heyheyhey, i wanna be a rockstar.

hejsan, här sitter jag vid datan i lukas rum, issa sitter också i lukas rum, fast vid hans elektriska trumset.

nu sitter hon och berättar om hur bra hon är på trumman, att det låter som i afrika, eller nä, som i värsta rockbandet när hon spelar, och att vi måste bilda en rockgrupp där vi ska heta "the girls of spice". hon har redan bestämt att det är hon som ska spela trummor, jag ska spela bas eftersom hon påstår att jag ändå inte kan kontrollera en gitarr (?!), också tänkte hon ta in karro på keyborden och tvinga totta att sjunga och nu mumlar hon en massa namn som jag aldrig hört som ska vara kör och publik. och herregud, om 7 år ska vi på nå turné ute i europa och om 1 år så...


nä, jag bara skojar. hon sitter knäppt tyst och slår. nu ska vi göra nåt, för "det var inge roligt" att slå på trummorna.



adjö :)

ORKAR INTE VARA VAKEN :*(

hejdär,

i helgen har jag varit i farmor och farfars stuga, i hästnäset. mysen. jag tror att stugan heter så, eller så var det nåt annat. men det var nåt med mys iallafall.. kom dit i lördags, på eftermiddagen efter att ha kollat på lukas match på hans cup, den hette lilla vm. dom vann den matchen, med typ.. 5-2, men dagarna innan hade dom förlorat 2 matcher och fått 1 oavgjord. så det gick ju inte så kung, och på kval matchen fick dom möta sitt "eget" lag. för lukas spelar i ifk timrå blå, också fick dom möta ifk timrå vit. det var ju lite osis.. för då hade ju timrå ändå bara en channs att vinna hela cupen. men blabla och sen åkte vi till stugan dårårårårå, men det har jag ju redan berättat. gjorde inte så mycket på kvällen, spelade nåt spel som hette spingo. det var ganska kul.. men bara lite.
det är ganska mysigt där uppe ändå, i stugan. dom har 3 stugor på "gården". en storstuga där dom har kök, altan och allrum/vardagsrum, och soffor som man gör till bäddsoffor. också har dom tv där. och sen har dom en till stuga där farmor och farfar sover i, vet inte vad man ska kalla den men det finns en dubbelsäng och vatten där iallafall. hah.. och sen en till, den heter lillstugan. därinne finns det en garderob och en bäddsoffa, där inne fick jag sova heeelt ensam. skönt! kunde sova ut och allting.. eller sova ut och sova ut, ludvig knackade på rutan vid halv elva men jag tycker jag var "utsövd" då. gick in och fikade frukost och sen så vet jag inte vad vi gjorde, man tar det väl mest bara lugnt däruppe. men badade gjorde jag iallafall :D jag och lukas och ludvig, måste ju säga att jag var modigast av alla. i först var jag också, och doppade mej först. och den enda som inte hoppade och frös och allt, eller vad man ska säga ;) men inte var jag som lukas skulle ha varit, han skulle ju skrytit om att han doppade sej först hela dagen han. jag sa det bara 3-4 gånger, sen glömde jag det nästan. också rodde jag :D med lukas. där var jag bäst också! lukas kunde inte ens ro, lillponken, och inte ville han bli blöt och hjälpa mej skjuta ut båten i vattnet heller. men det var han så illa tvungen till! OCH HAN KUNDE INTE RO:D oj, det hade jag visst redan skrivit. hahahah, men själv ska jag säga att jag var som värsta piraten, kungen på vattnet. haha. jag pallar inte blogga nu egentligen men jag pressar mej..
sen drog vi hem efter vi hade ätit middag där, och gissa vad jag gjorde när jag kom hem då?! justja, kollade på anki & pytte.. :$ men jag menade efter det, tränade i gymmet :D haha, så stolt jag är. jag ska bli värsta vältränad och allt. eller nä, jag bara skojade. jag var lite uttråkad/ledsen för att anki&pytte tog slut så jag var tvungen att gå ner och springa bort min sorg. eller inte. men åh, anki och pytte är så bra.. haha, så nu har jag skrivit in i kalendern på telefonen så att jag inte missar det nästa gång..
åh orkar blogga jag vill sova :'( har ändå inget att skriva. förutom att i fredags vid 3, oj då var det ju lördag, så skulle jag "smyga ut" och vara med nåra, så jag typ skulle hoppa genom fönstret men så kom mamma och "upptäckte" mej. hon och pappa vart sura, och jag fick värsta utskällningen.. och sen pappa ropade till dom jag skulle vara med "linda ska inte ut inatt, så det är lika bra att ni går hem och lägger er!" , det skulle ju kunna vart pinsamt och jag orkat brytt mej. öh, fast det orkade jag då. men inte nu. är för trött..



haha , go'natt :)

strejkar ju med bdb så lägger ut här istället :D

Idag

Kläder: såklart inte
Bättre än igår: äh ganska jämt ;D

Imorgon
Är det: hm.. måndag
Händer imorgon: det vet jag inte:p eller justja, va med matte nåt iaf

Favorit
Nummer: 3, 6, 9
Färg: röd och blå, fast jag gillar alla färger :D
Årstid: sommar!!!!!!!

Nu
:
Saknar du någon? ja, karro t.ex.. hon är på läger i sthlm
Humör för tillfället? haha inget humör typ..
Musik: simple plan - no love
Tidsfördriv: telefonen, teven, datan

Frågor och svar
Det första du gjorde I morse? kollade vem som knacka på fönstret, det var ludvig
Vad åt du sist? ett äppplleee
Tror du på distansförållanden? nja kan väl funka
Vem tänker du på just nu? klura på deru :D
Tror du att personen tänker på dig med? nej
Vart reste du sist? till farmor och farfars stuga, en timme härifrån.
Vad gjorde du igår kväll? spelade spingo med mamma, pappa, linus och farmor ;D
Liknar du din mamma eller pappa? beror på vem man frågar, men pappa mest.
Ler du ofta? tror jag nog
Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? kärlek har ju skönhet och kreativitet i sej, på nå sätt
Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? men såklart!
I vems säng sov du i igår natt? sov i en bäddsoffa
Vilken färg har din tröja? grå också är det en massa paljetter och grejs på den

Sorg

Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? jo
Har du någonsin gråtit dig till sömns? nej, jag kan inte både gråta och somna samtidigt. först torka tåren och sen sova.
Gråter du när du skadar dig? haha ibland.. beror på hur ont det gör :o

Lycka
Är du en glad person? antagligen
Önskar du att du var lyckligare? skulle inte skada;d
Är lycka överskattat? nej?
Kan musik göra dig glad? ja!

Kärlek

Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"? jajamen
Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? annars skulle jag inte säga det ;P
Har du en flick/pojkvän?  nej
Är du nöjd med det? ibland
Är du kär? nä

Hat
Vem hatar du verkligen? hm.. ingen person;D
Har du någonsin gjort en hat-lista? haha många faktiskt ;D
Är du en mobbare? nej tycker jag inte.
Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? jahaadu
Har du blivit sviken någon gång? ja, nån gång


och här var det rubrik!

ameh tjena då, jag fick ju tag på issa & ellan dårårårårårå :) så mötte dom vid lekparken vid skolan också cyklade vi runt lite, åkte lite linbana i lekparken där issa bor. linbana är asroligt ju, nästan lika roligt som snurrgungan!, men idag var det inge roligt för jag frös så mycket.. buhu. och sen när issa och ellen skulle till issa så hänkade inte jag på, tänkte dra hem och slå på film jag då. men halvvägs hem så ringer fille och frågar om jag vill vara med han, nicke och fredde. så stack upp till dom på lekparken på morkulle, och sen kom elin och madde också. dom är söt :D men sen efter ett tag så drog dom, för madde stackarn hade ba kortbyxor och inga leggins.. måste ju varit svinkallt, för jag frös med mina jeans och kofta och allt ja. så sen var det ba jag, fille, nicke och fredde kvar då. lekte med nån lastbil på dagis, haha;D

men nu orkar jag inte vara vaken nå mer, ska typ ba kolla lite och sen gå och sova.

natti.

ajsabäll är snäll <3

DET HÄR ÄR MIT 288 INLÄGG :o ojojoj, alltså när jag har publicerat det här har jag publicerat 288 inlägg. woho :D jag ska ha kvar min blogg så länge jag lever, hihi :) det har jag bestämt. fast aja, får väl se hur det blir med den saken.

och vet ni vad jag gjorde nyss? jag läste från förra sommarn.. i min blogg alltså, åh. då tyckte jag att det var en ganska dålig sommar. men vet ni, att om jag tänker efter, SÅ VAR DET NOG DEN BÄSTA SOMMARN NÅNSIN :o åh det var så härligt, jag och issa skejtade hela tiden.. hihi, så himla kul vi hade. var med issa 24/7 liksom. åh nu saknar jag issa, måste nog ringa na. och säga att jag saknar henne.


brb.




åhhh :') hon saknade mej med:D tänk att jag också kan bli saknad, det kan man ju nästan bli stolt över. så nu måste MÅSTE jag ner och vara med henne, och ellen. för jag måste MÅSTE få träffa issa :D och visa upp min nya raka lugg. hihi, så nu ska jag upp och byta om och pinka och så


BYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEE

det enda du har gjort är att slita mej isär..

hejallihopa, jag har kommit på en sak. jag ska ta bort min bdb. bilddagboken-konto, alltså. det är ändå bara onödigt. och tråkigt. och jobbigt. eller det är det väl inte men.. äh, jag kan satsa allt på bloggen istället och lägga upp bilder här. varför både där OCH här ibland? jag hinner ändå inte och har inte tid med båda. och orka kolla igenom typ 50 st vänner som laddat upp bilder. haha. nä så.. jag ska ta bort den. hihi, känner mej typ jättestolt.
sov hos karro inatt jag :D och hos tanja natten innan. och idag klippte karro luggen på mej :) så nu har jag raklugg mitt över pannan typ.

åh jag vet inte vad jag ska göra. jag tror inte jag ska göra nåt, typ ta det lugnt. slå på en film. lånade 2 st av karro, herbie och mean girls. haha båda med lindsay lohan;D jag tycker att hon är bra. alla filmer som hon är med i är bra. iallafall dom från disney, det är ju typ romantiska komedier hela bunten. fast så har hon gjort nå actionfilmer eller nåt också, fast dom finns inte här i sverige. så dom har jag ju knappt sett men dom lär ju inte vara lika bra tror ja. hah;D

och VETNI EN SAK?!?!?!?!? att jag, jag längtar tills jag ska till spanien:o ooaaahh, fatta att jag inte fasar för det. jag vill dit! jag vill att det ska vara nu! jag ska skriva en packlista sen också. och en lista med saker som jag ska göra innan jag ska till spanien. åh vad skönt det ska bli att få komma bort ett tag, liksom till ett helt annat land.. i 12 dagar också! shit asså egentligen. men fett skönt, och tänk vad brun jag (förhoppningsvist) kommer att bli.. härligt! hihi. nu ska jag ta bort mitt konto på bdb.. ska ba kolla hur man gör. eller nä, jag ska ta bort den snart. inte än, snart.. typ om nå dar. haha, ångest jag kommer få då säkert.


OCH SKA JAG BERÄTTA EN SAK? karro! karro! karro, ja, karro! hon ska vara borta :'oo hon ska åka på söndag, den 29, och inte komma hem förens den 5 juli..! åh. hon ska på läger, roligt för henne. bara för att jag vet att du är ända nere i stockholm och längre ut kommer jag sakna henne jättemycket, om hon bara varit hemma hade det gått för sej kanske men... men.. också kommer hon fylla år därute! den 3dje. då ska jag ringa och gratta henne, såklart. bara inte ledarna tar mobiltelefonen av dom, som dom på tottas konfa har gjort med henne. dom har tagit mobilen hahah.. jobbigt läge. och hon blir utan den i typ 3 veckor tottis. och själv har jag min trogen vid min sida, oftast iallafall. kan hända att jag glömmer den men.. och på tal om mobiler så är issas nya grymmmmmmmmmmmmmmmmm. hon har en grymmmmmmmmmmmmm kamera på den, 3.2 megapixlar eller vad det heter också tål den sand och vatten stänk ;) det var issa inte sen med att påpeka, haha. och vart är issa ikväll??? ringde hem till na men pappa hennes sa ju att hon var ute. då satt jag mej här och kom på att jag skulle se en film. ajustja, det skulle jag ju. får väl ta och göra det sen, eller snart.


men nu har jag inte tid å blogga längre, adjöken =)

sofijah - en saknad

hejsan, nu ska jag gå och sova så att jag pallrar mej upp imorgon. för då ska jag först med tanja (och kanske fler?) på birsta och sen ska jag sova hos na :D det värsta är ju att jag inte har nå pengar, haha.. men men:D



aa godnatt då;)

asdfghgfdfghgdffb

aa det verkar ju bli nåt, inte så hemskt. håret alltså. det är inte torrt än så jag vet inte än. men aja. lite orange-aktigt där jag hade min naturliga hårfärg.. i hårbotten alltså. haha, men det får jag leva med. nu är jag hungrig.


hejsvej;D

förlåt för att du inte fick kladda ner mitt hår med det här issa..

OCH HÄR SITTER JAG MED NÅ BLEKNINGS-SKIT I HÅRET OCH HOPPAS ATT DET INTE BLIR JÄTTEKONSTIGT :|

Utkast: hejhejhejjjjjjjjjjsan, gissa ...

hejhejhejjjjjjjjjjsan, gissa vad jag gör då? :) lyssnar på simple plan :D haha, nej men nu ska jag inte dampa om hur bra dom är. nu ska jag berätta om hur bra jag och tanja är;

var med henne idag dårårårårårårårårå, :)  vi gick först runt och sådär, och sen drog jag hem och åt och när jag kom tillbaka så gick vi runt lite mer;D men så regnade det så mycket så vi gick in till tanja. också tripplade hon håret på mej. blev värsta fint :D sådär små tripplade lockar. ja, jag såg ut som värsta ängeln ska ni veta. ;) haha, och sen skulle vi gå över till hennes mamma för vi var hos hennes pappa då. men när vi kom dit till porten och ringde upp dit och sådär, så var inte hon hemma. så då började vi gå tillbaka.. och tanja ba "ska vi inte vara ute?" så var vi ute i det mysiga regnet:D också jag var bara tvungen att hoppa och känna på alla vattenpölar. hah:D tror jag smittade ner tanja lite där, för sen sprang vi runt och hoppade runt i vattenpölarna som nå små grodor;D hahah, också jag ba "VI DRAR TILL FONTÄNEN!" och tanja ba "JA!! SKA VI BADA?!?!?!?!" ba "JAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!:D" , överlyckliga liksom! haha så badade vi :D hon hoppade runt i mjukisbyxor och bh:n och jag hade linne och trosor. så skönt! och bästa då, fontänens "fontän" (den som sprutar!) var på!!!!!!! :D haha, så vi typ sprang igenom tjugo gånger och rullade i vattnet och allting. så härligt:D fast det var liiite kallt. haha :) också kom folk ut på balkongerna och kollade på oss när jag gick runt i ba trosor och linne för jag kunde inte ta på mej nå mer för då skulle allt bli blött.. men tanja hade iaf kläder på sej. hah, kul det var alltså. här har ni bildbevisen;

   

1. tanja och jag, lite dålig bild men. 2. dränkt katt ;d









åh. jag "publicerade" det här igår kväll, men det publicerades inte så det kommer väl upp nu.


;d

sssssssssssppppppppppp<<<<<<<<333333333333333333333

en sak måste jag bara berätta för er.



simple plan.<3


alltså HERREGUD jag älskar simple plan :| <3



dagens låt: simple plan - no love. så ... bra! så himla bra bara :o känner mej träffad av den låten. nä, jag ska ha deras nya platta. jag ska låna pengar av brorsan så ska jag köpa den och ladda ner den och jag gör vad som helst typ :|åh , ni fattar inte hur bra dom är !!!!!!..


alltså jag blir helt tom. gah. jag ÄLSKAR simple plan :o <'3333


adjö. :|

min helg dårå:D

hejhellu:D har inte suttit vid datan på hela heljen för det är ju så att om man bor i henriksson-familjen så har man 2 datafria dagar i veckan. man måååååååste liksom det. och jag hade råkat spara dom till heljen. men det har ju iallafall inte varit så fint väder i heljen.. i lördags var det ju sämst iallafall, regn hela tiden :o jättestörande, haha. också skulle mamma&pappa ha mej och linus att spela monopol med dom. men jag var helt bäng i hövvet ja, märkte ingenting. alla stod på mina gator hela tiden men jag märkte det inte, fett irriterande. haha. och sen när jag skulle räkna, jag kanske fick 11 men så fortsatte jag ba "12..13..14..15..16.." och sådär, jag var verkligen inte helt hundra i lördags. men sen så vägrade jag spela, och då skulle inte linus heller spela så då blev det inge monopol av nånting. så då bestämde vi oss för att åka och köpa godis och hyra film. jag, lukas och pappa drog på ica maxi och kollade efter filmer. men det fanns bara SÄMST filmer eller sånna som vi redan sett.. BUHU :'( närå. men då så såg vi våran räddare, farbror stefan, han hade nå filmer hemma som vi fick låna av han. det vart att vi såg nån "spiderwick". den var faktiskt bra, värsta fantasy filmen. och nu frågade lukas om jag ville se den ikväll igen med han.. men det pallar jag verkligen inte, jag orkar inte se den igen. men.. och sen på söndagen så hjälpte jag till JÄTTEMYCKET hemma. jag typ städade mitt rum och allt, och skalade potatis och dukade och fixade sallad och allt för vi skulle få främmande. av familjen utbult, från öckerö. men sen oorkade jag inte vara kvar så jag ringde issa och frågade om hon ville hänga med mej på iiiiiiiiiicaaaa, skulle köpa hårfärg. det ville hon, men det fanns inte så mycket där så vi drog till domus/konsum och köpte nåt istället. ska bli lite ljusare i skallen vetu, bleka bort dom sista hjärncellerna. eller inte. men när jag kom hem sa mamma att jag hade behövt köpa två förpackningar;o men det hade jag ju inte råd med.. också klassade jag inte mitt hår som långt, men jag har ju ganska lååååångt hår???????? lite halvlångt iallafall. så nu idag ska mamma köpa hårfärg. hoppas jag! så ska vi fixa skallen på mej today, hoppas jag. måste bara ta en dusch innan för jag luktar inte viol eller ros eller popcorn eller nåt annat som luktar gott iallafall. jag tror jag tar den där duschen nu typ..





hejdÅ:D



HELG STAVAS FAKTISKT MED G OCH INTE MED J!

jag klarar ej alltid.

hejsannnnn gott folk :D just nu sitter jag hos isabelle och väntar på att hon ska äta klart. sen ska vi gå ut :). det var roligt med karro igår + idag, vi tjockade mest:D haha, igår åt vi hur mycket choklad som helst och idag åt vi hur mycket chips som helst :$ jättegott, men det känns ju lite i magen sen..
öh, har inget mer att skriva. förutom att imorgon så är det ju midsommar, och jag tror att jag har namnsdag då?:D eller det har jag den 20, men det är ju imorgon.. men på midsommar ska jag till mormor och morfar, det är min familj och mosters familj. så det blir min familj och kusinerna, också ringde morfar och frågade om jag inte kunde ta med isabelle, OCH DET VILLE JAG VERKLIGEN!! :D:D:D så hon ska också med, yippi:D


hihi, hejsvej:)


http://www.tuffft.bilddagboken.se för bilder på min och karros dag, mm bilder då förståss.

m. karro!

hejsan igen, nu sitter karro nere på linus data och tror att jag packar :) hahaha, ägd. jag sitter ju häruppe på lukas dator och bloggar ja:D men nu har vi iallafall varit på ica och handlat, det här köpte vi:

1 marabou mjölkchoklad 200 g
1 marabou apelsinkrokant 200 g
salta chips 300 g
gräddfil 3 dl
dipp: ranch 24 g
honungsmelon ca 1 kg

och sen köpte vi choco hopper på lidl 250g också, men dom åt vi upp.. när vi satt ute på verandan och inte kunde komma in för att linus hade låst dörren och åkt i väg till en kompis och vägrade komma och öppna när vi ringde och sa åt han det :o men sen efter typ 20 min kom mamma, och då hade choco hopper redan tagit slut typ. varav några som vi hade målat tungan blå av, och nåra som jag stoppat upp i näsan och några som karro hade använt som ögon, hahaha.
och vi hade värsta problemet på ica för vi hade bara 100 kr, också skulle vi egentligen köpt festis och dricka också, för karro tycker ju inte om kolsyrade drycker, och jag ville verkligen ha en fanta. men det vart inte drickbart.. och sen så skulle vi ha baguetter också, men dom hittade vi inte. och vi hade räknat ut att allt skulle kosta 92 kr, men när vi kom till kassan kostade det bara 83 :o vi ba "VA? men vi räknade ut att det skulle kosta typ 100?" och han ba "jaha, men då blev det väl en lycklig överraskning". haha, vi var värsta chockade.. ;D lol. haha även "lol", har inte sagt/skrivit det på aslänge.
sen så gick vi hem bärandes på en kassa, vi höll i varsitt handtag såklart, för att dela bördan. sen har jag ju berättat vad som hände när vi kom hit, att det inte var nån hemma osv.. nu ska jag packa klart, och sen får vi skjuts till karro om en  timme typ :) eller det var en timme för typ en kvart sen tror ja, så om 45 min. sen sover jag där och komma hem imorgon, shit vad vi ska ha kul. haha:D





hejdåppppss!

kdjalksfj lsfg

hej alla, nu ni, nu har jag kommit på hur man gör med designen igen. och nu har jag kommit på HUR jag ska ha designen! hehehe.. men får väl se hur det kommer gå att fixa det.

idag kommer jag inte vara hemma nåt typ, bara nu på morronen tills karro kommit hit. och när hon har kommit, då ska vi gå ner till timrå och köpa en massa ätbara saker. vi ska tälta på hennes gård inatt :)

oj, nu ska jag få skjtus dit. hörse imrn :D

jag saknar dej.

hihi nu ska jag börja skriva mycket på dagarna så får limpa roligare på jobbet ;D för jag är så snäll.

idag har min dag varit väldigt världelös. och när jag råkade ta bort designen ba skrek ja :o alltså wtf!!!!!! den är borta nu! jag har en gammal ful en och fattar inte hur man gör design längre! :'o buhuhuhu.
vad har jag egentligen gjort idag? typ.. gått runt i huset. och.. kollat på tv, suttit vid datan. försökt fixa design i typ en timma men kom ingen vart. och typ varit ute och gått med hunden. hade inget att göra så jag bara gick och gick i en timma. det var hon som drog med mej idag också.


och nu när mamma kommit hem har jag skalat, kärnat, delat, skivat och allt man kan göra med grönsaker. lukas hade beställt taccos till mat på sin födelsedag som jag faktiskt inte har glömt en enda gång till idag :) så jag har varit väldigt väldigt flitig i köket och förtjänar vila i typ 2 veckor, men nu skulle jag ut och sätta på nåt skydd på tältet och spänna fast tältpinnarna för att igår så var jag tvungen att ta upp tältpinnarna för att pappa skulle klippa gräset. och nu ska dom ha i dom igen. får väl fixa det då, adjöken.

men skiiiiiiiiiiiiiit

SHIT :o






JAG RÅKADE TA BOR MIN DESIGN :OOOOO :|


rädda mej då:'|

JAAAAAG HAAAAAAAAAAAAAAAAR TRÅÅÅÅÅÅKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGT :|







jag vill att lukas ska komma hem och hoppa studsmatta med mej :o men han har mobilen hemma, så jag kan inte ringa hem han från fotbolls skolan :'(

hejjjjjjjjjjjs

grattisssssssssssssss

DADADADADADdADADADADANAMNASDJKA :D jag måste få berätta en sak! nu! med en gång! wowho! tjingaling! bang bong! nananananan! nä okej, men iallafall, jag sov ända till klockan 10 idag:D eller 09.58, om jag ska vara mer exakt. det kändes bra, eftersom att jag inte vaknade innan klockan 9 iaf, men nåt som kändes mindre bra var att jag hade fått mens och bara för det kommer det säkert bli värsta fin vädret hela veckan :o buhu.. och bara för det så gick jag upp och fikade flingor och mjölk. nä, inte bara för det. jag var hungrig. och sen tog jag en halvtimmes-promenad med hunden :) jag kommer måsta göra det typ varje dag i en månad :o eller inte ta en halvimmes-promenad, men gå ut med hunden varje morgon. för mamma ska jobba på dagis i en månad typ, mellan klockan 07.30-13.30, tror jag att det var, och där är ju ludvig också. och pappa han har ju sin papperskungen- butik att ta hand om, och lukas ska gå i fotbollsskola nåra dagar framåt. det är mellan 12-16, och linus har sin dator och tv och där sitter han väl mest hela dagen. så det blir bara jag kvar.. som får "förbarma" mej "över hunden", det där mej utbyts mot dej. det är mormor som brukar säga så, "men linda, nu får du förbarma dej över hunden". också får jag gå ut med henne så hon får pinka. det är ju egentligen inge jobbigt, men ibland pallar man inte förbarma sej över huden jämt. det är inte jämt men.. aja, imorse gick det bra.
och hur det här dagen ser ut, det vetetusan. alltså jag säger "vetetusan" jättemycket nu?:o jag vet inte vad jag har fått det ifrån, men jag började med det idag. jag tror corne har sagt det nån gång, också fastnade det i mitt huvud och bestämde sej för att ploppa upp i mitt huvud idag, den 17 juni. justja! lukas fyller år idag. och det är 3 gången jag säger "justja! lukas fyller år idag" .< jag sa det imorse när jag läste serierna i tidningen, "justja! lukas fyller ju år idag" också vände jag mej om och sa grattis på födelsedagen idag. och när jag chattade med chrissi på msn så frågade hon vad jag skulle göra idag, först ba "jag vet inte" och sen vart det det där igen.. "justja! lukas fyller ju år idag". också nu. hur kan man glömma bort sin egen lillebrors födelsedag på bara.. 4 minuter eller vad som helst typ? :'| det är sorgligt.. jaja, av mej ska han iallafall få en coca cola och en marabou mjölkchoklad, hihi. han har önskat sej båda cola och godis, så då ska han väl få det. det är nog ingen fara att jag skriver ner det här, för han läser ändå inte min blogg vad jag vet och dessutom är han ju inte vid nån data heller.
men jag ska berätta en sak, att det är ju inge konstigt egentligen att jag plötsligt blir omedveten om lukas födelsedag. jag menar, det gnagar ju ändå i bakhuvet och jag kommer på det om jag tänker efter, men varför det inte är konstigt, jo vet ni det? läs vad jag skrev först:o jag har sååå mycket att hålla reda på! jag har koll på vad mamma gör på dagarna, på vad pappa gör på dagarna, på vad linus gör på dagarna, på vad lukas gör på dagarna och på vad ludvig gör på dagarna. puh! jag har vekrligen koll idag. men vetni varför? jo, för jag ska bli jättebra på ansvar. jag vet egentligen inte vad ansvar är, men jag ska bli bra på det. om jag får ett bra ansvar kanske jag kan få typ.. flytta till stockholm och gå på gymnasium där till exempel :D så därför, mina vänner, ska jag få ett jättebra ansvar. jag vet inte var jag ska få det ifrån.. men det kommer väl.
jag tror att ansvar är att man liksom har koll på saker, på vad som händer och att man inte är så slarvig. att man har koll på läget helt enkelt. och inte är så vimsig och borta och så.. oj. jag är ganska vimsig och borta ibland oftast.. det verkar svårt det där med ansvar.. men jag ska träna på ansvar. haha vad fult det låter. hur gör man det då?

äh me nu ska jag hitta på något att göra innan lukas kommer hem och ska fylla år och allt.





hejsvej=)


måndaaaaaaaaaaaog

hejhej, idag har jag inte gjort mycket alls. började med att mobilen plingade till vid 9-tiden så jag vaknade, det var nån påminnelse av att kevin fyllde år. känner inte grappen längre, så jag vaknade i onödan ;d haha, närå. kunde inte somna om så jag klev upp, och gissa vad jag gjorde? dadanana, jag gick ner i gymmet och träna lite! huh länge sen. men sprang ba lite på bandet, och sen duschade jag. fikade frulle och klädde på mej och sådär, men gjorde inget. vad jag kan minnas. typ.. satt vid datan. och så läste jag i min gamla dagbok sen -06, hahaha, shit alltså, jag var värre tönt då än nu. men kul ändå att läsa :D liksom känna gamla minnen eller vad man ska säga. det var lite småkul på den tiden ändå, jag verkade vara så lycklig hela tiden. eller inte lycklig men alltså.. så oskyldig typ ;d eller äh, skitsamma. nu ska vi inte gå in på för mycket detaljer, haha.
typ tåkade hela dagen ändå tills 18 nånting, då var jag med issa. vi gick till lidl och hon köpte sej en cider, och jag köpte sånna där dragerade jordnötter. dom är grymt goda.. men man blir så beroende :o haha, även om jag inte vill äta mer så kan jag liksom inte sluta;D haha, så satt vi där vid vägkanten och jag smaskade på mina dragerade jordnötter och issa smuttade på sin päroncider, så kommer isaak och simon ö förbi och räddar mej från mitt godis, isaak kastade bort det. det var ju snällt :) så cyklade dom vidare.
vi satt väl där ett tag vid vägkanten jag och issa. hon satt där på det dära.. staketet? eller vad heter det som man kan gå balansgång på? hon satt iallafall på det, och jag satt mittemot på backen. åh nu kommer jag gå runt och bli jätteirriterad på att jag inte kan komma på vad det heter. haha..
sen gick vi vidare, typ lyssnade på inspelningar där vi busringt lite till folk haha:D och gick till lekparken, men hann inte åka nå linbana för issa skulle hem. alltså seriöst, jag tycker att det är så himla roligt att åka linbana :$ och typ alla andra tycker att det är dötråkigt :o säg nåt som är tråkigt med det! det är ju liksom.. bara så kul :D haha.
plopp. då gick jag hem dårå, och typ.. satt mej här. ångrar att jag gjorde det. och sen gick jag ut med hunden vävland/edsgården vid typ halv tio, det var skönt. eller nä, det var inge skönt. det var ingenting. jag gick inte, det var hunden som släpade mej efter sej, haha. om inte zurprise hade varit med hade jag typ lagt mej ner på trottoaren och somnat.
när jag kom in kollade jag på south park:D haha det är så dåligt. eller alltså det är så bra så det blir dåligt, eller så är det så dåligt så det blir bra. haha, kan inte bestämma mej för vilket;d och vet ni vad jag kom på då :o att förra sommarn, då var det ju jämt viva la bam den tiden! hallå, jag vill hellre ha det än south park ;o ska det inte bli nå mer viva la bam?!?!??!?!?! :||||||||| gaah. det måste det bli, det är så sjukt kul.

äh jag pallar inte skriva, för jag känner mej som en robot. och apa msn funkar ju förståss inte heller för att det har så mycket damp så jag får nå adhd ryck.


hejsvej:D

wohow

Kvällens stora vinnare var Johnny Depp som gick hem med 2 popcornbägare.
Han vann dels för hans komiska prestation i den tredje filmen om Kapten Jack Sparrow och även för bästa filmskurk i hans gestaltning av demonbarberaren i Sweeny Todd.


yesyes:D, om johnny depp på mtv movie awards.

jädfdäde

hheejj::)) iiddaagg vaknade jag klockan 8:30, fatta jobbigt. fast jag låg kvar och halvsov till typ halv elva, för då kom pappa in och sa att det var frukost. fikade och gick och la mej igen till typ 12, är fortfarande trött. men måste hinna bli lite pigg, för vid halv fyra, om en timma, så ska jag på laserhallen.. lukas ska ha kalas, pallar inte vara med egentligen men annars blir det ojämna lag. åhå. det är ju kul på laserhallen, minns förra året då kom jag på tredje plats :D på första plats var det wille, och broder linus på andra. jag vart så himla stolt över att jag kom på 3:e plats, fast alla andra var ju typ 4 år yngre så det var väl inte nödvändigt att vara mallig egentligen, haha. fast linus var ju äldre då. och tobias, min kusin, han var lika gammal som linus men han klådde ja:D hihi.
 så ska dit men åh jag orrrrrrrrrrkkkkkkaaarrrrrrrrrr inte, fast det blir säkert askul bara för det. också måste jag ju gå och dra på mej nå svart så jag inte syns. det får man inte glömma. eller så gör jag såhär, att jag tar på mej på vita byxor och en vit tröja och vita skor, och sätter på mej en vit mössa och målar mej vit i ansiktet också lägger jag mej och sover där inte, då kan dom ju inte säga att jag var dålig. bara trött och lite smådum.

äh pallar inte blogga, adjösssssssssssssssssssssss.


goooooood day

äh det vart inge karro, eller jag åkte dit, men sen åkte jag hem igen vid elva. jag hade faktiskti nte bestämt mej för om jag skulle sova där eller inte, och så vart det inte så. så nu sitter jag hemma.=)
jag ska gå och sova snart, men kan berätta lite snabbt om vad jag gjort. igår så tältade jag och tanja på min gård, vi drog in mitt täcke och alla mina kuddar in i tältet, också var det dessutom redan 3 sovsäckar där så vi hade det jättemjukt där inne. frysa behövde vi då inte göra ;d haha. vi typ.. åt popcorn och drack mjölk:D och låg och snackade sådär, och hoppade studsmatta. vi var aströtta, så vi somnade vid typ.. tolv-halv ett nånting, men hade ställt klockan på 1 för då skulle vi ut och busplinga och hoppa på folks studsmattor hade vi bestämt ;d men när alarmet väl ringde var klockan halv två! fattar INTE hur det kunde gå till :o jag måste ju typ ha suttit och snoozat ett antal gånger ja, utan att jag liksom märkt det. eller riktigt vaknat till av det. men vi pallade iallafall inte gå upp och springa omkring ute.. eller jag tog förgivet att tanja inte var så sugen på det heller, för hon såg inte så pigg ut, haha :) så vi somnade om. sen ringde mobilen 2:40 igen, fast det var inte alarm den här gången, utan det var nån som ringde. då var det fille som ringde, haha, jag var helt borta i hövve ja så trött som jag var. typ "hallå?" han ba "hej, sover du?" jag ba "lite.. eller va, jag vet inte. inte nu längre, tror ja" eller nåt sånt ;d haha. sa inte så mycket, han förstod nog att jag behövde sova, haha=) och det här var värsta fult, jag ba vända mej till tanja och ba "fille ringde, och han frågade om jag sov, jag ba svarade 'lite', haha hur kan man sova lite.." också somnade jag mitt i meningen typ, och vände mej om. sen efter 5 minuter vände jag mej mot na igen och ba "du, snackade jag i telefon förut?" hahaha, hon ba "ja..?" jag ba "aha okej, jag glömde bort om det var i drömmen eller i verkligheten". var inte så vaken då=)
men sen dagen efter så vaknade vi runt halv åtta-åtta.. shit vad jobbigt. vi låg och drog till typ halv nio, då gick vi in och fikade och fixade oss och sådär, sen gick vi och hoppade studsmatta och bestämde oss för att busplinga, men så orkade vi inte det då heller så vi gick och sov lite till i tältet. sen vid tolv tiden stack hon hem, och då följde jag med familjen på biiiiiirsta. lämnade tillbaka mina svarta tygskor med dom dära sakerna på :'''( buhu.. men dom var typ trasiga, och mamma tyckte inte att dom skulle gå sönder efter två månader när dom hade kostat 400 så vi lämnade tillbaka dom. skulle byta dom egentligen, men ville ha storlek 35 då, och inte 36 som jag hade haft. men dom hade inga 35:or, utan det började vid 36:or, och dom var också slut. så det blidde inga skor.
då trallade jag iväg med mej själv, och när man går där i lugnan ro och njuter av den vackra omgivningen hör man plötsligt ett jällt skrik "LIIIIIIIIIIIIIINDA!!!". haha, jällt, finns det äns nåt som heter så? aja, men det var iallafall isabelle som jag stötte på=) då gick jag med henne där, istället för att behöva gå ensam. vi drog och käka lite på donken, eller pappa bjöd henne på en mcflurry och jag tog nå nytt som hette snack wrap. det var ganska gott, men ville inte ha nå vitlökssås som det var i.
sen köpte jag present till lukas också=) och ett silverschampo som typ ska "ta bort reflexerna", eller vad tanta i butiken sa, i håret. fattade inte men jag köpte det. sen så drog issa hem.. då gick jag med fille och fredde istället=) och innan hade jag provat ett mjukis ställ på intersport, så då glömde jag mitt schampo där i omklädningshytten eller vad det heter, men jag fattade inte att jag hade glömt det. jag kunde helt enkelt inte föreställa mej mej själv som en sån som glömmer saker. ironisk. men aja, trallade på lite med dom också tog dom min hundralapp:p haha, det vart en riktig jakt om den där hundralappen ska jag säga(; men jag fick den till slut då:D det var ju huvudsaken, och då hoppade dom på bussen och jag hoppade ner till intersport och frågade om dom hade sett till mitt schampo i en påse. det hade dom, så jag fick tillbaka mitt schampo som låg i en påse. då gick jag till trudes där jag hade köpt schampot i påsen, och sa att jag ville lämna tillbaka schampot i påsen. det fick jag inte, för man fick inte lämna tillbaka hygienprylar. för jag kunde typ ha använt det och allt, eller blandat i massa konstiga grejer. varför jag ångrade mej var för att jag pallade inte lägga ut 98 kr på ett schampo :s men jag fick väl behålla det då, och då for jag hem med min familj. då duschade jag, och provade mitt schampo. vet inte om det blev nån skillnad, jag brukar ändå alltid inbilla mej att det blir skillnad när det ändå inte blir det, men det är kanske skillnad bara för att jag försöker inbilla mej att det inte är det nu. äh skitsamma.
när vi for hem så åkte vi till hamstugan på alnö och åt, hela familjen. då var klockan typ halv sex. vi åt där för att typ fira sommarlovet.. eller nåt i den stilen. det var värsta dyra stället, man kunde ta en potion med pyttipanna, och det kostade minnsann 109 kr såg jag. haha. åt iallafall inte det och pallar inte snacka om mat eller nåt för nu har jag ont i magen.
sen så for jag hem och åkte till karro, men nu ska jag sluta innan jag drar runt samma historia igen.


alltså jag vet inte, men det står säkert fel eller jättekonstiga saker på flera ställen för jag sitter och ´skriver, och typ blundar samtidigt. jag är astrött. ska sova nuuuuuuuuuuu.




hejs;

byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyye

hejsan, hinner inte skriva vad jag har gjort idag just nu, ska till karro. hon kommer och hämtar upp mej om typ 5 minuter, så ska jag sova där.


kommer hem imrn=)

sommarlov:o:D

yeyeyeyey, nu har man sommarlov dåe :D så himlahimla skönt. eller än märks det ju inte, men sen så. efter nån vecka, när man slipper kliva upp så tidigt på morronen, då känns det. då känns ändå ner i tårna och upp i huvudknoppen att man har sommar, och det är lov :) fast än så är det väl inte precis sommar.. den försvann ju för typ 2 veckor sen, blä. men den ska komma tillbaka, förhoppningsvis.

dagen började då med att väckarklockan ringde, första gången på länge som jag hade ställt den. eller det var ju mobilen.. men aja, den ringde iallafall och jag vaknade. klockan 6, höh. klev upp och duschade, fixade håret, sminka mej, och klädde på mej och sådär. fikade, och sen for jag, mamma, pappa och ludvig bort till linus skolavslutning. det var ju min också såklart, men jag menar, linus var där innan och det är liksom mer hans eftersom att han fick stå på scen;D haha. kom dit typ tio-fem i åtta :o asläskigt att vara där så tidigt, hittade inte karro och fick nästan panik. haha, så jag ringde henne ba "VART ÄRU?" då var hon påväg, jag är helt enkelt inte van att komma tidigt. haha. men sen kom hon, och då gick väl alla in i kyrkan då. programmet bestod av typ.. en spelade flöjt, sen var den en som spelade en sång på pianot i TIO MINUTER typ! hur pallar man spela så länge.. glömde bort att lyssna efter ett tag ju. också snackade prästen, rektorn, en nia och Rita och sådär. sjung också, niorna sjung, och sen var det slut. då var det sommarlov! och alla var så finklädda så man ville ha kort på alla, men pallade inte ta nå kort + att jag inte hade nån kamera, bara mobilen ;-) fast lite vart det. men dom andra tog ju kort iaf.
skolavslutning började vid åtta, och slutade strax efter halv tio. men kunde inte åka hem, för linus skulle fika med niorna och få betyg och sådär, så då fick vi vänta. och vänta. pallade inte vänta, så jag, janine, linnea och emma drog till timrå och köpta godis och glass=) det var väl gott :D sen drog vi tillbaka till kyrkan till typ halv elva, också åkte jag hem med tha familia. när jag kom hem bytte jag om från min kalla kortbyxor till ett par "varma" långbyxor, eller vad man ska säga. också tog jag av mej diademet som hade gjort så himla ont :( men då såg ju frissan redan ut lite konstig, haha. hade tagit på mej diademet när håret var blött så det hade formats efter diademet typ. haha.
sen så ringde jag och väckte fille=), också drog jag till han och var och myste hos han nåra timmar. sen stack jag hem, för han skulle fixa sej till hans skolavslutning han också då. så kom jag hem, satt mej här typ. ska rensa jorlegubbar till mamma snart, mormor och morfar ska komma vid fem tiden och då ska vi fika "sommarlovs-fika" med dom.


men måste nog fixa dom där jorlegubbarn nu, det var ju ändå en halvtimma sen hon sa åt mej.



hejdå:D

dfjksdfjsdfjkissffkddfjköasfölkjd

hejhejsan, nyss kollat på lukas skolavslutning. eller åk 3-6 laggabergs skolavslutning. alla var jättefina och jättebra, vissa hade t.o.m skrivit egna låtar och sjöng.





böabaöbaödbalsjkd kdfj lsdkfj s


jag orkar inte blogga.


hejs:)

sista dagen i sjuan, yippi!

tjaaaa, det är inte ofta jag kan blogga nu ska ni veta. för bärbara datan har fått nå knäppt, internet funkar inte. och samma sak med datan nere, där är det inte heller nå internet. och inte är det ofta jag får låna brödernas datorer heller.

imrn är det skolavslutning :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D SHIT VAD SKÖNT:D



men ikväll vid 18 ska jag ner på timrå kyrka och kolla på lukas avslutning. innan tycker jag att nån ska vara med mej för jag har jättetråkigt :'(


och det är inget särskilt man kan säga om sjuan, den har väl varit.. ganska rolig:) ibland ,

hejdå.

grattis på födelsedasgen mr. depp

hallå därute, idag har jag tagit pass-foto för spanien resan. det vart inte vackert kan jag ju iallafall säga, jag gillar inte mitt hår, jag vill ha lockar! jag vill jättegärna ha lockigt hår. jag håller på att få mamma att köpa en locktång till mej.. fast jag vill ha både en sån där trippeltång och en som gör typ korkskruvar. det är så fint med lockar, och somrigt. och klart man vill vara somrig när det blir sommar :)
och när ludvig skulle ta fotot då, så hade han på sej en polis tröja, och gissa vart man tar pass-foton då? hos polisen! haha, värsta matchingen. han kände sej ju lugnt som en av dom, coolingen.

och dom flesta känner väl till min kärlek till spanska, inte alltså. jag gillar ju inte spanskan, jag vet inte varför. alla vuxna säger att det är en inställning jag har, och visst kan det vara så, men jag vägrar ha kvar spanskan i åttan så idag tröck jag anders mot väggen. haha nej, men jag snackade med han idag. har ju gjort det lite nu och då, men han tycks aldrig lyssna. för han säger alltid att det är bra att få extra poäng till gymnasiet och så kommer han in på vad jag vill välja för gymnasium. estetisk teater, säger ju jag då. och då undrar han vad jag vill göra efter gymnasiet, om jag vill gå på högskola. ALDRIG! sa jag då, haha. inte mer, sen får det vara nog med skola tycker jag. då undrade han om jag skulle skaffa jobb och så istället då. det ville jag inte, sa jag. "nehe.." tänkte han väl då. "vad vill du göra med din framtid?" undrade han liksom då, vad jag skulle göra efter gymnasiet. jag sa att jag skulle dra till stockholm och bli skådespelare, men det är inte precis det jag vill. jag vill ut och resa, jag vill se världen. men om jag skulle säga det, då skulle han ha sagt "och vad är bra att kunna om man vill resa?" och då skulle jag vara tvungen att svara "språk.." också hade jag blivit ganska knäckt där. men alltså, såhär är det, att jag vill kunna prata engelska flytande. inte lite engelska och lite spanska, utan jag skiter i spanskan och satsar hellre helhjärtat på engelskan också drar jag till usa. säger jag nudå. sen när jag blir äldre, då kommer det inte bli nåt av. jag fattar väl jag å att det bara är drömmar, men ibland är det så härligt att få drömma. för verkligheten blir lite tråkig ibland tycker jag. då är det skönt att drömma. sant?

amen iallafall, så ska det inte bli nå spanska i åttan. nix! vet inte hur det ska lösas, men jag har berättat för han att jag inte tänker gå på mina spanska-lektioner om jag ska ha det i åttan. och det vill han ju inte, att jag inte ska gå på dom ;d så jaja, det ska nog lösas det hära. han lovade mej i somras, anders, att jag skulle få byta bort spanskan om jag inte blev nöjd. och det blev jag då inte!

också var det allra sista helt vanliga skoldagen! woho! :D för imorgon så får dom som vill åka och spela fotboll, nån turnering i sörberge tror jag att det var. men dom som inte ville, jag såklart ;d, fick dra till vivstavarvs kapell mellan 9-12 istället. så där kommer jag att tillbringa förmiddagen dårå, det ska väl vara lekar och sånt. så det blir ingen vanlig skoldag. och på onsdag är allt vanligt, förutom att vi inte har nå idrottshögstadiet. det är iallafall nåt! även om vi bara slutar typ en timma tidigare. sen på torsdag så.. öh... vad var det med torsdan? ajustja, då ska vi dit till skolan 8 och städa skåpen. jag ska skriva ett brev som jag ska låsa in i mitt skåp över sommarn så ska jag läsa det i åttan;p haha, jag kan ju typ skriva om vad jag tror ska hända på sommaren och sen se hur det blev. eller nåt, jag får väl se. eller kanske nåt pepp-brev som jag kan läsa när jag börjar bli skoltrött.. karro ska också skriva ett brev till sej själv. bra det, så är man ju inte ensam. hih. och tänk, så börjar man i åttan! då är det liksom mer allvar, när man börjar med betyg och allt. jag tror att det är såhär, att det är bara en massa lek i 6års-6an, och sen så börjar man fatta vinken lite i sjuan, och sen blir det allvar när man börjar åttan. eller näh, nian. det är nog inte förens då man börjar orka bry sej. om jag pratar för mej själv dårå. eller vet jag eller, det är ju olika för alla. sen blir det sommarlov! jag ska skriva en lista på typ lunar där jag ska ha lite olika mål som jag ska fixa till sommarn. sen kan man liksom kryssa i :) annars blir det kanske lite väl slappt, eller åh jag vet inte:p haha.

och en sak som jag har kommit på är, att jag kan inte äta lunch. alltså det går inte, jag får så himla ont i magen också känns det som att resten av dagen är förstörd. hur hungrig eller mätt jag än är, så får jag jämt ont i magen efter lunchen i skolan. fast om jag inte äter nåt, så får jag ju ont i magen av det också.. det är asjobbigt!


på tal om mat så ska jag faktiskt käka nuja, grillllllaaaaaaaaat=)

fast dagen till ära, så måste jag ju lägga in en bild på dagens födelsedagsbarn johnny depp :D




grattis på 45 år dagen, göbbe!







aa jag tycker iallafall att han är en av världens bästa skådisar :D


hejsvej

simple plan - what if

jag älskar den låten. sitter och lyssnar på den nu, så himla bra. jag fattar inte att dom kan skriva så himla bra låtar. jag blir helt himla paff.. alla deras låtar har liksom en innerbörd, det är aldrig bara tomma rader utan mening. nä alltså, dom sjunger rakt in i hjärtat. jag älskar simple plans musik. jag vet inte vad jag skulle gjort utan den!<3


hejdå, nu måste jag fortsätta lyssna på låtarna från deras nya album på youtube.

simple plan , good charlotte <3

hallåhallå, just nu är jag med ellen och issa:D



ba så ni vet det :)


för jag sa HEJ SOFIA, HEJ HÄR KOMMER JAG!

haha, jag har tråkigt.

har nyss läst litegrann från börjar av bloggen, alltså vad jag skrev i början av 2007 t.ex. lite småkul, man ser liksom att i början är det korta inlägg och dom blir längre och längre. nu är dom ju korta igen, men dom kanske bli längre längre fram. haha, längrelängre fram. jätteroligt? inte!


nämen nu ska jag ut med hunden. ö hö ijdfkljm ghl fg  hahah , hejdå:D vetu hur konstig jag känner mej när jag sitter hä och skrier lelelelelerlerlerlerelerllerlr? eller*









hejdå.

nu var det 1 dag och 11 timmar sen jag skrev sist.

hejsan, jag är så trött. så himla trött. och inatt tältade jag, issa och ellen på min baksida, haha så himla spännaden ;) vad vi gjorde, det ska du skita i! haha nä men.. vi var väl mest ute och sådär, satt och åt godis och ellen snackade med cicci i telen litegranna ;> och ellen hade vinnar låten från lilla melodifestivalen på sin mobil, den hära "hej sofia" med vad han nu heter -_- vad hette han :D jajustja, benjamin wahlgren. haha, shit vad den låten har fastnat på min hjärna. den  går runt runt och jag kan inte sluta sjunga den.







shit vad jag har tråkigt. nu går jag och.. gör nåt. nä. tänker jag inte. pappa vart ledsen för att jag inte hänkade med familjen på nåt med kyrkan på alnö. nu ångrar jag mej. vad ska jag göra då. kunde ju lika gärna hänkat på och suttit och tråkat där i 2 timmar, allt är väl roligare än här. äh. hej sofia, hej här kommer jag. för jag sa hej sofia, jag sitter på ett plan för jag kommer till italien idag.

ooooorrrrrrrrrrrrkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaa :::::::::ooooooooooooo






buhu. ellen vrider runt som nån himla korv när hon sover :) haha, hon ligger inte still iaf. haha:p


m e n a j a n u s k a j a g g å o c h f a l l a i k o m a b a k o m v å r a n f i n s o f f a f ö r j a g h a r j u i n g e t b ä t t r e f ö r m e j . n ä m  e n , h e j d å . b a d a b a n d s j ö n . s k a j a g i n t e g ö r a . m e n d e t v o r e k a n s k e l i t e s m å r o l i g t ? : ) h e j s  ve j .

fffffffffffffffffffffille <3

hej, för er som undrar så gick det bra med linus. han har nyss opererats och kommer att stanna där över natten, mamma stannar över med honom. men dom har inte fått höra vad läkarna gjorde under operationen, skit konstigt men det kommer väl. men det har gått bra iallafall, snacka om änglavakt. <3 det kunde gått jätteilla, för det var så mycket som satt där uppe på armen sa dom. vad allt vad det minns jag inte då men.. han är okej. lillbubben.

for ju till sjukan vid 11 då, men for hem vid 14. jag hade väl gjort mitt där, eller vad man ska säga. ville kolla om det var okej med honom, och det var det. alltså det var ju inte bra BRA, men det var bra. eller jag vet inte!

men bortsett från allt sånt idag, så har jag tagit första doppet. med karro, fille och rappe uppe i badsjön :) det var sisådär varmt, eller det var ju varmt. 22 grader sas det. men det var skönt. det känns alltid som en stor grej att ta första doppet. och nu är det gjort :D efter ett tag kom issa och ellen dit upp också, fast det var bara ellen som badade. haha, och när hon hade badat så hade hon tagit på sej linnet direkt efter så hon fick värsta blöta fläckarna efter bh:n som hon badade i ;D det såg lite småroligt ut tyckte jag.. :) haha. sen for jag hem, skulle egentligen tälta med ellen och issa, ville jag iaf, men det blev inte så för jag kunde inte få tag på mamma och pappa. så jag sa att dom inte kunde tälta hos mej då ;d sen så kom fille och rappe och var med mej nån timma :) och efter det när dom hade gått, så knackade det på dörren igen, och då var det issa och ellen som kom! jag var ensam hemma med ludvig som låg och sov, eftersom att alla andra var på sjukan förutom lukas som var hos en kompis. så jag bjöd väl in issa och ellen, så delade jag och issa på en chokladkaka. ellen fick förståss inte smaka, varför skulle hon? haha närå, men hon gillar inte choklad. den tokan :o hah. sen så hoppade vi studsmatta, haha, så himla kul:D men efter ett tag hörde vi att det for upp en bil på uppfarten, och då kom papi hem så då stack vi ut och trallade runt.  vi typ.. gick runt och drog upp och ner byxorna hela tiden x) vet inte varför, men det var iaf kul. haha. också när vi var på gångvägen mot morkulle, så satt jag mej på huk också cyklade ellen emot mej (jag satt på huk för att då såg det ut som att jag skulle kunna äta upp ellen för hon var så långt borta, haha.) också sa hon att hon skulle svänga, men det gjorde hon inte! men det skulle väl inte vara så lätt heller på issas gammcykel så som den vinglar ;) också satt hon på pakethållaren och inte på sadeln dessutom. haha, så hon körde PÅ mej :o jag ba for åt sidan ner i värsta djupa diket och skrapade upp mej lite på stenarna, och issa och jag började ju ASGARVA åt min fula "kullerbytta", och sen typ ba "vart är ellen??" så hade hon farit ner i diket lite längre fram! så kom hon upp med BRÄNN-NÄSSLE märken över HELA armen och i ansiktet och allt. AJ! alltså shit vad hon led då, lillstackarn :D ´haha, men det var lite små kul :$
haha sen gick vi till issa så fick ellen smörja in sej med nån magisk salva eller nåt som såg ut som vatten så att det onda från brännnässlerna skulle gå bort. sen stack vi ut igen, med issas hund lizzy. då så kom det en kanin uthoppande på vägen ;o men så fort den fick syn på stora starka lizzy (ELLER DET VAR SÄKERT MEJ DEN SÅG :D) så sprang den tillbaka in på nån gård igen. jag och ellen sprang och knackade på i huset, annicas hus, och sa att kaninen var lös. det visste dom, men dom kunde inte fånga den. men då kom dom iaf ut och skulle försöka fånga den.
när vi vandrade vidare så var det nån full gubbe från nån gård som ba "äre ni som är ute ohc livar?" jag ba "Jajamensan! hela tiden! och såhär ser jag ut när jag är en höna" sa jag och visade, haha, mycket nödvändigt jag vet.. han ba stod och skrattade, och blabla så pratade/skrek/tjaffsade vi lite med gybben innan vi vandrade vidare och jag kom hem och NU MÅSTE JAG GÅ SÄGER PAPPA.






hejdå:D

"linda, det är din brorsa."

shit vad rädd jag blev idag.


rtipsfhjklcm

tjenixen :D köpt skolavslutningskläder today då, det vart ett par halvhöga jeansshorts med hängslen. asfräna! från carlings, och så himlahimla sköna var dom också. sen en tröja som var vit med typ rutor i olika storlekar med färg. från carlings den med ;d sista plagget av den också ;D hah. kunde vart en storlek större, men det blev bra :) just nu sitter jag uppe och väntar på att lost ska börja ikväll, det är säsongsavslutning ikväll så det var dubbelavsnitt. först klockan 21, och sen 22:45. nu väntar jag alltså på 22.45. 8-| den gubben ( 8-| ) är så himla snygg. haha, tänkte bara berätta det. på msn alltså. ;d


oj , nu fortsätter lost!

6 veckor today

nu har min blogg flyttats till nåt som heter publishme.se, men det är fortfarande min blogg. tror jag, haha. nä men jag tror att issa också har det så, så det ska nog inte vara nån fara.
det är inget särskilt som har hänt idag, så jag kan väl lika gärna ta min dag från början.

ställde min väckarklocka på kvart i sju igår kväll, för jag kom på att jag ville gå till skolan. oj, nu började jag ju från igår kväll. haha, men ändå. så jag vaknade av den kvart i sju då, läste i en bok som jag har som heter "Mirakelflickan". läste ut den imorse. den var bra, men lite sorglig. fast söt. åhå, vart värsta tårögd på vissa delar i den... :'/ klev upp kanske 5-10 i sju, och klädde på mej. också måste jag ha gjort nå mer, jag tror att jag kanske åt frukost. eller aa, jag åt frukost. och sen kvart över sju ringde jag och frågade om issa ville gå med mej till skolan, det ville hon och hon trodde nog att hon skulle hinna till hästarna till halv åtta. nanana, kom på att jag varken hade borstat tänderna eller håret så jag gjorde det innan jag också plattade håret och till slut gick för att möta issa vid hästarna. kom dit till fem över halv, bara lite sen.. fast om vi går nån mer gång, så ska vi nog se till att vara väl förberedda. haha ;-) närå. men kan inte du gå med mej imorgon också issa?:) du kan väl ringa mej, för jag tror inte att jag sitter nå mer vid datan idag?:D om du ser det här, vill säga ;d haha. då var det school. vi kom i perfekt tid till skolan, kanske fem i åtta. SHIT VAD SNABBA VI ÄR! :o liksom, en kvart. eller nä, 20 minuter. men ändå. eller vi kanske kom tio i, eller äh. bry ;D då var det egentligen engelska, men jag och karro hade städtjosan. eller jour. eller jag vet inte vad det heter, vi säger städtjosan. så vi letade reda på städtanterna, haha även när vi gick till nån tjej så jag ba "Vet du vart det finns städtanter?" som att vi skulle köpa ett par eller nåt ;d haha! a men då hittade vi dom på översta våningen iallafall, och vi skulle städa skåpen. suck. på ovansidan och på framsidan, och jag kom på en ny teknik, att jag springer mot skåpet och försöker hoppa upp på det, men lyckas ju inte, också kommer karro och trycker upp mej. det funkar kanoners(y) också kryper man på skåpen och liksom torkar framför sej. as bra gick det! haha, och vi fick faktiskt sitta på skåpen då. frågade nån som såg ut som en vaktmästare, och antagligen var en också ;d vi gjorde hela övervåningen (3:e våningen) jättenoga och perfekt (särskilt på issas skåprad :D), men sen när vi kom till andra var orken lite slut. och inte vart det bättre av att pontus kommer och häller ut sin portello-läsk i våran vattenhink, buhu. och sen spottade han i den också dessutom, haha, så vi ville inte städa nå mer så då lämnade vi hinken längst ner och typ.. väntade på att nästa lektion skulle börja. och justja; Jag, karro, hannam och issa ska ha en tävling, om vem som är brunast till den 25 augusti! :) hejja på mej vettja ;D haha. det är den 25 augusti som skolan började, sa hanna.
aja nu orkar jag snart inte skriva nå mer så jag ska väl kladda ner lite snabbt vad som hände resten av dagen. vi har ju 2 musik timmar på rad, första såg vi på "grease". den filmen är värsta härlig! och andra såg vi på "high school musical". den är inte lika härlig, eller jo, den är härlig den med men dom sjunger för mkt ;D haha, som att dom inte gör det i grease då men aja, dom sångerna är bättre. vissa. men nu har jag fastnat på en låt från varje, på greas har jag fastnat på summernight eller vad den heter när dom sjunger "tell me more, tell me more, does she have me a friend?" osv. och från high school musical nån låt som gick "i don't dance, i'm sure you can, not a chance" eller nåt. haha, bara för det så lyssnar jag på i don't dance på youtube nu :$ haha.
sen var det lunchhhh, chicken nuggets :D smaskens. sen var det också en film-timme såklart, då var det nån som jag inte vet vad den hette. såg inte på den ändå, lyssnade på musik i mobilen istället. fick låna headset av backlin för mina var hemma. eller headset, hörlurar då.. haha. sen var det sista elevens val, ÄNTLIGEN! och då hade jag matte.. .< dåligt tråkigt ;d fast var ju med johanna då, så lite kul :) också var det en tjej som skrek på py att hon var konstig, haha, stackars py. ;-)  och när jag slutade gick jag hit, till papperskungen för jag ska på birsta med mamma. ska köpa avslutningskläder. vet inte vad det blir, alla verkar ju ska ha klänning. vet inte vad det blir för min del..

haha, nu lyssnar jag på grease :D


ska kila.. hejsvej.

nanannnannnnnnnnaaa

"Det nummer du anskas nå kan inte nås för tillfället". eller önskas, eller vad dom nu säger.

nu är det juni!

jaaaaaaaaaaa det är det! och med finfinaste sommarvädret också, på köpet. åh vad härligt :))
vaknade vid halv elva av att telefonen ringde och drog på mej bikinin på en gång för att sola. så nu ska ju jag ha fetaste solbrännan till sommarn. haha.

MEN ÄVEN ATT JAG SITTER INNE SÅHÄR NÄR DET ÄR SÅ FINT  VÄDER :| shit, hejdå...!