måndaaaaaaaaaaaog

hejhej, idag har jag inte gjort mycket alls. började med att mobilen plingade till vid 9-tiden så jag vaknade, det var nån påminnelse av att kevin fyllde år. känner inte grappen längre, så jag vaknade i onödan ;d haha, närå. kunde inte somna om så jag klev upp, och gissa vad jag gjorde? dadanana, jag gick ner i gymmet och träna lite! huh länge sen. men sprang ba lite på bandet, och sen duschade jag. fikade frulle och klädde på mej och sådär, men gjorde inget. vad jag kan minnas. typ.. satt vid datan. och så läste jag i min gamla dagbok sen -06, hahaha, shit alltså, jag var värre tönt då än nu. men kul ändå att läsa :D liksom känna gamla minnen eller vad man ska säga. det var lite småkul på den tiden ändå, jag verkade vara så lycklig hela tiden. eller inte lycklig men alltså.. så oskyldig typ ;d eller äh, skitsamma. nu ska vi inte gå in på för mycket detaljer, haha.
typ tåkade hela dagen ändå tills 18 nånting, då var jag med issa. vi gick till lidl och hon köpte sej en cider, och jag köpte sånna där dragerade jordnötter. dom är grymt goda.. men man blir så beroende :o haha, även om jag inte vill äta mer så kan jag liksom inte sluta;D haha, så satt vi där vid vägkanten och jag smaskade på mina dragerade jordnötter och issa smuttade på sin päroncider, så kommer isaak och simon ö förbi och räddar mej från mitt godis, isaak kastade bort det. det var ju snällt :) så cyklade dom vidare.
vi satt väl där ett tag vid vägkanten jag och issa. hon satt där på det dära.. staketet? eller vad heter det som man kan gå balansgång på? hon satt iallafall på det, och jag satt mittemot på backen. åh nu kommer jag gå runt och bli jätteirriterad på att jag inte kan komma på vad det heter. haha..
sen gick vi vidare, typ lyssnade på inspelningar där vi busringt lite till folk haha:D och gick till lekparken, men hann inte åka nå linbana för issa skulle hem. alltså seriöst, jag tycker att det är så himla roligt att åka linbana :$ och typ alla andra tycker att det är dötråkigt :o säg nåt som är tråkigt med det! det är ju liksom.. bara så kul :D haha.
plopp. då gick jag hem dårå, och typ.. satt mej här. ångrar att jag gjorde det. och sen gick jag ut med hunden vävland/edsgården vid typ halv tio, det var skönt. eller nä, det var inge skönt. det var ingenting. jag gick inte, det var hunden som släpade mej efter sej, haha. om inte zurprise hade varit med hade jag typ lagt mej ner på trottoaren och somnat.
när jag kom in kollade jag på south park:D haha det är så dåligt. eller alltså det är så bra så det blir dåligt, eller så är det så dåligt så det blir bra. haha, kan inte bestämma mej för vilket;d och vet ni vad jag kom på då :o att förra sommarn, då var det ju jämt viva la bam den tiden! hallå, jag vill hellre ha det än south park ;o ska det inte bli nå mer viva la bam?!?!??!?!?! :||||||||| gaah. det måste det bli, det är så sjukt kul.

äh jag pallar inte skriva, för jag känner mej som en robot. och apa msn funkar ju förståss inte heller för att det har så mycket damp så jag får nå adhd ryck.


hejsvej:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0