sista januari

hej alla, vet inte vad jag ska skriva men jag skriver väl nåt ändå ;-)

jag kan säga att jag fick nå himla fel idag på matten, felet var "konsentrationssvårigheter". Jag tror allvarligt att om det finns en sjukdom som heter så, så har jag den. Lugnt. Jag fick värsta anfallen och började prata högt med mej själv om att jag inte fattade. Fattade vad? Haha, jag vet inte. Jag hade knappt öppnat matteboken. Vikarien Henrik med den trevliga rösten sa bara åt mej att jobba, han skrek inte på mej som Danne skulle, tack och lov... samma sak med Curt, han skriker inte heller. Det är bra med sånna som inte skriker, för jag klarar helt enkelt inte av det. Det är ju jag som ska skrika på nån, inte tvärtom för sjutton! :)

Och Lagerhaus har öppnat i Birsta, åkte dit idag med Linn. Hon var på papperskungen och ringde och frågade om jag ville med, och det ville jag. Men lite förvånad vart jag ändå när det kom en bil som jag aldrig hade sett körandes av LINN , utan vuxen och allt! Jag hade glömt att hon hade fått körkort. Så då satt jag och frågade litegranna om det var läskigt att köra si och så när vi for till Birsta.
Vi gick på lagerhaus först, coolaste affären! Haha, full med onödiga skräpprylar som man inte vet vad man ska göra av med efter nån vecka.. i like! <3 jag köpte en påse full med massa hjärtan och grejs på, en Alla hjärtansdag påse typ. Också köpte jag hjärtformade ballonger, BALLASTE, och ett sugrör med hjärta på. Laddar till Alla hjärtans dag tror jag, haha. så snart ska jag börja pynta fina kort och ge bort till folk.

jajustde, det var ju prov som ni vet. det gick kung. tror jag då, men jag tror alltså att det gick bra. Det var inte så jättesvårt bara att jag inte fattade vad en "kontinent" var. Och det stod det typ på varannan fråga, men jag chansade lite.. jag påminde curt om att det inte regnade uppåt, haha.. imorgon är det teknik prov, no sucks! ska kanske sova över den, närå. blir väckt ändå. ska plugga lite till det sen. för just nu är jag barnvakt åt min 5åriga bror ludvig. inte så jobbigt, startade nåt tv spel till han :D han förstår kanske inte så mkt av det, men han spelar det ändå. duktig kille ;-)


men nu ska jag läsa andras bloggar eller nåt, hi, hejdå !


det är ju februari imorgon ju, :O, dags att välja månadens snygging! haha !

30 januari

hejjjjjjjjjjjjjjjjj, nu måste jag sitta och plugga inför provet i so imorgon. jag skulle inte ha berättat för mamma att vi hade prov! :) haha.
och när jag tänker efter så var det den här fredagen vi hade no prov också. jag hoppas att det går bra på båda proven, det gör man väl alltid. även om man inte bryr sej nånting innan så ångrar man sej iallafall när man sitter med dom där konstiga frågorna framför sej. så kände iallafall jag när vi hade prov på kemin.

även att jag sitter och snackar prov, haha, det finns ju bättre saker att prata om! som att på boxningen idag så fickk vi slå på tränarens händer! alltså inte händerna då precis, han hade som platta handskar som man slog på. han sa liksom "ett steg bak, rak höger. två steg åt sida, vänster höger" och sådär. det var askul! bara för det så tänker jag inte byta bort det. och tränarn borde vara stolt över mej, jag hängde verkligen med på uppvärmningen idag. tror jag ;> och han jag slog på. han sa att jag var bra på boxning =D men att jag typ ska lära mej vad som är höger och vänster eller nåt, haha, jag kan inte det så bra än. jag måste "skaka hand" med luften innan jag vet vilket som är vilket. men det går bra, det ska jag öva på!

issa följde med hem, och vi satt och körde 1-10 på folk i skolkatalogen. på killar alltså, inte tjejer. liksom. det var ganska kult =D också hade jag en pekpinne som issa ville ta över kände jag, men det ville hon inte till slut. haha, resten får ni klura på ;)

är det nå mer jag borde få med? hm.., näe det tror jag inte.

jag ska sätta mej i bastun och ögna igenom provet. och håll med om att "prov" är ett läskigt ord, alltså inte för att det betyder prov utan det låter ondskefullt ju! haha, seriöst alltså.


bye

wooooooow

då var det min tur att tapetsera om på bloggen. den är så glad och färggrann så att jag ska titta på den jämt när min dag är grå. jag älskar glassen och glittret <3


29 januari

åh, jag är bara så duktig på harpan! promise!! :D

hej förresten, idag har jag blivit mobbad för min höga intelligent. visst heter det så? iallafall så vart jag det. bara för att jag vart helt paff när so läraren curt pratade om tidvatten. han pratade på om att 2 gånger om dygnet så är det "flod" (när det är högvatten) och 2 gånger om dygnet är det "ebb" (när det är lågvatten). alltså var sjätte timme så blev det ändrat, alltså i 6 timmar är det högvatten, och efter dom 6 timmarna blir det lågvatten. Och så håller det på, hela dagen och hela veckan och hela månaden. ja, jämt håller det på så.
"Men hur kan vattnet bli högre?" undrade jag.
"Det är månen" sa dom andra eleverna.
"Nää serisöst, hur kan vattnet bli högre?" sa jag till Curt.
"Jo, det är månen" sa Curt. "Månens dragningskraft drar vattnet till sej, så det blir 'flod'. När månen står rakt mot jorden så drar dragningskraften upp vattnet, ungefär".
"REGNAR DET UPPÅT?!" skriker jag, snacka om att jag blev förvirrad.
Så typ Kenny och anton har gått och frågat mej om det "regnar uppåt" hela dagen idag. Sen så skulle Curt förklara att var fjortonde dag blev vattnet extra högt.
"Men du sa ju att det var varje dag", sa jag då. Det var det också, men det var ännu högre var fjortonde dag. 'Varför då' undrade jag förståss.
"Jo för ser du Linda, då är månen och solen på samma plats. Solen är alldeles bakom månen, och då ökar dragningskraften" berättade Curt.
"Men är inte solen och månen på samma plats jämt?" sa jag.
"Näe.. solen kan ju vara på andra sidan eller vart som helst, och månen nån annan stanns också".
"Men hallå, är inte solen och månen samma sak?" sa jag.
Då trodde typ alla att jag var dum eller nåt, och frågade hur det skulle gå till.
"Men alltså, kan verkligen solen och månen vara ifrån varandra? Och liksom vara på olika ställen, eller nåt?" sa jag. "Kan man inte bara stänga av solen på kvällen?"
Höhö, det lät lite konstigt förstår jag nu. Men jag tänkte inte riktigt.. han sa att det är ju soluppgång och sånt också. Det börjar klarna i mitt sinne. Okej, lite iallafall.
Nån tog upp att solen skulle slockna och världen skulle gå under och typ 6 miljoner eller miljarder år, snacka om att dom fick mitt intresse då.
"Ska vi dö då?" sa jag.
"Ja, då kommer solen att sluka jorden på något sätt och då kommer vi inte kunna leva" svarade Curt.
"Näe, vi har ju lampor och element och allt, så även om solen slocknar och äter upp jorden så kan vi leva ändå, för vi får ju värme och ljus ändå".
"Vi kommer brinna upp fattaru väl pucko" sa nån.
"NEJ! Inte om solen slocknar heller" sa smartaste jag.
"Solen kommer att sluka jorden så att den börjar brinna, och sen slockna. Det är omöjligt att överleva", sa Curt.

Det var väl iallafall mer eller mindre av vad vi sa på våran so lektion, jag kanske har missat nåt. Jag vet inte.

Det var väll det enda jag flikar ner i min blogg idag, jag hoppas ni har lärt er att inte diskutera allt för komplicerade saker med mej. Fast förresten så lärde jag mej hur mycket som helst idag ju, så diskutera på om det där bara.

Och som man brukar säga, "jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker". =) haha. ni vet att ni älskar mej!


hejdå !

jag tänker inte skaffa ett liv !

näj du är jag gladis :):D

jaaaaaaapp

alltså jag är sämst. jag får inte berätta varför jag är sämst. eller. dålig början.förresten så blir det ingen färgning, jag fick välja mellan håret och dansen, det vart dansen. alltså för att lukas fick ett trumset för kanske 7000 eller nåt, och både dansen och färgningen gick på 1000 spänn var. men skitesamma, ingenting är roligt just nu. och ingenting kommer att vara roligt på nån månad, det känner jag på mej.

polar igår var iallafall hur himla kul som helst, typ 4/5 eller nåt. gick med totta, karro & issa, as usual. vi gick ju runt med folk vi träffade där och så också. alltså vi skulle egentligen åkt hem kvart i tolv, men så var det ju så roligt så att vi ringde och sa att vi stannade till tolv. och alltså sista kvarten är mysigast, då är det tryckar låtar =)nu ska jag gå och göra nåt. hejdå

goddag, god dag, god-dag

oc igår var hur himla bra som helst, promise! vi kunde inte sluta se och sa "ett till" efter varje avsnitt. det var västa spännande och så braa! jag längtar tills att vi ska ha nästa oc kväll :D om vi inte ha det, så lånar jag avsnitten. eller köper dom, jag måste iallafall se dom. vi gick och la oss runt 1 tiden, och somnade väll runt 1-2. låg och småpratade som vanligt! och det värsta med "småprat" är att liksom det leder alltid in på skola! alltså om elever eller vad som helst, lektioner och lärare. jobbigt.

just nu är hela huset invarderat av dagisbarn. överallt finns deras prat och skrik och skratt. haha, dom är överallt! dom har övertagit hela huset. förutom linus rum, där sitter han och jag som i ett skyddsrum. hittills iallafall. dom är till och med på mitt rum, toaletterna, vardagsrummet, köket, sovrummen.. alltså jag vet inte hur alla kan vara på så många ställen, det är ju trots allt bara 12 barn. men dom är väl snabb. dom är utklädda också; batman, spiderman, pirater, pippi långstrump, indianer och en hel drös med prinsessor. eller jag har inte sett vad alla är utklädda till, men hittills har jag sett dom dära. själv är jag en cowboy, eller cowgirl då. yiha ;D
dom är ganska blyga mot stora linda just nu, men det släpper när vi börjar leka. tro mej, jag har erfarenheten jag!

haha, men nu ska jag kila. önska mej lycka till..


25 januari

hejjjjj igen, känns som om jag inte bloggat på evigheter men så känns det alltid.

ja på senaste tiden har jag blivit mulad, snöbollstrakaserad och nerslängd i snön. Eh.. iallafall har jag varit ganska blöt på sista tiden. Det var typ 10 st mot mej, + issas tappra försök att göra en medverkan. Keep holding on ajsabälle! :)

lite kort sådär kan jag väll bara berätta, för snart kommer issa och totta inramlande och ska ha ännu en oc-kväll. Vi kommer ju inte se ifrån början - stackars issa, kommer inte fatta nåt! - vi börjar där jag & totta slutade förra gången. Tror jag.

Och en annan skita kul grej är att vi ska göra en sak som heter "boken om mig" på svenskan! det är alltid så fascinerande att skriva om sej själv (a) haha närå men det är lättast. Första uppgiften som vi skulle jobba med var "Jag minns..." också skulle man skriva något som man mindes. Jag vägde mellan när jag gick vilse på en ö i Linköping och när jag försökte hitta rätt buss på Navet i 1 och en halv timma. Till slut vart det när jag gick vilse. Jag har skrivit ganska långt hittills, men mer blir det. Jag är inte klar än. När den är klar kan jag skriva in den här, så får ni ett smakprov på "boken om mig" ! :)

Och checka värsta läx- och prov- veckorna :O KOOLLLAAA:

24 januari: so-läxa
29 januari: so-läxa
30 januari: eng-läxa
31 januari: so-prov
1 februari: teknik-prov
7 februari: spanska-prov

alltså checka. Döden eller? So blir det skita mycket pluggande till, för på dom lektionerna så läser jag inte på om oceanen inte, nä då sitter jag med näsan i kartboken och sätter kryss för alla länder jag vill besöka. Hittills är det mer kryss i kartböckerna än det är befolkning i Kina. Men när jag dör kommer jag säkert sitta i min dödsbädd och förbanna mej för att jag stannade i Timrå hela livet. Tyvärr.
Sen engelskan så kunde jag redan dom orden, och plus att jag läste på dom idag på engelskan på elvens val. På tekniken så vet jag inte ens vad vi har prov på. Datorer? TV-apparater? Det är ju teknik alltihop. Spanskan får jag nog också kolla upp vad det var vi hade prov på, räkningen kanske. Eller alltihop säkert.

Det är en jobbig vecka. Och imorgon ska jag vara lekledare eller nåt på ludvigs kalas. 13 dagisbarn.

och nästa fredag ska jag klippa och färga håret, ääääääääntligen! :D


hihi, hejdå! :)

teater

tisdag, 23.15

jag orkar inte sova. för jag orkar inte kliva upp, så varför sova isåfall? meningslöst..!

idag var på jag på birsta city med karro, jag köpte en tunika och present till ludvig, till ludvig vart det en pysselbok och en penna. lillpojken ska bli fem :') stackarn, måste börja skolan nästa år. jag lider med honom. plupp! <3

idag på teatern så var det första gången jag inte hade med mej inneskor, jag kunde ju inte ta med mej det på birsta tänkte jag. men just den gången ska det ABSOLUT bli brandövning, haha. vi satt och klagade på att det aldrig blev brandövning fastän det skulle vara det innan jul. och precis då, ja då släcks allting ner och och låtsasröken "kommer" och brandlarmet piper och jag och karro bli överlyckliga :D men så ba "NEJ, aldrig att jag går ut, jag har ju inga skor :O" men så fick jag låna ena av karrobarro. snäääääällllllllllllllllllllllt! (:
jag älskar pjäsen som vi har, den är kul och så, men varför måste jag bli just den gifta marijah? (marijah=maria, da yo-sef=josef. Jesus födelse. Pjäsen heter "Äsch, ett vanligt julspel?"). Och eftersom att jag är marijah och är gift med da yo-sef ska vi sitta och hålla armarna om varandra och "vara nykär och se lyckligt på dess son Jesus". alltså komigen!!! Himla taskiiigt, egentligen alltså! Visst att jag kan sitta och spela sådär på scenen, men inte på repetionerna. men det måste vi. näej, stryk det tack. jag känner knappt pojken. han känner detsamma som jag.

och nu har vi också delat upp så att jag kommer inte behöva gå på teatern varenda gång, utan vi har fått scheman där det står vilka scener som ska repas dom gångerna, och om dom har typ scen 1, då måste inte dom som inte har scen 1 vara där alltså. jag är ledig nästa gång..!

äh, jag är trött. men jag pallar inte sova. jag är trött. mamma skulle beställa klipptid idag. "om hon kom ihåg det" och därför påminde jag henne 350 gånger i morse om det, men hon glömmer det. det är väl klart att man blir besviken om man spyr varje gång man ser sitt hår. jag ska färga håret, fast hur det säger jag inte! :) det får ni se, det får ni se. hoppas det bli bra..jag måste sova. säger mamma. och pappa. boring..


jag är trött, det är därför ni kanske tycker att jag verkar grinig. förlåt. eller så verkar jag kanske inte grinig. hö jag vet inte!

hejsvje

nina??

nina kommer inte, för annars skulle hon vara här för kanske 2 timmar sen. jag har ringt na, men det är ingen hemma också svarar hon inte på mobilen. alltså hennes kompis lia trodde att hon var med nån dennis eller nåt men hon visste ingenting. men jag blev så orolig att hon hade kört av vägen eller nåt på vägen hit. lite synd att hon inte kom. jag har liksom sett framemot det typ hela veckan.

hoppas att hon är med dennis. jag vill inte att hon ska ha kört av vägen eller nåt, för det får inte hända nina. aldrig.


så jag frågade nyss issa om hon ville komma och sova över istället. hoppas det, då kan kanske vi göra corn flakes topparna med choklad istället :)


kort inlägg, men det duger för idag. hejdå 


16 januari

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalltså.

vet ni att jag tycker synd om världen. Och om Gud, som liksom hade fixat allt så bra också svek människan honom genom att äta av frukten dom inte fick äta av. Syndens frukt alltså, och nu fortsätter vi visst bara att äta av den eftersom att det är krig och hela tjohejsan.
jag har liksom bestämt mej för att göra något, liksom en lite roligare värld åtminstone. eller en tryggare värld, för alla! När man ser på teven där det går reklam om att man ska bli fadder och så, det kanske känns uttjatat för vissa men det borde ju inte kännas så. Alltså jag vill också ge en insats, jag vill inte bidra till att det är så som det är, utan jag vill bidra till skillnaden, att det ska bli bättre än vad det är. det har jag liksom bestämt mej för, för liksom om alla barn där borta bli utsatta, vilka är då framtiden? Om dom är utsatta, så kommer dom vara oroliga när dom är vuxna (om dom ens blir det) eller vad man ska säga, och då kommer det bli detsamma med deras barn, och sen deras barnbarn och barnbarnsbarn osv osv.
det är lite svårt att formulera i ord och liksom beröra folk, för jag brukar liksom tänka "om dom inte bryr sej så får dom väll skylla sej själv" eller så, också att jag har huvudverk gjorde det inte bättre. men jag ville bara säga det. om ni tycker att ni har ett dåligt liv, gör nåt åt det. om ni tycker att ni har ett bra liv, gör nåt åt de som inte är nöjda med sina liv. eller inte vet jag. men försök. gå in på nåt annat, bris eller nåt.


att jag ens publicerar det. jag suger på att skriva. men ni fattar innebörden, så nu vet ni vad jag tycker. nån mer borde hänga med på det.


ses inte på skolan imorgon, tror jag.


det är trist att vara Linda utan dej vid min sida.

ååååh, jag är så himla taggad att lämna mariedal och hela skolskiten och timrå och allt. mest skolan, förståss. men antingen går livet för fort, eller för sakta. hittills har det gått ganska så fort, nästan för fort om man får säga så. men nu, när man önskar att det ska gå snabbare, nä, då går det saktare än en gammal rostig bögpulka. Tummen ner.

Och nu känner jag att det skulle passa bra med en dator i mitt rum. Alltså.. jag menar, jag vill ju inte gå och sätta mej framför brorsornas eller mamma&pappas datorer jämt och ständigt, men det måste jag. Och då kommer det alltid nån och säger "nu ska jag sitta här" eller "bort från min dator". Jag ska kanske spara till det istället, men i min spargris ligger det bara 191 kronor. Typ allt var enkronor, det var väl därför den var så tung. Snacka om lurendrejeri.

Jag har också satt i mej lite chips och dipp för att pigga upp min gråa onsdag, det funkade inte. Den vart nästan svart nu. Svart är ganska fint det också så att..

Ingen som har nåt kult att berätta? :) jag fick nyss reda på något riktigt kul =D jag kan berätta det om nån vecka eller så.


hihi :)

jag skulle vilja fixa nåt kult med designen på bloggen, för det är ju så himlans tråkigt.


hejdå. nu ska linda gå ifrån datan "nu ska jag ha min dator" säger linus.


drömmen är min livsstyrka..

ösch. jag mår sämst.. jag har ont i magen, och ont i huvudet. också vet jag inte vad det är med mej. jag känner mej helt avsvimmad. jag vet inte varför jag skriver..


tänkte väll bara berätta det.


hejdå.!


nötskal

hey där, det är jag som är här. Ikväll är det jackass på mtv klockan 21, missa inte det! Jag ska försöka att inte missa det, men det gör jag säkert. En gång linda, alltid linda. Nä men jag anstränger mej väll lite, så ska det nog gå. Också kan jag berätta att jag har inte magsjuka, utan jag hade bara dålig choklad-känsla. Men jag har ju inte godisstopp längre, men jag ska ändå göra så att jag bara äter på heljerna. Så jag ser framemot ännu en chokladkaka till nästa helj! :D

"Varumärket Marabou är idag mest känt för Marabou Mjölkchoklad som finns i ett flertal olika smaker: Mjölkchoklad, Schweizernöt, Frukt & Mandel, Mörk choklad, Helnöt, Apelsin/Krokant, Digestive, Daim, Mintkrokant, Dukat, Gräddnougat, Kokos och NonStop" Så står det på wikipedia. Själv har jag bara smakat Mjölkchoklad, Schweizernöt, Apelsin/Krokant, Digestive, Daim och NonStop. Alltså jag kan inte komma på vilken som är godast, dom är så goda, allihopa. Fast jag har inte tyckt om Schweizernöt så mycket dom gånger jag smakat det, men det var ju länge sen. Borde testas igen :)

Om ni har undrat över vilken som är världens längsta film så är det ett drama som heter The Cure for Insomnia, och gissa hur himla lång den är då? Jo, 87 timmar!!! Jag menar, man tycker liksom att en film är lång om den är 3 timmar, men sen kommer det en som är 4 dygn och 1 timma. Hur många popcorn påsar får man inte poppa för den.. den kom ut år 1987 (kanske därför den är just 87 timmar?) och jag tror knappast att den har visats på bio. Men den handlade om någon som läste dikter, också var det typ videosar imellan. Kanske, eller så var det en annan film. Lita inte på mej här.

Och en bra sak som jag har kommit på, vet ni vad det är? Jo, det borde vara så att det var typ ett morgonprogram för ungomar, inte barnprogram och inte nyheterna, typ nåt roligt som är typ halv sju på morgonen och är ungefär till kvart i sju. För då hinner man liksom vakna till det! Men jag har kollat upp det, men det fanns inget kul att titta på. Hallå alla teve-snubbar, jag kan fixa ett!! Om jag bara hade råd, men det har jag ju inte. Det finns ju jättemycket man kan göra, alltså först och främst tänkte ju jag på typ en serie eller så, men då känner man sej kanske lite tvungen att följa det. Då är det väll bättre om det skulle vara nåt som Grynet, eller nåt så. Men jaaaa, shit vad smart! =D tänk om Grynet kunde ha det, komigen, det skulle ju vara kung, right? =) ååååh nu fick jag värsta planen och allting, alla som läser det här kan ju typ filma in nånting sånt med egen filmkamera, också kommer man på nåt kul som ska vara i typ en kvart. Och sen skickar vi in till typ svt eller vad som helst, så blir dom värsta jätte intresserad av förslaget och vill att man ska spela in tusen miljoner avsnitt i egen studio och man kröns till morgonkung osv osv osv bla bla. Kom igen! =D

Och nu jag ner med min familj till typ kyrkan och kolla när en präst sjunger country. Kul? Nä inte vet jag. Men jag måste med iallafall. Men med rätt synvinkel är allt roligt ;-) eller kanske inte allt, men det mesta! Det har jag hört tror jag. Det låter bekant..


Och nu innan jag går, kan någon SNÄLLA förklara för mej vad politik är? Alltså jag har hört det ordet, men vad sjutton betyder det. Eller ja, det är ju nåt som typ Göran Persson har hållit på med, men vad?

ni vet att ni älskar mej!


jag åt så mycket choklad så jag spydde. bokstavligen.

haha, shit vad klen man är! Jag åt en chokladkaka, en enda ynka chokladkaka, och efter kanske en timme, nä, då kutar jag till skithuset och spyr. Jag måste nog träna upp mej :)

närå. Choklad var inte så speciellt god såhär i efterhand ;D det är bara att inse det, jag är ingen godisråtta. sorgligt, men så äre. jag får väll hålla mej till mina små frukter och fullkornmackor. det är det godaste jag vet iallafall, och makaroner. hihi :)


choklad, bomber och skolan.

vilka trodde egentligen på att jag, Linda Henriksson, skulle klara mej utan choklad i ett helt år? Ha! Alla som trodde det kan ju iallafall kyssa sej i arslet, för här sitter jag med en marabou chokladkaka nersmält på ett fat :)
Åh, lyckliga värld, alltså det är så bra med choklad. Det är värsta medicinen, men ändå en drog. jag menar, en tugga och sen fast. Helt himla fast.

Jag har sovit hos karro den här natten som va, haha, vi hade så kul när vi skulle se let's dance :D och sen fick jag värsta cha cha-kicken, och skulle dansa cha cha som dom hela tiden. Karro tyckte att jag var lite jobbig då, haha.

Och sen idag så har vi städat lite i karros rum för det var dammråtter som kollade fram lite här och där, och sen så fixade hon sej och jag läste nåt gammalt nummer av OKEJ. Och efter det så intervjuvade jag henne :D

men skitesamma vad jag har gjort, till heljen ska jag iallafall vara med världens bästa NINA! <3 d'oh vad jag längtar. Hon ska komma hit på fredag, och jag ska komma på värsta roliga saker som vi ska göra! :) fast jag är ju inte så snabbtänkt men alltså, jag ska försöka. Det skadar ju inte! nina!

jajamensan. det har varit rätt lugnt ett tag. eftersom att det har varit lugnt (eller lugnt och lugnt, det är det väll aldrig, det har bara inte hänt nåt riktigt spännande) så tror jag att jag måste släppa en bomb snart! Haha, nej inte en sån bomb, och inte en annan bomb heller. Men alltså om man har laddat såhär länge, så måste det ju hända nåt oväntat snart. Jag ska klura på vad jag ska hitta på.

Och om ni vill veta nå mer så har jag bl.a fått IG på kemiprovet. Eller inte ig, han skrev bara "Ej G". Liksom, så kan man ju bara inte skriva! Jag menar, nu kanske jag går och tror att det vart MVG istället för inte ett G. Men eftersom att jag förstår så.. aa, jag fattar ju också att det vart ett IG. När man kollar på poängen också, hur många svar som det stod 0 på. Men jag hade inte satsat på ett G heller, jag hade inte satsat på nåt. Eftersom att man "inte får betyg i sjuan". Men det förstår jag nu, att dom ger en nånting iallafall. Så att man ska få veta var man ligger. Nu tror alla att jag är osmart. Det är jag inte! Jag är jätteduktig i andra ämnen, som i svenska, engelska och matte. So går det bra i också. Och gympa, tror jag iallafall. Jag har iallafall tagit med kläder som man ska. Det ska man ju?..  Och jag är bra i no, jag hade bara inte pluggat till provet. Jag glömde. Jag bastade istället. Jag var bra på biologin :) och nu är jag ska försöka att inte somna på tekniken heller. Och sen hänger allt på fysiken, som jag inte ser fram emot. Det handlar typ om hur saker fungerar, det brukar jag ju komma på själv. Men nu har jag iallfall teknik. "Teknik - ett allmänbildande ämne". Right. Har jag glömt nåt ämne? Ja just ja, spanskan.

Nu pratar vi om nånting annat.

Jag är ensam hemma, vad vill jag göra? Som jag inte vill när andra är hemma... hm.. nä jag kan inte komma på nåt.chokladen börjar värka, ucha, jag har fått ont i magen. haha, jag vet inte ens om det är värt det.. buhu :)

hejdå allihooooooooooooopa!

you're so good to me,

tjaosan :_D snart kommer tottis hit tror jag. Hon skulle iallafall komma hit efter skolan. =)

och min mobil plingar på varje lektion känns det som. sms, telefonsamtal, bluetooth. men jag vill också ha pengar på mobilen! jag får heeeeeeeeeets. ahapp.
jag ska åka och bada med totta och familjen iallafall dårå. haha, har inte badat sen typ med skolan i början av förra terminen. förut badade jag jämt. nästan.


'men jag har inte tid att blogga mer. 

jag ska kanske byta språk. men det blir ju inte förens till åttan, och jag ska antingen ta svenska+ eller tyska. jag gillar språket spanska sisådär, men jag trivs inte precis där. så jag ska ta nåt annat. jag hittar väll på nåt.

mhm, hejdå .

en till veckas lov, tack..?

heyy, nån mer än jag som skulle kunna ha en till veckas lov?

jag är inte så trött som jag hade hoppats på att vara. Jag har inte kunnat komma in i rätt "sovtid" än. Jag har inte vänt tillbaka på dygnet. Janines familj stannade här ändå till halv tre typ, så jag somnade väll nån gång efter det och blev väckt tjugo i tolv. Och jag som blev så till mej för att jag sov till tjugo i tolv förut, höhö, det är ju vardag nu det. Men, så ska man upp tjugo i sju imorgon. 5 timmar kortare sömn :( eller inte kortare kanske, men jag får inte sova till tolv. Är det förresten nån som har nån aning om när vi slutar? Eller det är väll ingen som kommer läsa det här förens imorgon, men ändå. Hoppas vi slutar innan lunch. Runt 10-11 nån gång.
Också kommer det bli dom dära morgonpromenaderna till skolan med issa igen, nu är det inte lika kulit längre eftersom att det har blivit djupare snö i genvägen som jag måste gå på. Hoppas att jag inte blir allt för kall och blöt.
Vi åkte skridskor igår :) Min och janines familj, åh vad det var kul! Först ville jag och janine åka, men sen när vi kom dit var det en massa folk från skolan också... näääääääj. Men vi åkte och det var kul kul! Jag skruvade t.o.m bort mitt galler från hjälmen med pappas bilnyckel. Det gick super!
Och lilla Ludvig våran lärde sej att åka! Han var så himla gullig när han gick/åkte fram där på sina små plastskridskor och pappas alldeles för stora hjälm på huvudet.

Men iallafall, så kanske det blir kul med skolan imorgon. Jag menar, att träffa alla igen. Också kommer jag ju att ha boxning på onsdagar (jag vet, det kommer inte att gå och jag kommer inte att ha det länge. Säkert), och engelska på fredagar. Alltså jag kommer säkert inte känna nån på engelskan, för hur många i sjuan kan ha tagit det? Eller det är klart att det kan vara många, men jag har inte stött på nån än. Får väll se hur det blir med det också. Men mest gruvar jag mej för boxningen, alltså HALLÅ, man måste slåss mot nån efter nåra gånger ;o issa säger att vi kan slåss, men alltså aldrig. Hon är min kompis och jag skulle inte vilja slå min kompis, och dessutom är hon större och starkare än mej. Och Claudia ska ju också vara där, men hon vill jag helst inte heller boxas med. Näj, jag skippar nog den biten. Men det fick man inte. Hujeda mej..!


men godnatt alla

you gottaaaaaa

heyy. Okej, nu ska jag inte blogga om Johnny Depp längre. Det blir både ointressant och tråkigt för er, men tvärtom för mej...

Iallafall så har jag fått flytta Depp från taket "För att det kunde bli feta fläckar", så nu sitter han belåtet på min garderobsdörr.

..

just ja.. jag skulle ju inte skriva nåt mer om honom. Mitt fel.. :)


Kort om dagen; väckarklockan väckte mej klockan 10, för att jag ska försöka att klara av att somna om kvällarna. Höhö, som igår så gick jag och la mej runt 23-24, fast jag la mej och läste Gossip Girl. Det är en skitbra bok. Så läste jag, också var klockan plötsligt två :O och jag var pissnödig, så jag smög mej upp ur min säng och skulle försöka att vara så tyst som möjligt eftersom att jag trodde att resten av familjen sov. Men så kikade jag in i mamma&pappas sovrum, men där var bara ludvig:O sovande, såklart. Det var liksom tänt i huset också, men dom var varken i köket eller i vardagsrummet. Också hörde jag typ röster, eller en tv?, nerifrån. Så jag gick ner till gillestugan, men det var ingen där heller! Jag följde ljudet, och fann... hela familjen sittandes i Linus säng och kollade på nån skräckfilm. Jag ba "Men vi skulle ju inte se nån film ikväll!" alla ba skrattade, och så sa dom.. ingenting typ, men dom sa att dom såg film. Skräckis. Då gick jag upp igen, för jag klarar inte av skräckisar.

Sen somnade jag efter tre nån gång igen, och vaknade 10. KäMpIgT. Och sen så när jag vaknde så fikade jag och dansade och duschade och sen var det hockey klockan 15. Det var timrå-modo. Jag tänkte att "yes, äntligen riktig hockey", men nej så vart det ju inte. Eller först, men sen så tog modo övertaget enormt. Dom gjorde första målet på 8 sekunder. Då somnade jag från verkligheten och doooog i tråkhet. Det gick segt, jag spelade spel på mammas mobil och så och sen så, äntligen, var matchen slut! =D jaja, jag hann hälla ut lukas nyköpta popcorn låda (?) också.

Sen så kom janine hit, och hon och hennes familj är här nu också. Vi ska kanske åka skridskor =D det låter bra, även om jag avskyr vinter och kyla. Iallafall för 4 timmar sen.

hejdå :)

john christopher depp

jag vet inte hur det blir med stockholm. konserten, alltså. Liksom jag och Issa vill ju, men vi måste ha en vuxen med oss också.. Pappa känns lite självskriven, men det är ju liksom inte alls säkert att det går. Vi måste prata igenom det här ;) Issa får! Då var det bara jag kvar då.

Jag har varit på Birsta med min familj, jag köpte en jacka. Bara för att min är kaalll. Nu har jag en varm ;d Och sen for vi till ICA maxi, det är ju som en hel djungel :O man tappar ju bort sej där. där köpte jag en bok och hårspray, bara för att jag har slösat slut på mammas. fast det var typ i somras.

blibla, sen åt jag en smaskig sallad på donken dårå, den var smaskig =D haha.
John Christopher Depp II  vgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. han är så bäst! och snygg :O haha pinsamt han är ju liksom en gammal gubbe egentligen typ. en snygg gammal gubbe. han blir liksom 45 den 9 juni, samma dag som hanna! haha, det har jag inte tänkt på..

men nu har jag mister depp ovanför kudden min, men när jag ligger där så ser det ut som om han är ända uppe i himlen!!!!!!!! alltså skit långt bort, så jag måste ha värsta kikarn för att få se den där speciella porern. haha närå. men han är ju på sett och vis en del av himlen, en STJÄRNA! haha jag bara skojjaaaaaaaaaa! eller på sätt och vis alltså.

ååh nu måste jag kolla på depp.hejdå /Linda Depp

haha jag bara skojade, men det låter ju rimligt, visst? =D

TJUGOHUNDRAÅTTA :DDDD

det som har hänt sen senast är väl ganska öppenbart, det har blivit nytt år. Och det tråkiga är att jag inte ska äta mer godiiiiiiiis... alltså jag har typ aldrig godis-sug, men bara för att jag inte ska äta godis så får jag jag det och känner mej helt tvungen att äta! Men det är ju bara några månader kvar. Håll ut Linda, håll ut.

Hittills har jag bara Slappat med stort s hela det nya året, eller kanske inte. Nä den första var jag på bio med familjen och såg råtta-to-jj, jag vet inte hur den stavas riktigt. Rattatoulie kanske. Men iallafall så var den dålig.. eller inte dålig, men alltså den var inte så bra. Vi var på den för att Ludvig också skulle få glädje av att gå på bio, han vill ju se svensktalande tecknade filmer. Sen den andra, då gjorde jag ingenting :) Då tog jag det lugnt och klippte och klistra i min NOTEBOOK, jag pallar inte ha nån riktig dagbok nu när jag har bloggen. Alltså det är ett måste för mej att ha en årsbok.. nu så klistrar jag och så i den, håller på göra en scrap booking med Lindsay Lohan i den just nu. Mmmmmmmm. Sen igår den 3:e, då var jag med issa så fort jag vaknade typ, hon kom hit till mej runt halv ett tiden och vi smällde smällare nere i lekparken, precis som man gör på sista april. Det var kul. Sen runt halv tre så fick hon gå hem, för då åkte Lukas och jag på bio! :) Han bjöd mej på bion,  eftersom att jag hade bjudit han en gång. Vi såg på "Förtrollad" åhå, den var så härligt bra! Den kan jag typ rekomendera. Eller nåt. Efter bion så for vi direkt till hockeyn med pappa, linus och micke. Micke är Linus kompis alltså. Det kändes som att det skulle bli så trist så skulle storkna, men då, min räddare! Bara typ 2-3 rader nedanför så satt hon; ängeln, min räddare: KAROLINA. ÅÅÅH va skönt, hon skickade sms och frågade om vi kunde gå tillsammans i pauserna. Och det gjorde vi, och så satt man där och kollade på hockey och ba längtade till pausen i typ 20-30 minuter. Matchen vet jag inte om den var ra eller dålig, det är liksom inte så kul att ha sittplats utan någon kompis att prata med. Man ska ha ståplats. Och Karro ba när vi stod och skulle gå och sätta oss igen "Öh... vad ska du göra imorgon?" jag ba "jag vet inte", också vart vi insläppt och jag ba typ ropa efter henne "men då sover vi hos dej då?" haha, också gjorde vi det. Och jag kom hem typ nyss och har huvudverk och ont i halsen och hoppas så innerligt att jag ska bli lite sjuk iallafall, jag vill så gärna ha lov ett tag till. Jag pallar helt enkelt inte skolan på måndag. Jag har vänt uppochner på dygnet.

ska snart donken. hejdå

194066-15194066-14 <3<3<3<3<3<3 alltså jag smälter när jag ser i hans ögon, ååååååååååååååååååååååååååååh <3<<3 jag ska sätta upp en SKITSNYGG planch på honom som jag fick av karro, den ska vara ovanför min säng så jag kan titta på honom innan jag somnar <3 så jag ser i hans ögon och bara DRUNKNAR. Jag tror till och med att jag måste spela in hans röst, den är så bra. Så himla härlig. Jag har bara tre affisher på han, jag vill kunna se och tänka på honom hur jag än vänder mej!

och jag och issa vill på avrils konsert i stockholm till sommarn. håll tummarna för oss!