hihihihih

Jag ska sova med pengarna under kudden inatt, ingen ska få ta dom ifrån mej.
Mina hundralappar <33333333

åh äntligen :'D

Åh, vad tror ni inte händer när jag precis skrivit klart förra blogginlägget? Jag hör någon bakom mej står och prasslar med nått, det blir värsta pirrningen i hela kroppen, ba "PEENGARRRR!!!" och vad var det inte då? Jo, pengar :D:D:D:D:D:D

JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT MIN MÅNADS PENG (L)

Fatta att jag klarat mej en månad utan penar!! Så imorgon blir det att bjuda ellen på pizza, strips eller vad hon nu vill ha, så ska hon ha en femtiolapp av mej. Bara för att hon är så snäll och underbar :* och kanske för att hon alltid bjuder mej på saker (a) men nu blir det ändring på de :D iallafall för den här månaden hiihi. Eller för dom gånger jag har pengar, vilket är nu! Asså seit jag äääälsskar att ha pengar!!!!

i love money
money money money
it's so funny ;*

sötnosar

    Har badat som en tok ikväll, himlans va roligt de var :D var där med issa och ellen. jag och ellen vettu, inga badkrukor här inte. Började blöda näsblod i vattnet också :o jag ba såg att de droppa blod i vattnet, så jag frågade ellen om jag blödde, hon ba "du har fått mens!!!!" jag fick värsta panik och grejer, hon ba satt och skratta, sen sa hon att det var näsan som blödde ;> sen hittade ellen nå gamla trosor i hennes väska, tro ni inte att hon ska elda på dom då? Haha jo såklart, tokfia. Så gjorde vi en liten brasa må ni tro! Sen kom toffe och emil, umgicks med dom och sen tog jag och ellen ett sista dopp innan far kom och hämtade oss. Dunka musik som en dåre har jag också gjort, mitt mål är att lära mej anton och affes låt boogi night utantill innan sommarn är slut. Lite svårt eftersom den är 6 minuter och man inte hör va dom säger imellan åt, men jag ska nog klara det ska ni se.

Haha kolla bilden där jag har näsblod, ser ut som att jag försöker vara nån sexbomb, men så är inte fallet, jag hade solen i ögat så ni vet ;) haha. Jag är glaaaad idag med :D
men nu ska jag fika, stänga av datorn, borsta tänderna (!!!! har inte gjort det sen igår kväll :s uuuscch ;o fast jag har haft munskölj så helt lodis är jag ju inte), och sen är det sängen som ligger och bresar och väntar på att jag ska ta den. Neeeeeejjjjj, jag skojar bara! Men nog ska jag mysa lite med den heheh...

pussen :*

good charlotte


Ellen hade jätteont i magen förut, det var därför hon inte ville bada. Eller kunde, hon ville ju men det gjorde för ont. Så vi ska bada ikväll istället :) eller hon behöver ju inte bada men det skulle vara roligt ifall hon följde med iallafall (a) för jag ska bada, självklart!

Ska till mormor nu
adjöken

jag vill ju bada!

Åh, Ellen har inte svarat än..
jag går ut i solen så jag får lite färg på mej, så får hon höra av sej till mej.
kyssen

förstör inte nu är du snäll..

Åh, vet ni vad..? Humöret försvann med natten.. fast jag känner att det är lite kvar, som lite älvstoft sådär, så snart kanske jag flyger iväg!

Förut sa Ellen att hon inte kunde gå till bandsjön förens ett :o men jag ska ju vara hemma två! Då blir det ju ingen mening med allting, och varför svarar hon inte på sms för? Kanske ska ringa. Let's do it. Let's daaance.
Hon svarar inte när jag ringer heller! Hon kanske är och skiter och lämnat telefonen i garaget? Jaja.. den som frågar får veta. Synd bara att hon inte svarar på mina frågor.

Alltså usch fy blä, löshåret måste VERKLIGEN tvättas, det är så stripigt sen skummet igår, uuusch! Lika bra att jag gör det nu innan jag drar till bandsjön, så kanske det är torrt till imorgon.
Vi gör så.

hejdå!

aaaalllliiiiiiii

   


poooooooooooooooolaaaaaaaaaaarlöööööööööööööööööööööööördaaaaaaaaaaaaag!
Fixelifix hos janine, jag var helt uppsnurrad eller vad man säger, helt speedad, full fart på mej vill jag lova. Råkade bränna claudia när jag tripplade håret på henne, förlåt! Sen råkade jag bränna henne igen men det ska vi inte prata om. Snacka om rolig kväll jag har haft ändå :D sen for vi till polar runt åtta-halv nio nånting, kanske att klockan var kvart över åtta jag vet inte. Där var det skummigt vill jag lova! Först var jag rädd för skummet och ville inte pajja frillan och sminket och de, men vem bryyyyyyyyyyr sej liksom. Så jag, janine, claudia och cicci ba slängde oss ner i skummet och rullade oss :D sen mulade vi varandra, kastade skum på varann, oboy va kul vi hade. Sen shejka vi loss på dansgolvet såklart också (h) ohhhh ni ska bara veta vad våt vi var. Av skuuummmmeeett alltså! Också sög jag på sex klubbor ikväll också, godisklubbor mannen (y) så himla gott, önskar jag hade en här nu. Ska köpa imorn och ladda på! Eller förresten, för vilka pengar då? Haha, ibland har man problem.

Det är väl det vi gjorde, men det kändes som att kvällen var hur lång & rolig som helst, alltså seriöst det var skitkul! Sen var det väl nått som var mindre roligt, men alltså jag har ingen anledning till att bry mej så varför gör jag det? Precis, då ska jag inte bry mej. Nej, jag bryr mej inte.
Hihi.

Alltså seriöst jag kan inte minnas senast jag hade så himla kul. Jag är glad i hela kroppen, jag vet inte varför men jag är det bara! Typ allting känns bra nu, sen är det väl någon småsak som jag stör mej på, men om jag bortser från det så känns allt tummen upp. Och det känns bäst!

Har nyss suttit och raderat "vänner" på bdb som jag inte känner, det är så himla störande när man får en vänansökan också är det från någon man aldrig hört talas om, någon i en annan stad, nåns kompis kompis kompis som man aldrig pratat med. Det är bara jobbigt! Tror jag blev av med 10 st nu. Ser ingen anledning att kolla på vad dom laddat upp, men ändå så gör jag det för jag får tvångstankar. Hah, jobbig situation serru.

Åhhh, jag vill aldrig somna, för tänk om jag somnar också är den här braiga känslan borta imorgon :( det vill inte jag! Fast det kan den knappast vara, jag ska ju vara med ellen imorgon! Min ellen bällen. Vi ska upp till bandsjön klockan 12 imorgonbitti, så ska vi bada :) sen ska jag på morsdags middag klockan halv tre hos mormor, men sen kommer jag nog hem innan kvällen, så då kan vi bada ännu mer :D jag älskar verkligen att bada, jag är som en liten 5åring då. Fast å andra sidan så är jag väl det nästan jämt? :) hehe.. inget jag ska störa mej på, jag trivs med det ;>

Men nu är det på tok för sent för att sitta vid datorn, klockan är halv tre och mobilen ska laddas. Ett halv dygn tills jag träffar mormor, hoho vad jag ska krama på henne! Känner verkligen för det nu hihi. Jag är på värsta goshumöret, önskar att min gosis va här men det är han ju inte. Ellen är ju också en liten nallebjörn man kan gosa på, men hon är inte här hon heller.
Jag får nöja mej med isak och lill isak, mina gosedjur som ligger i sängen. Fast elefant och oskar är ju också där, men det är isak och lill isak som är favoriterna. Dom har jag ju växt upp med! Dom är som Karro, man växer upp med dom och vägrar släppa taget! :) kanon är svaret på det om du frågar mej.

Oj, nu måste jag verkligen sova!
Puss godnatt :):):))))))))

paramore

PALLA SITTA UTE I FINVÄDRET
så himla varmt det är, jag kommer storkna! Jag som ska bli brunast av alla i sommar borde ju sitta ute nu, men guuud det är så långtråkigt och svettigt! Men ska nog ut och steka nu ändå, ska till janine om en timme. Sen blir det fjortislördag! Skumparty wiho..
saknar min älskling!!!!!!!11

teleefofoffnffnnn



När jag väl kom till dagis imorse så var barnen ute, jag stod och knuffade på gungorna tills jag vart alldeles trött i armarna. Också fick jag lyssna på när en liten pojke pratade om sin mammas stora tissar ett tag också, grävt i sandlådan står också på listan. Ett tag kom Issa förbi också, så jag gick ut och pratade litt med henne :)
Sen var det mat, fisk.. uscha, väldigt länge sedan jag åt det, jag undviker det alltid till högsta grad, och det var lika äckligt som jag minns det. Annars har jag bara busat med barnen, och kollat på Peter Pan. Praktikanten fick välja film, och det var ju jag och klart att det blir den då! Sen somnade jag, sen gick jag ut och lekte, sen gick jag hem. Eller jag tog bussen hem. Har bara duschat och suttit här, typ. Ska snart ut.

vi höres


godmorgon

Här kommer mitt 722 blogginlägg.

Vet ni vad pappa hade med sej i bilen när jag for hem från Karro igår? En mobil, till mej! Woooow. Den heter HUAWEI U1310, såhär ser den ut;
 Den är ju inte världens bästa eller snyggaste, men har man nöjt sej med en Samsung hela året så känns det som att jag fått världens guldklimp i handen. Den har kamera och mp3, vad mer behöver jag? Hihi. Enda problemet är att jag inte vet hur man får igång Bluetooth, har kollat igenom nästan hela mobilen, orkar inte kolla nå mer. Också har den inga spel men det går säkert att ordna, visst då?

Jag skulle ju varit på prao nu, men min väckarklocka ringde inte så jag bara fortsatte att sova tills Linus väckte mej tjugo i nio och sa att jag hade telefon. Då var det mamma som undrade vad jag gjorde hemma, jag visste väl inte heller så noga, väckarklockan ringde ju inte. Nu behöver jag inte gå till dagis iallafall, mamma hämtar mej kvart över :) Jag tog någon liten bild igår, ni kan ju få se!

  
Hehe.. det var ju inte så många, får väl ta mer idag..
hejdå :)

GÄSTBLOGGAR!

hejhej! det är jag karolina som gästbloggar en liten snabbis från lindas blogg :)
Linda ligger och läser en tidning nu och sen tror jag att vi ska gå på en liten pronmenad.
GÅ IN OCH LÄS: http://karolinawesterlund.blogg.se



puss

hos kajjjjjo




Hejhallå, nu är jag hos Karro. Jag har färgat hennes utväxt med typ mörkblond färg, också la vi in en slinga på mitt hår. Gissa vilken färg det blev..? GRÅTT. Hahahhahahah tillåt mej att skratta, men jag har alltså en grå slinga i håret nu. Fast den är i underhåret och den kommer inte synas, det ska jag se till.
Vad som händer nu, det vet vi inte :)
adjöö

bäbis ..



L U G G

godmorgon


Alltså kolla skon :O hur snygg som helst! Men den måste också vara hur dyr som helst, för det är en mix av Nike, Gucci, Chanel, Louis Vuitton, och Rolex. Så den kan jag stryka från önskelistan dårårårå, och speciellt från köplistan..

Jag försökte få en dag ledig från allting idag, men det gick inte så lyckat. Ska vara på skolan runt tolv och göra två prov, so och biologi, och klockan nio ska jag gå upp till skogen och praoa. Då tänkte jag eftersom jag bara hann vara i skogen knappt tre timmar var det ju onödigt att praoa, men det tyckte inte mamma. Gjorde jag inte det så fick jag gå till skolan.. Jag praoar inte som nå skogsmulle, jag är på dagis, men dom har utepass eller nått sånt. Ska praoa imorgon också, fast då är vi bara på dagis. Tur för jag vill inte springa runt i skogen heller ;o så är det ju jättevarmt, så inte tänker jag ta mjukisbyxor heller. Eller jo det tror jag att jag får göra, men jag tar med mej andra kläder också, för sen ska jag till Karro. Åker dit efter skolan ja :) måste bara hitta nån jag kan få åka med på busskortet, mitt är tömt på pengar. Jag ska slinga hennes hår! Jag har faktiskt blivit rätt duktig på sånt, färga & slinga och så. Och noppa ögonbryn, det är askul, skulle kunna jobba som det. På bike'n efter att jag hade gjort på Ellen, Janine och Issa på raken så var jag alldeles svettig, det tar verkligen all min koncentration!

Men nu ska jag fixa mej så jag inte ser ut som en fågelskrämma, eller kanske barnskrämma? Vill ju inte skrämma barnen..
adjööö

smartisar

Haha, jag och Ellen bestämde oss för att åka till birsta, sen ba;

"Ellen, har du busskort?"
"Nej, har du?"
"Nej.. har du pengar?"
"Nej, har du?"
"Nej.. hur ska vi ta oss dit då??"

Haha, så det vart väl inget birsta. Men sen kom jag på att jag skulle på stan med mamma, men nu är Ellen på birsta med Issa. Ska nog dit sen jag med, efter stan. Ska köpa ett par jeans shorts jag lagt undan :) sen får jag väl se om jag hittar nån tröja. Jag vill ha nån färgglad! Helst gul eftersom jag har blivit förälskad i den färgen helt plötsligt. Förut var ju gult fult, men det är det inte nu! :)

hår snack

 Åh, idag följde jag med ellen när hon skulle till frisören. Hon klippte sej och färgade håret, och det vart så sjukt fint! Jag är jättesugen på att färga håret, lite mörkare. Jag har varit blond i över ett år, skulle inte skada att testa nått annat också. Även om jag verkligen älskar mitt blonda hår vissa dagar så vill jag prova nått nytt, och något som sliter mindre på håret. Jag måste ju använda silvershampoo ett antal gånger i veckan, så att inte håret ska bli så gulaktigt. Jag vill ha ljusbrunt/mörkblont, och kanske lägga in lite ljusa slingor i det. Så ska jag klippa till min "raka" lugg så den blir riktigt rak, så kan jag leva med den ett tag och sen växer den ju ut. Löshåret ska jag också färga, för jag vill inte ha kort hår, jag vill ha långt :) Ska prata med mamma om det, det kostar 850 för klippning och färgning på håret, och 300 till att färga löshåret. På hår & doft alltså, jag vill inte göra hemma för jag vill att det ska bli fit for fight och inte nå skräp som jag lessnar på efter nån vecka. Jag tror det bli kung!
Nu ropar duschen, ska fixa mej sen ska jag och Ellen träna på att gå i klackskor ;) upp och ner för backar, i skogar och dalar, genom Bandsjön, uppför bergen, genom myrstackarna.. Nejdå, vi ska bara gå en sväng.

skavsår here i come!

första doppet


bike'n girls (h)

Hallojhalloj! Idag var jag och skulle köpa den rosa klänningen, det var visst inte meningen att jag skulle ha den, för vet ni vad? Den var helt slut, fanns inte på lager heller. Så det blir att åka till stan och spana på nått annat imorgon! När jag varit där så skjutsade pappa mej upp till bandsjön, där var älsklings toffe, issa och fredrik. Vet ni vad jag gjorde innan vi skulle sticka? Jag badade :D eller jag gick ner, tog av mej till linne, trosor och bh, sen hoppa jag i och doppade mej :) först var det värsta kallt, men när jag doppat mej så var det bara skönt. Vill bada mer! Fast en varmare kväll. Eller dag vore väl bättre när jag tänker efter, så det är lite sol framme också. Neej, fel igen, mycket sol! :) Sen gick jag hem och bastade, fast bara i en kvart för mobilen vart ljusare och ljusare på skärmen, och jag ville inte lämna den utanför, hihi.
Imorgon tror jag att jag ska ha min lugg, om jag törs! Fast varför skulle jag inte våga?

jaja, hejsvej :)

ken ring <3

Det vart en jobbig dag idag. Först har jag varit och pratat med skolsköterskan om en grej, och sen vart det tjejgruppen.
När jag kom hem så tränade jag på att gå klackeskor. Det går bättre och bättre! Jag ska ha dom på skolavslutningen, så ska jag ha den där rosa klänningen ändå. Kul att göra nått annorlunda.
Nått jag funderar mycket på, är hur man ska få tiden att gå fortare. Jag vill bli arton och leva mitt eget liv, inte mamma & pappas liv, jag vill leva lindas liv! Nån som har nått tips..?


jag saknar allt.

  
innan allt gick snett..


sömntutorna

Oj :O Nu är klockan tio över ett, och jag är vaken :O Det är ju alldeles för tokigt, bums i säng!
Rummet är städat och tänderna borstade. Så vad väntar jag på?


godnatttttt!

nattissisisiis

Kvällen började bra & slutade bra, men därimellan va de dåligt.
Menmen, slutet gott, allting gott :)

Måste städa mitt rum nu iallafall, jag får inte gå och lägga mej förens det är fläckfritt från kläder & sånt.
Också ska jag nog gå till skolan imorgon såå.. måste va piggelin! Sen blir det birsta med hon som födde mej.

lugg :O

Jag har klippt lugg.
Nyss.
Alldeles nyss, i mitt badrum.
....
:'(

Det är inte vackert, det är inte vackert! Jag fick sån damp för jag inte visste åt vilket håll jag skulle ha benan, och luggen bara fuckade sej hela tiden, så då hämtade jag saxen och klippte av den. Oooops. Jag fattar inte hur Lady Gaga kan trivas i lugg, man känner sej som en bäbis! Jag vill inte vara lugg-tjejen heller. Och kör jag med hårspännen så kommer jag vara hårspänne-tjejen. Vilket är värst, lugg tjej eller hårspänne tjej????? ÅHHHHH ångest!!! Varför kunde jag inte bara klippa till den lite:o
Dessutom...
så..
är...
den....................
sne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
åh jag är så dålig :o


men nu ska jag ut och gå, tar med mej hårspännen.

många.......
men neeeeej, de är väl bara att vänja sej
jag är ju söt ju, även om inte lika söt i lugg
meeen...
åh :(

pampers blöjor

kul att vara tillbaka i timrå igen då.
kulkulkulkulkulkulkulkulkulkul..


Enda fördelen är min säng och att man slipper sova med så himla mycket kläder, jag har ju inte ens träffat nån kompis som har varit hemma än. Mitt lag kom iallafall tvåa på utklädnad, och tvåa på poängen. Inget på smörpriset. Men det var ju bra!

Jag har hoppat studsmatta med Ludvig så jag vart alldeles svettig! Sen hade vi långjagis också, kuligt =D Också sitter jag och dricker vatten nu, innan jag sväljer vattnet så sväljer jag liksom en luftbubbla. Varför?! Det är väl ingen mening med det! Det blir ju bara dubbelt så mycket rapar då.
Hahhahaha, på tal om rapar, när vi var och åt korv på bike'n så rapade Ellen riktigt ordentligt, Markus (en ledare) ba "Hör du, hon rapar ju som en riktig karl!" och Ellen då... "Då har du inte sett mitt underliv!" hahhahaha, också på första stationen så var Snickers Nicklas där, också skulle jag haffa lite smörpoäng (att man smörar alltså, fjäskar). Man skulle ha bollar och rulla på en planka typ, och vad säger inte jag då? Jo, "Vilka fina bollar du har". Jag fattar ju inte att det misstolkas förens alla andra står och skrattar åt mej. Också igår, sista dagen, så sov vi över frukosten, då bad vi, eller Issa bad dom plocka fram fikat igen "Men nej vi kan inte skippa frukosten för då kommer Linda vara på dåligt humör hela dagen". Så då plockade dom fram det, och medans vi satt och åt så åkte bussen till samlingen, så missade vi bussen också. Men sen vart vi erbjuden att få skjuts dit bort, men då gick vi och duschade och packade ihop istället. Typ nån timme efter det for Issa och Ellen hem, men jag och Janine stannade kvar.

Det var iallafall jätteroligt och jag hoppas att vi gör om det nästa år
som jumpers!


issa ellen janine & jag

Hejhallå, nu kommer ni inte höra av mej på nå dagar. Jag ska ju på biken och kommer hem på lördag. Jag är jättetrött idag, så det blir inget inlägg, och jag lär ju vara tröttare då så ja.. vi får se när vi hörs.

ha så kul i helgen :)

hjärtis



Idag har jag ju varit med Issa :) Jag åkte till henne med svintofrillan dårå, också använde hon en magisk spray som gjorde håret asbra! Värsta mjukt och allting. Vi använde den på hårförlängningen också, så nu är håret fit for fight.
Sen runt kanske halv sju gick vi ut, vi gick ner till Timrå och träffade Toffe och Fredrik vid lidl. Vi for till lilla bandsjön efter ett tag, vi gungade :D sen skjutsade dom hem mej vid nio eftersom jag har fått en halvtimme förkortat på min ute-tid. Men det är lugnt!
Ikväll måste det bli en tidig kväll, så jag får sova ut ordentligt, speciellt till Biken ju! Den är på torsdag-lördag. Ska inte dricka nå oboy ikväll för då blir jag så hyper, haha. Jag får sockerkick av minsta lilla! Fast idag har jag faktiskt inte ätit nå socker. Förutom yoghurten på lidl och müslin som jag åt förut då, men inge läsk och godis och sånt. Inte glass till frukost heller, känns ju bra.
Och till skolavslutningen blir det inte den där rosa spetsklänningen, det är ju absolut inte min grej. Och den kommer bara användas en gång, och visst den var jätte fin, den var verkligen det, men det känns onödigt. Jag kan ju köpa nå jeans shorts eller vad som helst, det lär jag ju använda en hel del iallafall. Också är det ju bara åttan jag går ut, ska bara sitta i bänken ändå. Det blir ju lite mer speciellt till nian, då kan jag väl fixa nått finare. Då ska jag ju stå på scenen ;)

men nu kallar fikabordet
men inte oboyen!

kortis inläggis

Hallååååå :):)):):):):))):):):) idag har det varit den tröttaste dagen på länge. Jag kom inte till skolan förns typ kvart i nio imorse, så missade första lektionen. Sen så somnade jag till på alla lektioner också.. förutom gympan, då var jag så hungrig så jag gick och köpte yoghurt på lidl. När jag kom hem duschade jag utan hårinpackning så mitt hår stod åt alla hår och var inte snällt alls med mej :( då for jag till Bergman så nu håller hon på att platta till det. Utan skydds spray :O tänk om hon plattar av det?!?!
Neejdåå, jag litar på Bergman.

/ jooohaaan , linda suger

nu ha johan lagt ett inlägg på libndas blogg:)

hohohoho

NEJ JAG ÄR INTE SUR IDAG DET ÄR INGEN DUM DAG
 
:)

gfsh6756 v

nehe, nu var pappa tydligen på jobbet och hade glömt att säga till mej att han for förut. han for ju halv åtta med mamma, jag tänkte att hon börjar väl tidigt så kommer han tillbaka som alltid men inte idag. jag orkar inte gå till skolan jag orkar inte ens vara däääääääääääääääääääääääääääääääääär..........................................
jajajajjajja
så himla tvungen är jag
HEJKdådflskdf

isdjöosidjgmöäsdokg

känner redan nu att det här kommer bli en asjobbig dag, mår inte bra alls.. jag vill bara lägga mej i sängen och somna om, jag vill inte vara bland folk, jag vill vara ifred idag..
jag kan ju egentligen lika gärna säga förlåt nu för jag vet att jag inte kommer kunna bete mej. undra om jag ska va med på gympan elle inte..
alltså seriöst jag orkar inte sätta en fot utanför dörren idag, jag vill inte vara här heller egentligen, vart ska jag ta vägen då, vart vill jag vara? åhhhhh jag orkar inte
pissmorgon
vi hörs senare

BÄSTAAAAAAAAAH

KEN RING
KEN RING
KEN RING
KEN RING
KEN RING
KEN RING
KEN RING
KEN RING
<333333!

wohoooo

Hallihallå :D nu är jag hos Kapten Blå, hon har en Blå keps bak och fram och dunkar hiphop så högt hon bara kan!

kränkare.

THIS IS WHY I'M HOT
lyssnar jag på nu =D
Också ska jag tralla iväg till Bergman, jag känner mej så otroligt ljus idag också! Jag har mammas ljus gråa byxor, ett ljusgrått linne och en vit kofta. Whaaaat! Jag kan ju säga att det är bara linnet som är mitt. Jag är inte lika mörk längre, inte lika svart! Men det är ju för att jag lånar mammas kläder, men ändå.
åh jag måste pissa!
sen kiiiiiilar jag, bli ut ikväll serru


klänning och rosa är inte min grej. hjälp hjälp hjälp



Hejhallåååå, gissa vilka som är tillbaka i Sverige då? Jo det är ju Karro och Issa! Karro har jag bredvid mej just nu, vi har mentorssamling. Igår var jag på stan och sen åkte jag epa, jag var inte hem förens på kvällen och då orkade jag inte skriva nåt. Imorse åt jag glass, det var gott :) jag vill ha coca cola. Jag skulle ta med en tia idag men den glömde jag.. så himla sugen är jag.

skojit

Jag bara skojade om Ellen inlägget.

om bälllen

Okej, Bällen tycker att det aldrig är någon som skriver om henne, därför vill hon att jag ska skriva om henne. Bällen har en brun rand i hennes trosor, jag vet inte varför men hon har det. Sen är det alltid blod på hennes lakan, men det finns en förklarning till det.. jag ba till henne "Hurru använd tampong eller binda när du har mens.." hon ba "Vad är det???" jag ba tänkte shiiiiit... aa, så därför har hon alltid blod på lakanen. Nu behöver ni inte fundera över det!
Hon har också en burk som hon är väldigt rädd om på databordet, ingen får någonsin öppna den fastän att den är tom. Fast egentligen är den inte tom, gissa vad som är där i då, Ellens bästa fjärt genom tiderna! Den har hon sparat som ett minne. Helt sjuuukt asså! Jajajja.. ska jag berätta mer hemlisar om Ellens liv? Ellen som sitter här bredvid mej ser dessa bekännelser väldigt uppfriskande, att hon slipper hålla det här inom sej. Eller ja, inom sitt lilla utrymme som hon sover i sina blodlakan i. Hon tycker dessutom att det är underhållande, så varför skulle jag ge mej?
Hon har kommit väldigt nära vän med dildo Sven idag också.. han har utforskat henne från topp till tå. Eller snarare runt jömsken så att säga (eller sitter jömsken vid smalbena..?).


livet är en fest

Gårdagen var rolig :) jag och Linnéa var på gården med dom andra som var där, sen gick vi till Ahmed, sen kom mamma och hämtade oss runt elva typ. Då åt vi popcorn sen somnade vi, jag var hur trött som helst..
Idag fyller min pappa åår, han kommer hem om en kvart. Men jag är hos Bällen ja, ska väl börja dra mej hemåt snart. Sen ska Janines familj komma och kolla på eurovision hos oss. Eurovision är inge roligt alls! Men dom kommer ju så då blir det ju kul. Också ska vi förmodligen ha jättemycket godis och cola.. annars ser jag ingen mening, haha nej jag skoja.

danceee

Min och Mathildas video är borta nu, en viss Bubbas skickade runt och den och då vart Mathilda less och tog bort den. Hahaha, den som va så snygg :o
ÅH NU KÖR EN BIL UPP PÅ UPPFARTEN
Det är pappa, äntligen mat!

dead and gone





Dagen i bilder, typ.

Ja det var ju finväder idag :) härligt, fast väldigt varmt. Och när man bara sitter inne i en skola är det ingen idé att ha finväder. Var hungrig som en jude sista timmarna också, orkade inte gå upp på lunchen. Var skolans äckliga pannkakor så det luuuuuuuuugnt. Också fick jag skavsårs plåster av skolsköterskan men så fick jag ett för mycket så det satt jag på näsan :D
Nu vill jag gå och fixxa mej så jag kan komma till Linnéa bby snabbare hihi :) Får se vad vi hittar på :D

jag vill veta vem du är!



Jag och Carlsson för.. hm? Ja, ett tag sen iallafall :D

bajsnödig



nu går jag och tar mej en dusch! Så bloggar jag senare :)

tunga


Nu sitter jag och väntar på att plattången ska bli klar, den är Ellens för tillfället. Eller nu vart hon klar. Det är värsta mysteriet här, mamma och pappa är inte hemma men Ludvig är. Nu måste jag fixa mej hejdå!

bussen går om fem minuter men jag har ju missat bussen hela veckan satt

ken är min ken och jag är kens barbie (L)


baxxad från http://linneaakempe.blogg.se
Johanna & jag i sågverket, eller vad det nu var..


Just nu är jag med Ellen, fast hon har somnat. Och vi har inte ens hunnit bädda sängen hon ska sova i :o ska jag väcka henne och bädda den, eller ska jag låta hon ligga? Beslutsångest! Jaja, jag går ut med hunden nu så funderar jag under tiden. Pappa har ju tjatat ett tag om det.
Imorgon ska jag vara med Linnéa :) på kvällen iallafall, för först ska hon och Ahmed fira deras 2 månaders dag. Grattis på dom! Och sen så ska hon va med mej! Och på lördag fyller pappsen år, och sen kommer ju Rombys hit. Det blir min helg det, ska snacka med mamma och pappa och se om jag kanske kan sova hos Linnéa eller nått i den stilen.

men nu måste jag ut med doggen
hejsvej :*

Utkast: Hejsan, skogen ...

Hejsan, skogen var inte bättre än man trodde heller. Men vi fick öronproppar! Ett plus. Också fick vi cola, det var ju ett ännu större plus. Haha jag, Linnéa och Johanna hade bestämt att vi skulle gå med öronpropparna hela tiden, men dom höll visst inte regeln så länge, jag gick liksom runt med mina typ tills bussen kom :o Johanna gick runt och skulle göra blåhaka hon, man klämmer jättehårt på hakan så att det blir som ett blåmärke dagen efter eller så.
Just det! Också var det en man där, han var Sveriges starkaste man, han kunde lyfta sin egen bil! Också frågade han om han om det var någon frivillig som han fick lyfta någon, självklart var man frivillig. Så lyfte han mej över sitt eget huvud, där låg jag alldeles stel & rak på hans händer och han ba sträckte ut armarna. Fett läskigt, stark grabb serru. Sen lyfte han bilen när det satt typ 5 tjejer där i också, klart man var en av dom ;) jag är medlem i hans fanclub.
Efter skolan åkte jag, mamma, Janine och Carina på Erikshjälpen, vi skulle leta hippiekläder till biken. Det är en cykeltävling där man ska klä ut sej och så, också cykla och göra utmaningar eller nått på stationer. Det är roligt, var med för två år sen. Då vann mitt lag första pris i utklädningstävlingen! Det var alltså tanken att vi skulle vara hippies i år, men det vart inte så. Vi har en ny plan! Men tills senare är den hemlig.. hihi busigt! Det är jag, Janine, Issa och Ellen i laget då. Om inte Issa backar ur då, har inte pratat med henne för hon är ju i Turkiet. Men hoppas hon ska vara med!
Nu borde jag iallafall slå en signal till Ellen.

ken ring


världsbäst..! v

det är så synd att du är så söt


Amen tjännareh (h)
Just nu har jag mentorssamling, jag är värsta ljusklädd idag! Fortfarande grå som typ alltid men jag är ändå ljus. Har mammas ljusgrå byxor, ett vitt linne (det som Ellen har haft hemma hos henne över en månad, NU hitta hon de, whoho =D ), också en grå kofta. Jaa, och vita strumpor dessutom.
Jag vill inte ut i skogen! Förut älskade jag att vara i skogen och var där hela tiden, nu känns det bara som att myrorna och myggen äter upp mej så fort jag kommer nära ett träd. I skogen är jag bara då jag vill vara ifred, då stänger jag av mobilen och går upp i skogen. Långt, långt in. Har jag otur så hittar jag inte ut och får sova där en natt eller två! Eller så inte :) Klart jag hittar ut, jag har ju världens bästa lokalsinne.
Eller inte en gång till.. Jag tappar bort mej på en gång! Inte med meningen alls, jag blir så less på mej själv när jag tappat bort mej, därför går jag helst ingenstans själv på ett ställe där jag är ovan.
Jag har ju gått vilse på en ö, men det tror jag att jag har skrivit om för ett bra tag sen. Jag skulle ut och plocka lingon så jag gick ut i typ spåret, sen gick jag runt halva ön och letade efter stugan. Var borta i ungefär 3 timmar. Och förut om jag inte vart avsläppt på ett speciellt ställe i stan så hittade jag inte in till själva stan där affärerna är. Det är inte så lätt med stan nu heller då.. jag klarar av att gå på den där gatan men det blir så svårt när jag ska nånannanstanns. Därför går jag inte nån annanstanns! :)
Ääääsch, vi snackar inte om mina felsteg här i livet. Hahhaha, den var ju bra, inte felsteg som att jag har gjort något dumt, utan felsteg att jag går åt fel håll. Åh jag är så skön!

oooooooops

Jag vet! Jag kommer aldrig bli bra på att somna tidigt. Nu är klockan typ elva, och det tar ju en timme för mej att somna.
Lika bra att gå till sängs nu, Lukas sover redan han.
godnatt!

har du svårt att sitta still då äre dax att ta en till!



Alltså shit, jag har inte bloggat igår och inte på hela dagen idag! Typ skuldkänslor :o men det är för att jag har varit lite orolig för en sak, eller inte orolig, men typ fundersam. Ja, jag har varit fundersam och inte riktigt kunnat tänka klart! Men nu jobbar hjärnan för fullt igen. Skämt åsido..

Haha kolla våran toarulle, jag börja asgarva när jag såg den. Nån som vart skitnödig och orolig för att toapapperet ska ta slut? Får en känsla av det jag. Jag startade min "förra" mobil idag, ni vet Sony Ericsson som jag duschat & badat med, den som var varit med när jag varit våt helt enkelt! Den är så efterbliven, 4 knappar funkar inte också hakar den upp sej hela tiden. Så himla störande! Får väl helt enkelt leva med min samsung tills jag fyller år eller nått sånt, fast moppe står högre upp på önskelistan än en mobil faktiskt :) Tänk att kunna åka runt överallt! Slippa gå och bli fet och åka och köpa strips och bli ännu fetare, feeeetmaaaa builder! Nejmen, jag kan ju ta moppen till ett gym eller nåt. Så kan jag träna, eller titta på dom som tränar med en bulle i handen.
Gissa vem som ska sova i mitt rum inatt igen? Jo, kan det var Lukas må tro? Han tjatade om det igår också, men då sa jag nej. Men då får jag skuldkänslor! Jag får alltid skuldkänslor när jag säger nej, det är väl därför jag har så svårt med att säga nej. Men varför skulle han inte få liksooommm.

så det blir att mysa med lillebrorsan i min säng i natt, mmm.. haha nej jag skoja.
Han får sova på golvet såklart!

busigt

Hehe, okej, nu har det gått en timme och jag har inte somnat än. Mamma kom in med en chokladkaka, och nu ligger Lukas här nere på golvet och har beslutat sej för att sova här.

hur ska vi klara det här?


Sådär pigg som Kalle ser ut att vara så pigg är jag också, jag blir alltid pigg på kvällen! Jag hade ju bestämt mej för att somna vid typ åtta, men inte var jag trött då inte. Jag låg och vred och vände i sägen men inte kunde jag somna inte! Men nu känner jag att jag är trött, och lite pissnödig.
Så nu kan jag ju stänga av.
godnatt!

jag har inga känslor för dej

Hahaha idag var det vattenkrig på skolan, jag tror nog att jag blev blötast. Fast ändå var jag inte med på det.. men det var lite små kul ändå för sen hällde jag vatten på Petter så det såg ut som han hade pissat på sej, hihi busigt :)
Jag har sovit idag, jag som alltid tyckt att dom som sover på dagarna är knasiga, för liksom, sällan sova bort en dag! meeen, har man sovit typ 5 timmar på två dygn så är det ganska skönt att få slumra in. "Ganska" var en underdrift.. jag hade mobilen under kudden med vibrator på, men jag märkte inte ens när det ringde :o snacka om att sova djupt! Men mamma kom och väckte mej och började snacka om typ lidl. Då vart jag jätte sugen på popcorn, så gissa vad jag äter nu? Hihih, popcorn!

men nu vart jag sugen på mjölk
ska hämta mjöööölk!
puss

sjung med om du gillar bröst som är riktigt jävla stora

Godkväll, här sitter jag hos Ellen och lyssnar på älskade Ken. Ken är min Ken och jag är hans Barbie. Haha, nä jag skoja..
Idag har jag kollat på Ludvigs typ uppvisning, dom skulle sjunga. Men han är ju lite blygis sådär, så han satt bara på bänken i mammas knä och vägrade gå upp haha. Slöseri med tid, gick på ica och köpte cola med Lukas istället. Vad har jag annars gjort idag då? Jaaa.. jag har väl varit ute på en promenad i min ensamhet. Vart jag gått de får du inte veta hihi puss på det. Sen gick jag väl hem, då gick jag till Ellen istället. Och här är jag kvar än!
Nu ska vi se om Ellen har en bild jag kan lägga upp här! Det blir ju lite roligare att kolla då kanske? Vi kan ju prova!

äsch det vart bara krångligt för de ville inte...
hejdå...
buhu..
sorglgit...
eller inte
gläääädddd

veeeeeem är legend nuva?

Hallojsan, vet ni vart jag är?
På ib.
Jag och Ellen sitter här helt ensam haha, vi har köpt coca cola. 2 för 36 på OK! Kanon bra, men Ellen har typ lekt med sin och hällt ut hela colan, det skulle jag aldrig göra, då häller man ju liksom ut pengarna? ;o a också har jag spytt typ 3 gånger också, myyyysigt. Jag kommer spy om jag dricker mer. Det är helt fullt i min mage! Just nu känner jag att jag är väldigt pissnödig också, också måste jag antingen skita eller spy. Har ju ätit chips idag och min mage mår inte så kanon bra av de.. undra hur länge vi ska sitta här då? Det är en fråga utan svar. Hoho, än så länge iallafall.
adjöööööö!

Utkast: Jag sitter ...

Jag sitter hos Ellen rebellen! (h)
ellen bällen cykla hem från fjällen hon hade kul när hon cykla i rondellen /ellen bällen som cykla hem från fjällen och som hade kul när hon cykla i rondellen

Vi skulle ju på birsta, så när vi var på busshållplatsen så


du är sniigggg



Idag ska jag på birsta med Ellen! Vi ska fara efter hon blåst håret, jag måste platta mitt jag med. Har slutat borsta det när det är blött så jag ser ut som värsta trollet när det väl torkat, haha. Sen hade Ellens mamma undrat om jag ville äta middag hos dom! Och det är klart att jag ville, så min dag spenderas med Ellen. Sen ska jag fråga Ellen om hon vill på cruisingen med mej.
Undra hur många gånger jag har skrivit Ellen nu? Fem gånger har jag skrivit Ellen. Sex.
Igår var jag ute och åkte epa med Larsson, Wermelin och Fredrik. Dom hämta mej vid sju så kom jag hem runt tolv. Också sa vi hejdå till Issa på tågstationen, nu är hon på väg till Turkiet.. eller så är hon framme. Jag blir tårögd! Jag kommer inte träffa lyckan på en hel vecka!

Men nu måste jag fixa håret och så,
tar nog med mej kameran så det läju bli bilder senare:D

bestlutsångest

ähejähejähej
äääääääheeeejjjjj
JAagGGggggGgG är astrött.. undra om jag ska sova en timma? Ska ut sen, så då vill jag väl va pigg. Fast äsch, det är bara att ta med några sockerbitar för jag blir hög på socker youknow. Ja jag ska väl fixa mej nunu.
hejdåååå

nATTIss

Jag fattar inte varför jag sitter uppe till sena kvällen på kvällarna, för jag blir bara deppig.. så kommer allt dåligt upp i hjärnan och i hjärtat och allt glatt verkar bortblåst. Kanske man ska gå och somna och slippa det? MEN VÄNTA! NU HAR JAG DET! Åhhhh så lätt men ändå så har jag inte knäckt det förens nu.. jag måste ju gå och lägga mej tidigare, för när jag går och lägger mej när jag är trött, vilket inte är förens efter tolv eller så, då är jag ju på det där depp humöret, och då ligger jag och tänker på jobbiga saker och kan inte somna för det, också somnar jag inte förens jag.. ja, det tar tid iallafall. Om jag somnar tidigare så kanske jag slipper jobbiga tankar, men dom finns ju ändå därbak i bakhuvudet, jag försöker hålla dom borta men ibland så slinker nån tanke fram, eller att något påminner om något jag inte vill tänka på, så är jag där igen. Det borde finnas medicin mot att inte kunna tänka (förutom alkohol & droger och sånt, det kallar jag inte medicin..). Också nått som gör att man inte känner hjärtat.
neej, nu måste jag sluta. för annars kommer jag börja öppna mej och skit, och det vill jag inte.
hare bra.

falling in love with u

Nu är Ellen tillbaks i Sverige igen! Känns som att hon har varit borta i en månad :O men det är ju bara en vecka. Vart asglad när jag såg henne sitta där i korridoren :') synd nog hade hon brännt sej lite här och där.. ont. Jag ska vara med henne snart så det är nog bäst att jag hoppar in i duschen nu.
Jaja jag har varit "lite" arg idag, förlåt om jag råka vara otrevlig eller så mot nån, råkade väl kasta sönder mobilen också men den är lagad nu.. också slog Johan mej så hårt så jag höll på börja grina :(:(
Och va var det mer...? Jaaa, jag fick en coca cola flaska för 9 kr på sibylla idag, det var ju snällt!

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
duschen nununhuhuhuhnun
hejdå
fjärt

elin kväll

hejsan :)) nu kom jag in för kanske en halvtimme sen, har startat bastun så snart är den varm & go så ska jag basta! Ska börja duscha på kvällarna/dagarna istället för på morgonen, jag måste ju få utnyttja min skönhetssömn till fullo på mornarna, men det kan jag ju inte om jag ska stå under en dusch inte!
Nu sitter jag iallafall bara och äter vindruvor, det är asgott ju. Också kan man äta hur många som helst, fast efter ett tag får jag asont i magen satt så bra är det väl inte.. men så blir det ju med allt! Jordgubbar till exempel.
Men nu ska jag kila,
pussen!

åh förresten så har jag funderat på färga svart hår bara så ni vet!

poesss

Nu ska jag ut och vara med Elin,
bloggar senare.

ken ring - varför blev du till en hora

 
Har varit med Bergman ikväll (h) vi har varit ute och fjantat oss som vanligt, vi är så fjantiga!! Det kom ju fram en liten solstråle några ögonblick, Bergman nappar direkt och ringer ut mej på en gång.
Kom hem för typ en timme sen,
vad som händer imorgon är ännu ett mysterium. Tar dagen som den kommer serru :) bäst så!
oftast

linnéa & linda

- Är din pappa trädgårdsmästare? Med tanke på dina schyssta lökar mena ja!


hoppas det funkar den här gången, sist slutade det med att videon på mej och Issa vart nå tecknade figurer ;o men nu är det jag och Linnéa, men ändå.

Utvecklingssamtalet gick bara bra tycker jag, satt väl mest och bet på naglarna och tittade åt andra håll men mentor tyckte att jag skärpt mej. Och det är ju asbra det :) Glad att det inte var för en månad sen det här samtalet var! Vääldigt glad.. Det flöt på som det skulle, men jag kan mer, det vet jag, så nu ska jag ge gärnet och få toppbetyg så jag kan försvinna ur den här hålan jag bor i. Hejdå vävland, hejdå Timrå liksom. Skönt men ändå inte, men äsch, det kanske slutar med att jag stannar här också. Vad vet jag? Ska ju inte ta ut så mycket i förskott men jag satsar på Stockholm till gymnasiet iallafall ;> jag hooppppaass och ViillllL!!
Vad jag ska göra idag det vet jag inte, jag var så trött förut så jag tänkte inte göra någonting, men nu piggnade jag till lite när jag satte på musik satt jag får se. Men jag tror det är bäst att jag stannar inne ändå, har huvudverk och längtar tills jag får sova. Bäst att ta det lugnt alltså!

hörs väl kanske nått
puss

utveklingssamtal

Eller så stavas det med ä.
Det har jag idag iallafall, känns lite nervöst eftersom att jag inte kan påstå att det gått så bra för mej i skolan den här terminen.. nu är jag ju tillbaka på spåret igen, men det blir nog mer snack om det tidigare än om det nu. För jag började ju inte bättra mej förens förra veckan, och då var det liksom tre dagar satt.. ;p
Jag hoppas på det bästa..

linda & issa


karolina

tjenispenisss
Jag har varit med Karro hela helgen, ända sen fredags kväll tills söndags kväll. Karro är bäst! Vi är så lika och olika varandra så man vet inte riktigt, man kan väl säga att vi är som ett gammalt gift par som vet exakt hur man retar upp den andra ;) haha.
I fredags så sov jag hos henne, det var ju då vi åkte epa & sådär. Igår på lördagen gick vi på stan, hittade en as fin bikini! Den ska bli min. Sen tog vi bussen till Timrå och blev hämtade av Karros mamma där, också hade vi köpt godis ofc! Fatta nervis jag var när Karro sa att Mathilda var allergisk mot nötter och jag satt och proppade i mej nötter?! Men det gick bra, inga dödsfall på vägen hem iallafall! Vi var ute och promenixa typ hela kvällen, Karro och jag. Sen idag så har vi varit dagens hjältar! Ska jag berätta? Ja, klart jag ska..

Vi var på väg från våran promenad, hade varit nere i Timrå och köpt lite grejer, så ser vi en tant som går mitt i vägen! Vi går ikapp henne och säger att hon inte kan gå där, hon måste gå på trottoaren för annars ser inte bilarna henne. Hon var på väg till Kovland hon, men vi sa åt henne att gå hem. När hon hade börjat gå vart vi oroliga för hon hade inte så lätt att andas sa hon, så vi gick ikapp och följde henne till dörren hos henne. Det tog 1 och en halv timme.. det skulle tagit 20 minuter om jag och Karro gick själv, haha. När vi väl är hos henne, har hon ingen portnyckel och ingen hemnyckel?! Så när vi till slut fixat så nån kunde öppna portdörren, så var det en annan sak med hem dörren.. vi ringde hennes son så fick han komma och öppna. Sen gick vi hem.
Våran morgonpromenad började 11 och slutade 16. Jaja, men sen åt vi och när Karro for hem så var jag med Issa, också möblerade jag om på mitt rum därimellan. Jag och Issa gjorde en musikvideo, hahaha vi typ står och skriker och grejer bara. Nää, vi sjunger också! Men nu kommer lite bilder så ska jag sova sen.


karro äter äpple

flickor på vift

imorse, karro i början av våran morgonpromenad

jag

jag & karro

karro sitter och läser

jag har satt upp asmånga affischer på min vägg, men mer blir det!

en bild

vi fixade långhåret på min bror! hihi

sen ville karro spela girls.. haha ;)


ska nog slänga in min & issas musikvideo i ett inlägg också, såg att hon hade gjort det.
puss!

gammal sommarbild, hej gult hår



Sticker ut med Karro min pingla nuja,
vetetusan va vi ska hitta på.
Nåt blire väl iallafall!
Pusssheeejjjjjjjj


SÅDESÅ

IMORGON TÄNKER JAG BÖRJA BANTA!

godday

Goodmorningggg darlingggg
Jag och Karro var ute och åkte epa med Wermelin, Issa och Fredrik igår. Det var ju kul :) sen kom vi hem runt halv tolv om ens det, då fikade vi och Karro typ satt vid datorn och jag låg och pratade i telefon. När klockan var 1 var vi aströtta, jag trodde att klockan var typ 3 då! Men inte då. Vi somnade direkt :) sen vaknade jag när Karro skulle gå och duscha runt 10, somnade om och vaknade typ 11 av att hon frågade om vi skulle på stan. Klart att jag ville, så jag gick också ner och duscha. Så nu fixar vi oss.
Ja.
Så äre.
Har inte mycket mer att säga ,
hejdåååå

jag är dryg



Nu är jag hos Karro, det är våra stjärtskåror som ni ser på bilden.
Igår så var det roligt i Skb :):):):):):) var med en massa, dom enda jag kände från början var ju Linnéa, Benny och Johan, men sen vart det ju bättre med kvällens gång (y) Vi var vid brasan och så, jag drack coca cola. Också lekte jag och Johan chicken-leken, den som vågade gå närmast brasan vann. Jag vart ingen chicken, jag vann. Johan vart chicken! Fast nån gång imellanåt vart jag också chicken, men det vill jag inte prata om.. :$
Sen så åkte vi tjugo över elva bussen hem till Timrå, jag, Linnéa, Benny, Johan och Ponthus. Jag och Linnéa stannade till vid brasan i vävland också, där träffade vi Kewin, Bubbas, Basse och Boväng. Sen poppade vi popcorn när vi kom hem!
Idag har jag ätit glass på JamJam. Pappa betalade. Han betalade också mina skor, och mina leggins. Sneeelt. Tack tata. Tata betyder pappa på typ.. va var det för språk nu igen? Kroatiska var det! Det skrek jag och Tanja kanske mycket i somras.

cooooolt
hejdå!