everything back but you

om nån vill veta vad min dag har bestått av så är det väll så att jag vaknade runt nio tiden, fastän att jag inte somnade förens efter ett. Liksom, jag hade bäddat ur sängen på morgonen igår, och glömt att bädda tillbaka, också liksom hade jag hängt ut täcket och allting. Fixade det då. OCH VARFÖR VAKNADE JAG SÅ TIIIDIIIGT. Haha, vaknade av att mamma blåste håret. Men det gör inget mammsen =) Det var skönt att vakna då. Läste lite ur susannas tegelstens bok på nåt runt 500 sidor (eragorn). Den är liksom bra, den världen och draken och allt, värsta fränt! Men iallafall så åt jag min müsli, klädde på mej, fixade och allt. Sen satte jag mej vid datan.. såklart.. snackade med folket, och bestämmde att jag skulle komma till karro. Men samtidigt så ville matte & putte att jag ska ut och vara med dom. Och isaak & kewin också. Iallafall så kom matte & putte och knackade på, så jag gick ut med hunden med dom ;) sen gick jag in och ringde karro ett antal gånger, inget svar :O men sen ringde hon upp, och då bestämmde vi att hon skulle komma hit istället. Jag bjöd henne på mat, eftersom att hon inte hann äta, sen så skrev vi listor (topp 5 i kläder/teknik/söta och allt). sen så drog vi till kewin och spelade cs =D haha, måste bara påpeka hur dåliga jag och karro var.. Jag råkade skjuta på min kompis, och då siktade den på mej och dödade mej! :O taskig kompis, haha, men det var ju jag som började. Och isaak dödade 2 av sina lagkompisar, då kastade dom ut han ur spelet.. x) mm.. jag och karro gick hem sen, för att karro skulle hem. Sen åt jag, men jag var inte hungrig. Men jag tog en fiskpinne ändå!
Och nu sitter jag här. Väntar på att issa ska komma och vara med mej hon också idag, tss. Får väll se vad vi hittar på! Men kul blir det iallafall! Det brukar det ju vara så att ;D Hm.. nu vart jag sugen på att läsa nån annana blogg.

Alltså jag vet att min blogg är fett ointressant nu, jag kan liksom inte komma på nåt att skriva om. Men det är ba att skriva om det första som kommer uppp i huvet! Men det är liksom bara en sak i mitt huvud nu för tiden. Koppla bort det, se om jag kommer att tänka på nåt annat.. Polar! Eller vad är det som är så kul att höra om polar? Haha, inte vet jag. Det var iallafall rätt så kul i lördags iallafall, först åt jag ju taccos hos emma med janine, hon & jessi. Men det känns som om jag redan har skrivit det..
Ring mej nån vettja. Eller gör inte det, ni kanske inte har mitt nummer. Och det lägger man väll inte ut på bloggen.. där går faktiskt gränsen, haha, alla kan liksom se det. Kommer in nån från liksom thailand och ringer mej, ba "va?"!

Iallafall så vill jag inte klippa håret. Det var ju bara två månader sen sist, men det känns som om det var hur länge sen som hellst.

OBS! Viktigt meddelande: om du skickar sms till mej, förvänta inget svar. Om du sms:ar att jag ska ringa, förvänta inte att jag kanske gör det. Har inge pengar på mobilen, får inte det förens till jul! Men ring mej iallafall gärna, även om du är från thailand.

haha, hejsvejs! v

jag har gjort mitt kast, gör ditt, eller stå över.

och här sitter jag, väldigt stolt, med min fina nya krona på huvudet! Det är en liten halloween grej från indiska, den är så fin! Haha, passar bäst på mej,
Såklart så var man fet tvungen att åka på cubus "start rea" eller vad det heter. "nyöppnings rea". Kanske! Men iallafall så hittade jag två tröjor, varav jag prvade 11. Seriöst alltså. Eller ena var en tröj/tunika, som jag köpte sist också. Och en annan asa frän med en bling bling dödskalle!
men ja ska ut och vara med matte å nån, hejdå! :)<3

avril lavigne

i'm me, i'm a scene, i'm a drama queen - i'm the best **** thing that your eyes have ever seen!

Var iallafall på ikea idag, med mammsen dårå. köpte ett par shorts till mej som jag kan ha ikväll på polar! Först skulle jag ha nån tröj/tunika med nåt under, men det var såå fult med byxor, så jag tänkte vara utan och istället ha leggins eftersom att dom inte var SÅ korta, men det fick jag inte! Först tog jag ett par kallsingar under, det var det väll inge fel på! Men pappa tyckte det, haha, så han lovade att jag skulle få åka in och få ett par shorts att använda till! Finemangers, passade på att köpa ett färg glatt halsband också, eftersom att jag annars bara skulle vara svart, dfet är ju snyggt men bara sååå tråkigt. Också köpte jag avril lavignes senaste, fast den är ju inte så ny nu då men. "ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH ÄNTLIGEN!!" kändes det när jag köpte den, så jag har dunka musik hela dagen!! Och pratat i telefon för att bestämma en massa om skjutsningen till polar. Jag tyckte att alla kunde åka buss, det var både bättre och hälsosammare, men nej nej! Inte på navet sju på kvällen. Så det fick vi då inte. Men jag ska iallafall till emma och äta tacco middag med hon & janine innan polar, <3 Fy vad gulligt & snällt =) så jag ska göra mej iordning hos dom då. Hihi!

men men. Och jag har alltså vääldigt fina tänder må jag säga! Fläckfria!! Det funkade! JAG (L) TANDLÄKARN!

mjaao!

hejdå! =D

en tid som har gått som jag inte kan ignorera,

inte nå sugen på att  blogga, men jag tänkte iallafall skriva lite grann så att ni inte trodde att jag hade gått i pension eller krockat med nån moppe eller så. Jag har inte krockat med moppe, men linus moppe är krockad. Det är inte han som har krockat med den ju, men liksom det är en som lånade den som har krockat med den. NO COMENTS. Men det vet ju hela himla timrå om, så ändå!

Jaha, nu så har jag alltså skrivit lite! Kan ändå inte komma på nåt vettigt att säga, förutom att jag ÄLSKAR gympan som vi har haft och har den här veckan: styrke!!!! Pommes frits  vad kuuuwl!!!!!!!! JAG ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR! Skulle vilja ha det varannan dag!

Och idag har jag varit med totta och claudia :) vi körde eva & adam spelet såklart, för att JAG ville! Haha, och sen skulle vi köra sanning eller konka, men totta hittade inget som vi kunde snurra med. Så dom döda mej istället med nån himla kittel attack!!! :D


äh, hejdå!


i be the reason för your pain, and you can put the blame on me.

  • kw, min värld är ingenting utan dej! <3


hejhopp, issa sov hos mej inatt. natten som var alltså. vi somnade väll efter 2, eller hon somnade tjugo i 2, och jag väckte henne tjugo över 2, för att vi skulle borsta tänderna. "AJ! varför sparkar du mej så hårt?" haha, även att jag bara petade på henne. Hon måste ha drömt att hon va en porslinsdocka :')
sen idag så tog vi en utflykt till merlo slott med min cykel, bullar och mackor. Och en överlevnadsbok såklart, man vet aldrig vad som kan hända! Haha! Nä men så issa försökte göra upp eld med hjälp av en pinne och en bänk som jag satt på, men, tack och lov, så blev det inga framsteg för den tjejen inte! Och just ja, jag & issa gjorde om varandra och så också i går kväll, hon vart så snygg så hon stod och knäppte kort på sej själv istället för att fixa mej! haha, oh shit vilka framsteg jag gjorde då. Sen så sminka och fixa hon håret på mej, jag fick iallafall rött läppstift ja!

mm.. det var min dag det. Och ikväll så bakade jag en kaka, men jag åt ju upp typ 1/4 av smeten. SÅ HIMLA GOOOTT :| Medans snackade jag med karro, men hon fick inte smaka! =) hon pallade visst inte att åka till vävland:D MEn det är nog därför jag inte bakar, jag klarar inte av det. jag bara äter och äter och äter. Smeten alltså, för den är sååå god! :D

haha, men nu ska jag dra.


det är tack vare dej som jag har tagit mej hit.

om jag bara hade hunnit berätta :O men no. nononononono. nope!

hoppas det blir en kul dag idag. Papperskungen håller ju på att flytta, dom började flytta alla grejer i torsdags, och ska öppna igen på måndag. Dom har ju inte så långt att flytta allt, men dom måste ju liksom packa ner allt som finns i hyllorna i lådor, montera ner hyllorna, och sen montera upp hyllorna, och sen lägga upp alla saker på samma plats som dom varit. Tur att dom har mej! =D haha, närå. Jag är kanske inte är till den största hjälpen, men jag hjälper till lite ändå. Men jag har inte så långt tålamod, men lite gör jag, annars skulle jag känna mej taskig..
och jag älskar min mp3 <3 Jag har raderat varenda himla låt som jag hade på datorn, vilket var en hel del, så nu har jag allt i min mp3 istället! Eller jag har bara dom bra i min mp3. Dom dåliga har jag ju tagit bort, fast jag tror att jag ska radera lite från min mp3 också. LIksom, jag lyssnar inte precis på anton & affe längre, eftersom dom låtarna har blivit FETT utspelade nu. Fast ändå så lyssnar jag mest på avril lavigne.. men det är ju inte mitt fel att hon har så HIIIIIMLA bra låtar! Texterna har ju liksom en mening, hon skriver inte bara ner nåt skit och fixar en bra melodi för att stryka allt sen. Nej, allt är liksom bra! Fast man måste ju ha den musiksmaken också. Men vad är det egentligen för genre? Det är typ punk/rock. Och ibland är det lite poppigt! För vem tycker att "girlfriend" är rockig? Och liksom punk? Det är ju liksom en bubbelgumm låt.
Men just nu lyssnar jag på "please, blame it on me" med akon. Den är värsta bra!!!!! Eller inte så bra, kanske med lite mindre utropstecken! ;D Och nu är dt smack that. Den är så dålig. Jag tycker inte om den längre, förutom om den skulle spelas på polar, eftersom att det liksom går att dansa till den. Inte för att jag dansar så mycket där, utan jag & sophie leker hönor och springer omkring och snackar med folk vi! Värsta najs.
Och storytelling suger. Jag orkar inte, eller jag orkar, och det ska ju liksom bli kul att se vad det blir av titanic när man ska spela den så. Haha, hur man gör båten och så. Men det blir ju liksom en utmaning, och det är bäst det! Hm.. nu har jag inte så mycket mer att skriva. Jag tror att jag ska ta skateboarden ner till papperskungen, men min planka är lite dålig just nu, för jag och issa skruvade åt den på drakstaden, så nu är den skithård på ena sidan, och värsta lös på andra, så den svänger ju lite av sej själv.. också är det så himla halt nu. BLÄÄ! Då kommer jag bara få åka på fredagar! Eller vilken dag jag vill, haha. Men ändå.

hejdå!

hej..

today har jag utvecklingssamtal, låter det trevligt? nope. Inte så kul med tanke på vad jag tycker om spanskan. Men i alla andra ämnen är det bra, och jag sköter mej. I think. Jag tror alltså det.
O just ja, och imorse när jag satt på toa typ 07.40, så ringer issa och pratar med pappa ba. Haha, jag hade glömt att gå till hästarna x) Jag var så inne i att få skjuts till skolan. Men så vi fick väl fara och hämta henne också..
Och en sak fattar inte jag, alla tycker typ att timrå fiskgratäng är äcklig, men den är ju god! =) Seriöst alltså. Hur skriver man seriöst på engelska? Siriosly. Eller nåt, det är iallafall ett fränt ord som jag brukar använda mej utav!
Och dessutom sitter jag på papperskungens dator, och för er som inte vet så ska Papperskungen flytta. Knäppt va! Men det är så det är. Ner till timrå igen,  bredvid statoil i ett vitt hus. Och förmodligen ska dom sluta sälja cyklar också. Det är lite synd det med. Men så är det!
Jag hade sååå mycket att skriva, men det är så jobbigt att skriva hä. Tangenterna är typ 50 cm från ansiktet, och typ lutar bakåt. Och skärmen är väl en meter från skallen. Jag tycker att det är jobbigt att sitta här, men vad gör man. Om man vill sitta vid datan så ska man det!
Och jag vart sååå stolt igår. På teatern alltså, vi skulle leka en lek som heter "varsågod nästa". Och den går ut på... äsch, orkar inte skriva. Men lärarn ba till mej "F** vad bra linda. Skit bra spelat!" värsta omponerat! Och andra gången hon ba "alltså, jätte bra linda.". Hon ba glodde på mej. Roligast var det för att hon vart så  himla impad ;) Sen på slutet skulle vi berömma oss själva också. Jag visste inte vad jag skulle välja... haha, närå.
Men hejdå ;dddddddd

en ung dam?! nä fy fabian, jag ska bli sjörövare när jag blir stor!

ur pippi, såklart. Älskad! Ludvig sa jämt så förut, "jag ska bli sjösjövare när jag blir stor!" han menar sjörövare för dom som inte kan på han.
Och jag har minsann kommit på en sak! Jag är nästan en datanörd! Jag kan skriva när jag blundar, jag har liksom lärt mej vart bokstäverna på tangentbordet sitter. Och snabbt som vinen skriver jag också! Närå, inte så snabbt kanske. Men snabbt! Nu ska jag blunda och skriva "peter pan bor i landet ingenstanns", fatta vad långt, men men: peter pan bor i landet ingenstanns. JAG SVÄR PÅ ATT JAG BLKUNDADE! Yeye, jag är tangentbords-nöörd, happy life! <3
Min mamma ska iallafall ha fest ikväll, 40-års fest för den som vill veta sånna detaljer. Jag är såklart bjuden, och det är också ca. 48 andra. Mamma, jag och 48 andra. Vad kul jag ska ha med dom där 48 andra! Men mamma fyllde egentligen år igår, och då fick hon en vas av plast av mej. Hon ba "jag vet vad det är. Jag vet t.o.m vart du har köpt den!! Det är en vas från designtorgeeet". Haha, nödvändigt!
Och för tillfället är jag hungrig, och fryser. Jag pallar inte klä på mej ordentligt. Men anyway, jag måste ändå hjälpa till nu.

hare!

all good things

Jag har gått och tänkt hela dagen vad jag ska skriva. Och vad jag ska ha för rubrik.. men nu är allt borta. Jag vill inte bara skriva om vad jag har gjort, det är inte så speciellt intressant jämt. Men ibland, men jag känner ba inte för det. Jag kan väll börja med att säga.. lite kloka saker. Typ att inget är föralltid, som den där låten som karro fick damp på "why do all good things comes to an end", alltså det är ju sant! Men det måste vara så. Då får man leva med minnen, eller gå vidare. Jag skulle rekomendera att gå vidare. Se tillbaka ibland, och le. Men liksom stäng inte in dej i det träsket, utan gå vidare. All good things comes to an end, och alla dåliga också. Sånt är livet! Det är väll bra med motgångar, så att man liksom ska få pusta ut ibland, och liksom känna sej nöjd. Liksom "shit vad skönt". Som när man har gjort nåt som har tagit på krafterna, och liksom nu är det bara 10 minuter kvar på lektionen, och det känns som om den ALDRIG ska ta slut, men det gör den ju!
Jag känner till känslan Botten, när man är längst nere, och det ba inte går att komma upp. Vilket liv! Vilket liv ja, då önskar man nästan att man inte hade nåt liv. När allting liksom är skit, och det går ba inte att tänka "det kommer bli bättre, det kommer alltid bra dagar". Eller.. det går ju att tänka så, för det gör jag. Men det är liksom svårt! Var ba modig och tänkt så, för allt går. Liksom allt är möjligt!! Hur långt du hade tänkt att gå för att få det så, det är det som är frågan. Om du gör allt för att få en sak, så liksom.. då blir det oftast så! Men om man inte satsar och liksom ba står och trampar på samma ställe, då får man ju skylla sej själv. Va inte en sån människa som bara ser på när det händer, se till att nåt händer!
En annan klok sak, nästan det klokaste av allt det är väll ordspråket "ärlighet varar längst". Och jag svär på att jag verkligen har fått smakat på det! Jag brydde mej inte om det, men liksom om jag bara hade varit ärlig, och slutat småljuga, så hade inget hännt. Men det händer, och man förlorar kompisar, och man liksom kan förlora så mycket. Det är bra med fantasi, men använd inte fantasin till att komma på lögner. Det är såå onödigt! Till slut kommer du i bottenträsket igen, och allt är ihopskruvat. Då blir det liksom "eh.. ja, det gjorde jag igår. Eh, va?" och det går liksom inte att spela igenom livet. DET GÅR INTE! Sanningen kommer alltid fram på nåt vis, om en enda genomskådar en, så spricker allt. Lier! Håll dej till sanningen så att leendet är äkta.
Shit va lillgammal jag låter. Jag är ju värsta poeten, yeah!
Nu har ni nåt att suga på, för nu tycker jag att jag har skrivit lite smått & gott.

hejdå!


hets inlägg

klockan är typ 22.15, så jag vill gärna sova, men jag måste bara få skriva litegrann.
Igår så var jag på bio med issa, karro & tellan, vi såg typ på "underbar & älskad av alla" jag tyckte att den var bra, men jag vet inte vad dom andra tyckte. Karro och Issa började kasta popcorn på mej å Tellan, och sen så hällde Issa ut över mitt huvud :O Fetmobbade vi vart ;D Haha, men jag hämnades litegrann, men det vart bara på karro. Men ändå!
Idag så var det teater, wiho! Fatta att jag tycker att det är skitkul! Vi övade lite på storetelling, som vi ska ha i våran nästa pjäs. Det betyder att man inte kommer att ha nån rekvisita. Rekvisita är saker som är med på scenen, som kanske ett bord när man äter middag. Så om det skulle vara så att man skulle äta middag, så skulle någon/några få FÖRESTÄLLA ett bord. Värsta knäppt men! Också kommer vi inte ha fasta roller, och heller inga scenkläder. OCh när jag skriver det så känns det som om jag har skrivit det förut.. det har jag säkert. Anyway, jag skriver det igen!
Det är Titanic som ska uppträdas. Och det blir värsta svårt!
Shiiit vad jag bloggar kort nuförtiden. När jag liksom kollar för bara ett halvår sen, då var det värsta mycket! Nu har det liksom blivit mindre & mindre & mindre.. och mer sällan också. Men det är för att jag inte är inne på blogg så mycket. Och då händer det ju så att jag inte får så intressanta saker skrivet. Det har hännt skitkuliga grejer, men det skriver jag inte i bloggen liksom! Det skriver Issa i mina kommentarer istället så att det behövs ändå inte! ;D haha! Men så är det väll lite si och så. Jag vet inte vad jag menar, men det passade in.
Vet ni vad mina favoritämnen är? ENGELSKA!! Och musik. Så fett kul alltså! Engelska liksom för att jag älskar språket, och vill kunna tala det flytande, som Johanna kan. Och musik för att man mest får leka då! Och ett till favorit ämne är ju håltimme, men det är inte bättre än engelska och musik. Poo för att vi inte har nån drama, men det har jag ju på idrottshögstadiet. Fast då är det ju elevens val.. idrottshögstadiet är ju skateboard. Och det är också kul!
Sämsta ämnet ever är lugnt: SPANSKA. Alltså det går inte att gissa på hur trist det är! Alltså det är säkert jättekul, om man skulle anstränga sej. Men jag anstränger mej inte så mycket, men idag så gjorde jag det. Och.. då var det inte så otroligt tråkigt. Jag kanske ska göra det lite mer! Iallafall lite mer. I SO:N så jobbar jag och karro med Europa och Lettland. Jag ville egentligen ha Scottland, men hellst Afrika. Men då typ gjorde vi ickepickepö på jätte många olika länder och så, också vart det såklart lettland. Inte så intressant, haha. Men det är kul att forska. Och det är ju iallafall roligare än historian som vi hade innan var! Bra de.
Och det går faktiskt bra med matten för mej. Jag har dessutom insett att det är rätt viktigt med matte. Liksom, jag har precis hört att bara man han godkännt i matte, svenska och engelska så kan man komma in på gymnasiet. Men om man INTE har det, då kommer man INTE in på gymnasiet! Nån som redan visste det?! Inte jag iallafall. Så nu är jag en duktig tjej, för jag får ju iallfall ett G i dom tre ämnerna. Inte för att jag riktigt ska bry mej om det än, det ärju inte förens om typ 2-3 år som det är viktigt.
Jag fattar heller inte varför bild är trist. Men ingen får säga vad jag gör på bilden! Det är en hemlis. Och jag säger det heller inte till dom som inte vet. Alltså ni får speciellt inte säga till issa (haha, även att issa lugnt läser det här!). Det är en överraskning till dej issa ;) Jag vet inte om du kommer att tycka om den, men ändå!

Nu har ni fått en liten översikt.

hare gött!

atjo.!

haha, fetaste veckan det här då! I torsdags pizza, och i fredags film kväll med sussa med godis & chips, och samma igår på tottas fest. Och tottas fest var fett skoj! Hahha, vi garvade typ hela tiden! Körde pelle-leken, och busknackade på tottas egen dörr när dom var och skulle hämta oss x) värsta skoj!
Idag åt jag ris & köttbullar, bästa kombinationen tycker jag. Och karro åt potatis och kyckling, vi kanske skulle ha bytt med varann där lite..
Jag och karro åkte på birsta idag. Jag fick värsta fynden! Två tröjor, en för 100 och en för 80. Ena var fet ballast! Det stod "I'M NERDY BUT COOL" också var det en bild på nån Sesam eller nåt som var poppis på mammas barndom.. och nån annan från monki eller vad affären heter. Jag måste nog fråga om jag åker dit nån mer gång..
Karro köpte smink & glass. Hon åt upp sminket och kletade glassen i ansiktet =) såklart!
Kortaste inlägget här då. Men det har inte hännt så mycket. Eller jo! =) Det har det, haha! Men det har issa redan kommenterat! =D
Får inte sitta nå mer vid datan nu

hejdå, jag tar igen det här nån annan dag.!


drakstaden

5 oktober, tiden har liksom gått snabbt, men ändå långsamt. Typ :)
jaha, jag har fått klarat mej utan karro på skolan i  TVÅ DAR men det är ju tur att jag inte är den enda eleven på skolan! Men jag tror att det gick okej, jag hm.. minns inte. Eller just ja, mitt schema var no, sv, idrott, sv. Sen var det bara mat och drakstanden! Det är rätt kul där, även om det inte är lika kul längre. Alltså man är så van nu, eller nåt. Men jag provade att åka i nåra mer "nerförs-ramper" alltså inte sånna ramper som går åt båda hållen, också tränade jag på att droppa på en "riktig", eller en större än jag har gjort. Yes, jag klarade det! Och igen, och igen! Men sen vet jag inte vad som hände fjärde gången.. men jag säger bara "AJ! HAHAHAHAHAH! AJ!" det är min kommentar! Ni skulle ba sett mej x) dom skrattade iallafall åt mej lite, men issa var tvungen att kolla så att allt var bra, sen gick vi in till sofforna och bara GARVA! Haha, shit vad kul jag såg ut x) Liksom... haha, jag kan visa nån gång. Men jag typ ramlade på sidan, och gjorde en kullebytta och liksom bena rakt upp i luften. Hahahaha, så fet kul alltså. Men det var skönt att ramla! Liksom, då vet jag att jag gör NÅT iallafall. Fick ett skrapsår, och typ tre blåmärken. Like! =D<3 Det är liksom fränare, än bara ingenting. Men det gick inte finemangens i armen, jag har ont i armbågen lite fortfarande, och kan inte riktigt luta mej:P Men det gör inget.
Issa filmade hela tiden, och lite sisådär. Och jag filmade när hon satt på skateboarden och åkte, och Tellan filmade när han höll i mobilen och åkte! Liksom värsta fränt, haha!
Jag ska iallafall sova hos sussa ikväll. Hanna ska komma dit en sväng på kvällen också tror jag, men hon ska iallafall inte sova över. Vi ska se bravehart ;) JAG ÄLSKAR FILMEN! Den är så härlig och så.. liksom inspirerande! "ett liv utan frihet är inget liv." , det är liksom det filmen handlar om. Frihet! Fett bäst alltså. Men innan jag ska dit vet jag inte vad jag ska göra, jag ska till na om typ 2 timmar iallafall. Naaajs!
Typ sjunga singstar.
Och anton hade klippt sej idag;) värsta fint! Och issa ska ju klippa sej nu å, ojoj! :D

hejhoppp

tanden!

Något som jag tycker jättemega mycket om är att åka till tandläkaren. Jag vet att det är lite udda, men det är så kul! Jag var där i onsdags, och jag ska dit den 22 oktober igen! Hihi! Vet ni vad jag ska göra där då? Jag har inte hål i tanden om du trodde det. Jag har (som nåra kanske vet) skador på mina tänder. Det ser inte ut som skador, det är bara vita fläckar på framtänderna. Och dom har stört mej hela mitt liv men nu känns det så konstigt att jag ska bli av med dom, sorgligt! Men liksom, nu ska dom bort. Nu eller aldrig! Tänk snabbt.. nu! Jag kommer ju att ångra det sen isåfall, men dom där fläckarna är liksom jag. Synd för mej, för då "försvinner jag". Men jag har ju fortfarande snea tänder! Och folk tänker inte så mycket på tänder. Förutom Tellan, som har lagt märke till att dom har vita fläckar OCH att dom är sne. Det var inte svårt att se bara föratt jag smilade hela tiden sa han. HAHAHA, så ska jag flina han i ansiktet när dom är borta! =D
Nog pratat om tänder.. men jag kan inte komma på nåt bättre att skriva om. Så jag kan lika gärna fortsätta! Jag tänker inte bli nån tandläkare om ni trodde det, men det kan jag ju på sätt och vis inte säga nu heller. Jag kanske kommer att bli det, och ÄLSKA att gräva i folks munnar och borra hål i deras tänder, för visst låter det underbart! :)<3
Aaaa just ja.. jag ska dessutom städa i sängen idag. Byta sängkläder alltså, och läsa OKEJ och städa på rummet. Och packa ur gympa kläderna sen i fredags. BLÄE. Också ska jag ta en promenad med zurprise också, min hund alltså. Och jag kan ju passa på att ringa nån också när jag ändå är igång. Hm.. och imorrn är det ju drakstaden ja, och igår hade jag POP, ROCK, DRAMA på elevens val. Fett kul alltså! Jag ska lugnt ha kvar det. Vi liksom valde en låt, och delade upp instrument till folk, också var det nåra som sjung också. Och så gick Micke och Hakim runt och visade hur man skulle göra. Sen så samlades alla, och spelade. Och swisch ut ur ugnen och receptet är klart, det blev en låt! Vilken kaka! Jag fattar inte hur man kan göra så braa! Starta band med mej vettja! Haha, det var sååå kul. Jag skulle kunna spela covers sådär jag, jag spelade iallafall gitarr.
Bums vad kul det var.
Imorrn ska jag droppa, från nåt riktigt. En "riktig" ramp, en sån som man åker fram&tillbaka på. Längtar!! Ochom jag inte är med på gympan imorgon så ska mathias skära halsen av mej, haha, eller nåt sånt. JAg vet inte, men jag hoppas att det inte är sant.. men jag är väll med då, för säkerhets skull... ;)

hejhopp!