16 januari

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalltså.

vet ni att jag tycker synd om världen. Och om Gud, som liksom hade fixat allt så bra också svek människan honom genom att äta av frukten dom inte fick äta av. Syndens frukt alltså, och nu fortsätter vi visst bara att äta av den eftersom att det är krig och hela tjohejsan.
jag har liksom bestämt mej för att göra något, liksom en lite roligare värld åtminstone. eller en tryggare värld, för alla! När man ser på teven där det går reklam om att man ska bli fadder och så, det kanske känns uttjatat för vissa men det borde ju inte kännas så. Alltså jag vill också ge en insats, jag vill inte bidra till att det är så som det är, utan jag vill bidra till skillnaden, att det ska bli bättre än vad det är. det har jag liksom bestämt mej för, för liksom om alla barn där borta bli utsatta, vilka är då framtiden? Om dom är utsatta, så kommer dom vara oroliga när dom är vuxna (om dom ens blir det) eller vad man ska säga, och då kommer det bli detsamma med deras barn, och sen deras barnbarn och barnbarnsbarn osv osv.
det är lite svårt att formulera i ord och liksom beröra folk, för jag brukar liksom tänka "om dom inte bryr sej så får dom väll skylla sej själv" eller så, också att jag har huvudverk gjorde det inte bättre. men jag ville bara säga det. om ni tycker att ni har ett dåligt liv, gör nåt åt det. om ni tycker att ni har ett bra liv, gör nåt åt de som inte är nöjda med sina liv. eller inte vet jag. men försök. gå in på nåt annat, bris eller nåt.


att jag ens publicerar det. jag suger på att skriva. men ni fattar innebörden, så nu vet ni vad jag tycker. nån mer borde hänga med på det.


ses inte på skolan imorgon, tror jag.


Kommentarer
Postat av: Anonym

bra skrivet :)

2008-01-17 @ 17:22:14
Postat av: isabelle

krya på dej! till på söndag iaf, då ska vi prova dansen.

2008-01-17 @ 20:04:46
URL: http://iisaabelle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0