gick jag och la mej vid typ halv tre-tre.. satt och väntade på att pappa skulle bli klar med datan, men det vart han aldrig, så jag gick och la mej till slut.
haha, också igår när jag var med kewin, då fick jag linda-känslan, det blir sådär så att det bubblar i magen så det kittlas, också måste jag göra nånting för att få bort, det är värsta tvångskänslan :o så jag ba började prata jätte mycket och jätte fort om typ.. öh, allt. allt jag kom på, aa och vet ni vad han gjorde då? spelade in! i typ 8 minuter! haha ;D men jag fick inte höra på den igår, ska få höra den en annan gång. det ser jag fram emot..
då kom jag på, att jag har värsta tvångstankar och sånt. som att jag känner att det måste vara ett visst avstånd mellan saker, så jag måste flytta dom flera gånger. och när jag ska sova får jag jättejobbiga tankar, typ att jag har skidor på mej, också snor sej ena benet flera varv, och sen när jag släpper efter så kommer det inte förbi det andra benet för det är liksom ivägen! ibland går det benet av, och ibland slår skidan bara emot. och då är det värsta irriterande känslan i benet! det är as jobbigt :o och som den där känslan, att jag måste göra nånting ända tills det känns rätt. igår pratade jag ändå tills det kändes bra. ibland måste jag skratta, aa och kewin sa att jag måste peppra i håret, men det tror jag ju knappast, men nu kommer jag väl få sån tanke också haha ;p nä men det borde ju gå bort med tiden. hoppas ja :o

nu är duschen ledig,
pusshej :)


asd dsadg

i'm at issas house now :) med karro, dom har  varit på lidl och köpt godis, men just då stod jag hemma i min hall och plattade håret.
men nu är vi här.

adjö :D

öfiasdoifj aösodifjaö osidj

jag orkar inte. jag orkar ingenting längre. seriöst, jag önskar att jag bara kunde gå och gräva ner mej. jag pallar inteee..

hejdär



idag är ingen vanlig dag,
nej, för det är issas födelsedag!
grattis på dej min lilla gangstah :)


och nu ska jag på konfirmations tjosan, ska kolla va det är för nåt. hur det blir med att konfirmera mej, det får ja se..
puss


väckarklockan

nu ropar kudden, jag är trött. eller nä det är jag väl inte, eller jo det är jag. att jag är. nu ska jag ställa klockan för jag tänkte börja få lite ordning på varadagen igen, men det slutar väl med att jag vaknar mitt i natten och stänger av den igen ;d

VÄNTA!

nu fattar jag! Varje gång jag ställer väckarn för tidigt så vaknar jag på nätterna :o det har hänt förut, många gånger, åh, det är därför! jag ska alltså inte ställa väckarn, för då får jag väl sova ut :) låter härligt de. eller haha, sova ut.. till 7 liksom. pöh, skulle inte tro de va.
nu har kudden ropat sej hes.
nej justja, ska bara gå ut med hunden innan också..

godnatt

du är så, yeah yeah, wow wow

haha, ja jag skriver senare. va bra jag är på uppdatera..

idag vare väl först skola och så, det kändes lite segt efter lovet. speciellt när man inte somnar förens tolv-halv ett och sen är vaken mellan fyra och fem, mysigt värre. också hade jag ställt väckarn på sex men den slog jag av för aldrig att jag skulle orka duscha.
gick hem från skolan, också va det nå fel idag på telefonerna :o ingen med telia eller halebop kunde skicka sms mellan 12-16 typ, vadå hemskt. sen idag så har ja bara pratat telefon med kewin lite, bastat, duschat, teven och sådär. skön dag faktiskt, liksom att inte ha nåt planerat. känns som att jag har för lite sånna dagar när ja bara är hemma och gör ingenting..

nu har jag missat fem minuter av family guy bara för de här.
hejsvej :)

tdälkmjsd

skriver senare ..