2007 - 2008

hejsan =D   jag älskar att blogga, det är jättekul att sitta och skriva, men att komma på nåt att skriva om, det är jättesvårt. Men nåt som skulle vara ganska aktuellt, eller vad man ska säga, idag är att det är ju nyårsafton MEN DET KÄNNS FÖR SJUTTON INTE :O Hur får man en sån känsla?! Men jag kan ju skriva ihop litegrann om 2007, kanske? Jag vet iallafall vad jag behöver till hjälp då, och det är min dagbok. Jag skrev i den hela tiden i början av året, men sen så skrev jag bara på min blogg. Den här bloggen, alltså.
Den första meningen som jag skrev i min dagbok 2007 var "Wow, vad 2006 gick fort!" Haha, också presenterar jag mej för dagboken. Också på baksidan av boken står det folk som jag har varit med utanför skolan. Det står typ dom här namnen;

fanny, cornelia, janine, karolina, jessica, therése, hanna, susanna, mathilda, hanna, pernilla, sophie, bubbas, josef, fredrik, oliver, isabelle, jonna, kenny, filip, anton, anton, elin, nina, ludwig, ronja, pontus, andré, kewin, patrik, mathias, chrissi, tanja, anna, sofie, rasmus, isaak, claudia, emma, fabian, oscar, albin, elin. Det är dom som står, men sen så har jag ju varit med Bozana och massa folk på lägren, och släkt och så. Det där är väll dom jag har kommit ihåg att skriva upp.
Och jag vet ju LUGNT vad 2007 har kretsat mest runt, och det är ju choklad & skateboard. Också har jag en typ dagbok/kalender, där man skrev JAG 2007 och såhär stod det:

Min längd: 1.52
Min hårfärg: blond/brun
Min ögonfärg: gröna
MItt stjärntecken: jungfru
Min bästa sida: glad, teater
Min sämsta sida: arg, matte
Jag vill bli: skådespelerska
Mina bästa vänner: karro, hanna, sussa
Mina intressen: teater, kompisar, softa
Länder jag varit i: Sverige, Mallorca, Danmark
Bästa läraren: magnus, kent
Sämsta läraren: peter
Favoritfärg: blå, rosa, grön
Favoritdryck: trocca
Favoriträtt: makaroner
Favoritlåt: en lögn
Favoritartist: anton&affe, cascada
Favoritskådis: Johnny Depp

Och nu är det såhär:

Min längd: 1.57
Min hårfärg: mörkblond
Min ögonfärg: grön/grå
Mitt stjärntecken: jungfru
Min bästa sida: det är väll glad, såklart. Och när jag är framåt. Och på skämthumör ;D fast det är jag ju när jag är glad och framåt.
Min sämsta sida: sur.. det är varken kul för mej eller för dom i närheten. 
Jag vill bli: skådis, filmregissör, manusförfattare... alltså jag vill helst jobba med film. Skådis står först på listan. Annars ska jag ju sälja korv på torget, det visste ni väll? =D
Mina bästa vänner: Karro :)
Mina intressen: teater, skateboard, kompisar, dansa, sjunga, slappa
Länder jag varit i: danmark, sverige, mallorca och FINLAND!
Bästa läraren: jag gillar nog allihopa, men daniel är en rolig en ;D
Sämsta läraren: huh, det skriver jag inte på bloggen. men jag tycker väll om dom flesta, för dom är roliga och så på sina egna sett.
Favoritfärg: blå, svart, röd, grå, gul... åh, hela regnbågen =D
Favoritdryck: vatten, mjölk.
Favoriträtt: makaroner :)
Favoritlåt: sk8er boi kanske, eller typ nu gillar jag "talar ut" med typ mange schmidt
Favoritartist: hm.. alltså ingen, jag skiter i artisten bara låtarna är bra. men jag har ju gillar avril hela året, men inte riktigt lika mycket nu längre. men hon är bra.
Favoritskådis: JOHNNY DEPP <33333333

hih :) kopiera och lägg in på eran blogg också, det är värsta kul att läsa! alltså lägg in egna svar, inte mina heller.. men ikväll ska jag fira nyår med kusinerna, mormor&morfar och kanske nå mer uppe hos kusinerna i Ljustorp. Vi har gjort det förut, så att det blir kul det är jag rätt försäkrad om. Och Issa har följt med Karro upp till deras stuga och ska fira där, och Jessi ska fira med en massa olika familjer, hur ska ni andra fira?

Eftersom att jag är Papperskungen-dotter så är det klart att jag ska smälla pangpang :) jag ska köpa ett street-pack eller vad det heter, det är ganska lite men jag tar av dom andra också. Hoppas att det finns typ kina skott ;D haha, förra året hade vi nån sån också smällde vi typ hål i en marshall, och fatta vad kraftfulla dom är då. Vi la kinaskottet under marshallen så att marshallen låg som en kupa över, också hade vi tänt på också PLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP så flög marshallen rakt upp i luften så vi fick gå och leta reda på det ;D haha, även att jag säkert har stavat fel på marshall alla gånger jag har skrivit det.

Och tänk att nästa år fyller vi 94-or liksom 14 år, värsta konstigt. Också om ett år kommer jag ha fått betyg och allt. Alltså betyget tänker jag inte det minsta på, men vi kommer att få det iallafall. Om jag fortsätter som jag har gjort så kommer jag väll få bra i dom flesta ämnerna.. men åååh, palla sitta och snacka betyg!

Alltså. Och 12 timmar är det ett nytt år, och det känns knappt. Men det blir väl så ändå.

194066-15johnny depps namn på gatan "walk of fame" i Hollywood. Den där symbolen i mitten betyder att han har underhållt USA i film.


hih, hejdå! gott nytt år

lite bilder

hejhejsan, här sitter jag och har magont. Jag åt lök, och sen mådde jag inge bra. Men det var så gott.....
en tanke som har slagit mej lite då & då, det är att i övermorgon, och ett HELT ÅR framöver, så kommer jag inte få äta godis. Jag kommer inte känna smaken av marabou mjölkchoklad eller nånting på mer än 300 dagar! Jag menar, lyssna på hur det låter. Komigen, vilket konstigt år det kommer att bli. Jag kan inte liksom sätta mej ner med en chokladkaka och tycka synd om mej själv :/ det bli kanske en.. påse nötter, fast det är ju gott det också. Äh, här kan jag ju inte sitta och beklaga mej för att jag inte får äta godis på ett helt år, det är ju så att jag bestämde det själv. Och det kommer att gå så bra så :)

Igår på stan med Ronja köpte jag två tröjor, en långärmad och en kortärmad. Ronja hon köpte nåt i varenda affär hon var in i :O haha, slösjänta. Men hon hade typ 700 kr med sej också. Men jag gav henne 100 kr som födelsedagspresent också, så då vart det 800 kr. Och som julklapp fick hon en rosa Snobben-necessär med matchande tandborstfodral, fickspegel och hårborste. Av henne i födelsedagspresent fick jag en nyckelring där det stod "friends" på, och i julklapp en JÄTTE fin typ pengaburk full med chokladpengar. Haha, den var inte full så länge till. Nu är det bara några få chokladpengar kvar vad jag vet. Jag är inte den enda som går och snaskar på den..

Hos oss så lekte vi mest med Ludvig och såg på två filmer, först "Rosa - The Movie", och sen "Tonårsliv" med Lindsay Lohan. Alltså det bästa med "Tonårsliv" är liksom kläderna. Hah, det är sant! Jag tänkte se den filmen en gång till idag för den är ganska så bra, också har jag ända inget bättre för mej. Också har jag ju ont i min mageeee.

Det är inte så mycket nödvändigt man kommer på när man är trött som jag är nu, jag har bastat idag och det gör en 100 gånger mer trött.

aja. lite fick jag skrivit iallafall. jag kan lägga in lite bilder.

image12
lillebror

image13
mamma

image14
jag

image15
jag, karro, mathilda.

image16
jag & lukas



GOTT NYTT ÅR =D


hheejj aalllliihhooppaa

hejsan hoppsan, idag klev jag upp så tidigt att jag hann se tuppen. Han smög bort precis framför mej, han hade precis galt "kuckeli ku klockan är sju". Fast han gal i 45 minuter. Jag såg Peter Pan som gick på teven, det var tecknade tvåan. Den var bra, men Lukas satt brevid och sa "ettan är bättre" under hela filmen, så han förstörde varje gång det vart bra. Vilket det var hela tiden, eftersom att Peter Pan är så bäst! :)<3

och idag så ska jag träffa Ronja, hon har kommit hela vägen ända från Finland =D Vi ska gå på stan, hon kommer och hämtar mej när som helst. Eller kanske om en timme, två eller kanske tre. Alltså jag vet inte när hon kommer, men jag sa åt na att hon kunde komma och hämta mej nån gång efter tio. Men hela dagen är ju efter tio.. men jag väntar iallafall på hon, och är beredd när som helst! Efter vi har varit nere och shoppat på staden så ska vi två hem till mej och byta julklappar :) jag får berätta vad hon ska få och allt senare.

Och kom ihåg att komma till gamla papperskungen och kolla på demoskjutning av fyrverkerier klockan 17, jag hoppas iallafall att jag kan komma... jag menar, jag vet ju inte hur länge vi kommer vara i stan eller så. Men jag får snacka med Peltomaa.

hejdå -


27 & 28

hejsan, jag hade ett sparat utkast från igår, så jag fortstter väll där och byter idag-form till igår-form. eller nåt.

torsdag 27; jag vaknde klockan 4.33 första gången för jag var så pissnödig, hungrig och helt himla rastlös. jag trodde aldrig att jag skulle kunna somna om, men det gjorde jag, och nästa gång vaknade jag 11.40!!!!!!!!!!!! fatta, tjugo i tolv! det är liksom helt overkligt om man heter linda i förnamn och henriksson i efternamn, och defenitivt om man heter kristina därimellan. då borde klockan ha pekat på 9 ungefär. men jag gick ju och la mej nån gång runt 1-2 tiden, och det har jag gjort hela lovet, så det var ganska skönt att få sova ut. jag klädde på mej, gick ett varv runt kvarteret med hunden, och sen fikade jag. efter det har det inte hände inte så mycket igår, jag har typ läst gamla tidningar och kollat lite på tv sådär varierande. men så ringde totta och räddade min dag (kväll). hon frågade om vi skulle ha en OC-kväll som vi egentligen tänkte ha för nån vecka sen, men det blev ingenting dårå. jag gick till henne runt sju-tiden, och gissa vad vi gjorde, nä det kan du inte. såg på OC. :O men det är så braaaa det programmet!! alltså oc-kväll betyder att vi ser på så många oc-avsnitt som vi pallar, totta har en box med oc. det känns som om jag säger "oc" hela tiden, vilket jag säkert gör. vi såg på ungefär 5 avsnitt oc (där var det igen) och sen så gick vi och la oss, klockan var typ halv ett. eller vi gick inte och la oss på en gång, vi kollade på
http://www.dinmamma.se , haha så sjuuuuuuuuuuuuukt kul =D haha, vi satt och garvade och läste för varandra ett bra tag, och sen efter det då gick vi  och la oss. klockan var typ halv ett kanske, och totta hade envisats om att vi skulle sova i deras vardagsrum ;/  haha, kul? närå men det gick väll bra. vi låg och småpratade om lite allt möjligt till nåt runt 2-3 kanske? men sen somnade vi. och varje gång totta sa "god natt" så blev jag bara piggare och piggare, och hon sa det inte bara en gång ;D haha ;d

idag 28; jag vaknade till lite lite granna när tottas fader skulle till jobbet, men jag minns bara att jag såg nån gå i morgonrock. och vet ni vad tottis gjorde då? haha, helt plötsligt bara slängde hon sej rakt över sängen som jag sov på, och rakt över mina ben och fick värsta paniken och skrek nästan; "jag måste ha en sak! Jag måste ha en sak!!!" hennes pappa ba "är det mobiltelefonen?" och totta ba "nej, jag måste ha en sak! det är en annan sak! jag måste ha en sak! det är en vadhettere... en vahettere...." då fattade hennes pappa att hon höll på sådär i sömnen. han ba "såja såja, therése, sov nu. sov nu therése" typ. HAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! så himla ääääääääääääääääääääääääääääääägt! :D haha, och jag ba när jag låg där lite halvdöd så tänkte jag att hon säkert vill ha en kapsylöppnare. haha, varför vet jag inte men. och sen när jag vaknade 10 och låg och väntade på att totta skulle vakna i 30 minuter och ja, till slut väckte jag henne då. då började hon berätta att hon hade drömt nån konstig dröm ;d men det hade varit att hon skulle rädda en läskfabrik, eller rädda dom som skulle dricka deras läsk, för den var för sjutton förgiftad! så totta var tvungen att rädda dom. då kom jag på tottas anfall som hade varit för nån timma sen, hon kanske behövde en kapsylöppnare ändå :) fast det trodde inte totta, skulle hon dricka upp den? näääj, då skulle ju hon dö.
men för er som känner totta vet att det går bara inte att få upp hon på morgonen. så jag fick vänta .och vänta. och vänta och vänta och vänta tills jag höll på döööööööööööööööööö. jag gick runt och spelade på deras instrument, kollade om dom hade nå flingor och tog det lite lugnt sådär. men till slut gick hon upp, för det ringde. fast jag var tvungen att hämta den, men det ville ju inte jag. det här var ju liksom en gyllene tillfälle att få upp slashasen! "om du hämtar telefonen så lovar jag att kliva upp sen." damp, så jag gjorde det. men lite retsamt sådär, hon var tvungen att sträcka på sej nåra meter innan hon fick den. men så efter hennes lilla samtal med mamsen sin så var vi vakna :D vi fikade, och sen såg vi på OC. haha, igen ;) men det är ju så bra, som sagt.
vi såg väll kanske 2 eller 3 avsnitt, sen kom tottas mamma och hämtade totta så jag fick gå hem. vi bor i samma kvarter när hon är hos sin pappa såatt det är väldigt nära. när jag kom hem, vilket var för ba en timma sen typ så åt jag och knäppte en massa kort och sen satt jag mej här vid dumburken för att skriva lite bloggelito.

men nu vill jag nästan hellre läsa nån annans blogg än att skriva min egen. kulast är det nästan att läsa, right? :) mhm. också ska jag dansa på dansemattan, och hålla på med eyetoyen och sjunga singstar:D fast det kommer jag säkert inte, för det blir typ aldrig som jag säger. haha.

vet ni vad jag har kommit på mer dåe? att klockor är ganska värdelösa, för om dom inte fanns så skulle det vara bättre och man skulle inte känna sej stressad. fast visst, det är väll bra med klockor ändå.. men vem vill att tiden ska springa iväg när man har som roligast? det är väll inte heller kul. det borde istället vara typ varningsklockor som ringde och ba; "nu måste du göra dej iordning för jobbet/skolan". och så sen ba "nu är det dags att gå till jobbet/skolan". tänk vad rooooooligt :) och då kan man inte skylla på nåt,  liksom "min klocka gick fel". "jag sov över". "min klocka ringde inte", eller nåt sånt. fast... det kanske är ganska bra, men min idé är bättre (;

haha, hejdå . och visstja, imorgon kommer ronja från finland och hälsar på mej =D så ska vi byta julklapp och så :):):):):):):)

money money money

här sitter jag och skrapar ihop mina sista öre för mellandagsrean med issa. så jätteförmögen är jag då inte, men jag ser nog några guldiga slantar i spargrisen!
jag skulle gärna vilja ha lite pengar på min mobil, men jag tror inte att jag lägger ut nåt på det. dessutom så skulle jag få pengar på den jul, tror jag..? fast jag fick ju en ny mobil, men det är väll inte lika kul att ha en mobil om man inte ens har ett öre på den. jag har knappt ett halvt öre, bara en tiondels. 0,01 kr. det blir 0,1 öre antar jag.

jag håller också på att installera ett program så att jag kan ladda över mina bilder från mobilen till datan, det är så kuul! alltså inte att sitta och vänta, men att lägga upp bilderna på datorn. det bli kul. jag har faktiskt en del bilder nu, för karros familj kom och åt middag hos oss och stannade hela kvällen, och tog jag väll lite kort på mej, karro och mathilda. och karro hade fått en digitalkamera som hon inte heller vad villig att lägga ifrån sej ;).

och på dansmattan finns det nåt träningspass, det är att det kommer flera låtar på raden, först en enkel låt, sen svårare, svårare, svårare, svårare, svårare och till sist ÄNNU svårare!! Och blir helt förvirrad och helt himla svettigt, haha det går helt enkelt inte.. men det är skita kult.

inget mer att berätta, hejdå :D




TILLBAKAAAAAAAAAAAAA, 18.30


hejsan, jag blev inte nå mindre rik på birsta, jag hittade inget som jag ville köpa. eller nåt som passade min plånbok då.. eller jo, ett par UBERSÖTA SKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR, men jag glömde köpa dom, kom jag på nu..
men jag använde lite av mitt presentkort på Passion. jag köpte en jättefålig sån där som ska få upp ögonfransarna, också nån ögonskugga.

jag kom på en sak med mellandagsrean. liksom, man kan ju fira jul efter det har varit jul, så blir klapparna billigare också så får man råd med mer :-) haha, shit vad jag snackar ekonomi idag. första gången jag använde det ordet också, kan tilläggassssssssssssssssssssssssssss.

fantasilööööööööööös :|:|:|:|:|

eller fantasi har jag, jag tror jag ska skriva en berättelse. men kan man verkligen lägga upp en berättelse på bloggen?

installationen av mitt program till mobilen eller nåt har inte installerats klart, för jag stängde av datan. så nu börjar det om, och det tar TID! mitt vääärdefulla tid. vad jag ska jag göra under tiden? tiiid. 
 
tick tack tick tack, krok är rädd för tiden som tickar iväg.

så säger dom på peter pan! :) och på lördag så ska jag upp kvart över sju på morgonen för att se på Peter pan på tvn.jag längtar :D fast den är tecknad, eller animerad. vad är skillnaden? stor antar jag. det var nåt som jag kom på... a jo just ja! ikväll går "En prinsessas dagbok 1" på tv. jag har antecknad alla filmer jag ska se den här veckan, och det är MÅNGA. undra varför det är så många bra fimer på tv nu  för. "för att det är julvecka jue" har issa sagt, så måste det va.

DOM KONSTIGASTE ORDEN JAG KAN KOMMA PÅ PÅ EN MINUT: politik, ekonomi, universualverktyg

det vart bara tre stycken.. :O hahha, jag som alltid undrar över ord. men när det väl gäller, nä, då funkar det inte. nonchalant eller hur det nu stavas, vad betyder det egentligen?

OCH JAG KAN BARA TILLÄGGA HUR DUM JAG ÄR. det dära installationsprogrammet, det behövs visst inte. jag skulle kolla en sak på min mobil, och där är det en lista över saker man vill göra. ladda över bilder till datorn, T.EX. ååh, vad jag är osmart!

det blev visst jul :)

aaah , det blev det :D och det här är julens inkomster:


sony ericsson k550i (är det en sån du har issa?), eyetoy (hela familjen), morgonrock, morgontofflor, Boken: Hemligheternas Bok, dansmatta, nalle puhs julalbum (ett häfte med serier) från mamma & pappa.
kexchoklad, broderad tavla, filmen om linda henriksson från issa
örhängen från susanna
örhängen från linus
mjölkchoklad, grå tränings/mys overall från mormor & morfar
presentkort 100:- fashion från linn
glitter hår spray från ludvig
en mugg från lukas
singstar: r'n'b från farmor&farfar
serietidning från hanna
ögonskugga, nagellack, melontuggummin från karro

så tack så jättejättejättejättejätteJÄTTE mycket mamma, pappa, isabelle, linus, susanna, mormor, morfar, linn, ludvig, lukas, farmor, farfar och karolina. jättejätte snällt och jag gillar ALLTIHOP :) men mest spännande ska det ändå bli att se på "filmen om linda" som jag fick av issa, har inte sett den än.. så här står det på baksidan av fodralet:

"I den här filmen får ni se lite gammalt och lite nytt som har med Linda Henriksson att göra. Det är en riktig skräckis, så var beredd på att titta bort!

Av: Isabelle Bergman
Speltid: ca 10 min"

och såhär står det på insidan:

"Ta med alla dina kompisar och hela din familj och släkt på en härlig bioupplevelse i vardagsrummet!

Barntillåten!"

Haha, du är så himla fiffig du issa! Så nu sitter jag och väntar på att mamma&pappa ska komma in från deras promenad med hunden, och sen ska jag samla åtminstone familjen och bjuda dom på en bioupplevelse ;)

det här har jag gett bort:

världens-bästa-mamma diplom till mamma
en hand som jag gjort på bilden till pappa
en kudde & två par örhängen till issa (tillsammans med karro)
data tidning till linus
shower gel + shower splash + tvålgrej till susanna
mini spa till linn
mantel till ludvig
cd-fodral + choklad till lukas
tvålmassa + tvålfärg + tvåldoft till karro

sen så stod det från "mamma, pappa, linus, linda, lukas & ludvig" på vissa paket som mamma och pappa har fixat, såklart.

och det var en bra jul, även fast jag saknade snön. och det var pappa min som var tomten som ludvig ställde så många frågor till. pappa hade glasögon under tomteansiktet, och dom hade immat eftersom att han hade varit ute. ludvig ba; "varför har inte du några ögon?" , "har du inga ögon?" , "varför har du plåster i skägget?", "är det där ditt skägg?" osv osv osv.... haha, han knäcker iaf ;D

men nu ska jag se på skräckisen, filmen om linda.

god jul alla :)


asdfghadfsdf dfsg , eller hur ?!

gaaaaaaaaaaaah!! Nu kan jag säga att jag iallafall längtar lite lite lite liiiiite mer till julen, för nu har det börjat ploppa upp klappar under granen, och det är alltid kul! :) också längtar jag så himla mycket tills Tomten kommer och knackar på fönster rutan i vardagsrummet hos mormor!!!!!!!!!!!! Men, tänk om han inte knackar där i år? Det skulle vara lite konstigt, men det är ju fortfarande en röd stor farbror som kommer. det är ju huvudsaken.
jag hoppas att jag kan gå på birsta med issa på tisdag, det är mellandagsrea då. det är kung de!

det är värsta knäppt, förut bloggade jag alltid om nånting, nu har jag svårt. men det är väll för att det är vinter och jag inte gör nåt på vintern, jag har ju inte ens åkt i backen nåt i år. också får jag inte gå ut på kvällarna och sådär, också pallar jag inte på dagen. men jag tror jag ska ut och åka spark nån dag, om det går. det är ju sandat.

hejdå ! :D

TRALALALALALALLALALALALALLA :D:D:D

HEJ :D

igår hade jag ju lilla julafton med hanna, susanna och karro. Det här fick vi:

hanna: *av linda; tandborstfodral, dusch kräm, en tvålgrej eller vad det heter. *av karro; en magnet, penna & skrivblock. *av sussa; 2 snögubbe ljus.
susanna: *av linda; glitter spray till kroppen, dusch kräm, tvålgrej eller vad det heter. *av karro; en tur-häxa & godis. *av hanna; choklad.
karro: *av linda; tvålmassa, tvål doft, tvål färg (så hon kan göra egna ljus). *av hanna; en tjock serietidning med Herman. *av susanna; örhängen.
linda: *av karro; 3 melontuggummin, glitter-ögonskugga typ, nagellack. *av susanna; örhängen. *av hanna; tjock serietidning med "uti vår hage".

det var kul! :) vi lekte monster & dom små barna, haha närå. men jag, hanna och karro låg i hannas säng och det var BÄCK SVART i rummet, också skulle susanna komma och skrämma oss. haha, hon lyckades jättebra först men sen så vart vi ganska modiga. :)

OCH IMORGON ÄR DET JUL. första året som jag inte håller på att sricker för det, det känns knappt att det är jul!! jag menar, vad är det som saknas? :O ingenting egentligen ju! julgranen är klädd, alla julklappar är (nästan) klara. där påminde jag mej själv att jag måste slå in mammas klapp, och sy klart ludvigs.

och igår hittade jag en tröja som jag ska klippa sönder =) den kommer nog bli.. trasig.

 jag sitter på lukas nya dator som han sålde jultidningar till, eller vad man ska säga. alltså, lukas har en egen dator, ett xbox, en bärbar dvd, en mobil, en mp3 och en tv. och linus han har en egen dator, ett playstation, ett nintendo ds, ett gameboy, en tv och en mpbil. men ska jag säga vad jag har? en mp3 & en mobil. min lista är lite kortare. haha, jag klagar inte om ni tror det,  jag tycker bara att det är lite komiskt :) ludvig då, han har ju inget sånt. han nöjer sej med mamma ;) det är bra det. nananananana. jag har spelat the sims 2 nåra gånger dom senaste dagarna, men barna bli alltid omhändertagna av socialen. det är lite synd det!

vart är issssssssssssssssaaaaaa? hon är inte på msn. haha, då är hon helt borta.. också har hon inte bloggat på 9 dagar :( hinkkkkkkkkkk. jag vill hyra film :) men jag har spelat in en av världshistoriens bästa filmer med en av världshistoriens bästa skådespelare: FINDING NEVERLAND med JOHNNY DEPP <3 depp ska spela james barrie som skrev peter pan, och man får liksom följa honom tills att han har gjort klart den pjäsen, och då träffar han en familj och blablabla, se den! Den är så himla underbart braaaa< 3<3<3<<3<3<3<3

VIVA LA BAM säsong 4-5-6 säljs på akademibokhandeln fr 199 :- , de står på önskelistan må jag säga. åhå vad länge sen man såg bam fjanta sej i tvn :D eller man kan ju se på jackass då men. och en sak till som har med teven och göra, imrn är det sista julkalendern. jag har ju varit en trogen följare hela december, och det känns som om det måste vara typ 10 avsnitt till för att den ska ta slut. men det fixar sej kanske på en kvart imorrn, haha, längtar ;D








hejdå :)

inget mer skola på hela året!!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, nån mer än jag som har jullov?! :D hah, typ alla såklart! Men tanken på att jag har jullov slår mej inte förens om nåra dagar, nu känns det ju inte.



äääääääääääääääääääääääh orka inte skriva. jag har ingenting planerat för lovet förutom jul och nyår, och att vi kanske ska på paradisbadet med janines familj. så det blir väll ett slappt lov, som vanligt =)

alltså det blir inge mer skola på hela 2007! fatta att 2007 är slut om 10-11 dagar.. jag har ett nyårslöfte, det är att jag inte ska äta en enda liten godisbit på hela 2008. konstigt år, men förhoppningsvis så tror jag att jag får en digitalkamera eller nåt kul för det. och glass och kakor får jag ju äta, inte för att jag är så förtjust i nåt av dom men..

nu ska jag.. inte göra nånting. det är väl ganska skönt de :)


spanska

hejhopp, här sitter jag mitt i den pennfria  veckan på spanskalektion. Jag håller på att göra korsord och några kluringar på en spanska, det är värsta kul!
Dagen har väl gått på bra, speciellt med mitt skåp. haha, anton & alexander bröt av stift från pennor i mitt nyckelhål och stoppade in sudd-ludder där, och stoppade in en nyckel så allt pressades inåt. haha, ja gissa vad som hände då.. då gick det inte att öppna! så jag gick och frågade timståhl om han kunde öppna mitt skåp, han försökte men klarade det inte då. Då sa han att han skulle prata med vaktmästaren och be han bryta upp det! Haha, så jag gick på matte utan grejer och allt. men vi jobbade inte i matteboken så det gjorde ju inget.
När jag gick ner igen från matten så efter en stunds klur så klarade jag av att låsa upp skåpet, men då började jag skruva upp låset och allt, och när jag skruvade tillbaka allt som jag skruvat löst, så gick det inte att låsa istället. DAAAAAAMP. jättemånga försökte, och till slut så knäckte Tell att jag hade skruvat på haspen eller vad det heter upp-och-ner. LOL! :D hahaha. hoppas att inte timståhl och vaktmästaren går och bryter upp det. eftersom att det 'r fixat.


men nu ska jag jobba! hejdå =D

fjortistest SOM SÖG

hejsan allihopa, här sitter jag och jag tänkte påpeka att jag har ett hål som går genom nageln och ut igenom fingret, eller nåt :D haha, på slöjden så satt jag och sydde med symaskin, också ba "PANG". Jag körde på fingret jag ba efter värsta länge "jag sydde mej i fingret. Hallå jag sydde mej i fingret!" och då reagerade slöjdlärarn och så fick jag gå och skölja det i vatten, hon vart jätterädd för hon trodde att jag skulle svimma.. men fatta vad ont det gjorde, nålen gick rakt igenom nageln, men den gick inte i skellettet då. men så jag hade ett litet kikhål, haha. nålen gick av, synd va? mm :/

vad konstigt det känns, jag kan inte komma på nåt att skriva! typ på engelskan så fick vi rita julbilder? aa, min vart fulast såklart, värsta hemska scenen i ett hus, ljus staken tände eld på paketen under granen, som tände eld på granen som tände eld på Homers bak, också började kalle anka brinna och allt vad det  var, värsta dramat!

och just ja, värsta julbordet det var på mariedal då! äckligt men ändå, allt smakade konstigt förutom brödet. men jag åt och fick värsta ont i magen för att potatisgratängen smakade smööööööööööööööööööööööööööööööööör, och smöööööööööööööööööör smakar konstigt x) haha, men det var kul att titta när alla lekte och bråkade om julmusten.

och just ja igen, imorgon har jag kemiprov. måste plugga lite till det, så jag får G iallafall. jag har bara svarat konstigt på mina provsvar hittills, alltså man får prov-frågorna på ett papper så att man inte ska få skylla på nåt annat tror jag. eller nåt åt det hållet iallafall :)

haha, spice girls är ganska bra.

eftersom att jag tycker att test är kuliga, och för att jag inte vill publicera ett kort inlägg så lägger jag upp nåt test här som jag googlade på ;


FJORTIS TEST

Självbild:
[ ] jag försöker vara normal
[ ] jag är yngre än sexton och äldre än tretton
[ ] jag tror att jag är tjugo
[ ] jag blir kallad för fjortis
summa: 0

Beteende:
[/] jag lyssnar på musik som sjungs av remixade babyröster
(händer väl ibland)
[ ] jag bor på PA, lunar, apberget eller liknande hemsida
[ ] msn är så mycket bättre än att prata IRL
[x] jag är så hetero man kan vara
(konstig fråga? Haha, hur hetero KAN man vara?)
[ ] men har hånglat med samma kön för att det var kul
[ ] jag läser veckorevyn, solo eller någon liknande tidning
[ ] jag kramar istället för att säga hej
[ ] jag kindpussar folk
[ ] jag skriver jah istället för jag och använder annat lunarspråk
[x] jag lyssnar på radio
[ ] jag följer känslobaserade serier med hela mitt hjärta och kan gråta när fiktiva karaktärer dör
[/] skolan är inte viktig
[ ] jag läser aldrig frivilligt
[ ] jag vet inte vad växthuseffekten är
[x] jag vet inte vilken världsdel Kambodja ligger i
[ ] ett riktigt svårt val för mig är att välja mellan kläder på morgonen eller mellan två tvserier på kvällen
summa: 4

Kläder och stil: jag har/bär
[ ] en I <3 NY tröja fast jag inte varit i New York
[ ] foundation på läpparna
[ ] sveamössa
[ ] plagg som det står SSS på fast jag inte seglar
[ ] lånade kläder dagligen
[ ] en henry loyd jacka
[ ] stora glasögon
[ ] Fakeväska
[ ] Palestinasjal
summa: 0

4/27

aha....? vilket tråkigt test. men palla,


nu ska jag googla på mer test ;) haha , hejdå


ibland glömmer jag hur man ler.

allt som jag har lovat i hela mitt liv att det inte skulle ske, det sker.

men också, det värsta man kan göra är att ge upp. det hände idag, när jag skulle vara med på en dans på julspelet, så drog jag mej ur i sista stund och alla vart ledsna & besvikna på mej, men dom tvingade men inte ändå. dom sa en massa "blabla, du var så duktig" och "blabla du smälte så bra in, du kan väl vara med för min skull?". men jag var värsta sur, och när jag hade bestämt mej så, ja.. försök ändra på det. det kan ju bara en själv ändra på. också var jag jättesäker, jag skulle inte inte inte vara med, då var det väl ca en kvart tills publiken/församlingen skulle komma. och liksom när dom första hade börjat komma, eller hälften kanske hade kommit, så ploppar det upp i mitt huvud "Det största misslyckandet du kan göra är att ge upp" , det säger ju jag till alla ju. eller jag säger det väl inte till alla då, men liksom det bär jag med mej, men jag var ju så sur. och då liksom, nä alltså jag kan inte skita i det. och så fixades det och dom vart inte bara 5 stycken, utan 6. och då gick det bra. jag klarade det alltså.





det är lite konstigt just nu. allt är inte bra.. jag känner på mej att nåt dåligt kommer att hända, och det har väl typ halvt hänt nu. jag hoppas att jag ska kunna reparera det, eller jag ska försöka ju.


hejdå. och ni fattar ingenting -

det största misslyckandet man kan göra är att ge upp.

hej :D nu far mamma, pappa, linus, lukas, ludvig, mormor, morfar, farmor, farfar och jag och äter julbord på lidens pensionat eller vart det nu var!

Jag har inte ätit nåt sen frukost, bara så att jag ska få i mej så mycket som möjligt eftersom att pappa trodde att vi skulle bli där hela eftermiddagen. Haha, jobbigt. Tur att jag har mp3:n med mej!

hejdå !


gråskala, inte det minsta glittrigt.

hej, nu stack totta. Jag har varit med hon idag. Vi skulle ha OC kväll ikväll, men så skulle vi inte kunna börja se förens klockan 21, och jag skulle hem 12 timmar efter och behöver få sova.. eller nåt.

eh iallafall så har jag inget att göra ikväll. Familjen ska kanske hyra en film ikväll, men jag är inte det minsta sugen på samma film som dom. Jag är antingen sugen på en riktig snyftare, eller någon såndär tjejig film med typ Lindsay Lohan, Hilary Duff eller systrarna Olsen. Men dom andra i familjen är inte sugen på det, nej aldrig, så det blir väl nån som hette "På smällen". blä, jag pallar inte.


nu bloggar jag inge mer.

godnatt.


smaaall

jag är så stolt över att jag har lärt mej hur man laddar upp videosar här på bloggen. tjoho! också är jag så glad över min snygga nemo på bloggen (Y) i like.

och om 45 minuter så får vi storfrämmande, det kommer folk från kyrkan och ska fira lilla julafton hemma hos oss. och nej, inte bara lite folk, utan typ 20-30. MINST. Värsta ballt, alltså det är ju inte planerat eller vad man ska säga... men det är så här, att ALLA som vill får komma hem till oss från och med klockan 20.00, så alla som läser kan ju ta och komma hit och slå in någonting på bokstaven M.
Ja, alltså alla som vill vara med i paket-leken som jag inte pallar berätta hur den går till ska ta med en present inslagen på m. (morötter, margarin, marabou, mackor)..

skit samma. alla är välkomna.

Vet ni vad jag har gjort då? Jorå, min underbara lillebror lukas på 9 bast kom in till mej och frågade om jag kunde fixa honom till ett kalas han skulle på hos sin klasskompis. Ja jag fick bestämma kläder som blev ett par jeans, en blå-rutig kortärmad skjorta med ett vitt linne under. Haha, och vet ni hur han ville ha frisyren sin då? Tre tuppkammar mitt på huvudet. Änglalik som jag är så tar jag på mej att få hans 13 cm långa hår att stå rakt upp. Försökte med vax, hårspray, ännu mer hårspray, mer vax osv osv... gick ju inte! Så då så kokade jag upp vatten med socker så sockret smälte ju värsta och blev jättekletigt. Och då funkade det minsann, och lukas ba; "AAAJ! DU DRAR MEJ I HÅRET SÅ DET GÖR ONT, HÄLLER SMÖRJA I HÅRET SÅ ATT DET BRÄNNER OCKSÅ SPREJAR DU I HÅRSPREJ SÅ DET SVIDER ÄNNU MERA!" också höll han på så, men han fick ju skylla sej själv, han ville ha så, och ska man vara fin får man lida pin. Och hans kompisar satt brevid och ba "ska du ragga tjejer lucke!" hela tiden, haha.


och nu är klockan 00.39, och vid den tiden är jag himla trött ska jag säga. Jag orkar inte sova. Alltså det är fortfarande folk från kyrkan här, vi har lekt lekar och haft skita kult och sjöngt singstar och hela packet :) mm.. och nu snackar jag med totta och cicci. det är inte så många inne nu.

hejdå


*

& jag har inte ens nåt att skylla ifrån mej på.


Heaven



otroligt bamsemega hemsk och söt på samma gång. jag typ lyssnar och ser på den om och om igen hela tiden, visst är den underbar?!
Ja.. jag bloggar inte för att jag vill eller fick  lust eller så, Issa hotade mej med att döda mej om jag inte gjorde det. Haha, närå!
haha, asså jag kan inte sluta skratta. Jag vet inte varför, det är ingenting som är roligt. Och heller är det väll ingenting som är tråkigt då men.. i vanliga fall så skulle jag inte skratta. Eller jo, men jag säger inte. :D

ja. Mamma och pappa är och handlar julklappar, och lukas & ludivg är hos farmor och farfar, och jag & linus är hemma vid varsin dator. Jag kunde inte komma på nåt annat att göra, har kollat igenom alla våra filmer typ, men hittade ingen som jag var sugen på att se. För jag ville se nån som jag aldig hade sett, men sånna fanns det typ inte.

men nu ska jag gå och mysa med mej själv, för nu är varken issa eller en annan viss person inne på msn såatt...


hejdå

123, kom och se?

13 december, 10.55, i tyskasalen, på skolan.

hejsan, nu sitter vi latmaskar som inte pallar/vill vara med på bandyturneringen i olika klassrum. Dom flesta sitter och pysslar, men några läser eller räknar matte också. Jag visste inte vad jag skulle göra, så jag fixade lite med engelskan men sen bytte jag till Min bok. Det är en skrivbok som jag har köpt, och jag skrev lite i den idag. Typ bara 4:e gången sen skolan började, så så himla aktiv är jag ju inte i den. Jag skrev allt som jag är less på i den. Det är bra, för då kanske man kan komma på hur man ska fixa allt. Det som jag borde göra, är att gå och lägga mej tidigare. Det är så himla svårt,  det är jobbigt att borsta tänderna och sova och allt sånt. Alltså jag vill jättegärna sova på kvällarna, men det går bara inte.

jag har börjat skriva på en berättelse som heter "En utomjordings liv". Eller den är egentligen klar, det var en uppgift i svenskan. Men nu skriver jag det igen, fast den blir annorlunda. Det var inte meningen att jag skulle skriva på den, men nu vart det så. Den här som jag skriver nu, den är bättre än den förra, än så länge...



ge mej looooooooooooooooooooooooooov.

lussebullar är godaste kakorna, när jag har gjort dom :)

hej :D fatta vilken slöhelg, inte främmande en enda gång! Vad jag gjorde igår skrev jag väll i förra avsnittet. hm..avsnittet? Haha, jag menar förra blogginlägget. Men idag så vaknade jag 8.24, försökte somna om men jag kunde inte. Och jag hade ju läst ut "Ondskan", så jag gick och kollade efter en bok. Så nu läser jag "Alla vi barn i Bullerbyn" ! :D haha, den är typ slut snart för jag har läst jätte mycket idag. Men men, jag läste lite, sen försökte jag somna om, gick inte, så jag läste lite till. Sen såg jag på julkalendern klockan 9, och sen så fikade jag.. intressant värre. Men, sen så for jag och pappa och handlade lite ingredienser och saker till lussebullar, och då var klockan nåt runt elva. Eller vi var hemma elva. FATTA VAD TIDIGT MAN ÄR UPPE TACK VARE JULKALENDERN. Om det är positivt eller inte, det vet jag inte. Men lite tidigt måste man ju vara uppe på en söndag, annars så kan man ju inte somna. På kvällen alltså. Men vad har jag mer gjort idag.. bakat lussebullar och gjorde en i form av mitt handavtryck, har gjort det jätte många gånger så det blir väll lite av en tradition. Sen så pyntar jag handavtrycket med russin, fast jag tycker inte om att äta russina. Dom är ruttna vindruvor jue!
Nananana. Vad har jag mer gjort? Hm, sjungt singstar typ hela dagen. Jag skulle se hur lång tid det tog att klara ut ett spel där på medium-leveön. Det tog typ 2-3 timmar, så jag har varit rätt sysselsatt med att sjunga ja ;D

Sen har jag inte gjort någonting mer, bara gjort en sallad som vi åt till pizzan. Den var god såklart, för att JAG gjorde den.

Och jag köpte typ en liten förpackning med yougurth i, också så fick man med müsli med. Alltså det är som risifrutti eller vad det nu heter, och den tänkte jag äta istället för äckel potatisbullar imorgon. Men nu kom jag på, hur ska man kunna hålla den kall ända tills det blir lunch? Haha, ingen aning! Och inte har dom nåt kylskåp på skolan som jag vill stoppa den i, och inte heller på papperskungen. Men jag fixa't, även fast jag säkert kommer äta den som frukost istället. hm, ja det kommer jag.

Har ni märkt vad jag säger "hm" hela tiden typ? Jag la nyss märke till det. Liksom; "hm, vad ska jag göra nu". Sitta och prata med sej själv som värsta flummot...

hm, nu vet jag inte om jag har nåt mer att säga.

jovisst ja, jag ska på sörberges julskyltning och se på det största fyrverkeri föreställninge som pappa nånsin har skjutit, och han tror inte att han kommer skjuta så mycket nån gång till heller. Det vill jag ju inte missa! Bara 45 minuter tills han ska göra det...

hejdå.

asdfgkjhkjkhgj.jkhfgjhj

lördag men känns som söndag. Är väll trött som vanligt, men det är lugnt. Har ingenting planerat för dagen, ba slappa eller nåt sånt. Har precis fått looserhandboken som sög sönder, stod typ inget kul i den. Är för vuxna som vill bli av med jobbet eller nåt, nån vuxen som vill låna? haha. Men jag köpte ju en kalender också av lukas, så jag hoppas få mer glädje av den.

m... kommer inte på nåt att skriva. Har inget att skriva.

hejdå



20.35

åh vad jag önskar att jag också hade en digitalkamera att leka med. ta kort på allt och alla, och liksom också kunna lägga upp bilder på bloggen som är nyare än 3 månader. vi har ju en, men den är väl på papperskungen. för det mesta, jag pallar den ändå inte.
jag vill ha en egen, en bättre.
ska väll skriva till det på önskelistan.
jag såg en rosa som bara kostade runt 995 eller nåt i sundsvallan idag.
kan någon kolla upp det och kanske köpa den till mej..?
nä kanske inte.

iallafall så tänkte jag bara berätta att jag önskar mej en digitalkamera i julklapp! :)



20.39

jag kom nyss på att jag inte hade nåt bättre för mej, jag kom på det. vad kan man göra, helt ensam hemma med hunden och det är kallt ute och man inte har nån dansmatta eller.. ja. eller nånting att hitta på för tillfället.
jag har klätt ut mej idag, jag tog på mej en jätte fin och jätte glittrig och jätte rosa lång klänning som mamma hade för kanske 5-6 år sen, jag kommer ihåg att jag sa att jag skulle ha den när jag blev vuxen. men.. den är så fin så man vet inte när man ska använda den. och vet ni vad jag hade till den då? haha, jag tog på mej en hatt som mamma hade på sitt bröllopp tror jag, och ett par bröloppshandskar till. också sminkade jag på läppglans på ögonlocken, och sen hädde jag glitter på det. bara för att det skulle fastna alltså! :) jag var jätte glitrog pch såg ut som värsta damen! haha. det var kul =D
jaha. och vad har jag mer gjort idag? hm, jo jag har sett julkaledern. den är kort. bara en kvart om dagen. och efter julkalendern gick jag och sov, jag sov ganska mycket idag, också har jag inte varit ut så mycket heller. bara en kvart  med hunden. också.. ja jag sett på film, och spelat the sims. alltså har det varit en ganska lugn och trist dag, men det passade in idag på mej, eftersom att jag känner mej lugn och trist.
och nu ska jag.. jag vet inte vad jag ska nu.

jag läste en dagbok som jag skrev för nåt år sen. den var skit kul! :) Jag var jätte kär i en kille, och skrev en himla massa kärleks brev som jag aldrig skickade till han i den dagboken. vem säger jag inte, det är ju lite.. äh, jag säger iallafall inte! :)

hejdå igen, och vet ni vad jag mer önskar? ATT NÅGON KUNDE BLOGGA SÅ ATT JAG KUNDE FÅ NÅT ATT LÄSA. snälla?

nåt ointressant..

Namn: Linda
Smeknamn: linda, har väll inte kallats så mkt annat förutom det, eller lindis, lillan och så. men.. om jag får välja, så vill jag helst bli kallad linda henriksson.
Födelsedag: 17 september, sista inlämningsdag för presenter är 15 sept.
Bor: i ett hus, med min familj.
Ögonfärg: jag vet inte, nåt åt gröna hållet iallafall, och stora pupiller.
Hårfärg: ja den avskyr jag.
Arbete: alltså, man kan inte kalla skolan för ARBETE, och varför? vi har ju ingen lön.

Favorit...

Färg:
glitter
Plats: lögdö herrgård. eller jag tror det iallafall...
Drog: karolina.
Sport: Ha. räknas skateboard?
Årstid: SOMMAR
Film: filmer som man själv spelat in, när man känner igen dom på rutan. annars är det peter pan, eller nåt sånt.
Djur: Gris, apa, get, och sånna där kula :D
Serie: hm, julkalendern.. haha men lost är väll den enda jag har följt, och den är bra. jag vill också bo på en ö! 
Skor: inngådda nike skor strl 36. helst ska dom vara mina.

Brukar du...

Titta på dig själv i spegeln:
ha, ja.
Gnälla: javisst, det går inte att undgå.
Skrika: nä jag är ju alldeles för tystlåten och disciplerad, jag tolererar inte sådant oväsen. ja, jag skriker ganska mycket.. varför vet ja inte.
Sova: Nä sånt har jag inte tid med.
Drömma mardrömmar:  näe. faktiskt inte!
Försöka vara annorlunda: nä.
Klä dig i svart: Ibland. svart passa ju allt, och är snyggare än vitt.
Hata folk: svårt för att hata, men jag kanske ogillar eller har nåt emot vissa, men det är få personer. kan faktiskt inte komma på nån..
Lita på folk: beror på hur man menar.. jag har svårt för att prata ut hos folk, men jag litar på att få tillbaka mobilen efter jag lånat ut den. tror jag, ingen vill väll hålla på med den.

När...

Åt du senast:
för kanske tjugo minuter sen, GRÖT <3
Läste du en bok senast: klockan 12, alltså för fem timmar sen typ. en jätte hemsk bok, det är fimen ondskan, hua vad äcklig den är!!!!
Var du på en konsert senast: vet inte om jag har varit på nån förutom på ikano huset och sånna där...
Köpte du något senast: mat igår.
Klagade du senast: vet inte. vill inte veta.

Har du...

Tvångstankar:
vad är det??
Andra psykiska sjukdomar: säkert.
Färgat håret: näe, vet inte hur jag skulle OM jag skulle.
Brutit några ben: Inte mina egna.
Någon piercing: bara ett hål i båda öronen, men jag vill ha piercing! vart ska du skita i. :)
Någon tatuering: Nej, men det skulle jag också vilja ha..
Egen dator: nuäpp.
Sagt "jag älskar dig" till någon idag: Nej, jag säger inte det nå ofta.
Varit kär: Ha.
Blivit kär i någon du träffat genom nätet: joo det tror jag man skulle kunna säga.
Dumpat någon: haha, jorå
Blivit dumpad: aa det också.
Varit otrogen: Nej,

Hur...

Svarar du i telefonen:
Beror på vem som ringer. Men typ "hej det är linda" eller så skrattar jag, säger nåt kul.. äh. beror på.
Ofta diskar du: Diskmaskinen fixa't.
Ofta städar du: kanske var 3 vecka eller så.. eller jag vet inte, jag plockar väll upp kläder från golvet ganska ofta, men inte städar precis.
Ofta träffar du din familj: jag bor med dom, så så gott som varje dag.


Välj:

Katt eller hund: oj, hund tror jag..
Vit eller svart: beror på vad, men svart tror jag. vitt känns så naket.. förutom på väggar.
Varmt eller kallt: VARMT :| jag hatar kallt! fast mjölken ska vara kall.
vatten eller land: vatten utan fiskar.
Musik eller tystnad: musik borde det va..
Bok eller film: oj, shit vad svårt! bok kanske, eller film.. nä den var svår. men bok tror jag.
Leva eller dö: Jag har aldrig dött.
Tjejer eller killar: ? :O

when we shine, we shine together.

hejhopp, jag och issa for till drakstaden idag efter skolan, och när vi kom dit så var det liksom stängt, men ändå öppet. Det stod på dörren att dom öppnade 17.30, och då var klockan bara 15.30. Men ändå var det nåra grabbar därinne, och vi vågade inte gå in och fråga om man fick åka xd Eller Issa tyckte att jag skulle gå in först, och jag tyckte att hon skulle gå in först.. iallafall så slutade det med att jag öppnade dörren och typ "laksjflkafj" eller nåt till dom, som knappt reagerade, haha. Då tog vi bussen till McDonalds och åååååt istället. Jag tog en cheeseburger och en liten strips och vatten, issa tog 2 cheeseburgare en mellan strips och läsk. Och sen var det ju efterrätt såklart, issa tog en mcflurry daim, och när jag såg den vart jag SÅ avundsjuk :O Men jag hade redan beställt typ nå äppelbitar. Korv. Men dom var godare än issas glass, säkert.
Ja och därefter så gick vi på jakt efter en svart kofta till Issa, och till slut hittade JAG en till henne på cubus. Hon köpte den dårå, och sen efter att vi hade gått runt lite så tog vi bussen till drakstaden igen. Elelr vi var påväg till Navet, men så såg jag 3:an komma mot oss, jag ba "ÅH, VI ÅKER MED DEN ISTÄLLET!" eller nåt, också hoppade vi på den. Och vi är ju lite högljudda och så på bussen, så folk tittade väll lite på oss... men också så fattade vi inte vart bussen for, issa vart värsta orolig, men jag tyckte att det skulle bli skit spännande att se vart vi kom ;) men så frågade jag mitt i alltihopa, när alla borde tyckt att vi var så knäppa och konstiga redan "jadu, förresten, vart går den här bussen?" han ba "va??? granlo." jag ba "öh, mhm.. jaha, men går den vid väst-väst-västermalm?" jag har lite svårt för det ordet, men ja, det gjorde den. Så vi kom till Drakstaden, och jag hade råkat tagit en liten pojkes skateboard och åkte omkring på, men dom kom och tog tillbaka den, på ett vänligt sätt alltså. Också skulle jag och issa prova på att vända brädan i rampen, och jag ba;

- Issa, vill du åka först? (eftersom att jag alltid gör det så kanske hon ville prova).
- Ja. Eller va? NEJ! Du får åka först.

Haha, skönt, för det är så jag är van :) men iallafall så vet jag inte vad som gick fel, kanske var för långsam, fast jag gjorde ju på helt felt sätt också, så därför kanske. Jag ramlade, det gjorde ont, men jag skrattade bort det. Som vanligt, nästa gång ska jag nog gråta bort det. Som jag jämt gjorde förut, det är nästan ännu skönare. Jag tycker att det är härligt att gråta. Synd att tårarna tar slut så fort.
Sen så... åkte vi lite till. Och vet ni vad vi gjorde? Vi gick och gömde oss under ramperna och tränade och tränade och tränade - ja vi tränade så otroligt - på ollie. Och till slut så gjorde vi det =D 8 cm kanske bara, men båda klarade det! :) Efter bara ca. 8 månaders skateboard åkning sätter man sitt första trix, det är inte dåligt det. Kunde väll inte ha gått snabbare. Närå men jag har inte haft det som mål precis, men så fick jag det idag, och när jag väl gick in för det så funkade det. Tjoho (y)
Efter att vi ollat litegranna sådär då, så ville vi gå till stan. Det fick vi inte, så vi gick tillbaka och issas mamma kom och hämtade oss och skjutsade hem oss.

Hemma nurå alltså.

Ska skriva ett till inlägg kanske, känner att jag vill det bara. Ett sånt dära lätt som man bara svarar på frågor, sånna är kuliga :)


svejs.

hejhejhejhejhej

Jag hade precis skrivit jättelångt här på bloggen. Men den var inte så bra, inte sådär fantasiaktig. Bara en massa annat, vet inte riktigt vad. Men iallafall:

Det blir ingen Laggarberg imorron. Jag vill, men får inte för dom på laggarberg. Lärarna alltså, för att det är så trångt där. Men dom bjuder in alla föräldrarna till barn också, och dom kommer ändå ta med sej syskon. Men bara för att jag ringer och är snäll och frågar, så säger dom först ja, men sen ringer det ett till syskon, och då tycker dom att det blir för trångt.

Ja, jag förstår er. 2 extra personer på skolan, gud ja, den kan ju för sjutton gå under. Jag menar, det hade iallafall varit roligt att få hälsa på åtminstone 2 minuter. Men ändå. Jag får ju gå på mariedal och ha lektioner, jippi, det skulle jag inte byta mot nåt i världen.








image10 jag saknar så myckett! :)



uppdatering 19.22

HEJ IGEN! :D jag bloggade väl för typ en kvart sen, men daamp. Jag klarar inte! Jag måste få skriva, eller iallafall göra nåt!
Ja, vad ska man säga då? Jo, att den här snubben:
är så himla bra så att han ger mej nästan rysningar <3 alltså fatta, han är så himla bra på att agera och har så himla brett område! Han kan spela allt från komedi till rysare, och allt liksom! Idol? I think so! :)
Men det värsta är att han kommer att sluta spela in film när han är 50! Men hur gammal han är nu, det vet jag inte. Men om vi säger såhär, han vart född -63, d'oh! Han är 44 :| men ändå, så får jag njuta av han i åtminstone 6 år till :) eller jag kan ju kolla på alla hans 100 filmer tills jag själv blir 100. Han är bara så kung. Den bästa film jag har sett med han är nog... hm... pirates of the carribean är ju bra, allihop, bara för att han har en sån kul roll i dom. Men chocolate och typ Kalle och Chokladfabriken är ju också bra. Och just nu ser vi en med han som heter "blow" på engelskan. Den är sååå kung! Vi skulle se slutet imorgon, och det hade jag missat om jag var på lagga. Men nu missar jag den inte! Både bra och dåligt.
men den som han själv tyckte var roligast att spela in är "Whats eating gilbert greap" eller vad den hette, jag har bara sett lite av den. Men jag vill se den iaf x)
även att jag sitter å bloggar om en skådis. mobbaaaaaaaaaat kanske :D

men men, hejdå! :)

HEJLINDAHENRIKSSON, även kallad Gris =)

guud vad du glor asså på när jag skriver! Bra, nu går du och sätter dej nån annan stans så jag får skriva ifred. Jag håller med, min mobil är faktiskt lite rolig. Jag tog tyvärr bort videoklippet på när du pratade i telefonen.. Men bilderna har jag kvar. Alltså ni som läser fattar väl ingenting, men Lindahenriksson även kallad Gris ska sova hos Isabellebergman även kallad Apa. Men nu fortsätter jag att skriva.
Lindas blogg är rolig att läsa. Det har den alltid varit. Den är så rolig! hah, blablbla vad jag babblar!
Ibland så brukar Lindahenriksson även kallad Gris få ett utbrott. Ganska länge sen nudå, men jag längtar inte till nästa.. Också har hon hittat en ny leksak på drakstaden, en borrmaskin som hon borrar i sin sko med. Som hon har på foten asså! Jag vet, nu ska jag beskriva Lindahenriksson även kallad Gris litegranna;

VILD
ROLIG
BUSIG
GAPSKRATTANDE
BLOGGANDE
ICKE NORMAL
SKATEBOARDÅKARE
HON ÅKER SLALOM OCH SNOWBOARD OCKSÅ
OCKSÅ HAR HON FAKTISKT LÄRT SEJ ATT CYKLA
HON GILLAR INBAKADE FLÄTOR
HON TYCKER HON SJÄLV ÄR KONSTIG
SPRALLIG
KONSTIG
HON LYSSNAR PÅ NÅN MUSIK SOM TVÅ BRÖDER SJUNGER
NIKESKOR
GRIS
BAJSLINDA
BARNSLIG

HON HAR EN FAMILJ
HON VILL KLÄTTRA I TRÄD IGEN TILL SOMMAREN
SKA FLYTTA TILL MERLOSLOTT MED ISSA NÄR DOM BLIR STOR, vilket dom aldrig blir
HAR EN STOR DRÖM OM ATT BLI SKÅDIS
HON SKA INTE ÄTA EN GODIS PÅ RESTEN AV 2007
HON LÄNGTAR TILL JUL


kommer inte på något mer nu.. haha ni trodde väl inte att det är Lindahenriksson även kallad Gris som har skrivit hela det är inlägget? isåfall har du heelt fel. För, det har jag , isabelle bergman skrivit! =)
Men jag tror inte linda tycker ja är så social nu. Som bloggar och är inne på msn och hela skiten, så jag måste nog sluta nu. Fast linda kollar ju på videoklipp ioförsej..

GOD JUL! ps. 22 dagar kvar.

/ISABELLE BERGMAN


sdfsngdtrnydy, right ?

hej :) jag är glad nu, jag är glad idag. Det har varit ganska tråkigt idag, eftersom att vi for på möte. Men det är ju roligt en stund, men när man har fått suttit still och lyssnar i 1 & en halv timme, då blir man rätt sömnig. Men sen efter mötet så åkte pappa, mamma och lukas och åt på atlantic, och linus och ludvig for till mormor tror jag. Jag stack hem och åt taccoköttfärssås och pasta skruvar. Det var skita gott, för jag hade rört ihop det med nötter. Mums :)
Ja iallafall så har det inte hänt så mycket nytt, bara att jag är så himla trööööött. Jag tror jag somnar, faktiskt ;/ men sen så ska jag ju på julskyltning med issa, då blir jag väll piggare.
Men nu måste jag ringa karro, och sen gå ut med hunden.

hejdå .



uppdatering 19.35

hej hopp, nu sitter jag brevid issa. hos issa. jag ska sova här inatt ;) annars skulle hom få vara ensam hemma med lizzy, hemska tanke! nerå.
men vi var på julskyltningen, det var nästan inget. så vi gick hem till mej och åt en massa ;) och så packade jag och så, sen stack vi hit. men issa kanske inte tycker att det är så kul att jag sitter och skriver nu.

hejdå :D

poasdfölsdkfgm lösdkfgöo ;O

hejhej, fatta vad töntigt det känns när jag sitter här vid bloggen och ska skriva om julstöket. NÄR DET FAKTISKT ÄR 23 DAGAR KVAR. Hela 23 dagar, man skriver väll kanske lite juligt då och då, men jag, ja, jag skriver om det hela tiden! Skärpning. Men det är inte mitt fel att jag blir helt till mej när allt ute blir vitt, och allt inne blir rött. Också blir det så glittrigt också! Stort plus. Åhå. Och idag var det ju julkalendern, jag gick upp 9 bara för att se en kvart på den. Men jag vet ju inte vad jag ska göra ikväll, kanske att jag skulle bort och då kanske missa den. Fast den går att se på svt.se också då, men ändå. Feeeeeling.
m.. jag har pyntat idag, som jag så länge har sett framemot. Men det är ju bara små grejjer, små 5 cm tomtar typ, men jag vill ha höga som berg och en riktig julgran att lägga all julklappar under. Alltså så vart det inte så dunder underbart som jag hade väntat mej. Synd.
askungen. Haha, det var bara en tanke jag fick i huvudet när jag skrev dunder underbart. Jag har bara sett Askungen en gång typ, vad jag vet. Så jag har inte så stor aning om vad den handlar om. Eller jo, jag har ju sett på julafton och läst sagor. Hm..
Nu ska jag... ja, vad ska jag göra? Jag har precis dammsugat. Inget för mej! Jag blir helt hysterisk, och det är inte kul att vara hysterisk när man heter lindahenriksson inte.< Jag fick värsta dampet och började kallsvettas och fick himla huvudvärk också skrek jag åt dammsugarn att det var en "cpsugare" och en "dampsugare". Haha, tur att det bara var jag inne. Alltså det är ju pinsamt. Också när jag blir så så börjar jag sjunga också. Eller det gjorde jag på papperskungen, när jag inte kunde slå in paket. Då började jag svettas och tyckte att allt var jobbigt, också fick jag himla ont i huvudet och sjöng bjäller klang tills linus och alla sa åt mej att vara tyst. Äh, iallafall så vill jag inte dra upp alla gånger jag blir hysterisk, man skämms ju nästan.. vänta, när jag tänker på det så påminner jag nog lite om Lukas när han blir så.. haha, syskon.
skitesamma.

hejdå. :)



uppdatering 21,34

hej, det har inte hänt så mycket sen jag bloggade sist. Eller jo, jag har sett på film. Fett skön den var alltså :D det var en med jim carrie, och han är ju lika underbar som han är. Han är så överdriven och så himla kul, jag skrattade så att jag fick hostattacker och allting! Haha, lätt bästa film. Nästan. Ace Ventrula eller Ventrila eller nåt sånt hette den.
image9
 HAHAHA, förlåt issa! :D du kommer säkert få damp på mej för det hära. Men den ska iallafall vara uppe ett tag till. Om några år skrattar du åt det här, tänk posetivt.
Eller så kanske du inte tycker att det gör nåt att jag har en diplomatisk snygg bild här på min blogg. Right? :)
Hm, det känns som om det är taim för popcorn. Eller kanske inte.. det var taim för chips för nåra timmar sen också, eller taccochips eftersom att jag åt tacco.

Jaja. Jag är 60% klassisk svensk, har jag sett på ett test. Också är jag en smutsgris, istället för städpedant eller nåt alltså. Jag är ingen smutsgris, jag ligger väll nånstanns imellan bara. Här får ni veta lite mer om mej iallafall.


Sista alkoholdrycken: har inte druckit

Sista bilfärd: hem från ljustorp igår.

Sista filmen: ace vetrula tror jag den hette

Sista ringda telefonsamtal: Karro

Sista bubbelbadet: oj, måste ha varit i augusti nån gång

Sista spelade cd: Bryan Adams

Sista gången du grät: jag grät av skratt härom dagen när jag skulle berätta en sak för karro, eller så var det issa:P vad det var, det minns jag inte

Sista jag åt: ett äpple

Dejtat en av dina bästa kompisar?: näe x) eller karro, sugen på dejt nån gång?

Blivit arresterad?: nej

Blivit kär vid första ögonkastet?: jaa

Varit på tv?: jarå, jag har väll spelat upp en massa filmer sen jag var liten på våran tv :)

Fått ditt hjärta krossat? några delar av det kanske.

Sagt att du älskar någon utan att mena det?: mm..

Busringt till nån?: min hobby i think :)

äh , hejdå



psst, hej igen!
nu är klockan 22.07, men jag tänkte bara säga vad jag fick i paketkalendern idag :) kommer få ett paket var 4:e dag fram till jul nurå, och idag fick jag ett som det stod såhär på:

"Dove Dally Lip Balm är ett läppbalsam berikat med fuktighetsgivare och vitamin E, som skämmer bort och skyddar dina läppar. Den rika konsistensen gör produkten till en ren njutning att använda.
Dove Dally Lip Balm - För vackra läppar varje dag."

haha, gissa vad det var jag fick? Ett läppsyl, för att jag har rotat runt i hela husen efter det i några dagar nu. Tänk att det bara behövde bli december så fick jag det ;)

hejdå, nu ska jag gå ut med hunden och sen ska jag äta baguett :)